צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי! קניתי מצלמת וידאו JVC דגם GRD-350 האיכות לא משהו ,יש אפשרות לשפר? קיימות עיניים אדומות כיצד מבטלים זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אנשים , מקודם חזרתי מפסטיבל בראשית , הנה כמה תמונות שלקחתי. אני מקווה שהם פחות גרועות מהקודמות , אחרי הכל , הכישרון שלי שווה ל___ נ.ב וכן , אני יודע שבתמונה האחרונה היה עדיף בחורה עם גוף טוב , מאשר חבר שמנמן
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
דיגיטלית כמובן דרישות - קטנה קטנה קטנה קטנה, שיהיה אפשר לשים בכיס ולא להרגיש מינימום 4 מגה פיקסל המלצות שלכם ? עד 1000 ש"ח כאמור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום, אני ממש לא מבין במצלמות דיגיטליות אז אני צריך את עזרתכם מהי המצלמה הכי איכותית שאני יכול למצוא בסכום הזה? (700-800 ש"ח) תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב עד 2500 ש"ח. המצלמה אינה צריכה להיות מקצועית,אלא לספק תמורה טובה לכסף, כלומר זום אופטי טוב,רזולוציה טובה, נוחה לשימוש,לא חייבת להיות קומפקטית במיוחד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למה אני צריך לשים לב בעיקר כשאני קונה אחד, אני די חדש לעניין הצילום. הבנתי שיש סוגים שונים של מהירות X60,X45, אז למה הם מתייחסים? הבנתי שיש סוגים שונים: ms micro, ms , אז שוב למה זה מתייחס ואיזה נחשב יותר טוב? ואם יש מקום כלשהו שאני אוכל לבדוק את התאימות של הכרטיס זיכרון למצלמה שלי מכיוון שהבנתי שלא כל הכרטיסים תואמים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. אני עשיתי לחברה שלי כרטיס ברכה דו צדדי במחשב שכולל בתוכו תמונות,הייתי רוצה להדפיס את זה על נייר שהוא בולט יותר ועבה יותר מנייר רגיל. יש לי מדפסת HP PSC 1315 שתומכת בהדפסת צילום. אני צריך עצה איזה נייר ליקנות ואינני מעוניין להשקיע יותר מ 50 ש"ח בדבר הזה(עדיף פחות כי אני מדפיס פעם אחת ולא כול כך יהיה לי צורך במה שישאר...) אז אם מישהוא מבין בזה אני מצפה לתשובה....
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי מתאילנד ויש לי 60 דקות של צילום במצלמת וידאו SONY DCRHC 46E. העברת את הסרט לקובץ של WMV בנפח של 3 ומשהו ג'יגה. הבעיה היא שהסרט יוצא מרוח וברמה שממש אי אפשר לראות את הסרט. איזה פורמט הכי מומלץ לעשות?מה יכולה להיות הסיבה...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת סטילס אולימפוס דגם D-560 קניתי כרטיס 1GB של ושהכנסתי למצלמה המצלמה מודיע CARD EROR ושאני מכניס את הכרטיס לקורא זכרונות הוא קורא אותו והכל בסדר, מה הבעיה? יכול להיות שזה כרטיס מתקדם שהמצלמה לא תומכת בו...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מצלמות אלו ושתיהן מתאימות לי בול לתקציב. אלו מהן כדאי לבחור? בנוסף אני תוהה אם שווה לחרוג מהמחיר ולהשקיע ב fuji e510 (ה e550 היא חריגה חדה מידי כבר לטעמי). תודה מראש חג שמח. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixa500%2Cfuji_finepixe510z%2Ccanon_a530&show=all
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית טובה .. מכיוון שאחי איבד את המצלמה שלנו במילואים :\ את המצלמה ארכוש בארה"ב. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום גן ילדים אך לא רק .. טיולים וכו'. אתר שימחיש את המחירים בחו"ל: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=12 חשוב מאד גם שלא תזלול בטריות .. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי חברה, לרגל הולדת ביתי הראשונה שצפויה בימים הקרובים, אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית. מכיוון שזה תחום חדש לחלוטין בשבילי הייתי מעוניין בהמלצות וכן דגשים על מה לא להתפשר ומה לא צריך. המחיר בכותרת הוא כיוון כללי אבל לא צריך להשתולל כי אני צריך לקנות את זה בסופו של דבר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיתלית טובה אבל שלא תעלה הרבה כסף משהו כמו100-400 ש"ח תיעצו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
-