עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by תימנה,

האם ניתן להבחין בהבדל שבין תמונה שצולמה ב 2mp לבין תמונה שצולמה ב 6mp על גבי צג המחשב ברזולוציה של 1024x768 ? המצלמה שלי היא FUJI F-10 בעלת 6.3MP וואינני מדפיס את התמונות. באיזו רזולוציה מומלץ להשתמש? תודה,

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by DAVIDD,

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  3. אהלן, במצלמה שלי(K200D) עשיתי אופציה שכאשר אתה מצלם תראה גם את ההיסטוגרמה של התמונה. עכשיו לפי זה, הייתי רוצה לדעת אם התמונה שלי תצא חשופה יפה, או לא. השאלה מה היא חשיפה נכונה על פי היסטוגרמה. אשמח להסבר קטן, בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by מתן123,

שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by approx,

סתם כמה תמונות שצילמתי אחרי הגשם עם הK800I שלי

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by TheWave,

יש לי מצלמה Aiptek Pocket Cam3Mega (אני מודה שהמצלמה לא טובה...) עכשיו, צילמתי בה הרבה תמונות ואני רוצה להעביר אותם למחשב. הבעיה היא שאני לא מצליח... אחרי שאני מחבר את הכבל המחשב נתקע העברתי אותו למצב של מצלמת אינטרנט והמצלמה מצלמת ממש גרוע. כאילו לא שהאיכות גרועה אלא שרואים מידי פעם פסים בכל מיני צבעים שעוברים על התמונה וזה קורה לעיתים קרובות. מה יכול להיות הבעיה שלה? ??? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by GAL_FX,

אני רוצה לקנות מצלמת FinePix 5100/5500 Fuji אני רוצה חוות דעת של אנשים שמכירם או ישיש להם אתה המצלמה דרך אגב זה דחוף ליי אבא שלי משגע אותו בבקשה עזרה המצלמה מגיעה +כרטיס זיכרון 64 MG+תיק נשיאה +מטן וסוללות .... כל זה 2080 שווה? אם למישהו יש הצאה בפחות ולא בחנות אניטרנט כי אני קונה בתוים ......

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by IAF.ofek,

שלום,הנה תמונת מאקרו שצילמתי בגינה שלי,עם חצובה. יש EXIF למעוניינים,יצא לא רע למצלמה יחסית דיי אוטומטית (ניסיתי לשלוט ידנית במה שאפשרי), עבר תיקוני צבע קלים,וחידוד,חוץ מזה הכל אורגינלי להמדרין. נגזר מ-3.2 מגה פיקסל (האמת שבגודל המקורי זה היה נראה יותר טוב) אשמח לתגובות (בעיקר בונות) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501051942139917/200510071507417083/DSC01240_medium.jpg עריכה - ראיתי ש-1024X768 גדול מידי לדף פורום,

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by T-Flash,

שלום ה HDR הראישון שלי... קחו נשימה איך יצא? את הHDR עשיתי מתוכנת PhotoMatix והשתמשתי מתוכה רק ב Generate HDR ו Tone Mapping... האם יש עוד הגדרות בתוכנה?

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by KoM,

עוד מהסט הנפלא של אתמול... גולש בעוצמה...

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by aleXtazi,

התמונה צולמה לפני אולי חודש אפלו קצת יותר סתם טיול שעשיתי ליד הכינרת ולפני כמה ימים החלטתי לעשות לתמונה HDR כמובן לא כמו שאמור להיות באמת אבל התוצאה לפניכם! תגובות יתקבלו בברכה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  13. אהלן, שבוע הבא אני עוזב את מחוזותינו, לדרום אמריקה הרחוקה. אני זקוק למצלמה שתלווה אותי לתיעוד הטיול. טרם החלטתי אם אני זקוק לקומפקטית או SLR, מכיוון שאינני מכיר את הבדלי הביצועים ביניהן. אני רק יודע שלהסחב עם דמוי SLR נראה לי מסויט. תקציב - 1000-1300 מכיוון שאשהה שם 7 חודשים, אצלם הכל מהכל (נוף,מסיבות,יום ולילה, גשום וקיצי, ישבן ברזיאלי וחזה פרואני) לא יהיו צילומי חצובה נקודה חשובה היא סוג כרטיס הזכרון וזמינותו בנפחים גדולים. כיום יש בידיי FUJIFILM FinePix F31fd, שמציגה ביצועים טובים, אך כרטיסי ה שלה באים בנפחים קטנים, ומחירים גבוהים. כאמור, אני משתמש הדיוט שמעוניין במצלמה בעלת יחס ביצועים-מחיר אידיאלי, קלות נשיאהו תמיכה בכרטיסים בנפחים גדולים. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  14. Started by over,

?

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  15. שלווום איפה אני יכול או איך אני יכול לנקות את העדשה של המצלמה שלי בביטחון.. וגם של לא יעלה הרבה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by Green,

עבר רק הקטנה (אין ממש תוכנות פה במחשב באוסטרליה) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by erandob,

אני מחפש פלאש למצלמה PENTAX K7 להלן הצעות שקיבלתי מחנויות לפלאש יד שנייה במחיר של 600-800 שח pentax af280t osram af281-studio sigma ef-430 בנוסף לכך, ראיתי שבארה"ב המחירים של פלאשים חדשים במחירים של יד שניה בארץ... להלן דוגמאות לפלאשים שנראים לי מחו"ל. מישהו יכול להגיד לי מה עדיף לקנות (במקרה שיהיה מי שיביא לי מחו"ל... ללא תוספת משלוח)? http://www.bhphotovideo.com/c/product/605929-REG/Bower_SFD926P_SFD926P_Digital_Autofocus_TTL.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/515365-REG/Sigma_179_109_EF_530_DG_ST_Flash.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/222172-REG/Pentax_30333_AF_360_FGZ_P_TTL_Shoe.html#specifications האם מישהו מבין ויודע מ…

18. היי אני מחפש לדוד שלי מצלמה דיגטלית. התקציב שלו הוא בסביבות 500 ש"ח. אפשר למצוא משהו סביר במחיר הזה? ראיתי ב netaction שתי מצלמות במחיר הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1883667 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1916136 איך הן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by clix,

שלום! אני מחפש מצלמה לבית בתקציב של עד 1000 ש"ח # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1K # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מצלמה לכל דבר # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן # מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? לא מבין בזה כ"כ,אבל כמובן שזום גבוה יותר עדיף # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? לא הכרחי שהיא תהיה קטנה,אין בעיה שהיא תהיה דמויית SLR # האם אתה נעול על…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  20. בעקבות ירידת מחירי זיכרונות ה- sd , צצו כמו פיטריות אחרי הגשם, עשרות מכשירים קטנים שמיתיימרים לעשות הכול : stills+webcam+טייפ מנהלים ברור לגמרי שמכשיר combo יהיה תמיד פשרה גדולה, וברור לי לגמרי שהמקסימום שאולי אפשר לימצוא הוא מכשיר שיתן לפחות תוצאות סבירות . אולם לצערי יצא לי לראות רק מכשירים סיניים זולים שיש בהם חסרונות קריטיים כמו : העדר כניסת audio line-in (לחיבור מיקרופון חיצוני איכותי) העדר זום אופטי מינימלי של x3 העדר אפשרות להרחיב את הזיכרון המובנה אם למישהו כאן בפורום יש מכשיר דומה (מבוסס זיכרון - לא דיסק קשיח ) ושהוא מבסוט ממנו או שהוא ראה מכשיר כזה בפעולה (ושאין בו את החסרונות הרשומים מעלה) אנא רשמו כאן את שמו

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by Nemesis,

עבר קרופ בלבד. צריך להוסיף מסגרת, אבל אין לי כאן פוטושופ. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by idofr,

הי, מישהו מכיר את העדשה הזאת? היא נשמעת לי די כללית אבל בעיקרון החברה טובה והמחיר די נמוך... אני מיעד אותה לבעלה של אימי שאכפת לו מהאיכות תמונה אבל ממש לא ברמות של טירוף, כאילו כל עוד היא סבבה הוא יהיה מרוצה ממנה (זה ההיא טוב שאני יכול להגדיר את זה =\) 18-200mm F3.5-6.3 DC SIGM

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by aleXtazi,

חרגול שצילמתי או צרצר איך שתירצו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by Tapeworm,

מאד התבאסתי על הפרח החתוך למטה בתמונה השניה, אבל תנאי השטח הקוצניים והדבורים בסביבה גרמו לי לרצות לעוף משם

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  25. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אני לא ממש מבין בעניין של הסוגים ומה כדאי.. בשוק כיום יש מליוני סוגים של מצלמות וקשה מאוד לבחור מה כדאי יותר ומה פחות.. אני צריך מצלמה בעיקר לצילום משפחתי, טיולים, אם יש אפשרות לצילום נופים למינהם.. בקיצור מצלמה למתחילים אבל שתהיה איכותית, נוחה ועם הרבה מצבי צילום, וכמובן שיהיה גם זיכרון הולם, למרות שאותו כנראה צריך לקנות בנפרד, אז 512 יהיה לי מספיק.. מה שגם אני לא ממש גמיש בכסף, התקציב בערך עד 1600,1700 שקל, אבל אם זה יכלול זיכרון גדול.. בקיצור אני משאיר את ההצעות למומחים שיש פה בפורום.. ושוב אני רוצה מצלמה קטנה, קומפקטית, אבל איכותית. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים