עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by kknd,

שלום לכולם, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה כבר נשאלה, אבל חיפשתי בפורום לפני שפירסמתי שאלה ולא מצאתי תשובה... יש ברשותי מצלמה דיגיטלית של Canon דגם 350D (נקראת גם Digital Rebel XT). האם יש דרך להפעיל את מסך ה-LCD ולצלם דרכו (כך שאפשר להסתכל על מסך ה-LCD ולראות מה הולכים לצלם במקום להסתכל בעינית של המצלמה)? חיפשתי בחוברת של המצלמה הסבר ולא מצאתי, ובאיזשהוא שלב התחלתי לחשוב שאולי מדובר בפונקציה שקיימת במצלמות P&S ולא במצלמות SLR. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mischa_barton,

;D אהלן חבר'ה. קרוב משפחה קנה לי באמריקה : http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא? בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT. אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ??? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרת לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dumbass,

נערך בהתאם P: צילומים של חבר, אני רק שמתי אותם פה. תהנו

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  5. לאחר לבטים רבים היתחדשתי בקנון G7 ואף כתבתי עליה ביקורת ב ZAP : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473718 האים נחוץ מגן למסך ה LCD ואים כן איזה מתאים למצלמה ואיזה מומלץ מבחינת שקיפות וחוסר עיוות התמונה של המסך ? דן TASCAM

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לאחרונה רחשתי מצמה דיגיטלית G7 של קנון אתמול גיליתי שיש לי פיקסל מת במסך במיקום מרכזי שניראה רק בתנאי תאורה מסויימים ולא קבוע והוא מאיר בצבע אדום. עדיין לא עברו 14 יום מהרכישה האים היבואן שהינו פרללי (לא קרט) אמור להחליף לי את המצלמה ? זה מאוד מאוד מעצבן אותי ! אני רכשתי מצלמה ח-ד-ש-ה ולא מחודשת. דן

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

8. יש משהו באיזור הזה? מהסתכלות קטנה בפורום ראיתי שהרוב פה קונים מצלמות עם עדר בטריות יקרות ואני רוצה להימנע מזה מעדיף סוללה מובנית ואם אפשר אז טעינה מהUSB תודץ

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ידידה שלי ביקשה ממני לברר לה בקשר למצלמת וידאו דיגיטלית איכותית ואמינה ככל האפשר בטווח מחירים של 3-3.5K על מה תמליצו? חשבתי על זה.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  10. שלום מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של עד 550$ (אפשר לחרוג עם יש משהו משתלם) אנחנו יכולים לקנות מאיביי אבל רק מאיביי או מחנות בארץ. אנחנו מחפשים מצלמה קלה ונוחה לשימוש אבל עם זאת בעלת איכות תמונה גבוה וזום אופטי איכותי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. Started by Dumbass,

1 2 3 4 5 6 7 8 9

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by aleXtazi,

אז ככה... היה לי דיי משעמם היום אז אמרתי בו ננסה מהשהו חדש ונצלם את הפלאפון שלי... לקחתי מספר דפים של מדפסת שמתי את הפלאפון וצילמתי כמה תמונות וזה מה שיצא בסוף וזה אחרי עריכה קטנה לצבע של הרקע זה פעם ראשונה שצילמתי מהשהו כזה איך קוראים לזה בשפה יותר מקצועים? "צילום סטודיו"? כמובן תגובות והארות יתקבלו בשמחה

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  13. 1) חומר שנועד לניקוי מסכי LCD יכול להזיק לעדשה?? אפשרי להשתמש בו כדי לנקות אותה?? 2) איפה אפשר לקנות בארץ פילטר IR?? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. המצלמה צריכה להיות איכותית מאוד המטרה שלה זה צילום של אחרי ולפני טיפול ודרוש שהיא תראה את כל הפרטים בפנים חשבתי על A530 מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by Tapeworm,

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ALÞHA,

מעלה שתי גירסאות של התמונה - הצבעונית והשחור-לבנית, תחליטו את מי אהבתם יותר :

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by dsane,

אני לא ממש יודע איך קוראים להם אבל אלו המכשירים האלו שמתקבלים על המסך ומגינים עליו וכשפותחים עליו עושים עליו צל ככה שניתן לצלם בתאורה קשה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ וכמה הוא יעלה? אני מחפש ל fuji f11 שיש לה מסך של 2.5" האם זה יספק הגנה כלשהיא נגד זעזועים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=2160&CAT=20&SCAT=301&b=refzap

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by moshe_ben_kipod,

המחשב לא מזהה את המצלמה ואין לי מושג איך להעביר תמונות. המחשב לאחר פירמוט, ולפני הפירמוט הוא זיהה את המצלמה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by Bar_B_q,

איך אני יכול אחרי שאין כלום בכרטיס זיכרון במצלמה לחבר אותה למחשב ולהעתיק אליה תמונות מהMY PICTURES? כי שאני מנסה לגרור או להדביק זה לא מאפשר... CANON POWER SHOT A700 זאת המצלמה? נראה לי כי כל התמונות שמצלמים ושמורים על המצלמה הם ללא שם קובץ ורק שאתה מעתיק אותם אתה עושה להם שמות לקבצים אז אולי צריך איזה תוכנה צד שלישי כזה שתעקוף את המגבלה של המצלמה ? רעיונות מישהו? תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  20. לא מכילה מנוע מיקוד פנימי (מותאמת לעדשות עם מיקוד פנימי עצמאי)... מערכת מיקוד של 3 נקודות (במקום 5 ב D50/D70/D70s) מסך אחורי של 2.5" (אין צג דיגיטלי עליון לנתוני צילום) ISO 3200 ב Boost ההכרזה אמורה להיות בקרוב, אם מדובר ביורשת ל D50?... ממש לא... מדובר בשוק חדש שניקון מנסה לעורר ולדעתי היא תצליח יפה. http://www.lesnumeriques.com/news_id-2500.html

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by benor,

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by R0tem1,

קודם כל יש לי שאלה: איך אני מוריד משקל של תמונה מבלי לשמור אותה בצייר? ? זה מוריד את האיכות בכמות מורגשת ואיך אני עושה שיראו את התמונות ממוזערות ובלחיצה הן יופיעו בגודל מלא?? רוח רפאים תמונה ישנה רק ערכתי

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by tascam,

אני צריך המלצה על כרטיס SD מהיר 2 גיגה למצלמה G7 של CANON האים הכרטיס אולטרה 3 של SUNDISK במהירות 133 יותר מהיר מ PQI במהירות מוצהרת של 150 ? דן

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by Dumbass,

עוד סט תמונות 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 11: תהנו

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by Odedb52,

שתי תמונות נחמדות מהשקיעה בזמן האחרון. יש לי מצבור תמונות במאגר ככה שאני כל פעם יפתח נושא עם כמה תמונות (מנהלים , תתכוננו... חחחחחח ) אז זה לבינתיים. התמונות לא עברו עריכה חוץ מהסרת רעשים קלה בלבד! (לא צבעים ולא כלום..) אשמח לשלוח למי שמעוניין את התמונות ב- 1280X960.. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים