עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rbu99fm,

צריך הוראות הפעלה ל- Canon A95, תודה?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by Reze,

שלום אני צילמתי עם המצלמה של (MINOLTA Z5) קטע וידאו עכשיו הכנסתי את זה למחשב ואני לא יכול ליראות את זה ראיתי שזה קובץ MOV אז הורדתי תוכנה שמשנה את הקובץ (IMTOO MOV CONVERTER) עכשיו שיניתי את הקובץ ל AVI ל MPEG1 MPEG2 DIVX ובכולם זה עדין לא עבד לי במדיה פלייר אניצריך להכין מהקטעים האלה סירטון ואני לא מצליח להכניס את זה גם לMOVIE MAKER הוא רושם לי : The file C:\Documents and Settings\talnofar\Desktop\PICT0088.wmv is not indexed and cannot be imported. אם למישהו יש פיתרון אז בבקשה תירשמו :s07: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  3. אני ממש רוצה לדעת מה אתם חושבים על המצלמה הזו? האם יש לה מתחרות בקטגורייה שלה...? מי לדעתכם (אם יש) עדיף בקטגוריות שלה? הנה לינק: http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp5700/ תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  4. הסתכלתי קצת על הZ700 של KODAK רציתי אולי חוות דעת עליה ואולי הצעות למצלמות אחרות שעונות על הקריטריונים תודה מראש....

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by AsD[eyal],

המקום מדהים ביופיו אני עצלן אני לא עורך תמונות למרות המצלמה המעפנה שלי[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 13:11:11 עוד כמה תפיסות תגובות אנשים[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by kobian,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה מהפלאש שלי מאסטר בצילום אלחוטי( שהפלאש לא מחובר לגוף). כרגע אני מצליח לעשות רק בתור סלייב שהפלאש המקורי של הגוף הוא המסטר. הפלאש הוא פנטקס 540 והגוף הוא פנטקס K 20

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by R0tem1,

פלאש, שתי עדשות למינולטה ומכפיל X2 שחבר שלי מצא בעליית הגג: http://img185.imageshack.us/img185/1139/imgp7021vk8.jpg http://img124.imageshack.us/img124/8836/imgp7023oq4.jpg http://img124.imageshack.us/img124/3529/imgp7024dg3.jpg

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by Dumbass,

1 2 **התמונות נסרקו באיכות הכי טובה שיכולתי (סורק לא משהו ^^) ניסיתי לתקן ולשפר כמה שהיה ניתן.. P

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  9. *צונזר* ב *צונזר* ש"ח מקבלים מצלמה A75 כרטיס 128 מגה חצובה משלוח עד הבית! לא יאמן... משהו יודע אם יש טריק? נכון שהכרטיס איטי והחצובה בטח לא משהו, אבל עדיין... מחיר סוף!!! והוא יורד פעמיים בשבוע, לא מגזים... יניב

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

ביום שני הייתי בטיול בצפון הנה תמונה שאהבתי ורציתי לשתף תהנו ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  11. התקנתי את הדרייבר מהאתר של פיוג'י, ולא התווסף לי שום כונן נייד במחשב שלי. אני משתגע אני מעל 4 שעות מחפש באינטרנט חומר על איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב. מה שיש באתר של פיוג'י זה רק עדכונים לתוכנה finepix, איך אני יוכל לראות את התמונות שצילמתי ולהוריד אותם למחשב??? ניסיתי תוכנות כמו Picasa2 , ExifPro 1.0, Exif Viewer אך לחינם, הם לא מזהים בכלל את המצלמה, ומה שמצחיק הוא שיש במאפייני המחשב שלי, תחת קטגוריית התקניי הדמייה את השורה אני חושב שאני צריך את התוכנה FinePix Viewer , רק מאיפה אני משיג אותה? הפכתי את האינטרנט אנא מכם עיזרו לי. תמונה שהמצלמה מותקנת. תמונה מתוך Picasa2 זה חשוב לי חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by Odedb52,

שימו לב תמונה נחמדה שצילמתי לפני כמה זמן.. הירח (לא בליקוי אלא לפני איזה חודש..) בדיוק היה מאחורי ענן ושמתי חשיפה טיפה ארוכה כך כזה ממש נראה כמו כדור אש.. : עודד ב.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by shimi771,

צריך חוברת או קישור להסבר בעברית על מצלמת קנון a 75 תודההההה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  14. שלום! אני צריך המלצה למצלמה טובה דמוי SLR(כמו 5700) כרגע יש לי 5500 שהיא 4.1 מגה אבל אני מרגיש שאין בה מספיק אפשרויות תוכלו לתת לי לינקים לחנויות רציניות(כמו באג, ביג בוקס אופיס דיפו וכו') שיש סניף באיזור ב"ש שתהייה נוחה לאחיזה,תשומש לצילום בלילה וביום בחוץ ובפנים... אין העדפה לחברה מסויימת רק שיהייה לה פלאש חזק ונשלף אבל היום ברוב המצלמות הפלאש נפתח אוטומטית מתי שצריך ב5500 שלי יש כפתור שפותח אותו ומתי שהוא פתוח הוא פועל... אם מייצרים היום עוד מצלמות כאלה אחת כזו תהייה נהדרת!!! אהה ועוד משהו-שיהייה לה זום לפחות X10 מה אתם אומרים על זו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=502889 היא נראית די טובה והאם יש לה זום X18 אופטי או אופטי ודיגיטלי ביחד?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  15. קיבלתי את המצלמה מהסוג הנ"ל, ואני מחפש מידע והוראות הפעלה, למדתי להשתמש בה קצת, אבל אני מחפש איך מפעילים פלש (אור) כשמצלמים בחושך (למשל במסיבות) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by meni85,

למישהו יש?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  17. Started by faceless,

כלבה בחשיפה ארוכה עריכת מנהל הפורום: תדאג להעלות תמונות במקסימום 800x600, לא מעבר. וכן תדאג לכתוב בעברית ולא עם "Caps Lock" (תיקנתי לך....)

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו שעיקר שימושה יהיה צילום הבן שלי, כשחלק גדול מהצילום יהיה בתוך הבית. כמובן שאם אפשר הכי נוח זה מצלמה עם דיסק קשיח פנימי, אולם במידה וזה בא על חשבון איכות הצילום, אז אני מוכן לקנות אפילו מצלמת minidv אם איכות הצילום תהיה טובה יותר. התקציב שלי הוא עד 500 דולר ואני אקנה את המצלמה בארה"ב, אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by bla7,

תודה אם יש הצדקה רצינית, אפשר לחרוג...

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  20. Started by masterb,

hp [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by Drazick,

2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by Nick_Less,

סט מלפני שבוע בערך נ.ב לא שמתי לב לגודל של החתימה (השעה משפיעה עלי )

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  23. חלקו את התקציב איך שאתם רוצים מה שאני מבקש זו מצלמה איכותית וכמה שיותר פשוטה לצילום(אני לא צלם מקצועי אני רוצה נוחות אבל שיבוא כמה שפחות על חשבון האיכות). כרטיס זיכרון מינימום 128MB. סוללולת נטענות. אם לדעתכם יש משהו שממש שווה חריגה מהתקציב אני מוכן לשקול.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by NetSpider,

קניתי את ה Canon A510 שבוע שעבר , אני עדיין Noob בכל מה שקשור לצילום ... אז הנה תמונה ב Auto סך הכל אני מרוצה מהמצלמה ... יש איזה טיפים למתחילים ?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by curdi1,

שלום לכולם מתכוון לקנות השבוע משקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/CAMERA.pdf עם ההנחות של אנשי קבע יוצא 450 ש"ח - משתלם ? איך המצלמה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים