צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אתמול בלילה לא מצאתי את האוטו בחנייה בין מאות מכוניות, בחושך מוחלט, אז השתמשתי בFLASH MODELING של הAF540FGZ שלי איזה 15 פעם רצוף בלי לתת לו לנוח בין טעינה לטעינה, כיצד יכול להתבטא הנזק לFLASH TUBE בטווח הקצר ובטווח הארוך ? רק כשהגעתי הבייתה, אמרתי אני יקרא קצת למה משמשת הפונקציה הזאת בכלל, סתם כי זה עניין אותי, ובמניואל היה רשום שאחרי 10 כאלו צריך לתת לו מנוחה של 10 דקות כדי שלא יתחמם יתר על המידה ויתקלקל. מיותר לציין שקיבלתי חרדה שמא קרה משהו לפלאש המסוקס הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו למרות שבזמן שאני מצלם אני רואה את האוביקט בצורה חדה כאשר אני בודק במחשב החדות יורדת ,כמו כן בעיה שניה ,כיצד ניתן לבצע מאקרו לאורך כל האוביקט לדוגמא: בתמונה ניתן לראות כי היא חדה באמצע הבורג אך בשני קצותיו החדות יורדת. בצילום בשני התמונה חדה בחוד הבורג אך שיורדים מטה החדות יורדת. בצילום השלישי ראש הבורג חד אך ההמשך מטושטש ,השאלה כיצד ניתן לגרום לכל הבורג להיות בפוקס חד?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז כך ,אין הרבה מה להסביר ,אני מחפש מצלמה כזו לצילום ספורט ,אבל לא מצלמה רצינית ,אלה מצלמה מישנית ,כזו שתהיה על הגוף של המבצעה . דרישות שלי מהמצלמה : 1) קלה וקטנה ,ככל הניתן ,ומצלמה שאפשר לחבר לגוף (לקסדה ,חזה ,יד או כתף ) 2)איכות לא גבוה במיוחד ,משהוא באזור ה640×480 עד hd רגיל. 3)לפחות 30 fps עדיף יותר . 4)עמידות יחסית לתנאים גרועים ,שתוכל לסבול נפילות קטנות . 5)צילום של לפחות שעה ,לא הרבה יותר מיזה ,אבל גם לא פחות . תקציב של באזור ה 1000 שקל . נועדה לצלם :רכיבה על אופניים ,אקרובטיקה,פארקור וכל שאר הבולשיט . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזומצלמת וידאו דיגיטאלית miniDV - איך אני מוריד את הסרט למחשב?...עם איזו תוכנה? יש לי פה יציאת USB ויציאת DV. אני יודע שאני צריך את את יציאת ה DV להורדת הסרט למחשב, הבעיה היא שאין לי את הדיסקים/כבלים, כבלים אני אקנה, אבל מאיפה אני משיג את הדריוורים....או תוכנות להורדת הסרטים למחשב?.. המצלמה היא panasonic NV-GS15 עידו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב 500 גג, יש לי כבר כרטיס SDHC SD 8GB שאני מעוניינת להשתמש בו. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר מפגשים וסקירות, לפעמים בתנאי תאורה לא טובים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא קריטי, אבל אני ממש שונאת גרעון בתמונות שהתאורה בהם לא טובה * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן (יש לי חצובה, אז רק חשוב לי שתהיה למצלמה הברגה בתחתית) * האם יש לך נכו…
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי את ה Canon A510 שבוע שעבר , אני עדיין Noob בכל מה שקשור לצילום ... אז הנה תמונה ב Auto סך הכל אני מרוצה מהמצלמה ... יש איזה טיפים למתחילים ?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מדבר על הרזולוציה הכי גבוהה 640X480 המצלמה מאפשרת לי לצלם רק חצי דקה , למה רק חצי דקה ? ואם יש לי כרטיס של 512 מגה למה אני לא יכול להקליט יותר ? אני לא מדבר על שעות אבל לפחות נגיד... 10 דקות ? אין אפשרות לשנות את זה ? 2. ראיתי כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה ב 220~ שהוא היה יחסית זול ... עכשיו אני יודע שהם נחשבים לחברה מאוד טובה לפחות בתחום המחשבים אבל איך הם במצלמות ? שווה ללכת עליהם ? או על משהו יותר איכותי... שמעתי גם שיש הבדלים במהירות בין הכרטיסים איך הכרטיס הזה בקשר לזה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כותרת :bigglasses:
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ברשותי ניקון D5000 עם עדשת 18-200 בקוטר עם מייצב של סיגמא, בקוטר 77 מ"מ. ברצוני לקנות פילטר מקטב (מעגלי) בתקציב של עד 200 ש"ח. חשבתי על הסדרה הכחולה של HOYA, קנייה מהאתר של 2filters.com דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה צילומים היום בקיסריה והסוללה שלי גמורה - יש מישהו מהסביבה שיכול לעזור בזה היום? אני אקפוץ אליו לקחת/לקנות... משהו כזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=266 http://www.photonegba.co.il/products...x?page_id=4364 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לערוך את הסרטים שאני מוריד מהמצלמת וידאו הדיגיטאלית מדובר בסרטי AVI אני רוצה לערוך אותם ברמה נמוכה - לחתוך קטעים ולחבר - לא יותר למישהו יש המלצה לתוכנה ששומרת על איכות הסרט המקורי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000-3000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לפי דעתי יקח זמן עד שיהיה צורך בציוד נוסף למצלחה * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא מעוניין ביד שנייה, זאת מתנת יום הולדת * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון מאוד, כל תנאי הצילום * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפור…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה.. יש לי מצלמת וידאו אנלוגית (עם קלטות) ואני רוצה להמיר את הסרטים ולהעביר אותם למחשב יש איזשהו ציוד מיוחד שצריך או דברים כאלו? כי אין לי אפשרות לחבר אותה למחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שמשפחתי מתרחבת, החלטתי להחליף את ה-canon a510 שלי במצלמה מהירה יותר. כל הזמן חשבתי על Fuji S6500FD אבל ראיתי שיש לה צורך ב-4 סוללות AA. ומכיוון שאני כרגע על הסוללות האלו ואלו סוללות שאין להם כוח כמו הליתיום , החלטתי שאני אקנה מצלמה עם סוללת ליתיום. הדבר החשוב במצלמה הוא שתהיה מהירה מאוד ותצלם ברגע הלחיצה. האם הכי כדאית מבחינתי היא ה-Nikon D40 ? או שיש זולות יותר שמתאימות?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
1 לי יש S9000,האם אני יכול להרכיב פילטר על העדשה והאם זה מומלץ ? 2 איזה סוגי פילטרים יש עוד ומה מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היא עולה 395ש"ח ב KSP http://www.woot.com/Blog/ViewEntry.aspx?Id=2437 המצלמה מצויידת בחיישן יחסית גדול 1\1.8 הבנתי שהמכסה בטריה שלה בנוי לא הכי טוב, אבל חוץ מהעניין הזה טוענים שהיא מעולה.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות לאבא (מבחינתו לצלם זה רק וללחוץ) את Panasonic Lumix DMC-FX50 בגלל: - מסך גדול - מייצב תמונה - 28mm - גודל קומפקטי אני יודע שיש לה בעיות של רעשים, אבל לא נראה לי שזה ממש יורגש בתמונות משפחתיות רגילות. אני קונה אותה ב camera4less ב-1666, האם יש חלופות טובות יותר? כרטיס הזכרון הוא אחד משני אלו: Transcend SD 2GB X150 - ב-170 ש"ח או את ה- 4GB ב-260 ש"ח. האם המצלמה יכולה לנצל את המהירות? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי העדשה הזו: שמעתי שהאיכות שלה פחות טובה משאר העדשות של קנון ברמת L... זה נכון? יש מישהו כאן שהרגיש שהיא לא מספקת? או לא לפחד? כי בסך הכול ייצוב תמונה די חשוב לדעתי, ועבור צמצם מהיר יש לי Canon 50mm f/1.4... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המצלמה היא לצילומים רגילים, בבית ובטיולים וכו' מספיק זום ממוצע: 3-4 ( אם יש יותר מה טוב, רק שלא יבוא על חשבון הקומפקטיות - סעיף הבא) חשוב שתיהיה קומפקטית, לא מחפש את הסופר קומפקטיות, אבל גם לא דמוי SLR האלה (ולכן גם לא מחפש את המצלמות עם 10 זום אופטי) עכשיו הבנתי (ותקנו אותי אם אני טועה) שאם החיישן יותר גדול אז בדרל כלל הוא גם יותר רגיש וככה יותר קל לצלם בתאורה של בית אז חיפשתי כמה מצלמות על חלק קראתי פה שממליצים הרבה, בכל מקרה אלה המצלמות מתלבט בינהן: canon A640 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469627 canon IXUS700 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=130850 Fuji F31FD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502514 איזה מהם תיהיה מתאימה לי…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לטיול ביפן וכמובן שאצטרך מצלמה (וידאו) אני חושב לקנות אחת בבאג דיוטי פרי (יש עוד חנויות בדיוטי פרי שמוכרות ציוד כזה?) או ביפן עצמה. אשמח להמלצות על דגמים. . מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 500 דולר בלחץ. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אני יודע מה זה פוקוס מה זה צמצם וכל השאר לא ממש יודע. = ניסיון אפסי, מצלמה של פלאפון לא נחשבת. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמה של פלאפון, ומצלמה משנות ה90 שיש עינית עם מסך כחול (חחח איזה מצחיק זה נראה היום) 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, וב…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, עוד מאט יש לי יומהולדת 18, :smile1: איך שהזמן עף לו ככה... אז כנראה אמא אבא קונים לי מצלמה כמתנה... אני צריך המלצה על מצלמה שתהיה, איכות תמונה טובה וברורה, שתהיה יוזר פרנדלי, אין לי מושג בשיט במצלמות דיגיטליות, ז"א שאני יכול להבין בקלות מה לעשות בכל מצבי הצילום אם זה חושך תאורה חלשה שמש ולא יודע כל מה שיש... שיהיה אפשר לחבר אותה עם כאבל FireWire בשביל להעביר ת'תמונות למחשב בכמה שפחות זמן. הכי הכי חשוב !!! שתהיה קטנה וקלילה, יש לי כיתה די מוזרה שדברים מאוד מוזרים משונים ומצחיקים קוראים די הרבה ואין אף אחד שיצלם את זה. אני מתנדב למשימה !!! ככה שאני צריך את המלמה אצלי בכיס 24 שעות ;D וחוץ מזה אני צריך גם זכרון משהו נחמד שיספיק לי לפחות ל-100 תמונות ב…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שום מושג איזה טובה איזה לא, איזה חברה יותר איכותית וכו... היא צריכה להיות טובה ושתיתן את התמורה הכי טובה לכסף שלי, כמו כן הייתי רוצה מצלמה שיכולה לצלם וידאו כמה שיותר.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-