צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני צילמתי עם המצלמה של (MINOLTA Z5) קטע וידאו עכשיו הכנסתי את זה למחשב ואני לא יכול ליראות את זה ראיתי שזה קובץ MOV אז הורדתי תוכנה שמשנה את הקובץ (IMTOO MOV CONVERTER) עכשיו שיניתי את הקובץ ל AVI ל MPEG1 MPEG2 DIVX ובכולם זה עדין לא עבד לי במדיה פלייר אניצריך להכין מהקטעים האלה סירטון ואני לא מצליח להכניס את זה גם לMOVIE MAKER הוא רושם לי : The file C:\Documents and Settings\talnofar\Desktop\PICT0088.wmv is not indexed and cannot be imported. אם למישהו יש פיתרון אז בבקשה תירשמו :s07: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
*צונזר* ב *צונזר* ש"ח מקבלים מצלמה A75 כרטיס 128 מגה חצובה משלוח עד הבית! לא יאמן... משהו יודע אם יש טריק? נכון שהכרטיס איטי והחצובה בטח לא משהו, אבל עדיין... מחיר סוף!!! והוא יורד פעמיים בשבוע, לא מגזים... יניב
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
יש לי מצלמה Aiptek Pocket Cam3Mega (אני מודה שהמצלמה לא טובה...) עכשיו, צילמתי בה הרבה תמונות ואני רוצה להעביר אותם למחשב. הבעיה היא שאני לא מצליח... אחרי שאני מחבר את הכבל המחשב נתקע העברתי אותו למצב של מצלמת אינטרנט והמצלמה מצלמת ממש גרוע. כאילו לא שהאיכות גרועה אלא שרואים מידי פעם פסים בכל מיני צבעים שעוברים על התמונה וזה קורה לעיתים קרובות. מה יכול להיות הבעיה שלה? ??? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח (אפשר גם דרך EBAY) - מה שמאוד חשוב לי במצלמה זה שיהיו תמונות איכותיות וכמה שיותר שליטה ידנית, וזום אופטי של לפחות X4 ויותר בכיוון של X5 X7. חוץ מזה היא צריכה להיות דקה יותר מהPOWERSHOT 720 שאם היא לא היתה כזו עבה הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים. אז זהו אני אשמח מאוד להמלצות לכמה דגמים שעונים על התיאור - ממה שראיתי בינתיים שמתי עין על ה OLYMPUS FE 340, MJU 1010 FUJI F100FD ובעדיפות נמוכה יותר PENTAX OPTIO Z10 ו CASIO EXILIM EX V7 (שאני מעדיף פחות בגלל שאין להן עדשה טלסקופית - אבל אם יש מישהו שמבין בנושא ויכול להעיד לטובתן אני אשמח... תמיד עדיף לי משהו קטן יותר שנכנס לכיס )
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום, אין לי כלל ידע על מצלמות דיגיטליות ועתה אני עושה סקר שוק לקראת הקנייה הראשונה שלי. במהלך החיפוש ראיתי את המצלמה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7576&perur=2&t=7&c=529 שאחת התכונות של המצלמה הזו, כפי שהם מציינים: "מאפשר צילום תמונות HD" למה מציינים שזה HD? הרי יש שם עוד הרבה מצלמות (8-12M pixel) שלא מצוין שזה HD, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7667&cbar=r האם HD זה רק הרזולוציה (או מספר הפיקסלים) או שבמצלמות דיגיטליות ההגדרה ל HD שונה ממה שאני מכיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצה למצלמה אולטרה קומפקטית הכי משתלמת כיום מבחינת מחיר ואיכות, אני נוטה לכיוון CANON SD600 אם זאת בחירה טובה? משהו אחר מומלץ? תודה
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מהאתר של פיוג'י, ולא התווסף לי שום כונן נייד במחשב שלי. אני משתגע אני מעל 4 שעות מחפש באינטרנט חומר על איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב. מה שיש באתר של פיוג'י זה רק עדכונים לתוכנה finepix, איך אני יוכל לראות את התמונות שצילמתי ולהוריד אותם למחשב??? ניסיתי תוכנות כמו Picasa2 , ExifPro 1.0, Exif Viewer אך לחינם, הם לא מזהים בכלל את המצלמה, ומה שמצחיק הוא שיש במאפייני המחשב שלי, תחת קטגוריית התקניי הדמייה את השורה אני חושב שאני צריך את התוכנה FinePix Viewer , רק מאיפה אני משיג אותה? הפכתי את האינטרנט אנא מכם עיזרו לי. תמונה שהמצלמה מותקנת. תמונה מתוך Picasa2 זה חשוב לי חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://vimeo.com/2422992 לא יודע מה איתכם אבל אותי האיכות דיי הרשימה.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
רכשתי מתנה לחברים ZS3 ונראה לי מבאס להיא אותה בלי כרטיס זכרון. אני לא רוצה להוציא עוד הרבה כסף, אז השאלה היא איזה גודל כרטיס כבר יהיה מספק ולא יחייב אותם לקנות עוד אחד. יותר חשוב מזה, היא איזה מהירות של כרטיס אני צריך שלא יהיה צואר בקבוק שיפכע במהירות המצלמה.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את הA610 שלי, ועל האריזה רשום שהיא מחודשת. האם תהיה לי בעיה בזה שהיא מחודשת? זה כמו לקנות אוטו יד שניה... הם מחליפים שם את החלקים ועושים בדיקה חוזרת לחלקים? או שפשוט נידפקתי?
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מהכי טובה להכי פחות (סתם אני מבולבל קצת והייתי רוצה סדר) 400D 350D 10D 20D 30D D40X D40
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1200 , כרטיס זיכרון יש לי 4 ג'יגה SD, וסוללות גם יש.. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר צילומי נוף ואנשים, בעיקר באור יום, לפעמים יהיו תנאי תאורה חלשים יותר (לילות, בתים וכו'..) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לפעמים.. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד…
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי ידידה שלומדת עיצוב ואומנות, והמרצה שלה לצילום, שהוא צלם מיקצועי, אומר אסה. ואני אומר שצריך לומר את המילה הזאת איזו. מי צודק?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
פלאש, שתי עדשות למינולטה ומכפיל X2 שחבר שלי מצא בעליית הגג: http://img185.imageshack.us/img185/1139/imgp7021vk8.jpg http://img124.imageshack.us/img124/8836/imgp7023oq4.jpg http://img124.imageshack.us/img124/3529/imgp7024dg3.jpg
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התקציב למצלמה + כרטיס זיכרון. אם המצלמה פועלת על בטריות אצבע, קרי AA אז ללא בטריות. המצלמה מיועדת לילדה בת 12, התכונה החשובה ביותר היא צילום במצב אוטומטי כמה שיותר פשוט (וכמובן, כמה שיותר איכותי). לא. בעיקר חתולים, לפי השימוש שהיא עושה במצלמה שיש כרגע. אין לי על זה תשובה חד משמעית, בגדול- לא רחבה. לא מאוד מהותי. כל עוד זה לא מפלצת- יהיה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שמתי לב ש95 אחוז מהתגובות פה הם "אהבתי"\" לא אהבתי" (בד"כ זה קיצוני יותר לשני הצדדים עד כדי כך שאנשים כותבים תגובה של שני מילים -"גועל נפש",למשל ). תגובות כאלה לא מוסיפות כלום לפורום לדעתי, ובטח שלא לצלם שרוצה לקבל חוות דעת כדי לשפר בעתיד וללמוד מטעויות. הצלם לא יכל להבין מה כל אחד חושב על התמונה שלו בלי שיגידו לו, בשביל זה הוא מפרסם פה את התמונה, בשביל לקבל ביקורת, לא רק דעות- שזה נחמד, אבל לא המטרה העיקרית של פורום צילום. סתם רציתי לשתף אתכם , ערב טוב.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שמעתי שהZ5 לא טובה בצילום בלילה. אני מחפש מצלמה עם זום גבוה, אפשרויות זמן חשיפה, רגישות שונה וחדות תמונה (יש לZ5 גם חולשה כאן). האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לz5? (במחיר הזה כמובן) תודה נ.ב מה עם ה- z20 ? הבדל המחירים הוא בערך 1000 ש"ח השאלה אם תוספת המחיר ל- z5 שווה את זה, ולא כדאי לקנות את ה-z20 שאני לא יודע אם הבדלי האיכות ביניהם כ"כ גדולים.
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
חלקו את התקציב איך שאתם רוצים מה שאני מבקש זו מצלמה איכותית וכמה שיותר פשוטה לצילום(אני לא צלם מקצועי אני רוצה נוחות אבל שיבוא כמה שפחות על חשבון האיכות). כרטיס זיכרון מינימום 128MB. סוללולת נטענות. אם לדעתכם יש משהו שממש שווה חריגה מהתקציב אני מוכן לשקול.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי תקציב של בערך 2000 שקל, פחות או יותר אני רוצה בבקשה המלצה על מצלמה דיגיטלית טובה, אמינה, לא משנה לי יותר מדי הגודל, רק שלא יהיה מפלצתי מדי אני לא מבין יותר מדי בנושא... ככה שפשוט תרשמו מה שבא לכם אני אקח כנראה את ההמלצה שנשמעת הכי טובה, או שהומלצה פה ע"י מספר רב יותר של אנשים תודה רבה לכולם!!
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-