צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
התקציב הכולל הוא 800 שח, וזה אמור לכלול גם את כרטיס הזכרון. מוכן לחרוג אם יש סיבה טובה. המצלמה מיודעת לאמא שלי, לכן חשוב לי שתהיה קטנה ופשוטה לתפעול. היא מצלמת כמעט ורק במצב אוטומטי, בעיקר נופים ושמיים. פלאש לא הכרחי, אבל אשמח אם הוא יהיה אפקטיבי בכל זאת. לא תשתמש בחצובה או בזמן צמצם ארוך. טווח העדשה אני מניח 28ממ, אם זה ייכנס בתקציב.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לקנות מצלמה פשוטה לסבתא שלי שכרגע משתמשת במצלמת פילים פשוטה. היות והיכולת הטכנולוגית של סבתי אינה גבוהה במיוחד, לא יהיה שימוש בפונקציות מעבר למצב אוט', עם/בלי פלאש ועוד כמה דברים בסיסיים. לכן לדעתי חשוב שהמצלמה תצלם טוב במצב אוט', מסך גדול ופשטות שימוש. היות ואיני מתמצא ממש בתחום אבקש המלצות לדגמים עד 500 ש"ח, 800 ש"ח ו-1000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לפרט בקצרה על ההבדלים בינהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בעלת המאפיינים הבאים: 1. הקלטה ישירות לדיסק די וי די. 2. פשוטה וסבירה באיכותה. 3. שיהיה אפשר לקחת ישר את הדיסק ולראות בדי וי די, בלי לערוך או לבצע משהו במחשב. 4. שתעלה עד 1400 שקל. המצלמה מיועדת לאבא שלי שאין לו מחשב והוא בסך הכל רוצה לצלם את הנכד שלו ולראות אחר כך את מה שהוא צילם בדי וי די בבית. יש כזאת מצלמה? אני מאוד אשמח לקבל המלצות על מצלמות תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חברים, ה Canon A510 שלי הלכה לעולמה אז אני מחפש מצלמה קומפקטית חדשה שתחליף אותה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אפשרויות כי הידע שלי בתחום הוא מצומצם מאוד ואני חייב לקנות את המצלמה עוד השבוע בגלל טיסה לחו"ל. תודה! שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אלף מאתיים שקל כשאפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אולי אבל לא קריטי לי במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמה קומפקטית זולה שתשמש בתור מצלמה משנית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700 שקלים. יש ברשותי כבר סוללות AA. כרגע יש ברשותי כרטיס אחד, יהיה נחמד אם אוכל להשתמש בו אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה? תמונות משפחה וחברים, כנראה שחלקן יהיו בתנאים חשוכים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא. זה לא קריטי מדי לאבד צבעים לטובת הפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם יש בכלל קומפקטיות שיכולות לתפעל פלאש חיצוני? האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? זה יהיה נחמד אם החיישן יוכל להתמודד עם אור חלש, אבל זה לא הכרחי האם אתה משתמש כיום במ…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה בשביל אמא שלי שתהיה לה נוחה לתפעול,פשוטה אבל טובה. היא משמשת לצילום בטיולים או כל מיני הופעות ודברים כאלה,לא משהו שדורש יותר מדי מקצועיות. עוד שבועיים אני טס אז יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי... תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000-1500 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם אור וגם תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?אולי האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטל…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, מחפש מצלמה סופרקומפקטית כמתנה לאחותי שיולדת בימים הקרובים (לצילום התינוקת). להלן התשובות לשאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר את התינוקת, מכאן שיהיו צילומים גם בבית בשעות הערב עם תנאי תאורה חלשים יותר. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בהחלט * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש מצלמה איכותית לעבודה, אטומה לאבק, אפשר גם אטומה למים, מוגנת פיצוץ, קומפקטית, קלה לתפעול, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אפשרות לקניה בחו"ל, עדיפות ראשונה היא סוללות רגילות ולא יחודיות. עדיפות שניה היא המחר עדיפות שלישית היא שליטה ידנית על פרטי הצילום (חשיפה גודל צמצם)
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 ש"ח. כמה דגשים שחשוב לי במצלמה: *איכות תמונה טובה בתנאי תאורה לא טובים. *איכות תמונה טובה בתנאי לילה. *וידאו Full HD. *אפשרויות זום טובות יחסית *פלאש מובנה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה שפועלת על סוללות AA (לא סוללה פנימית), שתומכת בכרטיסי SD, עם זום אופטי לפחות 4, תמיכה בצילום וידאו, רצוי - כיוון ידני של aperture/shutter speed. האם canon A1000 (שעונה על רוב התנאים) היא בחירה טובה? האם יש אפשרויות טובות יותר?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מצלמה דיגיטלית כמה שיותר קומפקטית, שתעבוד כמה שיותר זמן על אותה בטריה. סרטונים פחות חשובים. חשוב מאוד שהיא תוכל להיכנס לכיס ג'ינס בלי בעיות, ובלי לבלוט ולהפריע. התקציב כרגע לא ידוע, אז אשמח לקבל כמה שיותר הצעות, בכל מיני רמות תקציב. ככל הנראה אני ארכוש את המצלמה בארץ. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה לא משנה יותר מידי, התקציב עד 1000 שקלים, רצוי כמה שפחות. חשוב שתיהי הקומפקטית וסוללה נטענת. אין בעיה לרכוש דרך אתר אינטרנט. היא לא מבינה כלום בצילום וצריכה מצלמה פשוטה ואיכותית!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם! אישתי ואני טסים לטיול של כשלושה וחצי שבועות לתאילנד. כרגע אין לנו מצלמה ואנחנו רוצים לרכוש אחת שתשרת אותנו בטיול וגם לאחר מכן. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ?2000+- 2. מה רמת הידע שלך ?חובבן לגמרי, אך מצפה לאיכות הכי גבוהה במסגרת התקציב. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?לא זוכר 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ?תמונות מכלל האטרציות , בכל שעות היום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (> 20X30) ? לאיזה גדלים ומה יעוד ההדפסה ?לא, הכי הרבה גודל סטנדרטי לאלבום. 6. מהו טווח אורך המוקד בעדשות הנחוץ לך ?אשמח להסבר בנושא. 7. האם הגודל / משקל המצלמה חשובים לך ? רלוונטי במיוח…
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
התקציב 1000 שקל +- צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית חשוב שתיהיה נוחה לשים בכיס חשוב שתיהיה חזקה ותחזיק מעמד בתנאים קשים ◦סוג סוללות - מה עדיף? סוללות AA או פנימי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש לסבא שלי מלמה קומפקטית, קטנה ודקה שנכנסת לכיס. מסך גדול יחסית 2-2.5" אחריות ל-3 שנים או יותר. כמה שיותר איכותית שאפשר למצוא בשוק עד 1200 שקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לא מצלמה יקרה ולא מקצועית, אך שיהיו בה פונקציות נחמדות. חשבתי על הניקון nikon 3700 מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מצלמה קומקפטית דיגיטאלית עד 1000 שח מכיוון שנשבר לי המסך במצלמה הישנה CANON A540 מצלמה שהיתי מאוד מרוצה יחזיקה מעמד משהו כמו 2.5וחצי יש פשוט מבחר ענקי עכשיו וקצת קשה להחליט כמה פיקסלים? ZOOM לפחות 5אופטי דיגיטאלי לא משנה לשימוש ביתי\טיולים\חול וכו' עוד משהו חשוב שיהיה אפשר לצלם וידיו עם קול באיכות טובה יחסית למחיר תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
נסעתי לפראג ונחשו מה..? גנבו לי את המצלמה :'( אני מחפש מצלמה חדשה עד 1300 שקלים. הדברים היחידים שחשובים לי הם שהמצלמה תיהיה כמה שיותר קטנה וקלה, ועם איכות תמונה מקסימלית בתקציב.. חשבתי על כמה מצלמות בתקציב.. canon sd770 is pentax optio s12 fuji f40 fuji f50 fuji f100 אם יש לכם הצעות למצלמות טובות יותר הן יתקבלו בברכה..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500 ש"ח, ניתן לחרוג במידה והדבר מצדיק עלות-תועלת 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. מכיר את המושגים ויצא לי להתעניין בהם גם בעבר. לא יצא לי לצלם כ"כ הרבה אבל אני מתכוון להתאמן איתה לפני הטיול. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? CANON A60 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי רי…
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-