צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רכש מלמת וידיאו מסוג mini dv של sony דגם DCR-HC32 עכשיו הוא הסריט עליו מלא סרטים חלקם על הכרטיס זיכרון וחלקם על הקסטות עכשיו אם המצלמה קיבלנו את התוכנה picture package משם אני רואה שהתמונות והסרטונים עוברות אליי עכשיו השאלות שלי הם: 1.איך אני יכול להעביר את כל הסרטונים לדיסק לצרוב דרך nero או משהו? 2. הסרטים שעוברים זה רק מהכרטיס זיכרון ולא מהקסטה האם אפשר מהקסטה גם? 3.ולמה שאני מעביר את הסרטונים למחשב אין קול? דרך אגב מחקתי את התוכנה וניסיתי בלי התוכנה להעביר את התמונות וגם זה מביא לי רק מהכרטיס זיכרון! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום! אני רציתי לשאול אותכם אם המצלמה פוג'י A-340 שווה קניה? אני משתמש מתחיל ורוצה תמונות באיכות מעולה אני יצלם בחוץ וגם בפנים וזהו..השאלה אם היא תספק אותי ותתן לי תמונות איכותיות המצלמה+מטען+2 סוללות+כרטיס זיכרון 16 מ"ב=950 ש"ח.. שקלתי לקנות את הקאנון A85 אבל זה עולם אחר לגמרי לא? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שמעו אני לא יודע מי מבינכם היה באזיור רמת גן ז'בוטינסקי ביום שלישי ערב יום העצמאות אבל מופע הלייזרים שבניין מזרחי הגבוהה נתן היה פשוט מפחיד, הוא פשוט ירה לייזרים ללא סוף לכל כיוון גם על הכביש ועל המכוניות וזה נראה ממש כמו מתקפה. זה לא כך כך מצחיק שאתה חוטף בתוך האוטו קרן לייזר עצומה הנה קצת תמונות להמחשה באדיבות ה-W800 שלי... הנה עוד כמה תמונות מאותו הערב עדיין מהפלאפון...
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי על מצלמה פנסוניק FZ28 . מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום אנשים... איפה לכל הרוחות והשדים אפשר למצוא USB Driver for Digital Video Camera למצלמת וידאו של PANASONIC NV-GS47??? אפילו באתר של PANASONIC לא מופיע הדגם של המצלמה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מצלמת point and shoot ושמתי עין על canon a3000 האם היא מומלצת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3895238,00.html המצלמה השנייה שאני מתלבט לגביה היא Casio EX-Z550 איזו מצלמה עדיפה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3920361,00.html אני משיג את שניהם באותו מחיר כך שכסף הוא לא שיקול. אני צריך בעיקר איכות תמונה במצב AUTO (כולל מנגנון נגד רעידות) , וצילום תמונות מהיר (לפחות יחסית). אם יש מצלמת point and shoot מומלצת אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קצת אסטרונומיה לחובבנים Spectacular Conjunction - 6.22.2005 Mercury, Venus and Saturn are converging for a spectacular close encounter this weekend
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלוקיישן היה יכול להיות יותר טוב (ויותר חשוך) והפנס בצד שמאל למעלה קצת מפריע אבל סך הכל אהבתי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי נוסע עוד יומיים לחצי שנה ודווקה היום נפלה ונשברה המצלמה שלו יש לו ביד 1100שח והוא חייב לקנות מצלמה מחר ובאילת (יש שם כמה חנויות וגם את קמרה אילת שהיא יחסית מאוד זולה) אז אנחנו מבקשים את אזרתכם למציאת המצלמה הטובה ביותר בסכום הזה גודל המצלמה לא חשוב לו יותר מדיי (ממצלמות קטנות ודקות עד גודל של נגיד הפוגי 5700 +-) אני פה עד 5 בבוקר לקרוא את התגובות שלכם תודה רבה
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיתלית טובה אבל שלא תעלה הרבה כסף משהו כמו100-400 ש"ח תיעצו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לא כל תמונה חייבת להיות מתוחכמת או עם עריכה או אדריכלות כבדה, לפעמים היא יכולה להיות פשוטה... פשוט בית...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום..ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית לצרכים אישיים,לצילום ביתי,נופים ,טיולים וכו'..כלומר לא מקצועי אבל גם לא סתם..חשוב שתיהיה קומפקטית ולא גדולה.עם וידאו וסאונד,עד 1200 ש"ח,חשבתי שאולי מי שמבין בתחום יכול להמליץ לי,חשבתי ללכת על אולימפוס,האם יש דגם מומלץ,לפי הנתונים שביקשתי?האם יש גם של חברה אחרת שנראה לכם יותר טוב מאולימפוס??הבנתי שכדאי בערך 8 מגה פיקסל,מה לגבי הזום?כדאי להתפשר והאם מספיק 5 זום אופטי-דיגיטלי?האם קיים דגם בעברית והאם הוא פחות טוב מאחרים? לתשובתכם אודה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו כאן מתעניין בסטריאוסקופיה? אני מחפש מדריך טוב באינטרנט שיעזור לי להבין איך כדאי לצלם תמונות ( באיזה זווית צריך לפרוש את הצילומים, מה יתן תחושת עומק טובה יותר וכו' ) כמו כן האם אפשר איכשהו לשפר או אפילו להוסיף תחושת תלת מימד לתמונה בעזרת פוטושופ וכו'?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בדרך חזרה מהעבודה עברתי בטיילת של תל אביב שם היו עשרות מצנחי רחיפה - היה מעולה הנה קצת טעימות - "Tiny Spaceships" - "Lone Wolf" - "Getting prepared for the next session" - "The big brother is watching" - "The malfunction" - מקווה שאהבתם 8)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לארגן קנייה קבוצתית דרך "הדר", יש לי אנשים בפנים אז אני רוצה לקבל מהם הצעת מחיר בשביל לראות אם זה משתלם / כדאי לארגן קנייה בכזה היקף. כל מי שמעוניין ורציני ויש לו את הכסף זמין מוזמן לפנות אליי בפרטי לפרטים נוספים. יוסי.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 500 דולר לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית ע"ג דיסק די וי די (ולא מיני די וי וכל מיני שטויות) בארה"ב. מה ההמלצות שלכם ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אחרי שרציתי לקנות את הFuji F20 ובכל החנויות היא לא במלאי יש לי את האופציות הבאות: Fuji F480 Fuji F650 Canon A550 מי מהם הכי מוממלצת? והאם יש מצלמות אחרות בערך במחיר שלהם (התקציב הוא עד 1000 ש"ח) שעדיף לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה את המצלמה הזאתי ליום הולדתי ועכשיו אני רוצה ללמוד לצלם בה יותר טוב וללמוד את האפשרויות שלה . יש לי דיסקים של 30 דקות ורציתי לדעת בעיקרון אם יש דיסקים ליותר זמן או שאפשר לשנות את האיכות כדי שאפשר יהיה לצלם יותר. ועוד דבר זה האם קיים ספר הדרכה בעיברית(PDF) למצלמה תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, דוד שלי מתכוון לרכוש לי מצלמה ועדשה בחול אמרתי לו לקנות בבסט ביי נדמה לי הכי טוב לקנות שמה, אמרתי לו שירכוש לי את ה 7D של קנון ובנוסף הנחתי שהעדשה 15-85MM תספק סחורת ALL ROUND טובה אני לא ממש הצלחתי למצוא ברשת המלצה למשהו יותר טוב אבל אשמח לקבל המלצה לעדשת ALL ROUND באמת טובה שתחסוך ממני קניה של 2 עדשות והחלפת כל הזמן כמו כן האם זו בחירה נבונה לרכוש את ה 7D ? מה האלטרנטיבה שיש לניקון מול ה 7D ?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני בהתלבתות מאוד קשה בין שתי המצלמות האלו התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח אני לא צלמת מקצועים - אבל אני רוצה ללמוד מצלמת הרבה , גם מקרו לתמונות של canon צבעים יותר חיים מהניקון האם זה נכון או אני טועה? אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
לא מצאתי בנתונים התכנים דברים שמצדיקים את הפרש המחירים אפילו F20 שיותר זולה יש אפשרות לISO גבוהה יותר לF11 יש אפשרות לחשיפה ארוכה יותר אבל זה לא חשוב לי ועוד שאלה, האם אחת מהמצלמות הללו תתאים לצרכים שלי? אני צריך מצלמה לצילום רגיל, טיולים\אירועים וכדומה (בקיצור מצלמה משפחתית) אני רוצה שהתמונות יהיו באיכות טובה וגם לפתח אותן אחר כך, (התמונות המפותחות יהיו כמו תמונות של מצלמות פילם רגילה?) ועוד שאלה אחרונה: יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 256 מגה של SD, יש אולי מצלמות אחרות בתקציב הנ"ל שמשתמשות בכרטיסי SD? זה יוכל לחסוך לי איזה 100 שקל על קניית זיכרון
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם בבחירת מצלמה לטיול הקרוב שלי בדרום אמריקה ל4 חודשים. כמה הבדל בין מצלמה שהיא יותר מסיבית וגדולה לעומת המצלמות הקומפקטיות של ניקון,אולימפיוס, קנון ופוגי? אני מדבר על איכות התמונה(רוב התמונות שלי יהיו נופים ברמה כוללת לא ברמה פרטנית להגיע לחיה מסוימת בזום מסוים. אלא לצלם נוף נחמד במהלך טיול רגלי,חיי חברה ועוד). עד 800 ש"ח. יצא לי לראות דגמים מסוים מבקש את עזרתכם בהמלצה על חברה שתתן את השירות הטוב ביותר ואת התמורה למחיר . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-