עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by PyroGhost,

כחלק מהמחקר שאני עושה על המצלמה הנ"ל ( בתקווה שתתפרסם עליה ביקורת בקרוב, ד"א למישהו יש מושג מה קורה עם הביקורת הזאת? ) רציתי לדעת איזה מבחר עדשות יש למצלמה הזאת? אילו חברות מיצרות עדשות עבור פנטקס? ( האם רק פנטקס? או שיש גם עדשות של סיגמא / קמרון וכו' עבור המצלמות של פנטקס? ) בכל אופן הייתי רוצה לדעת איזה מבחר עדשות שימושיות יש עבור המצלמה הזאת? מה איזה סט הייתם מרכיבים שיכסה גם את הצד הרחב וגם את הטלה? מה המחירים לעדשות עבור המצלמה הזאת? ( הם צריכים להיות יותר זולות כי אין צורך במייצב מובנה, לא? ) וסתם בכללי אם למישהו בא לנדב מידע על המצלמה הזאת אני אשמח לשמוע (: נ.ב. איזה פלאשים חיצוניים מומלצים יש לפנטקס ומה המחירים שלהם בשוק? שאלתי את כל השאלות האלה פה בגלל שהתבלבלתי …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by KRS1,

לפניי שבועיים פרסמתי נושא זהה אך כעבור כמה ימים הוא נמחק משום מה.. אז אם מישהו יכול לעזור ( ע"י מדריך או הסבר בהודעה) לתקן את הצבעים בתמונות כמו זאת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by MODY69,

http://img444.imageshack.us/my.php?image=dscf0975ux4.jpg אולי הפוקוס טיפה לא מדוייק... פיקסתי בצורה ידנית... כמו קודם, S5600 ללא עריכה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MODY69,

התמונה לא נערכה כלל (בלי תוכנות במחשב כרגע). http://img321.imageshack.us/img321/5489/dscf1478ny2.jpg

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by bv_beaver,

טוב אז ככה... אני מחפש מצלמת וידאו (דיגיטלית) אבל משהו טוב לא סתם. -או DVD או MINIDV -בעלת חיבור מיקרופון חיצוני -נוחה לשימוש אמממ התקציב שלי בערך 3000 אבל ניתן לחרוג מעט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם לבטריות רגילות..צריך כעקרון לא מצלם תמונות מרחוק. מקרוב..צריך שיהיה גיגה זיכרון...ואני צריך שיהיה אפשר לצלם בערך עד 350 תמונות עד שנגמרת הבטריה\בטריות...עם מסך חיצוני קטן לראות...(אני מצלם במועדונים)...וגם המצלמה תהיה ביתית...למשפחה וזה..

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by fx-57,

כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by ben007,

בקרוב אצלנו

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by Dumbass,

זהו

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by shlomom,

קיבלתי סוף-סוף את ה S9100 שלי. פרטים ותמונות בקרוב. יש לי היום את ה PowerBank I של GP שמטעין סוללות ב 12-19 שעות (כתלות בקיבול) והבחנתי שאם אני הולך לצלם מסיבה בגן (כולל וידאו) - ואח"כ מראה את הסרטונים בולוויזיה וגם מנסה להעביר באותו ערב את כל החומר למחשב - יש לי בעיה רצינית גם עם שני סטים של סוללות. מה גם שאם ארצה לצלם עוד אפילו בבוקר לא יהיה לי סט טעון. לכן אני רוצה להתיעץ לגבי מטען מהיר - רצוי אולי אפילו עם אפשרות טעינה ברכב (למה לא בעצם) - ראיתי שיש ל GP מספר דגמים כאלה אבל יחסית יקרים. האם יש דגמים מומלצים מידע/נסיון אישי אפילו של חברות אחרות? ניסיתי גם לחפש (באינטרנט) את הספק שמתאים למצלמה S9100 - אבל לא ממש מצאתי - האם כדאי לקנות ספק כזה? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

שיאו בין חצות ל 1. צפוי 100 טיפות בשעה. הכינו מצלמות, נקווה שלא יהיה מאכזב כמו פעם שעברה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by Tal14,

אני צריך מצלמה דיגטלית לא ממש משוכללת אבל איכותית עד 1,000 ש"ח חשבתי על מצלמה דיגיטלית CANON דגם POWERSHOT A530 אני צריך גם כרטיס זיכרון של בערך 1GB או 2GB אבל לא יקר, איכותי והוא לא קשור למצלמה(לא כלול בתקציב) תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by ALÞHA,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם!, אני צריך את העזרה שלכם בקניית מצלמה דיגיטלית ומצלמת וידאו: אז ככה נתחיל עם המצלמה הדיגיטלית - קודם כל התקציב שלה עומד על כ1500 שקלים והיא צריכה לכלולל את התנאים הבאים: ממשק משתמש קל וגם מתקדם, איכות צילום כמה שיותר גבוהה, הרבה מגה פיקסל (לפחות 6-7.0MP) זום אופטי של לפחות 4-5X זום דיגיטלי לא מעניין כל כך וגם שיהיה ניתן לקחת אותה בכיף בתיק. לגבי המצלמת הוידאו - התקציב אצלה עומד על כ-2500 שקלים וצריכה לכלול את התנאים הבאים: שהמצלמה תהיה נוחה לנשיאה לא גדולה מידי אך שלא יעלה במחיר איכות!, מצלמה עם עדשה איכותית בעלת זום אופטי רב ככל האפשר, שיהיה אפשר להשתמש בה אף בתנאי אור קשים (למרות שזה בקטנה), חיישני CCD איכותיים ,מסך חיצוני (של המצלמה ) איכותי וקלה להבנה ולגבי…

15. Started by ido-nava,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית ודקה כאפשר. לא חשוב חברת המצלמה והיא בעיקר לבתי הקטנה בת ה-15. עדיפות לסוללה פנימית שתיהיה למצלמה. ובעיקר שבתי תהנה ממנה ככל האפשר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by hakoki,

כמו שנאמר panasonic lumix dmc-lz2 לצערי עברו הקטנה(מבאס),ועברו עריכה קלה בפוטושופ. החתול נמצא בתוך כד.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם ! יש לי כמה קלטות וידאו (קלטות רגילות לגמרי) עם חומר חשוב מאוד עבורי. ברצוני לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר (רצוי גם הזולה ביותר), להמיר אותם לקובץ (AVI/MPEG למשל) . מישהו אמר לי שיש דרך לעשות זאת עם קבל כלשהו, זה נכון ? כמו כן, חשוב לי לעשות זאת בכוחות עצמי (אין לי אפשרות ללכת עם קלטות אלו לסטודיו...) אשמח לקבל רעיונות ותגובות תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. Started by hakoki,

צולמו בניקון מצ'וקמקת של חברה שלי 3.5מגה פיקסל ועל האיכות הכי נמוכה כי אין כרטיס זיכרון,נערך בפוטושופ.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מבקש המלצה למצלמה וידיאו דיגיטלית ב 3,000 ש"ח .

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by swg,

אז ככה, אני כנראה קונה אותה בקרוב ויש לי כמה שאלות. -איך הזום האופטי בX12, זה יוצא באמת ברור ומפוקס כמו תמונה בלי זום? (אם יש דוגמה, אני אשמח. אפילו כמה) -איך המהירות צילום הרציף שלה? האם היא משתווה לאותה המהירות של הA710? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by hakoki,

panasonic dmc-lz2 זום אופטי x6 וידאו פלוס קול 5 מגה פיקסל מה חושבים עליה? כמה שווה מבחינה כספית? כמה איכותית? ולאיזה רמת צילום? בערך חובבני פלוס, לא?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

;D

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by adirgali,

שלום אבא שלי מעוניין במצלמה פשוטה לא רצינית עד 600 ש"ח שתוכל להכיל בסביבות ה 400 תמונות אני לא יודע אם כרטיס זכרון של 512 יספיק תודה!!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by Stanly,

שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.