צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב? זכיתי במכרז ב CANON A530 כולל כרטיס 512MB ונרתיק + 3 שנים אחריות של קרט. כולל דמי משלוח זה יוצא 970 ש"ח ורציתי לדעת אם זה יקר / סביר , אם המצלמה טובה.. אם כדאי לבטל.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
זאת הולכת להיות המצלמה הראשונה שלי, אז אני לא בטוח לגביי הדרישות, כי עוד לא השתמשתי באחת בצורה רצינית לפני כן. מה שכן, אני מעדיף שהמצלמה תהיה כמה שיותר גדולה (כמו S5600), כי משימוש במצלמות של חברים, לא אהבתי את ה-A620 ודומיה, הרגשתי שאני מחזיק צעצוע קטן ביד :-X. צילום לילה, די חשוב. אני עובד בלילות, כך שמרבית התמונות שלי יהיו בזמן הזה. זום טלה, אם אפשרי לשלב משהו גבוהה, אז יהיה מצויין. אם לא, אז לא נורא. יש עוד מידע שאני צריך לרשום? התקציב הוא בעקרון עד 2500 שקלים, כולל הכל. אם צריך טיפה חריגה, לא תהיה בעיה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחותי נוסעת להונג קונג ואני רוצה שהיא תקנה לי מצלמה אבל אין לי מושג איזו מצלמה .... אני אני צריך לחפש ? אילו פרמטרים? יש לי בסביבות ה 2000 ש"ח אני ישמח מאוד לשמות שתיתנו לי חבקות ספציפיות עם דגמים אם יש עליהם אחריות עולמית אני גם ישמח לדעת תודה לכל עזרה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, צריך את עזרתכם, קניתי Panasonic FZ7 ואני צריך כרטיס, כנראה 1ג'יגה. איזה כרטיס ובאיזו מהירות? ג'יגה מספיק? האם שווה להשקיע בסוללה נוספת כבר עכשיו? איפה אפשר למצוא תיק? איזה לקנות? מקור טוב ממנו אפשר ללמוד צילום דיגיטלי לבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הדגש הוא על מצלמה עם תמונות באיכות טובה, (לא צריך מקצועניות.. תמונות של דיגיטלית ממוצעת..) ואיכות וידאו סבירה. המצלמה הזאת עונה על הדרישות? יש הצעות שיותר יתאימו בטווח המחיר של האולימפוס הזאת? אבקש את התשובות במהרה, מחר המצלמה נרכשת. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בדרך כלל יש כאן עננים אחרים לגמרי :-\ אשמח אם מישהו יתנדב לערוך, אין לי את האמצעים לכך בזמן הקרוב.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
צולם בצפון בחצר האחורית של מקום סודי ( ;D ). שילוב של 100 תמונות, כאשר כל תמונה צולמה בחשיפה של 8 שניות. סה"כ זמן חשיפה: כ-30 דקות. Canon A610 30min Exposure
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר מהעבודה צילם חשבתי שזה מספיק יפה בשביל להציג גם כאן http://www.flickr.com/photos/78523288@N00/show/
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
תהנו http://sidorini.com/gallery2/v/Sidorini_landscape/?g2_GALLERYSID=a64aed5536c4eb0df71b0dd8f9df6370
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן חברים... הודעה ראשונה פה בפורום ורציתי לשתף אותכם במשהו שתפסתי במקרה בסופת הברקים... ;D (על Multi Burst / Shot... איך שתרצו... ) (הסדר הוא משמאל לימין מתחיל מלמעלה משמאל... ) אם מישהו רוצה את התמונה בגדול (1024 או 2048...) אני אשמח לתת לו.... והוספתי עוד תמונה נחמדה כחלק מנושא שאני הולך לפתוח על כמה תמונות שעשיתי בזמן האחרון (שבוע אחרון ליתר דיוק..) מקווה שאהבתם... עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בידי נימצא סט מיקצועי מאד מהעבר (לא דיגיטלי) אני לא ממש מבין במצלמות אבל אני יודע שהיא משהו מיוחד ומאד יקר גם היום מצלמה - NIKON F801 בסיגנון של זה - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=7275 זום בערך כזה של סיגמה - (לא רשום עליו דגם http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=58&proId=903&code=3 NIKON SB 24 פלאש כזה- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=40812 תיק של HAMA הדגמים קצת שונים כי הם יותר ישנים אבל זה היה הכי מיקצועי בתקופה ההיא אבל היא לא דיגיטלית לכן אני רוצה המלצה לדיגיטלית לא ממש ממש יקרה עד 1500-1700 שהפלאש והזום יתאימו לה תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר עזרה מכם חברי הפורום קניתי לראשונה בחיי מצלמה דיגיטלית והיא CANON IXUS 65 אז קודם כל תודה לכל מי שעזר לי (: ודבר שני כעת לאחר שקניתי מצלמה ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מסוג SD בנפח של 1G ואני צריך את עזרתכם איזה מהירות מספיקה לי בשביל המצלמה שלי? ועל איזה יצרנים אתם ממליצים ועל איזה לא? ויש עוד דבר מוזר שראיתי בלא מעט כרטיסי זיכרון בזולים מבניהם שפשוט לא רשום את מהירות הכרטיס יש אולי איזה מהירות סטנדרטית או משהו כזה שבגללו לא רשום מהירות??
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני לא זוכר את הדגם אבל הוא לא ממש משנה.. ישנם שני דברים שלא הבנתי ולא מצאתי הסבר מפורט בחוברת הוראות: 1) מה זה הקלטת SP ומה זה LP? 2) אני יכול להקליט באיכות 12BIT ובחוברת כתוב שזאת הקלטה של שני ערוצי סטריאו, או 16 ביט בהקלטה של ערוץ סטריאו אחד. מישהו יכול להסביר לי עליהם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
משהו קטן שצילמתי, סרקתי (סוף סוף יש סורק סרטי 35mm!!) וערכתי. MINOLTA DYNAX 404si 35-80mm Lens
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם ההבדל הוא רק בדגם? מה יותר טוב? ולמה ה 40 עולה יותר מה60 אם ה60 הוא דגם חדש יותר??? אני הולך מחר לקנות מצלמה...אני סגור על אחת מאלו...אני רק צריך לדעת אם יש הבדלים ומה יותר טוב... תעזרו לי פעם אחרונה?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מצלמה פשוטה יחסית אבל טובה במכיר עד 1500 ש"ח. אני לא מבין במצלמות וחבר שלי אמר לי שפה יכולים לעזור לי (כי גם הוא לא מבין במצלמות). תודה מראש תומר
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב את העזרה שלכם בבקשה רק התחום הזה שאני אוהב אותו ממש זה לעשות קליפים זה החלום שלי אז החלטתי סופית לעזוב הכל ואני רוצה להגשים אותו אז ככה אני מתחיל מכלום. אני צריך מצלמה שתוכל לצלם סרט/קליפים שאני מתכנן לעשות אני לא יודע מה כדאי דיגיטלית או וידאו ומה אתם ממליצים? ואני צריך שיהיה מיקצועי. בקשר לתקציב אני מוכן לשלם עד 2000 שקל צריך שיהיה איכותי . אם אין ברירה אפשר לעלות ל3000 4000 תלוי אם תוכלו גם לפרט לי אני אודה לכם ואם תוכלו תביאו לינקים בבקשה. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בדרך חזרה מהעבודה עברתי בטיילת של תל אביב שם היו עשרות מצנחי רחיפה - היה מעולה הנה קצת טעימות - "Tiny Spaceships" - "Lone Wolf" - "Getting prepared for the next session" - "The big brother is watching" - "The malfunction" - מקווה שאהבתם 8)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-