עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. למי שהנושא חשוב לו - https://tech.walla.co.il/item/3168484

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by idan,

חיפשתי בהרבה חנויות וכולם אמרו שכבר לא מייצרים את המצלמה הנ"ל ב C4L אין יותר וגם ברוב החנויות שהמחיר של המצלמה הנ"ל שפוי אין במלאי ולא יביאו כנראה מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את המצלמה הזאת?? והאם כדאי לחכות לA85 שמגיעה בסוף החודש ומחירה יהיה 1900 שקל ? חנויות במרכז..

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  3. דרישות: נכנסת לכיס בקלות עדשה רחבה איכות וידיאו טובה ISO גבוה שמיש יחסית ביחס לקומפקטית שילטה ידנית אבל לא חובה עד 2000 שקלים למרות שאני ממש לא חושב שזה צריך להגיע לסכום שכזה. חשבתי על הפוג'י F100FD מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  4. http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=oly_epl2&products=panasonic_dmcgf2&sortDir=ascending אני מתבלט מה לקנות בין 2 הדגמים האלה- תעזרו לי לקבל החלטה סופית , (רכישה בחול) תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShowstoppeR,

לא יודע אם מישהו פה מכיר את גלעד בנארי, אולי הצלם האהוב עליי. בכל מקרה יש לו צילום שנקרא "dressed in pink" הסט תמונות הבא צולם אתמול מגשר מוזס, בהשראת הצילום של גלעד עם נגיעה אישית שלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רוצה לרכוש כרטיס 16G במהירות סבירה - לא מחפש את הכי מהיר שיש מתלבט בין רכישת הכרטיס הזה http://www.amazon.com/gp/product/B0012W7HQK?ie=UTF8&seller=A3J17MMRJ6NIP7&sn=RetailTronics לבין הכרטיס הזה http://www.amazon.com/Transcend-Memory-TS16GSDHC6E-Frustration-Free-Packaging/dp/B001ECQVTM/ref=pd_cp_e_1 איזה מהם מהיר יותר ? איזה אמין יותר ונחשב איכותי יותר? בקיצור - איזה מומלץ יותר לצילום דיגיטאלי?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by gili222,

שלום שמי גילי ואני מחפש להעביר חומר מצולם ממצלמה למחשב וזקוק לכרטיס FIREWIRE אבל אני לא מבין בזה כ"כ ורציתי לקבל מידע מדוייק על הכרטיס, מחירו והחברה שכדאי לקנות ממנה תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by ravid,

חברה גם אני רוצה לקנות אותה,איפה יש חנות טובה לקנות? אני לא רוצה לתת כרטיס אשראי (מעדיף במזומן) לכן עדיף שזו לא תהיה חנות אינטרנט ולקבל אחריות מהיבואן ולא כזאת שמשוק אפור כמו שראיתי בחלק מהדיונים (כן עשיתי חיפוש) כמובן מחיר יפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by imac,

עשיתי בדיקות פה ושם והחלטתי ללכת על ה Cannon A95.. עכשיו אין לי מושג איך להסביר לאבא שלי למה אני רוצה ללכת עליה.. עוד דבר שמחשיד אותו זה המחיר (1800) הקודמת שלו עלתה לו איזה 2500+, לכן הוא מן הסתם הוא יחשוב שהיא פחות טובה.. ניסיתי להגיד לו שיש למצלמה 5 מגה פיקסל אבל כנראה שהוא לא ממש הבין מה אני רוצה.. יש הצעות איך להסביר לו למה לקנות דווקא את המצלמה הזו ?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by yuvalkob,

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by SV123,

שלום, ברשותי מצלמת canon S3 ואני רוצה ללמוד עוד בנוגע לשימוש ב-Live histogram. קראתי קצת על פענוח הגרף עצמו ואני מבין מה צריך בשביל שהתמונה תצא טובה. שאלתי היא, איך אני יכול לשלוט על נתוני הגרף (בעת הצילום, לא בפוטושופ). כלומר, אם זה over or under exposed אני יכול לשחק עם ה-iso, זמן החשיפה, גודל הצמצם וכו'. אבל איך "מורחים" גרף שהוא כולו בעיקר במרכז? אשמח לקבל עוד הסברים (או לינקים טובים) על השימוש ב-live histogram בעת הצילום. תודה,

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  13. היי לכולם אמא שלי טסה לטיול במצריים עוד יומיים ועכשיו נזכרה שאין לה מצלמה... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא מצלמה מתאימה. תודה שאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ- 2500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר פירמידות, נופים אבל גם בתוך מבנים ותנאי חושך. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? יש נכונות אך לא סביר במיוחד * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש כן * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש חצובה טובה ותקציבי הוא 500-550 ש"ח. ראיתי את שני המנפרוטוים האלה, איזה עדיף? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dootch,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מצלמת פנטקס K100D שראיתי המלצות עליה באתר והיא עומדת בתקציב פחות או יותר. יש ברשותי עדשת סיגמא 70-210 שנקנתה למצלמת מינולטה 3XI המצלמה הנ"ל נגנבה מביתי כשהייתי בלבנון בזמן המלחמה יחד עם עדשת סיגמא 28-70, לצערי וכל מה שנשאר לי זו העדשה הארוכה שלה. האם העדשה הנ"ל תתאים למצלמת הפנטקס. האם אתם יכולים להמליץ על עדשה לטווח הקצר יותר (משהו כמו 28-70) או להסתפק בעדשת קיט שמגיעה עם המצלמה? יש ברשותי גם פלש שנשאר לי מהמינולטה, אך לצערי אין לי את הדגם. האם יתכן והוא מתאים ואם לא התוכלו להמליץ לי על אחד? תודה רבה מראש איתי

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו קנון HF10 זוהיא מצלמת FULL HD 16G שמצלמת בפורמט החדש AVCHD הבעיה שלי היא כזאת: אני מצליח להעביר מהמצלמה למחשב את הסרטונים אך כל נסיון להנסות להעביר אותם לתוכנת צריבה נתקלת בתקיעת המחשב ניסיתי עם NERO 9 יחד עם התוכנה המקורית של קנון ולא עוזר העניין הוא שנשאר לי אייקון למטה אחרי התקיעה של קודק בשם HAALI ניסיתי להתקין את KLITE האחרון מחדש אך הבעיה חוזרת על עצמה לא כתבבתי בכוונה בפורום תוכנות כי נראה לי שפה יותר מבינים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. אני צריך שתי חצובות, קלות מאוד, לא יקרות במיוחד, שמגיעות לגובה של 2 מטרים לפחות ( אם יש אפשרות ליותר אז מה טוב ), אין חשיבות לראש שלהן. אשמח אם מישהו מכיר דגמים ויכול להמליץ לי. המטרה : לאלתר סטודיו נייד, אני צריך את החצובות בכדי לחבר בין שתיהן מוט שעליו יהיה בד הרקע... אם יש למישהו הצעות אחרות שיכולות לעזור לי אני אשמח לשמוע גם את זה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ^ ואיפה אפשר לקנות אותם בדקתי לגבי GP - והם די יקרים +/-150 שקל תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by bommer,

שלום לכולם אחותי בארהב ואני רוצה שתביא לי מצלמת וידאו . יש את הדגם של sony dcr-hc32 שפה הוא עולה בסביבות 3500 ש"ח ושם הוא עולה בסביבות ה2300 ש"ח מה אתם אומרים על המצלמה הזאת? שווה מחיר? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by ofcourse,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה ~1000 טיפה גמיש אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם באור חלש בעיקר באור יום ושקיעה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אשמח לאיכות סבירה בלי פלש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת ה…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  21. שלום לכולם, אני עומד לטוס לטיול בדרום אמריקה ומתכנן לקנות מצלמה חדשה לטובת העניין. עד היום הייתה לי מצלמה ישנה של קנון (A85) שהייתי מרוצה ממנה בטיול הקודם שלי אבל ברור לי שעבר זמנה - מה שכן בהחלט אהבתי את הפריט והממש של קנון ואת הצבעים ואיכות התמונה שקיבלתי. אחרי סקר מעמיק באינטרנט צמצמתי את ההתלבטות שלי לבין 3 מצלמות : CANON S95 - יתרונות: מצלמה קומפקטית עם איכות תמונה מצויינת ויכולות צילום טובות גם בתנאי תאורה מוגבלים. חסרונות : זום מוגבל, צילום HD רק ב 24 פריימים ובלי זום תוך כדי, מבנה בעייתי (זום קופץ במקום שבו אני בד"כ מניח את היד) PANASONIC TZ10/ZS7 - יתרונות : עדשה רחבה מאד, זום גדול, מאד ורסטילית , תמונה טובה בתנאי תאורה טובים חסרונות : קצת יותר גדולה, פלאש מוגבל…

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by benboom,

היי, אני מחפש מצלמה שתתאים לטיול לדרום אמריקה, חשוב לי מאוד שתוציא תמונות טובות ותהיה עמידה במים. דגם שמאוד אהבתי הוא STYLUS TOUGH-6020 - Olympus מה דעתכם על המצלמה הזו? האם יש אלטרנטיבות עדיפות? התקציב יכול להמתח אם יש צורך.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. כמו שכתבתי התקציב הוא עד 1500 אני מחפש מצלמה שתשרת אותי בטיול השמושים יהיו בעיקר צילום אנשים,נופים וכו... חושב לי המקרו נגיד למלא את התומנה בפרח או אפילו משהו יותר קטן חשוב לי שהאשטר לאג יהיה נומך ככל האפשר וכמובן חושב לי מאוד אולי זה הנתון הכי חושב שהתמונות יצאו באיכות גבוהה מאוד

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  24. אני מחפש המלצה למצלמת וידאו שמצלמת באיכות FHD או 720P ומעלה. חשוב שתתמוך בכרטיס זכרון MICROSD. יציאת HDMI & USB. שתיהיה כמה שיותר קטנה וקלת משקל. מצלמה בסגנון של Aiptek Pencam HD 2HR. רק שתתמוך באופציות שצוינו מעלה. תודה רבה

25. Started by mcnm,

שלום! הרי לכם כמה וכמה תמונות... URL=http://www.siz.co.il/] תגובות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.