צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
יש אפשרות להבזיק כמה פעמים בזמן חשיפה ארוכה, כשאני משתמש בפלאש מובנה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בעיקר לשימושים בייתיים לא צילום נופים או כל מיני דברים מיוחדים - יותר תמונות מישפחתיות וכאלה . 1.חיייייבת להיות קטנה ודקה . 2. לא צריך יותר מ 4-5 מגה פיקסל . 3.ווידאו עם קול ב 640X480 30FPS . 4.ידידותית למתחילים 5.ללא צורך בדריוור בעת חיבור למחשב- זהוי כדיסק קשיח (כדי שיהיה אפשר להעביר תמונות/ווידאו ל H320 ללא מחשב) 6. עדיפות לסוללת ליטיום 7.מסך גדול 2.5" חיפוש בפורום הפנה אותי לשתי מועמדות: Canon PowerShot SD450 Kodak V550 הן עונות ב'כן' על חלק גדול מהדרישות אבל אני לא בטוח לגבי חלק למשל : הן מצלמות ווידאו ב 640X480 30FPS, אבל עם קול ? הן קלות להפעלה ? הן צריכות דרייבר למחשב ? איזו מהן מומלצת יותר ?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך זום אופטי גבוה ככל האפשר ו-3.2 MP יהיה מספיק..... תודה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
באחד מן הימים - שביל ישראל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חיבור עדשה כנראה עומד להיות למצלמה הזו של ניקון: http://www.dpreview.com/news/0504/05040802nikondslrs.asp בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
-
אוקי, חזרתי היום מארה"ב, ובניו יורק עברתי בחנות B&H והחלטתי שאני רוצה לקנות מצלמה מקצועית. אחרי המלצות רבות החלטתי ללכת על Canon 1000D: http://www.bhphotovideo.com/c/product/571144-REG/Canon_2762B003_EOS_Rebel_XS_a_k_a_.html עכשיו, העדשה שמגיעה עם המצלמה היא כל כך גרועה, אני לא מצליח לעשות זום, פשוט... כשאני עושה הכי זום העדשה בקושי בקושי מקריבה... אז השאלה שלי היא אם העדשה אמורה להיות ככה? קראתי את כל הספר כמה פעמים ולא הצלחתי למצוא תשובה, גם בגוגל ניסיתי, לא מצאתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
נתקלתי ב-preview עליה בדיוק ב-DPreview.. יש שם כמה דברים הזויים (אוטופוקוס שעובד רק ב-6 עדשות מסויימות.. WTF!?) הדבר הכי מעניין וחדשני בה הוא פונקציית LV - שדומה יותר לפעולת LV במצלמות דיגיטליות רגילות תהנו - Panasonic Lumix G1 Preview
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המצלמה שלי היא S5700 של פוג'י אני מחפש מטען טוב ומהיר עם סוללות חזקות חשבתי על הסוללות האלו אבל אני לא יודע איזה מטען לשדך להן, אשמח להצעות. בנוסף תוכלו להגיד לי כמה ההבדל בין סוללות נטענות לרגילות עקרוני? לכמה תמונות אפשר להגיע איתן? ואני רוצה גם לשדרג את הכרטיס זיכרון שלי, כרגע יש לי 1GB, ואני לא יודע עד כמה המצלמה תומכת, אז אשמח אם תוכלו להגיד לי... אה ויש טעם לקנות למצלמה כזאת כרטיס מהיר? או שאין טעם להשקיע? תודה, דורון
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
לפני שאני רוכש אותה בקרוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית עד 330 דולר לקנייה ארה"ב פירסמתי בעב את ההודעה הזאת ממשתמש של חבר שלי והביאו לי פה הצעה ל A95 של קנון יש מצלמה לא קומפקטית המאפשרת גם צילום בזום כמו ה S5000 אבל יותר איכותית במחיר הזה אם כן עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום! אני רציתי לשאול אותכם אם המצלמה פוג'י A-340 שווה קניה? אני משתמש מתחיל ורוצה תמונות באיכות מעולה אני יצלם בחוץ וגם בפנים וזהו..השאלה אם היא תספק אותי ותתן לי תמונות איכותיות המצלמה+מטען+2 סוללות+כרטיס זיכרון 16 מ"ב=950 ש"ח.. שקלתי לקנות את הקאנון A85 אבל זה עולם אחר לגמרי לא? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן אבל לאחר קורס הצילום המהיר של אמדיקי אני אשמח לדעת כמה דברים מה המונח האנגלי לצמצם, אורך חשיפה ואיך אני עושה HDR בקאנון A610 שלי תודה
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש מצלמות דיגטליות שרשום בהן כי העינית היא עם למשל 115,000 פיקסלים שזה די ברור ,מצד שני נתקלתי שרשום במצלמה מסוג Fujifilm FinePix S6500fd ,כי העינית שלה היא אלקטרונית ,למה הכוונה האם זה טוב או רע? הערה : ממה שהבנתי גם כאשר רשום 115,000 פיקסלים מדובר בעינית אלקטרונית ,אז מה ההבדל בכל זאת ???
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
עד עתה מצאתי רק חנות אחת שמוכרת את המוצר הזה ב420 ש"ח האם ניתן למצוא יותר זול? :s05:
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש רכשתי את ה-Fuji F100fd, עקב ההמלצות החמות עליה בפורום. צילמנו מספר רב של תמונות עם המצלמה, אבל התחושה הכללית היא של חוסר שביעות רצון מאיכות הפלט שלה. התוצאות הגרועות ביותר יוצאות כשמצלמים אנשים או אובייקטים כמו עצים ודשא (ובמיוחד בתנאים בהם התאורה בעייתית). המצלמה כרגע מכוונת על 6MP Fine ומצב צילום AUTO להלן מספר דוגמאות להמחשה (לחצו לגודל מלא): יש משהו שאפשר לעשות בנידון? ה-Canon S45 שלי מוציאה צילומים יותר טובים מאלה במצב AUTO
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-