צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מסגרת התקציב שלי היא עד 1000 ש"ח המצלמה תשמש את כל המשפחה,אנשים בעלי ידע חובבני בצילום, רצוי שהמצלמה תיהייה חזקה עמידה יחסית מפני פגיעות. משק פשוט יהייה ליתרון. יש לציין כי חלק מהשימושים במצלמה יהיו גם צילום וידאו, חובה עם קול. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון רחב של נושאים (תשמש כמצלמה משפחתית וכו") # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בלי ציוד עזר כלשהו גם עם פלאש וגם בלי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לציל…
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית וסימנתי לי את המצלמה הזאת כאפשרות סבירה. לפי מה שהבנתי המצלמה די טובה, ואשמח אם תוכלו לתת לי את דעתכם וקריטריונים לבחירת מצלמה דיגיטלית טובה. *המצלמה עולה 2100 ש"ח באופיס דיפו. *כמו כן אשמח לקבל אלטרנטיבות, והתקציב הוא 2100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
אוקי, חזרתי היום מארה"ב, ובניו יורק עברתי בחנות B&H והחלטתי שאני רוצה לקנות מצלמה מקצועית. אחרי המלצות רבות החלטתי ללכת על Canon 1000D: http://www.bhphotovideo.com/c/product/571144-REG/Canon_2762B003_EOS_Rebel_XS_a_k_a_.html עכשיו, העדשה שמגיעה עם המצלמה היא כל כך גרועה, אני לא מצליח לעשות זום, פשוט... כשאני עושה הכי זום העדשה בקושי בקושי מקריבה... אז השאלה שלי היא אם העדשה אמורה להיות ככה? קראתי את כל הספר כמה פעמים ולא הצלחתי למצוא תשובה, גם בגוגל ניסיתי, לא מצאתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב 500 גג, יש לי כבר כרטיס SDHC SD 8GB שאני מעוניינת להשתמש בו. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר מפגשים וסקירות, לפעמים בתנאי תאורה לא טובים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא קריטי, אבל אני ממש שונאת גרעון בתמונות שהתאורה בהם לא טובה * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן (יש לי חצובה, אז רק חשוב לי שתהיה למצלמה הברגה בתחתית) * האם יש לך נכו…
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם משהו יודע פרטים עליה מעבר לשמועות ולמפרט המופיע בDPREVIEW . איכות תמונה ? וכו ..
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלומות, נשברה לי המצלמה ואני צריך חדשה, תקציב עד 2000 וכמו שהכותרת מרמזת אני לא מבין גדול בעניין חשוב לי רק להפטר סופית מהעניים האדומות ,שהתמונה תיהיה איכותית ושתחזיק שנים רבות. אני לא חושב שיש לי דרישות מוגזמות לתקציב הנ"ל אבל אם צריך להוסיף תגידו תודה מראש לכול עוזר.
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום! אני רציתי לשאול אותכם אם המצלמה פוג'י A-340 שווה קניה? אני משתמש מתחיל ורוצה תמונות באיכות מעולה אני יצלם בחוץ וגם בפנים וזהו..השאלה אם היא תספק אותי ותתן לי תמונות איכותיות המצלמה+מטען+2 סוללות+כרטיס זיכרון 16 מ"ב=950 ש"ח.. שקלתי לקנות את הקאנון A85 אבל זה עולם אחר לגמרי לא? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מהסתדרות המורים אפשרות לקנייה של כמה מצלמות לפי מה שבדקתי המחיר נמוך ב150 שקל בערך מהמחירון בשוק ורציתי לדעת מה דעתכם על שתי המצלמות. C-310-990 שקל C160-600 שקל מה דעתכם שווה? והחנות שמשווקת את המצלמות היא אלודה איך היא?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אמא שלי נסעה לחו"ל וקנתה מצלמת cannon קטנה קטנה 4.0MP, מישהו יודע אולי על מה אני מדבר, כי זה מסקרן אותי (עוד לא ראיתי אותה)... תודה מראש, אוטפיר
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תמונה 1,2,3,5 - בובצו'. תמונה 4 - לילו. תמונה 6 - ניקו. תמונה 7 - מיץ. תמונה 8 - המסעדה הגדלה. תמונה 9,10 - הסוף הבלתי נמנע של גלילי נייר הטואלט שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
שלום.! אני חדש הכל הקטע של הצילום והמצלמות. יש לי את המצלמה canon a510. ויש לי בעיה בפיצוי החשיפה. מי שמכיר את המצלמה כאשר אני שם את המצלמה על מצב M (מעורב תריס+צמצם)הוא כותב לי בצד המסך -2 בפיצוי חשיפה. עכשיו אין אפשרות במצה M לשחק עם פיצוי החשיפה. אני ניסיתי כל אפרות כדי להגיע למצב 0+- אבל ללא הצלחה. אני שיחקתי עם הצמצם והתריס ולא הצלחתי... מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, המצלמה שהייתה לי כבר 5 שנים(אולימפוס C-370 ZOOM) שבקה חיים ובקרוב יש למשפחתי כמה טיולים שכמובן אנחנו רוצים לתעד בצורה איכותית. מישהו מבין קצת במצלמות שיש כיום בשוק ויכול להמליץ לי על מצלמה שאפשר להכניס לכיס ותיתן תמונות טובות גם ביום וגם בלילה?(שלא יהיו מגורענות) שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700-1,000 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? חברים, משפחה, בעיקר בתנאי חדר עם תאורה צהובה בנאלית. חשוב שתמונות בתנאי תאורה חלשים עם פלאש פנימי תצאנה לא מגורענות. כלומר, שהחיישן CCD יהיה כמה שיותר גדול. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אפשרי בהחלט, אך רק כאשר ארצה לצלם בחשיפה ארוכה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא, אין צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
עד עתה מצאתי רק חנות אחת שמוכרת את המוצר הזה ב420 ש"ח האם ניתן למצוא יותר זול? :s05:
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כמה תמונות שצילמתי שקיעה בתאילנד עם CANON PRO 1 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מצלמה, והגיע לקישור הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCSP550UZ&cfm=C4443208 יש לי תחושה שניתן להשיג "יותר תמורת הכסף", שמעתי שהמצלמות הפשוטות (לא SLR) של אולימפוס לא מומלצות. עם זאת, הוא הדגיש כמה דברים שהוא התלהב מהם במצלמה: - זום אופטי כפול 18. - מסך כמה שיותר גדול. - המבצע - 24 תשלומים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מי מבין המצלמות הבאות תתן לי את האיכות הכי טובה בסרטוני וידאו קצרים באור יום: Canon PowerShot A590 IS Fujifilm FinePix J10 Casio, Exlim EX-Z77 Fujifilm, FinePix F480 ולמה ? האם יש מצלמה אחרת מומלצת בארץ באותו תקציב ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
יש הפרש מחירים לא קטן בין כרטיסי זיכרון במהירויות שונות.. עד כדי כך שאפשר למצוא כרטיס של 16 ג'יגה במהירות נמוכה שעולה כמו 8 ג'יגה מהיר.. עד כמה ההבדל בין מהירויות הכרטיסים משפיע על ביצועי המצלמה? ואם כן במה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחר כחמש שנים של פעילות אבא החליט להפטר מה-c700 Ultra Zoom שלנו ולקנות מצלמה חדשה. התקציב, 2000 ש"ח. הדרישות שלי למצלמה: - זום אופטי גבוה כמה שיותר. - אפשרות למשחק מירבי עם ה-Aperture ו-Shutter Speed - מסך LCD שאשכרה רואים בו משהו. לגודל, אין ממש חשיבות. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-