עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by agf,

לא,זה לא צולם בצרפת,אלא בפארק בר"ג ,היכן שעדיין יש הרבה מים,וברווזים/אווזים. צולם עם זום דיגיטלי. ד"א - איך מעלים תמונות ישירות לאתר (לא דרך לינק)? - ראיתי שאפשר לבצע upload file ,אבל איך משלבים אותו בהודעה? תגובות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  2. צולם במצלמה CANON A60 דבורה על פרח אירוס בצפון הירקון פרח צהוב אני וחברה שלי

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by faceless,

כלבה בחשיפה ארוכה עריכת מנהל הפורום: תדאג להעלות תמונות במקסימום 800x600, לא מעבר. וכן תדאג לכתוב בעברית ולא עם "Caps Lock" (תיקנתי לך....)

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. התקנתי את הדרייבר מהאתר של פיוג'י, ולא התווסף לי שום כונן נייד במחשב שלי. אני משתגע אני מעל 4 שעות מחפש באינטרנט חומר על איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב. מה שיש באתר של פיוג'י זה רק עדכונים לתוכנה finepix, איך אני יוכל לראות את התמונות שצילמתי ולהוריד אותם למחשב??? ניסיתי תוכנות כמו Picasa2 , ExifPro 1.0, Exif Viewer אך לחינם, הם לא מזהים בכלל את המצלמה, ומה שמצחיק הוא שיש במאפייני המחשב שלי, תחת קטגוריית התקניי הדמייה את השורה אני חושב שאני צריך את התוכנה FinePix Viewer , רק מאיפה אני משיג אותה? הפכתי את האינטרנט אנא מכם עיזרו לי. תמונה שהמצלמה מותקנת. תמונה מתוך Picasa2 זה חשוב לי חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  5. אני ממש רוצה לדעת מה אתם חושבים על המצלמה הזו? האם יש לה מתחרות בקטגורייה שלה...? מי לדעתכם (אם יש) עדיף בקטגוריות שלה? הנה לינק: http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp5700/ תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  6. יש לי ולאחי מפעל של רהיטים, אנחנו תמיד מייצרים דגמים חדשים כל שבועיים מוצרים חדשים, וחשבנו לבנות סטודיו (יש לנו אולם תצוגה 400 מטר) לצילום חדרי שינה וכאלה, לכן אנחנו רוצים להשקיע אחת ולתמיד בציוד מקצועי, מה גם שעד היום היינו משלמים לצלם השכונתי שיש לו ציוד ב-20000 ש"ח ומצלם מגעיל, לכן הייתי מעוניין ב-2 אופציות: 1. מצלמה חצי מקצועית + ציוד(אם זה פלאש כמה ערוצים, חצובה, עדשה, וכו'..) . 2. מצלמה מקצועית + ציוד מקצועי. בסכום הנ"ל אפשר לחרוג קצת, אישית יש לי ניסיון עם מצלמות חובבניות ותו לא(כל הפוג'י למינהם). כמובן אני מעדיף המלצות מה כדאי לי בשביל לשפר את התאורה האם כדאי לי להביא פלאש עם חצובה אחד מכל צד יענו 2 ערוצים, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by bad boy,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיתלית טובה אבל שלא תעלה הרבה כסף משהו כמו100-400 ש"ח תיעצו לי תודה

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by spotash,

אחרי שרציתי לקנות את הFuji F20 ובכל החנויות היא לא במלאי יש לי את האופציות הבאות: Fuji F480 Fuji F650 Canon A550 מי מהם הכי מוממלצת? והאם יש מצלמות אחרות בערך במחיר שלהם (התקציב הוא עד 1000 ש"ח) שעדיף לי לקנות?

9. שלום. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם זום גדול ומייצב חזק, חשוב שהיא תוכל לתפוס עצמים נעים בבירור. איכות תמונה צריכה להיות טובה מאוד וגם וידאו חשוב שיהיה 480*640 עם 30 פריימים. צימצמתי אפשרויות ונשארתי עם הS1 והZ3 כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה... כרגע אני פוזל לכיוון הS1 בעיקר בגלל המחיר הזול יותר והמסך המסתובב. (ד"א הוא גם ברזולוציה הרבה יותר טובה מהמסך של הZ3) עוד סיבה זה הגודל שאם אני לא טועה יש הבדל גדול בינה לבין הZ3. אני רוצה גם הרבה אפשרויות ידניות שזה אחד הדברים שחסרים לי במצלמה הנוכחית. (HP 735) האם יש הבדל גדול בין האיכות והחדות של התמונות והוידאו בשתי המצלמות האלה? עוד שאלה. מצאתי כמה אתרים אמריקאים שמוכרים Z5 חדשה לגמרי+כרטיס זיכרון 256 ב1900!! ביחד עם משלוח לאר…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by michaelm,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. התקציב שיש לי הוא בסביבות ה- 4-5K (כולל הכל). אפשר לחרוג, אבל לא בהרבה. לאחר קריאת כמה נושאים בפורום הזה וביקורות של dpreview אני מתלבט בין כמה מצלמות: 1. Canon 400D + עדשות קיט 2. Pentax K10D + עדשות קיט 3. Pentax K100D + עדשות יותר טובות היתרון שאני רואה ל- 400D על המצלמות של Pentax הוא בכך שהיא יותר נפוצה ולכן יותר פשוט למצוא עבורה ציוד (עדשות). מה שקצת מרתיע אותי מה-Pentax הוא הנושא של איכות ירודה של ה- JPEG שהיא מוציאה (יחסית לקנון). לא יצא לי עד עכשיו לעבוד עם תמונות RAW ולכן זה קצת מרתיע אותי. אשמח גם לשמוע המלצות לגבי חנויות. כרגע ההתלבטות היא בין ה- BSD ל- Camera Eilat (מתכנן נסיעה לאילת וחושב גם לקפוץ לחנות שם). מה שכן, לפי…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  11. חחח המצלמה היא מסוג FugiFilm S304 אני יודע שמעפנה אך היא היחידה שיש לי [attachment deleted by admin]

12. *צונזר* ב *צונזר* ש"ח מקבלים מצלמה A75 כרטיס 128 מגה חצובה משלוח עד הבית! לא יאמן... משהו יודע אם יש טריק? נכון שהכרטיס איטי והחצובה בטח לא משהו, אבל עדיין... מחיר סוף!!! והוא יורד פעמיים בשבוע, לא מגזים... יניב

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו שעיקר שימושה יהיה צילום הבן שלי, כשחלק גדול מהצילום יהיה בתוך הבית. כמובן שאם אפשר הכי נוח זה מצלמה עם דיסק קשיח פנימי, אולם במידה וזה בא על חשבון איכות הצילום, אז אני מוכן לקנות אפילו מצלמת minidv אם איכות הצילום תהיה טובה יותר. התקציב שלי הוא עד 500 דולר ואני אקנה את המצלמה בארה"ב, אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by bla7,

תודה אם יש הצדקה רצינית, אפשר לחרוג...

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  15. Started by idofr,

הי, מישהו מכיר את העדשה הזאת? היא נשמעת לי די כללית אבל בעיקרון החברה טובה והמחיר די נמוך... אני מיעד אותה לבעלה של אימי שאכפת לו מהאיכות תמונה אבל ממש לא ברמות של טירוף, כאילו כל עוד היא סבבה הוא יהיה מרוצה ממנה (זה ההיא טוב שאני יכול להגדיר את זה =\) 18-200mm F3.5-6.3 DC SIGM

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by zam,

אבד לי הכבל ואני לא מוצא אותו בחנויות ברשת מישהו יכול לעזור לי? איך נקראת בכלל היציאה?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by rbu99fm,

צריך הוראות הפעלה ל- Canon A95, תודה?

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  18. היי, ברשותי מצלמה קנון 400d עם פלאש EX580 2 ועדשת קיט. הגיע הזמן להשתדרג יחד עם התקציב שעלה בעדשה לצילום חיי לילה ומסיבות. על איזו עדשה הייתם ממליצים? מבחינת איכות,חדות וכו'... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by Green,

עבר רק הקטנה (אין ממש תוכנות פה במחשב באוסטרליה) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by GUNZ,

מה ההבדל בין מחודש לרגיל לפעמים כותבים במכירות ברשת מחודש מישהו יודע מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  21. כול פעם שאני מעלה תמונות מהמצלמה למחשב הן יוצאון מצויין אבל ללא תאריך, וכבר השתגעתי כי יש במצלמה תאריך ושעה אבל זה לא מופיע בתמונה, כיצד אני מפעיל את האופצייה שהתאריך ו או השעה יוצגו בתמונה עצמה גם כן?

22. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש מגן מסך לפנטקס, ואני לא יודע אם ללכת על משהו מותאם או סתם לקחת מגן זול. יש את המגן הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.215 ולעומת זאת, יש את המגן הזה, שנראה יותר מבטיח יש הבדל לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by meni85,

למישהו יש?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  24. היי , שמתי לב שבהרבה שעות שאני מצלם , 70 אחוז זה מאקרו , כנראה שזה פשוט יותר מעניין אותי. קראתי שיש עדשות שמגדילות כמו +1 +2 +4 +6 וכו' רציתי לרכוש אחת כזאת , הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה. מאיפה קונים? יש דגם ספציפי שמתאים למצלמה שלי? (S2) צריך לקנות מתאם ואת העדשה המגדילה לחבר אליה? העדשה הזאת היא בסה"כ עושה תפקיד של זכוכית מגדלת , נכון? תודה לעונים , ואם אפשר קישורים למקומותש שמוכרים , ולכוון אותי לדגם ספציפי שיתאים לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  25. הגיע הזמן לשדרג את מצלמת הוידיאו האנלוגית ואשמח לעזרתכם בעניין. הצרכים, בעיקר צילומי משפחה. הדרישות: קומפקטיות, איכות צילום טובה גם בתנאי תאורה בינוניים (INDOOR). מה הנתונים שצריך לבדוק במצלמת וידיאו (גודל חיישן? מייצב? זום אופטי?) עוד שאלה, עד כמה משתלם להביא מצלמה כזאת מארה"ב? (אני יודע שבמצלמות סטליס, בנטרול המע"מ, ההפרשים לא גדולים במיוחד) ראיתי את הדגם הבא של סניו שנראה לי נותן תמורה מצוינת למחיר:http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1361

• 3 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים