צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
יש ברשותי A520 קלאסית, אבל אני מעביר אותה להורים ומעוניין בדגם חדש. אחד הדברים שאני מחפש אחרי האיכות, הוא כמובן הדקות שלה. עם המחשבה להכניס אותה לכיס של הג'ינס ולא להרגיש. מה דעתכם על ה S5 של ניקון? קראתי עליה ביקורות די אוהדות בחיפושים שונים. מוצעת כרגע למכירה בוואלה שופס ב 1189 ש"ח. כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הדרישות הן: - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות ואפשרות ללא פלש!!! - לפחות 5 מגה פיקסל - המחיר לא כולל אביזרים (כמו זיכרון, נרתיק, סוללות נטענות וכו') הציעו לי את A540 של CANON בפורום והיא ניראת טובה מאוד + אך אני רוצה עוד הצעות שונות (שיהיה מגוון חחח)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צולם באחד מהימים המוזרים שהגשם התחיל לרדת פתאום הלכתי לצוד קשת בענן ... לא מצאתי כזאת אבל מצאתי כזה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0611/06111603nikond40handsonpreview.asp
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אלף רציתי לדעת מה מהירות הכתיבה של המצלמה הזאת כי לא מצאתי באף מקום בית מהו הכרטיס שהכי "ינצל את מהירות הכתיבה של מצלמה זו" ומהם הפרשי הזמנים בין סוגי הזיכורנות השונים (מהירויות לא סוגים או חברות....)
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כל התמונות ללא שום עריכה חוץ מהקטנה: http://picasaweb.google.com/decktor/JerusalemPrideParade2006 שתי התמונות הראשונות הן של פלאיירים שמישהו תלה בי-ם בלילה לפני המצעד ושתי האחרונות הן דברים שראיתי בתחנה המרכזית אתמול בלילה (מצטער על הפלאש שקצת הרס את האחרונה אבל היה חשוך מדיי לבלי פלאש) נ.ב. אם תלכו ל Public library שלי תוכלו לראות גם תמונות מהמצעד הקודם, חופשה שלי בגרמניה והחתונה שלי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת אבל קיבלתי עכשיו את ה CANON SD600 ואני לא יודע אם צריך לטעון יותר זמן ממה שאומרים...רשום שתוך שעה וחצי הסוללה נטענת אבל אני מכיר את השמועות של "צריך לטעון אותה לילה שלם לפחות" אז מה לעשות? מישהו יודע כמה זמן לטעון?
-
- 8 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
שלום, שמי אלכס ויש לי חיים קלים מדי. לכן אני צריך להקשות על עצמי ולצלם פנורומות עם כמה חשיפות לכל פריים(לHDR). צילמתי אחת לא מזמן בטיול בצפון, ופריים אחד יצא עקום עקב תזוזה זעירה של החצובה. בכדי לתקן את זה, תקעתי את כל התמונות ביחד לפריים אחד של עריכה כשכל תמונה היא שכבה(layer) אחרת, ואחרי שסידרתי את הכל הוצאתי את זה בחזרה ל4 פריימים שונים של עריכה ושמרתי ל4 קבצי TIFF שונים. עכשיו כשאני מנסה להפוך את זה לHDR, התוכנה אומרת שלי שאין שום הבדל בחשיפה כשאני יודע בבירור שיש. מסתבר שהבעיה היא בקבצי הEXIF שכולם אומרים שה EVA הוא על 0.00 . את ההפרשים בEVA של התמונות אני יודע, אבל אין לי דרך להכניס את זה לתמונות שכבר "סונכרנו" ביניהן. מישהו עורך EXIF שעובד עם קבצי TIFF? הפכתי את כ…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
-
מבחינת הגיון, כולם ישר יגידו שכמובן 30 דקות עדיף. אבל קראתי בכמה מקומות, שכשטוענים סוללות בכזאת מהירות, אז אחרי זמן ממש קצר הן נהפכות לפחות טובות, ומתחילות להתרוקן ממש מהר! אבל טעינה ארוכה של 8 שעות, מבטיחה סוללות יותר יעילות, וחיים ארוכים יותר. אני מדבר על סוללות AA נטענות, כמו למצלמה S6500. מישהו יכול לאמת? כי אם זה לא נכון, אז עדיף לי בהרבה טעינה של 30 דקות, במקום להמתין 8 שעות.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לכל המעונין שיהיה בהצלחה.אני בעצמי שוקל לקנות למרות שאני לא זקוק לעד מצלמה כרגע. http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1312&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרתם לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor size …
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורות קונקרטיות, לא מוכרים כל כך את הסוללות שלה. יש משהו לא בסדר במצלמה הזו שאני לא רואה?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה הגיע הזמן ליקנות מצלמה דיגיטלית הסיגנון שלי זה אלו שניכנסים לכיס הקומפקטיות הקטנות אז ראיתי כמה וכמה ורציתי להיתייעץ פה איזה מצלמה לקחת. הנה המצלמה שאני רוצה: SD630 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=411324 מה אתם אומרים עליה? ממה שהבנתי לעשות וידאו באיכות הכי גבוהה זה 9 דקות והוא תופס ג'יגה מהזיכרון. מאוד חשוב לי מצב הוידאו רציתי לדעת אם יש עוד מצלמות של CANON שטובות מהSD630 ביכולות הוידאו? בקשר לחברות אני סגור אך ורק על CANON ועל הקומפקטיות במיוחד! אני "חובבן ומתחיל" בתחום הצילום אפשר להגיד אבל אני מאוד אוהב לצלם ואני רוצה שתיהיה לי מצלמה ברמה גבוהה יוקרתית ואיכותית! בכללי על איזה מצלמה אתם ממליצים עד 1500 +-
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שימוש- צילום על מנת להכין ערכות ופלקטים- גרפיקאית אמורה לערוך את זה אז צריך שהתמונות יהיו באיכות גבוהה . תקציב כמו שאמרתי 2000 שקל או פחות, אבל אם יהיה משהו בקצת יותר עם הבדלים משמעותיים באיכות אז גם בסדר... משום מה ההעדפה שלו היא לCANON .. "אבא שלי סומך על CANON אז אני חושב שעדיף שזו תהיה החברה אבל כל עוד זה יהיה משהו איכותי וטוב אז כל חברה תהיה בסדר..." מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו לא תמונה אמנותית במיוחד, פשוט צילום פנורמה לילי מאחד ההרים שמשקיף על כל הגליל העליון, מצפת במזרח ועד מפרץ חיפה במערב (בימים בהירים ניתן לראות עד דרום רמת הגולן בדרום-מזרח ואת ארובות חדרה בדרום-מערב). http://hwzone.co.il/newspics/dan/Hillel_Panorama.jpg מי שיוכל לזהות לפחות חלק מהיישובים/ערים יקבל
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה הזאת באילת ביחד עם גיגה זיכרון של SANDISC ב-1070 שקל מה דעתכם עליה? אני צילמתי בה כמה תמונות והיא ממש איכותית
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ובכן בעוד כשבוע אני טס לאוסטין טקסס ואני מחפש מצלמה לשימוש סביר שתיתן את מירב המענה לשימושים רגילים ולטווח ארוך לאחר ברור ישנה חנות די גדולה ואני צריך עזרה בבחירת מצלמה באזור ה-300$ ממה שמופיע שם. http://shop3.outpost.com/search?cat=-41702&pType=pDisplay אשמח לעזרה כי אני חסר ניסיון בתחום זה.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה הכוונה? האם הם משפרים את המאקרו בצורה כשלהיא?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי פחות גם אם אפשר. הרכישה תתבצע בארה"ב, ומה שחשוב במצלמה זה בעיקר שהזמן בין צילום לצילום יהיה קטן ככל האפשר (באיכות צילום גבוהה ככל האפשר כמובן). זיכרון המצלמה צריך להיות מבוסס על sd. למישהו יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-