צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להבחין בהבדל שבין תמונה שצולמה ב 2mp לבין תמונה שצולמה ב 6mp על גבי צג המחשב ברזולוציה של 1024x768 ? המצלמה שלי היא FUJI F-10 בעלת 6.3MP וואינני מדפיס את התמונות. באיזו רזולוציה מומלץ להשתמש? תודה,
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה לפיתוח(בערך 250)-ועיינתי קצת באתר pic.co.il ויש שם מחירים זולים כמו 0.37 לתמונה לעומת חנויות בעיר שרוצות 0.90-אבל העליתי כמה תמונות לpic והם ממש הורסים את האיכות,אני יודע שהלוגו לא יופיע אבל מה עם האיכות?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חלקו את התקציב איך שאתם רוצים מה שאני מבקש זו מצלמה איכותית וכמה שיותר פשוטה לצילום(אני לא צלם מקצועי אני רוצה נוחות אבל שיבוא כמה שפחות על חשבון האיכות). כרטיס זיכרון מינימום 128MB. סוללולת נטענות. אם לדעתכם יש משהו שממש שווה חריגה מהתקציב אני מוכן לשקול.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לא,זה לא צולם בצרפת,אלא בפארק בר"ג ,היכן שעדיין יש הרבה מים,וברווזים/אווזים. צולם עם זום דיגיטלי. ד"א - איך מעלים תמונות ישירות לאתר (לא דרך לינק)? - ראיתי שאפשר לבצע upload file ,אבל איך משלבים אותו בהודעה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
*צונזר* ב *צונזר* ש"ח מקבלים מצלמה A75 כרטיס 128 מגה חצובה משלוח עד הבית! לא יאמן... משהו יודע אם יש טריק? נכון שהכרטיס איטי והחצובה בטח לא משהו, אבל עדיין... מחיר סוף!!! והוא יורד פעמיים בשבוע, לא מגזים... יניב
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
הי, מישהו מכיר את העדשה הזאת? היא נשמעת לי די כללית אבל בעיקרון החברה טובה והמחיר די נמוך... אני מיעד אותה לבעלה של אימי שאכפת לו מהאיכות תמונה אבל ממש לא ברמות של טירוף, כאילו כל עוד היא סבבה הוא יהיה מרוצה ממנה (זה ההיא טוב שאני יכול להגדיר את זה =\) 18-200mm F3.5-6.3 DC SIGM
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. התקציב שיש לי הוא בסביבות ה- 4-5K (כולל הכל). אפשר לחרוג, אבל לא בהרבה. לאחר קריאת כמה נושאים בפורום הזה וביקורות של dpreview אני מתלבט בין כמה מצלמות: 1. Canon 400D + עדשות קיט 2. Pentax K10D + עדשות קיט 3. Pentax K100D + עדשות יותר טובות היתרון שאני רואה ל- 400D על המצלמות של Pentax הוא בכך שהיא יותר נפוצה ולכן יותר פשוט למצוא עבורה ציוד (עדשות). מה שקצת מרתיע אותי מה-Pentax הוא הנושא של איכות ירודה של ה- JPEG שהיא מוציאה (יחסית לקנון). לא יצא לי עד עכשיו לעבוד עם תמונות RAW ולכן זה קצת מרתיע אותי. אשמח גם לשמוע המלצות לגבי חנויות. כרגע ההתלבטות היא בין ה- BSD ל- Camera Eilat (מתכנן נסיעה לאילת וחושב גם לקפוץ לחנות שם). מה שכן, לפי…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
חחח המצלמה היא מסוג FugiFilm S304 אני יודע שמעפנה אך היא היחידה שיש לי [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת על הZ700 של KODAK רציתי אולי חוות דעת עליה ואולי הצעות למצלמות אחרות שעונות על הקריטריונים תודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום ה HDR הראישון שלי... קחו נשימה איך יצא? את הHDR עשיתי מתוכנת PhotoMatix והשתמשתי מתוכה רק ב Generate HDR ו Tone Mapping... האם יש עוד הגדרות בתוכנה?
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
-
-
הגיע הזמן לשדרג את מצלמת הוידיאו האנלוגית ואשמח לעזרתכם בעניין. הצרכים, בעיקר צילומי משפחה. הדרישות: קומפקטיות, איכות צילום טובה גם בתנאי תאורה בינוניים (INDOOR). מה הנתונים שצריך לבדוק במצלמת וידיאו (גודל חיישן? מייצב? זום אופטי?) עוד שאלה, עד כמה משתלם להביא מצלמה כזאת מארה"ב? (אני יודע שבמצלמות סטליס, בנטרול המע"מ, ההפרשים לא גדולים במיוחד) ראיתי את הדגם הבא של סניו שנראה לי נותן תמורה מצוינת למחיר:http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1361
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לדעתי ולדעת ביקורות ברשת, המצלמות הביתיות של קנון נותנות תמורה מאוד טובה לכסף והתוצר הסופי בדרך כלל טוב יותר מבחברות אחרות. עד 800 ש"ח אפשר למצוא את הE1 שכוללת 10 מגה פיקסל, זום 4, מסך 2.5, מייצב וזיהוי פנים. עד 1000 ש"ח אפשר למצוא את ה1100 שכוללת 12 מגה פיקסל, זום 4, מסך 2.5 וזיהוי פנים. שתיהן מגיעות בדרך כלל עם 3 שנים אחריות של קרט היבואן הרשמי בארץ וקיט של 2 גיגה זכרון. עד מחר יש מבצע ללא מעמ באופיס דיפו על מצלמות דבר שמוריד משמעותית את המחיר של שתיהן, והופך אותן להיות רלוונטיות גם לתקציבים יותר נמוכים, מי שזה בהישג ידו, עסקה מאוד משתלמת. מי שלא, גם במחירים הרגילים שלהן הם כנראה מצלמות טובות יותר מהמתחרות עם חסרון (או יתרון) של סוללות AA ולא סוללת ליתיום נטענת.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה מהפלאש שלי מאסטר בצילום אלחוטי( שהפלאש לא מחובר לגוף). כרגע אני מצליח לעשות רק בתור סלייב שהפלאש המקורי של הגוף הוא המסטר. הפלאש הוא פנטקס 540 והגוף הוא פנטקס K 20
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בעקבות ירידת מחירי זיכרונות ה- sd , צצו כמו פיטריות אחרי הגשם, עשרות מכשירים קטנים שמיתיימרים לעשות הכול : stills+webcam+טייפ מנהלים ברור לגמרי שמכשיר combo יהיה תמיד פשרה גדולה, וברור לי לגמרי שהמקסימום שאולי אפשר לימצוא הוא מכשיר שיתן לפחות תוצאות סבירות . אולם לצערי יצא לי לראות רק מכשירים סיניים זולים שיש בהם חסרונות קריטיים כמו : העדר כניסת audio line-in (לחיבור מיקרופון חיצוני איכותי) העדר זום אופטי מינימלי של x3 העדר אפשרות להרחיב את הזיכרון המובנה אם למישהו כאן בפורום יש מכשיר דומה (מבוסס זיכרון - לא דיסק קשיח ) ושהוא מבסוט ממנו או שהוא ראה מכשיר כזה בפעולה (ושאין בו את החסרונות הרשומים מעלה) אנא רשמו כאן את שמו
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
צולם במצלמה CANON A60 דבורה על פרח אירוס בצפון הירקון פרח צהוב אני וחברה שלי
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ביום שני הייתי בטיול בצפון הנה תמונה שאהבתי ורציתי לשתף תהנו ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו שעיקר שימושה יהיה צילום הבן שלי, כשחלק גדול מהצילום יהיה בתוך הבית. כמובן שאם אפשר הכי נוח זה מצלמה עם דיסק קשיח פנימי, אולם במידה וזה בא על חשבון איכות הצילום, אז אני מוכן לקנות אפילו מצלמת minidv אם איכות הצילום תהיה טובה יותר. התקציב שלי הוא עד 500 דולר ואני אקנה את המצלמה בארה"ב, אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בס"ד בקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו לשימשים בייתים (צילום המשפחה) אולי קצת הרועים משפחתיים וטיולים. התקציב שלי הוא + - 2000 ש"ח. הדרישות שלי אכות צילום טובה מאוד, סוג מדיית ההקלטה או על גבי דיסק DVD או HDD. לאחרונה ניתקלתי בCanon HR10 לדעתכיים היא עונה על הדרישות ושווה קניה? http://zap.co.il/search.aspx?keyword=Canon%20HR10%20 תודה שי.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בעודי ממתין לנחיתתה של ה FujiFilm FinePix s9000 שלי, החלטתי לשתף אתכם במספר תמונות (גרועות, חובבניות וסתם תפלות) שצולמו בעזרת ה HP iPaq 3750 שלי. רזולוציה יותר גבוהה http://static.flickr.com/41/86935118_165d52c6a3_o.jpg אז מה ? יש לי עתיד בתור חצובה או מה ?
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אבד לי הכבל ואני לא מוצא אותו בחנויות ברשת מישהו יכול לעזור לי? איך נקראת בכלל היציאה?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שמעתי שהZ5 לא טובה בצילום בלילה. אני מחפש מצלמה עם זום גבוה, אפשרויות זמן חשיפה, רגישות שונה וחדות תמונה (יש לZ5 גם חולשה כאן). האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לz5? (במחיר הזה כמובן) תודה נ.ב מה עם ה- z20 ? הבדל המחירים הוא בערך 1000 ש"ח השאלה אם תוספת המחיר ל- z5 שווה את זה, ולא כדאי לקנות את ה-z20 שאני לא יודע אם הבדלי האיכות ביניהם כ"כ גדולים.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-