צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צולמו בניקון מצ'וקמקת של חברה שלי 3.5מגה פיקסל ועל האיכות הכי נמוכה כי אין כרטיס זיכרון,נערך בפוטושופ.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
panasonic dmc-lz2 זום אופטי x6 וידאו פלוס קול 5 מגה פיקסל מה חושבים עליה? כמה שווה מבחינה כספית? כמה איכותית? ולאיזה רמת צילום? בערך חובבני פלוס, לא?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה, אני כנראה קונה אותה בקרוב ויש לי כמה שאלות. -איך הזום האופטי בX12, זה יוצא באמת ברור ומפוקס כמו תמונה בלי זום? (אם יש דוגמה, אני אשמח. אפילו כמה) -איך המהירות צילום הרציף שלה? האם היא משתווה לאותה המהירות של הA710? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמה וידיאו דיגיטלית ב 3,000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום אבא שלי מעוניין במצלמה פשוטה לא רצינית עד 600 ש"ח שתוכל להכיל בסביבות ה 400 תמונות אני לא יודע אם כרטיס זכרון של 512 יספיק תודה!!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מניח שכדי לעבד תמונות במחשב (נניח Photoshop) כדאי מאוד שהצבעים של המסך יהיו מדויקים ככל האפשר. האם יש איזה תוכנה חינמית שמבצעת את העבודה בצורה טובה? או דרך אחרת מומלצת. אם זכור לי נכון, פעם שקיבלתי מסך CRT חדש של LG בא איתו כרטיס בצבע כחול שהיה צבע יחוס לכיול המסך. איך מבחינה הגיונית ניתן לכייל מסך בלי צבע יחוס? איזה טמפרטורת צבע מומלצת לעבודה ומה בדיוק המשמעות של זה? מצטער על מבול השאלות, אבל אני מניח שזה נושא שחשוב לרבים בעיקר בפורום הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צילמתי את בובת האסיר מאלקטרז שלי באור חלש של החדר וזוהי התוצאה -
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה... אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500. בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו... חסרונות: אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe) אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת אין מייצב תמונה אין…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המשפחה שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית.. מכוונים לעד 2000 ש"ח, אבל אם זה חשוב אני אוכל להוסיף עוד.. לא צריכה להיות מדהימה.. אף אחד מאיתנו לא מבין כלום בצילום.. רק שתעבוד, שתהיה עמידה (מבחינת מכות), אולי אם היא באה עם איזה כיסוי שאפשר לשים וכו'.. בסה"כ זה לתמונות סטילס משפחתיות \ הסרטות קצרות של אירועים משפחתיים ואני ואח שלי מתכננים לצלם סרט כדורסל שזה צריך הרבה זמן צילום.. וזה גם אומר שצריכים לראות בה סבבה תנועהו כאלה.. לא יודע בדיוק מה צריך כי אינ לא מבין כלום.. בסה"כ אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שלדעתכם יתאים לי.. שימו לב מצלמת וידאו דיגיטלית, לא מצלמה דיגיטלית רגילה. אה וצריך שיהיה סאונד (ממה שהבנתי יש מצלמות שאין בהן).. אני אשמח אם תמליצו על מצלמות ותכתבו על חסר…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם בלילה לרחוק(*4) אבל אני מקבל תמונות שחורות . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את הבעיה זאת. אני מסתכל במסך של המצלמה וקיים מנגנון שמבהיר את התמונה ביחס לרמת החושך שקיים באזור שאני רוצה לצלם האם יש דרך להפעיל משהו כזה גם על התמונות. יש לי A630 בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת SONY DCRHC46E ואני רוצה להעיבר סרט שעשיתי למחשב ואני לא מצליח להעביר אותו מבלי שלא יהיו כאלו מריחות ועוד הפרעות.... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת איך עושים את זה ואיזה פורמט הכי טוב ואיזה תוכנה הכי טובה שלא תמרח לי את הסרט כי ישר מהקלטת רואים מצוין אבל ברגע שאני מעביר אני רואה מריחות... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה CANON A 520 צילמתי תמונות ברזולוציה הכי טובה 1270 על 1200 פיקסל במצב סופר פיין. אחרי שאני פותחת במחשב כל תמונה שוקלת מקסימום כ-1.5מגה-. (המצלמה 4 מגה פיקסל). וגודלה 1270 על 1200 פיקסל. לא נראה לי שזה רזולוציה נורמלית ל4 מגה. והם קלות מידי. למשל לאחי מצלמה 3 מגה פיקסל וכל תמונה לפחות 3 מגה. מה יכולה להיות בעיה? כי בדקתי הגדרות במצלמה ובגדול הכל רגיל. מה יכולה להיות בעיה תעזרו לי בבקשה!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי להבין את משמעות התמונות האלה כמו שאורן נתן בקישור למעלה. מה המשמעות שלהם, מה הם באות למדוד, מה ניתן ללמוד מתמונה כמו זאת בדוגמא? אם אפשר הסבר או קישור למקום שמסביר טוב את הנושא. ישנם עוד כמה סוגים של תמונות כאלה עם סרגלים שתמיד מראים בסקירות של מצלמות.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, ראיתי תמונות מגניבות ממש (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/22/New_York_City_at_night_HDR.jpg) שהן עיבוד לHDR... ראיתי כי טוב - אני רוצה גם. את התמונות צילמתי ב9MP בFinePix E900 של פוג'י-פילם. ISO80, צמצם בF2.8 וב10 ו8 חשיפות שונות, מ15שניות עד 1/1.6 שניות. העיבוד לHDR נעשה בPhotomatix כמו שאפשר לנחש לפי הכיתוב שנוסף. אלה התמונות שהוקטנו ל800x600. חוץ מזה יש בלינקים למטה את הגרסאו של ה1600x1200 (לא העלתי את ה9MP כי זה גדול מדי...) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/t/o/l/e/d/a/n/o/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407242130398966/200612021955134584/hdr4.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/t/o/l/e/d/a/n/o/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אממ אני מניח שרובכם מכירים את התמונה הזו : אני מכיר עוד תמונה בסגנון של הערביה הזאת אך בתמונה שאני מחפש רואים רק את העיניים וקצת מהבד הזה שהערביות שמות על הראש (רואים קצת מהסנטר וקצת מלמעלה מהמצח..) תודה רבה למי שמוצא לי אותה!! (אם למישהו יש את השם זה גם מצויין..!!) תודה מראש...!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למצלמה דיגיטלית קומפקטית עדיפות למסך גדול שתיהנה במחיר של 1200 שקל וגם 1300 שקל התקבל ... המצלמה מיועדת לאחותי הקטנה (בת 15) ובעיקר לצילום בני אדם וכו'. אשמח לקבל תשובה עוד היום, עידו.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-