עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מעוניין לערוך את הסרטים שאני מוריד מהמצלמת וידאו הדיגיטאלית מדובר בסרטי AVI אני רוצה לערוך אותם ברמה נמוכה - לחתוך קטעים ולחבר - לא יותר למישהו יש המלצה לתוכנה ששומרת על איכות הסרט המקורי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dvido,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה. מילאתי את השאלון למטה אבל אני אנסה לסכם בקצרה: כיום יש לי מצלמת כיס פשוטה - Cannon A620. יוצאות לי איתה תמונות די יפות אבל אני רוצה לשדרג אותה למשהו יותר רציני. יש לציין שאני לא מבין גדול בצילום, אני רק עכשו נכנס לתחום הזה. עברתי קצת על ביקורות והמצלמה שתפסה לי את העין היא ה 550d של קנון. אני לא נעול עליה ככה שאני אשמח להמלצות על מצלמות אחרות. אני אוהב לצלם בעיקר נופים בטיולים, פחות תמונות של תנועה או אנשים בבית (למרות שתנועה זה משהו שמעניין אותי ויכול להיות שאני אכנס לזה). מה דעתכם על המצלמה הזו? האם היא שווה את הכסף? מה עוד כדאי לקנות איתה (עדשה, נרתיק, סוללות ספייר...)? לגבי סוללות - איך מטעינים אותן אם אני בטרק של שבועיים? כמה זמן …

• 23 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. http://hwzone.co.il/community/threads/562267-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%A7-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-S4-ZOOM?p=5039374#post5039374 אשמח אם תענו שם - שייך קצת לשני התחומים. תודה

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. לצילום אירועים משפחתיים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם!! אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה (לא מחודשת!!!!!). קריטריונים: מחיר בסביבות 2500 ש'ח +-. MP 5+ (מגה פיקסל 5+) זום אופטי 4+. ואם אפשר כמה דגמים, ועוד יותר אשמח אם תתנו לי פרטים נוספים בלינקים למוצר שאתם נותנים!!! תודה ושבת שלום!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. דיגיטלית כמובן דרישות - קטנה קטנה קטנה קטנה, שיהיה אפשר לשים בכיס ולא להרגיש מינימום 4 מגה פיקסל המלצות שלכם ? עד 1000 ש"ח כאמור. תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  7. טוב אז ככה לפני חצי שנה פתחתי דיון דומה אבל אז מצלמות HD ביתיות עלו הרבה יותר לאחרונה ראיתי מצלמות FHD ב2000 שקל אבל אין לי מושג איך הן בפועל סך הכל לא מחפש משהו מיקצועי אלה קומפקטי עם מספיק אכסון תקציב עד 3000 שקל

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  8. אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סה"כ בין 400 ל1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר אנשיםאו פעילויות אולי ספורט וקצת נוף... בעיקר באור יום או בחדר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא אין סיבה מיוחדת למה דווקא באור חלש... נראלי זה לא צריכה להיות תכונה עיקרית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא... אין לי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין …

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Started by מתן123,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. דרישות: איכותית מחיר 1400+- קומפקטית לפחות 3x עדיף 4x 5x כרטיס זיכרון - לא cf עדיף sd או מינימום 3.2 מגה פיקסל בטריה - לא אצבע! מעל 1800 mah חברה מוכרת עדשה גדולה ו-f קטן תשמעו חבר'ה זה אמא שלי רשמה לי ככה מה שהמליצו לה על הדרישות אם יש משהו שלא ניראה לכם אפשר להעיר אנחנו לא מבינים כלכך בנושא. עכשיו הציעו לה SONY S600 ..שווה? מה החסרונות ? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by meni85,

למישהו יש?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  12. Started by coron10,

מחפש חוברת הפעלה בעברית לסוני T100. תודה לעוזרים.

13. לא בטוח שדבר כזה בכלל קיים. האם מישהו רכש את הדגם הזה בארץ לאחרונה ויודע? אם לא קיים באינטרנט אך קיים מודפס, אז אני מחפש להשאיל ממישהו כדי לצלם/לסרוק ב-50 ש"ח דמי עמלה פלוס 50 ש"ח פיקדון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב, קודם כל חוות דעת כללית על המצלמה תעזור לי להחליט.. ואיך היא בצילומי בהם התאורה גרועה או צילומי לילה? כי למצלמה שיש לי עכשיו ממש קשה איתם.. והאם למישהו יש הצעה למצלמה יותר טובה עד 1700~ (לא כולל כרטיס זכרון ובטריות+מטען) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by ravid,

חברה גם אני רוצה לקנות אותה,איפה יש חנות טובה לקנות? אני לא רוצה לתת כרטיס אשראי (מעדיף במזומן) לכן עדיף שזו לא תהיה חנות אינטרנט ולקבל אחריות מהיבואן ולא כזאת שמשוק אפור כמו שראיתי בחלק מהדיונים (כן עשיתי חיפוש) כמובן מחיר יפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חבר'ה .. לפני כמה זמן התקלקלה לי מצלמה של חברת casio אני גר ברמת גן .. ורציתי לשאול את דעתכם אם אתם מכירים מעבדה טובה או חנות לתיקון מצלמות של casio שאתם יכולים להמליץ לי עליה .. אשמח אם תענו בהקדם .. בתודה מראש שמעון !

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  17. אהלן חבר'ה .. אני מחפש חנות\מעבדה טובה בפתח תקוה למסירת מצלמה של canon לתיקון.. אשמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי .. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by aleXtazi,

היי לכולם יש לי ניקון D80 ועוד כמה עדשות לא הכי רלוונטי כרגע, העדשה הכי כבדה שוקלת קרוב ל 2 קילו. אני מחפש חצובה , אשמח מאוד אם תמליצו לי על חצובה טובה, אני נמצא בקנדה ככה שאני ירכוש פה אבל אין בעיה שתכוונו אותי לאתרים בארץ כך שגם אוכל להשוות מחירים. בעיקרון יצא לי ליראות כמה חצובות וממש אהבתי את האפשרות לפתוח את הרגלים ל 180 מעלות מה שמאפשר להוריד את החצובה ממש לריצה וזה טוב לצילומי מקרו. מישהו מכיר את החברה DIGIPOD? היא נחשבת טובה?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by MODI,

קודם כל יש לי את המצלמה CANON 350D עם עדשת קיט אני בעיקרון מצלם את כל מה שיפה... אני מחפש חצובה שתחזיק את המצלמה שלי והכי חשוב שיהיה לה את הידית הזאת בראש שיהיה אפשר לשנות את זוויות המצלמה. ועשה חשוב שיהיה לה הרבה זום. תקציב, כמה שפחות :-\

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. אני צריך שתי חצובות, קלות מאוד, לא יקרות במיוחד, שמגיעות לגובה של 2 מטרים לפחות ( אם יש אפשרות ליותר אז מה טוב ), אין חשיבות לראש שלהן. אשמח אם מישהו מכיר דגמים ויכול להמליץ לי. המטרה : לאלתר סטודיו נייד, אני צריך את החצובות בכדי לחבר בין שתיהן מוט שעליו יהיה בד הרקע... אם יש למישהו הצעות אחרות שיכולות לעזור לי אני אשמח לשמוע גם את זה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, אני נוסע לטיול לארה"ב בסוף החודש הבא,ואני אצלם בלילה הרבה.מכיוון שחצובה גדולה לא באה בחשבון הן מבחינת הגודל והמחיר, רציתי חצובת שולחן. אשמח לשמוע לעצות. בתודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אהלן בסופ"ש אני כנראה הולך לצלם פעם ראשונה בר מצווה, ורציתי לשמוע מכם המנוסים טיפים לצילומים שכאלה. אשמח לשמוע כל דבר קטן וגדול. בתודה מראש

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. אהלן, בסוף השבוע והשבוע הבא אני מתחיל סאשנים של צילומי מורות וקבוצות תלמידים לספר מחזור לסוף שנה. יש טיפים שאתם ממליצים לי להשתמש בהם? אני משתמש ב-K200D 95 אחוז מהצילומים יהיו באור יום בחוץ, ככה שכל העניין של פלאש יורד. בתודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. יש ברשותי A520 קלאסית, אבל אני מעביר אותה להורים ומעוניין בדגם חדש. אחד הדברים שאני מחפש אחרי האיכות, הוא כמובן הדקות שלה. עם המחשבה להכניס אותה לכיס של הג'ינס ולא להרגיש. מה דעתכם על ה S5 של ניקון? קראתי עליה ביקורות די אוהדות בחיפושים שונים. מוצעת כרגע למכירה בוואלה שופס ב 1189 ש"ח. כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש כבל FIRE WIRE 1394 DV למצלמה panasonic nv-gs11 ראיתי שיש 4/4 ו4/6 איזה כבל מתאים למצלמה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.