צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי בעיה דיי דחופה! צילמתי סירטון במצלמה הדיגיטלית ושאני מעביר למחשב אז אני רואה את הקובץ של הסרט, פותח אותו ואני שומע רק סאונד, לא רואה את הסרטון! מה לעשות??? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ואני מתלבט בין הדגמים האלו. מניסיון שיש לי עם ניקון, ישנה בעיה בצילום במקום עם תאורה חלשה. השאלה היא האם בדגם זה ישנה בעיה מסויימת. כמו כן אשמח לקבל חוות דעת על הקנון. חשוב לי לדעת על קלות שימוש וזאת מפני שהיא אמורה לשמש את ההורים שלי.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כשאני מצלם במצב (Manual) אז מופיע לי למטה F2.8 ו 1/25 מה זה כל אחד מהאפשרויות הנ"ל? שמתי לב ששניהם משפיעים לי על כמות האור והחושך בתמונה. אשמח להסבר יותר מפורט.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
במחיר של כ2000 ש"ח האם במחיר כזה האיכות עולה בהרבה על מצלמות וידאו "סטנדרטיות"?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה על מצלמה טובה בתקציב של 1000-1200 משהו עם 4 מגה פיקסל לפחות ושיהיה טוב אנישם סומך על ההמלצות שלכם כי אתם מבינים אני ד"א חובב לא צלם מקצועי סתם בשביל לצלם תחדר נוף חברים וכד' בתודה מראש אליה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אמא שלי מצאה עשרות שקופיות צבעוניות מאז שהייתי קטן. היא רוצה לפתח אותם אז היא בקשה שאני אלך לבדוק בחנות ליד (אין לי כ"כ כוח ללכת עד לשם) אז אני רוצה לדעת אם עושים את זה, וכמה זה עולה ? (בחנות פיתוח רגילה). אני יודע שיש סורקים ביתיים לשקופיות, אבל אני מעדיף משהו קטן וקצר. לשלם -> ולקבל את אותן השקופיות או על CD שאוכל לתקן את ההרס שנגרם לחלקן, ואת איזון הצבעים וכו'. או אם אפשר פשוט להדפיס אותן כמו שהן זה גם יהיה בסדר. העיקר לגבות. אני יודע שזה לא קשור כ"כ לצילום דיגיטאלי אבל זה קרוב יחסית .
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני עומד לקנות את ה Canon S2 IS, הדיל שהצלחתי להשיג בחנות הוא : המצלמה + 3 שנות אחריות של קראט + נרתיק + ג'יגה זיכרון + 2 סטים של סוללות GP 2500 ב3700 שקל. המחיר עוד נתון לויכוח וסביר להניח שאני אוריד סט אחד של סוללות ככה שזה ייצא לי בסביבות ה3500. רציתי לדעת אם למישהו יש משהו להגיד / לייעץ לי בעניין הזה, ובכללי - זה נשמע לכם שווה את זה? הייתי שמח גם אם אנשים שצילמו איתה ייתנו לי חוות דעת כללית עליה, אולי כדאי לחכות קצת למצלמה אחרת שעומדת לצאת? עריכה : לאור הויכוחים שהתנהלו פה בנושאים האחרונים בקשר לכרטיסי זיכרון מהירים יותר או פחות הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי גם בתחום הזה.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
איזומצלמת וידאו דיגיטאלית miniDV - איך אני מוריד את הסרט למחשב?...עם איזו תוכנה? יש לי פה יציאת USB ויציאת DV. אני יודע שאני צריך את את יציאת ה DV להורדת הסרט למחשב, הבעיה היא שאין לי את הדיסקים/כבלים, כבלים אני אקנה, אבל מאיפה אני משיג את הדריוורים....או תוכנות להורדת הסרטים למחשב?.. המצלמה היא panasonic NV-GS15 עידו
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללא כל עריכה וכו , תופעה בהחלט מדהימה שיצא לי לראות שבוע שעבר , נראה הרבה יותר מדהים במציאות..
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את ה-canon a85 שלי היום למחשב כדי להוריד תמונות, והמחשב לא מזהה שחיברתי אליו את המצלמה, ואני יודע שהכבל בסדר כי חיברתי לפלאפון ואותו הוא מזהה. יש דרך לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קראתי שבהרבה דגמי קנון אין תאריכון, מישהו יודע לגבי הS1 ולגבי הA610 ?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
במידה ומדובר בכרטיס מסוג SD למצלמה CANON S2, האם יש חשיבות למהירות הכרטיס או שהמצלמה עצמה כותבת לאט?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אני צריך להעלות כמה מאות תמונות לאינטרנט וזה לא ריאלי לעשות לכל תמונה RESIZE בנפרד..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
פרטו כמובן איזה סוג, כמה מגהפיקסלים (אם היא דיגיטלית) וזה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
-
-
-
אז קניתי את הA610 מPriceless, אבל משום מה לא קיבלתי תפריט מתקדם באנגלית, רק BASIC... אז יש לי כמה שאלות: קודם כל, אפשר לעשות אם זה משהו בכלל? כאילו לקבל את התפריט איכשהו? דבר שני, האם רק אצלי במצלמה החורים של הUSB והVIDEO מכוסים בעזרת מכסה שונה מזה שמגן על הכרטיס זיכרון? כאילו עשוי מחומר קצת שונה, ולא נפתח ונסגר בעזרת צירים כמו הזה של הUSB?.. דבר שלישי, איך אני מחליט כמה זמן הצמצם יהיה פתוח? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום,רציתי לוודא סופית לפני הקניה, האם במצב M בחוגה הפונקציות הידניות הם מלאות לגמרי ? כלומר אני יכול לשלוט על הכל (ISO,צמצם,חשיפה, וכו')
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יודע איפה ניתן להדפיס תמונות כשהתאריך (ורצוי גם השעה) מה EXIF יודפס בצד האחורי של התמונה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה היתי פה באיזה מופע נחשים משהו מדהים הנה כמה תמונות יפות שתפסתי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-