צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי דילמה מטורפת בנוגעל קניית חצובה. התקציב שלי התחיל עם 500 ש"ח, ונאמר לי בפורום DSPOT שחצובה בסכום כזה היא "זבל". הציעו לי לרכוש את הדיל הנ"ל: http://www.erlich.co.il//Filemanager/ProductPics/student_flyer.jpg מה אתם אומרים בנושא? אמרו לי גם שכדאי לי לקחת ראש חצובה אחר (808RC4).
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מצלמה קטנה ואיכותית לשימוש ביתי ממוצע( תמונות באירועים משפחתיים בתוך הבית ומחוצה לו , וכמובן גם לטיולים בחו"ל) התקציב שלי כמו שאמרתי הוא 1000 ש"ח עם חריגה של 200-300 גג וזאת על מנת להרוויח אחריות או כרטיס זכרון וכו המועמד המוביל שלי כרגע זה : Canon ELPH 310 HS / IXUS 230 HS / IXY 600F http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=814273 מצלמה דיגטלית חדשה Canon ELPH 310 HS / IXUS 230 HS/ IXY 600F מצלמת אולטרה זום קומפקטית ואופנתית .חיישן CMOS בעל מערכת רגישות גבוהה - HS חדשה המשפרת את איכות התמונות בכל מצב.רזולוציה של 12.1 מיליון פיקסלים.עדשה רחבה מאוד! 28 מ"מ בעלת זום אופטי X8 .מייצב תמונה אופטי,רגישות גבוהה וזיהוי תנועה מניבים תמונות חדות .מסך איכותי 3 א…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV מקוצרת. רציתי המלצה למעבדה באיזור באר-שבע לתיקון. אשמח לשם מלא של המעבדה\חנות + טלפון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל הצעות ממכם על מצלמות דיגיטליות טובות אבל מאוד! לא פשוטות, משהו עם עדשות מתפרקות אפילו עם HD.. שיהיה משהו באמת חזק ואיכותי.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית ( לא מסוג העבות של קנון ), לצילומי נוף (זום 14 ומעלה ), צילומי משפחה באיכות גבוהה, כוללת אפשרות צילום בוידאו איכותי ( full hd ). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח. נ.ב אני טס לחול כניראה לסלובקיה, האם שווה לקנות את המצלמה בדיוטי פרי?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמה שתענה על הדברים הבאים: 1. קטנה יחסית 2. אין משהו מיוחד שהיא צריכה לדעת לצלם. גם יום, גם לילה, גם נופים, גם מסיבת יום הולדת של האחיין בגן וגם כלב רץ בדשא. 3. אם דווקא יש משהו שכן - שתהיה יחסית טובה מבחינת צילומי מאקרו. בוא נגיד ככה - שתהיה מסוגלת לצלם גרגרי חול ויתושים כמה שיותר טוב, מבלי להכנס לעולם העדשות המיוחדות והמצלמות המסובכות והכבדות. 4. מבחינת מחיר. לא יודע. 1000? 1500? אולי יותר אם יש משהו שיענה על קריטריון המאקרו. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל נתחיל בשאלה האם שווה לקנות מצלמה בתאילנד? ידוע שיש חיקויים וזיופים ומצלמות מחודשות ומה לא... אם אפשר לקנות בבנגקוק למשל בחנות אמינה (יחסית) בהפרש מחירים ניכר - עדיף. מה דעתכם? עכשיו לדילמה, אני בן 21 משתחרר, עוד חודשיים - שלושה טס לתאילנד. לא היה לי כ"כ חשוב מצלמה אבל אני ניצב מול אחד הטיולים אם לא הטיול שהכי יהיה כיף ויפה וזורם ומתאים להשקיע בצילום איכותי. וחבל להשתמש במצלמה בינונית. אבא שלי הציע את המצלמה שלנו - ניקון 4800 שהיא בסה"כ די טובה אבל לא מרגישה לי מספיק טובה. אני מתלבט אם ללכת על מצלמה דיגיטלית שאינה SLR, איכותית וטובה או ללכת עד הסוף על SLR. לגבי התקציב - תלוי בהחלטה, אם לא SLR אז איפשהו 1000-2000. אם SLR אז יותר גמיש כלפי מעלה. לגבי הדרי…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ל"משתמש הביתי" באזור 1500 ש"ח המצלמה משמשת בעיקר לצילומים מטיולים בחו"ל (נופים ועירוני) וקצת אירועים משפחתיים חשוב לי שתהיה בא גם את האופציה של הצילום וידאו וכמו כן שהזמן התאפסות שלה בין תמונה לתמונה לא יהיה ארוך וכמו כן שהפוקוס שלי יהיה איכותי ושיהיה באה זום של לפחות X5ודבר נוסף הוא שהכרטיסי זיכרון שלה והסוללות לא יהיו יקרים מדי מילאתי את השאלון כדי שתוכלו לעזור לי יותר •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? באזור 1500 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומי נוף ומבנים בעיקר ביום אך גם לפעמים בלילה •האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? ללא פלאש ופלאש מוקפץ •האם יש לך נכ…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה,לחברה יש יומולדת וחשבתי על רעיון של מצלמה.. עכשיו אני ממש לא מבין בכל העסק של המצלמות ומה זה זום אופטי ודיגיטלי ומה זה אומר בכלל.. אני מחפש מצלמה טובה שתתן תמונות טובות ושהזום יהיה מספיק טוב ולא משהו מעפאן כמו של הפלאפונים. עכשיו,חשבתי גם על משהו שעמיד למים אבל אני רואה שאין הרבה מצלמות כאלה,וגם שיש הם לא ממש להיט חוץ מזה שאפשר להכניס אותם למים.. יש פיתרון של שקית כלשהי ואז להכניס מצלמה רגילה למים או שזה לא בטוח? בכל מקרה- ראיתי את המצלמה הזאת והיא תפסה לי את העין..וגם הזום שלה דיי גדול אני רואה..השאלה אם היא באמת טובה ושווה את המחיר הזה או שאפשר למצוא מצלמות בפחות כסף שנותנות פחות או יותר את אותה התפוקה.. אני אשמח לשמוע הצעות והערות.. http://www.wallas…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות לדמויית SLR\קומפקטית עם זום אופטי טוב(10+), עם סוללות LiH נטענות משלה. רזולוציית ווידאו טובה תתברך, חובה יכולת לצלם ווידאו ללא תלות באורך הסרט(כל עוד יש מקום פנוי שזה ימשיך לצלם).
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום, עוד מאט יש לי יומהולדת 18, :smile1: איך שהזמן עף לו ככה... אז כנראה אמא אבא קונים לי מצלמה כמתנה... אני צריך המלצה על מצלמה שתהיה, איכות תמונה טובה וברורה, שתהיה יוזר פרנדלי, אין לי מושג בשיט במצלמות דיגיטליות, ז"א שאני יכול להבין בקלות מה לעשות בכל מצבי הצילום אם זה חושך תאורה חלשה שמש ולא יודע כל מה שיש... שיהיה אפשר לחבר אותה עם כאבל FireWire בשביל להעביר ת'תמונות למחשב בכמה שפחות זמן. הכי הכי חשוב !!! שתהיה קטנה וקלילה, יש לי כיתה די מוזרה שדברים מאוד מוזרים משונים ומצחיקים קוראים די הרבה ואין אף אחד שיצלם את זה. אני מתנדב למשימה !!! ככה שאני צריך את המלמה אצלי בכיס 24 שעות ;D וחוץ מזה אני צריך גם זכרון משהו נחמד שיספיק לי לפחות ל-100 תמונות ב…
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות למצלמה טובה שנעה סביב ה2000 שקל אפשר לחרוג הכיוון שלי קנון G10 או פנסוניק LX3 אם למישהו יש המלצה יותר טובה ? אני אשמח מאוד .. למי שיש נסיון עם אחת מהמצלמות האלה עוד יותר טוב .... תודה ..!
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצמה למצלמה. השימושים הם ביתיים לא כזה משנה לי כמה מגה פיקסל אני לא הולך להגדיל את התמונות למשהו מטורף. אבל אני רוצה איזו מצלמה איכותית במחיר הזה, עם אולי קצת אפשרויות ידניות לשליטה וזום של איזה 3-4 ואם אפשר שלא תזלול סוללות יש לי כמה דגמים של /sd200canon 520/a95/510 או richo rx/r1 וכו'אפשר להציע גם משהו אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמת דיגיטלית לחבר בתקציב של 1000 דולר, מותר לחרוג במידה ושווה מאוד להוסיף את הכסף. חבר שלי חשב על הSony DSC-F828, מה אתם אומרים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 700-800 ש"ח לא כולל כרטיס זכרון וסוללות(אם צריך). חשוב לי בעיקר שיהיה מסך גדול ואיכות תמונה טובה כמובן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 900 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לרוב באור אבל יש מצב שגם בתנאי תאורה חלשים יותר מכיוון שהמצלמה מיעודת לטיול ולא יודע מתי אני אצטרך לצלם בדיוק. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. בלי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר …
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של 150-170$, חשוב שהיא תהיה קומפקטית (תוכל להכנס לכיס) ושתהיה פשוטה מבחינת הגדרות, זאת אומרת השימוש הוא לבן אדם שרק רוצה ללחוץ ולצלם ולא מעוניין בתכונות למקצוענים. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים בארץ. תודה גדולה לכולם ! *שמתי לב לת'רד כאן שמתייחס גם כן לקניית מצלמה בארה"ב, פשוט המחירים שם הם כ250$ ולצערי אני לא יכול להרשות לעצמי.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצות למצלמה עם זום של 28-200, 5 מגה ומעלה עם יכולת צילום לילית טובה תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז נלך לפי השאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ ואם ממש כדאי אז אפשר לחרוג עד ל300$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם ביום וגם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא יהיה שימוש בחצובה. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? היו ברשותי 2 מצלמות, כאשר במצלמה הנוכחית מאוד חסר לי המסך הנשלף שהיה לי במצלמה הראשונה (שנשברה..). * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מ…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כמה דברים חשובים: 4MP לפחות, איכות תמונה גבוהה ואפשרויות שליטה ידניות. אם מישהו יודע על מצלמה שעונה על הדרישות והיא אכן טובה... זה יהיה נחמד לספר תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית במחיר של כ-200$. אני לא ממש מתמצא בכל העניין לכן אני גם לא יודע איזה קרטריונים לבקש.. מה שכן שתהיה מחברת אמינה ואיכותית (הבנתי שאולימפוס וקאנון הם המובילות..?) ושמהירות הצילום, כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור הצילום ועד הצילום עצמו, תהיה סבירה (מכיוון שנתקלתי במצלמות שלקח להם כמה שניות טובות עד הצילום). אני קונה את המצלמה בארה"ב כך שלא להתייחס למחירים בארץ. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמה דמוי SLR בפחות מ1000שח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 500 דולר לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית ע"ג דיסק די וי די (ולא מיני די וי וכל מיני שטויות) בארה"ב. מה ההמלצות שלכם ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מצלמה במינימום מחיר, המצלמה מיועדת לצילום חוויות ואין לי בעיה שתשתווה לאיכות המצלמות שבסמארטפונים החדשים של היום, אני לא מתכנן לקנות סמארטפון בשנתיים הקרובות ולכן אני מחפש מצלמה לשנתיים הקרובות, כמו שאמרתי מינימום עלות ומקסימום איכות. פירוט ע"פ הנהלים: 1. מה התקציב שעומד לרשותך סביבות 400, גג 450 בלי כרטיס זיכרון ונרתיק. 2. מה רמת הידע שלך ? חובבן לגמרי, אך מצפה לאיכות הכי גבוהה במסגרת התקציב. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? זוהי מצלמה המיועדת לתיעוד חוויות במסגרת התקציב 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (> 20X30) ? לאיזה גדלים ומה יעוד ההדפסה ? לא 7. האם הגודל / משקל המצלמה חשובים לך ? לא 8. האם יש…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה חשובים לי הדברים הבאים. בטריות - שיהיו יחודיות ונטענות כמובן. זום אופטי - לא צריך להגזים. זאת מצלמה למשפחה. שיהיה אפשר לשלוט בפונקציות. לא רק POINT AND SHOT תמונה ברורה ואיכותית מן הסתם עדשה טוב ולא של חברה מעזה. הקיצור מצלמה טובה. עם תמונות טובות. עם קצת יותר אפשרויות מהבסיס. מקווה לקבל המלצות טובות פה
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-