צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
בעודי ממתין לנחיתתה של ה FujiFilm FinePix s9000 שלי, החלטתי לשתף אתכם במספר תמונות (גרועות, חובבניות וסתם תפלות) שצולמו בעזרת ה HP iPaq 3750 שלי. רזולוציה יותר גבוהה http://static.flickr.com/41/86935118_165d52c6a3_o.jpg אז מה ? יש לי עתיד בתור חצובה או מה ?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
צולם היום תוך כדי רכיבה על אופניים. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה לפיתוח(בערך 250)-ועיינתי קצת באתר pic.co.il ויש שם מחירים זולים כמו 0.37 לתמונה לעומת חנויות בעיר שרוצות 0.90-אבל העליתי כמה תמונות לpic והם ממש הורסים את האיכות,אני יודע שהלוגו לא יופיע אבל מה עם האיכות?
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עד איזה כמות זכרון תומכים המצלמות של canon כגון a620?
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חלקו את התקציב איך שאתם רוצים מה שאני מבקש זו מצלמה איכותית וכמה שיותר פשוטה לצילום(אני לא צלם מקצועי אני רוצה נוחות אבל שיבוא כמה שפחות על חשבון האיכות). כרטיס זיכרון מינימום 128MB. סוללולת נטענות. אם לדעתכם יש משהו שממש שווה חריגה מהתקציב אני מוכן לשקול.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Canon A85 Olympus C460 Nikon Coolpix 4100 לכולם יש 4MP וזה פחות או יותר מה שאני מחפש. בעקרון הלב שלי נוטה לA85 למרות שהבנתי שהיא צורכת 4 סוללות, והיא די מסובכת לתפעול (זה בשבילי לא בעיה, אלא להורים שלי!)... הA85 עולה כ100 ש"ח יותר, אבל זה דגם שאני בטוח שהוא מוצלח. (אולימפוס וניקון- כ1150 ש"ח, קאנון- כ1250 ש"ח) כמו כן חשוב לי וידאו עם קול, באיכות סבירה ושלא יהיה איזה 10 שניות מקסימום, או לחילופין, ש10 שניות יקחו 100 מגה~... יש חנויות לא וירטואליות (או חנויות וירטואליות בעלות סניפים) שמוכרות את הדגמים הללו במחירים דומים? אני אשמח אם תמליצו על חנות וירטואלית אמינה, זולה ומומלצת. בעקרון הדרישות שלי ממצלמה הן: -לא גדולה ומגושמת, לא קטנה ומצועצעת (של…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לא,זה לא צולם בצרפת,אלא בפארק בר"ג ,היכן שעדיין יש הרבה מים,וברווזים/אווזים. צולם עם זום דיגיטלי. ד"א - איך מעלים תמונות ישירות לאתר (לא דרך לינק)? - ראיתי שאפשר לבצע upload file ,אבל איך משלבים אותו בהודעה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ביום שני הייתי בטיול בצפון הנה תמונה שאהבתי ורציתי לשתף תהנו ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מהאתר של פיוג'י, ולא התווסף לי שום כונן נייד במחשב שלי. אני משתגע אני מעל 4 שעות מחפש באינטרנט חומר על איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב. מה שיש באתר של פיוג'י זה רק עדכונים לתוכנה finepix, איך אני יוכל לראות את התמונות שצילמתי ולהוריד אותם למחשב??? ניסיתי תוכנות כמו Picasa2 , ExifPro 1.0, Exif Viewer אך לחינם, הם לא מזהים בכלל את המצלמה, ומה שמצחיק הוא שיש במאפייני המחשב שלי, תחת קטגוריית התקניי הדמייה את השורה אני חושב שאני צריך את התוכנה FinePix Viewer , רק מאיפה אני משיג אותה? הפכתי את האינטרנט אנא מכם עיזרו לי. תמונה שהמצלמה מותקנת. תמונה מתוך Picasa2 זה חשוב לי חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לאור העובדה שבזאפ זו המצלמה הכי מבוקשת. מה הסיבה שלא ממליצים עליה פה?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו (אני חושב שדיגטלית) לשימוש ביתי, התקציב שלי הוא 1700 שקלים. אינני מבין רבות בצילום (כמה וכמה מושגים), אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר לתקציב זה, חשוב שזמן הטעינה שלה יהיה קצר, והבטריה שלה תיהיה לאורך זמן, בנוסף אופציית העריכה בסוף הצילום משמעותית בשבילי, ככה שצריכה להיות דרך להעברה למחשב ללא סיבוכים מיותרים. תודה רבה, גיל
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המצלמה הנבחרת היא הניקון D80. לאחר צילום ב D70s החלטתי שאין ספק שבין קנון וניקון שעבדתי איתן (בלא מעט דגמים) הניקון פשוט יושבת כמו כפפה על היד. עכשיו השאלה היא עדשות: מה לקנות. התקציב לשניהם ביחד הוא סביבות 4000 שקלים, רצוי בתשלומים היכן שניתן. יש גם חבר בארה"ב כרגע שיכול להביא עדשות משם אם מישהו מכיר מקום שניתן לשלם בו בכרטיס אשראי באופן יחסית גמיש ולשלוח לכתובת בארה"ב, בהנחה שהמחיר משמעותית נמוך יותר (מה לגבי אחריות? בינלאומית? משו?) השאלון שלי: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-4000 שקלים. * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא - קונה מצלמה, עדשה, תיק וכרטיס זכרון. * האם לאחר הקנייה הראשונית יש …
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, ברשותי מצלמה קנון 400d עם פלאש EX580 2 ועדשת קיט. הגיע הזמן להשתדרג יחד עם התקציב שעלה בעדשה לצילום חיי לילה ומסיבות. על איזו עדשה הייתם ממליצים? מבחינת איכות,חדות וכו'... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, 3 תמונות שצולמו עם פוג'י שש וחצי K. הכל עם עדיפות צמצם ומצב מאקרו,ב- 28 ממ ,וצמצם 4. התמונות לא עברו עיבוד,אלא רק השלישית עברה הסבה מ- RAW ל- JPEG. ראשונה חשיפה רגילה (הייתי צריך לבצע spot meter או center meter כדי שהחשיפה תהיה יותר טובה): שניה - חשיפה של 2 סטופים ב- under ,כדי שה"לבן" לא יישרף: שלישית - כמו השניה ,אבל ב- RAW: רק שתראו כמה טווך דינמי RAW נותן! ואני יודע שאפשר להעלות את החשיפה ולשחק עם הצבעים,אבל רציתי שתראו תמונות ישירות,בלי עיבוד.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רכשתי מתנה לחברים ZS3 ונראה לי מבאס להיא אותה בלי כרטיס זכרון. אני לא רוצה להוציא עוד הרבה כסף, אז השאלה היא איזה גודל כרטיס כבר יהיה מספק ולא יחייב אותם לקנות עוד אחד. יותר חשוב מזה, היא איזה מהירות של כרטיס אני צריך שלא יהיה צואר בקבוק שיפכע במהירות המצלמה.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
צולם במצלמה CANON A60 דבורה על פרח אירוס בצפון הירקון פרח צהוב אני וחברה שלי
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הי, מישהו מכיר את העדשה הזאת? היא נשמעת לי די כללית אבל בעיקרון החברה טובה והמחיר די נמוך... אני מיעד אותה לבעלה של אימי שאכפת לו מהאיכות תמונה אבל ממש לא ברמות של טירוף, כאילו כל עוד היא סבבה הוא יהיה מרוצה ממנה (זה ההיא טוב שאני יכול להגדיר את זה =\) 18-200mm F3.5-6.3 DC SIGM
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
פלאש, שתי עדשות למינולטה ומכפיל X2 שחבר שלי מצא בעליית הגג: http://img185.imageshack.us/img185/1139/imgp7021vk8.jpg http://img124.imageshack.us/img124/8836/imgp7023oq4.jpg http://img124.imageshack.us/img124/3529/imgp7024dg3.jpg
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו שעיקר שימושה יהיה צילום הבן שלי, כשחלק גדול מהצילום יהיה בתוך הבית. כמובן שאם אפשר הכי נוח זה מצלמה עם דיסק קשיח פנימי, אולם במידה וזה בא על חשבון איכות הצילום, אז אני מוכן לקנות אפילו מצלמת minidv אם איכות הצילום תהיה טובה יותר. התקציב שלי הוא עד 500 דולר ואני אקנה את המצלמה בארה"ב, אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-