צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עד עתה מצאתי רק חנות אחת שמוכרת את המוצר הזה ב420 ש"ח האם ניתן למצוא יותר זול? :s05:
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע היכן ניתן להתנסות המצלמה? חנות שנותנת להרגיש אותה ביד, לצלם קצת? איזור ת"א. אולי למישהו מהפורום יש את המצלמה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שנים חגגתי בר-מצווה והחלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית. כנראה שעשינו סקרי שוק, וקנינו בלונדון את Kodak DC-4800 מאז עברו כמה וכמה שנים, ואני עדיין מתחרט על הקנייה הכ"כ יקרה, וכמעט שלא נגעתי במצלמה הזאת. http://www.kodak.com/global/en/service/products/ekn006609.jhtml?pq-path=10/3905/3915/683 מצלמה שאולי יש לה יכולות צילום טובות, אבל מאוד כבדה, מגושמת ולא נוחה. השנה החלטתי סוף סוף לקנות חדשה, ועכשיו אבא שלי נוסע לחו"ל, ואני צריך המלצות על מצלמות. אני מחפש מצלמה עם איכות טובה, לצילומים של משפחה, אירועים, חברים.. תמונות חובבניות רגילות. מה בעיקר אני מחפש שהיא תהיה קטנה, ושאני פשוט אוכל לתחוב אותה לכיס בג'ינס. וכבר ראיתי כאלה (של Casio), אבל הן בטח נורא יקרות... התקציב…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הגעתי להחלטה שהגיע הזמן להחליף את המצלמה הישנה(מצלמת פילים). אני לא ממש מבין במצלמות אני ישמח מאוד אם תמליצו לי על מצלמה שתיהיה שווה את הכסף שמשקיעים בה. המצלמה שחשבתי לקנות היא A95 של קנון , רציתי לדעת אם כדי להשקיע במצלמות עם זום גדול (לדוגמא Z3). התקציב שלי 1500-2500 וגם זה לא סגור.אין לי בעייה להשקיע כסף אני רוצה מצלמה איכותית. אני רוצה שהמצלמה תהיה: 4-5MP לא כבדה וגדולה מדי. ZOOM -- אני לא יודע אם זה שימושי . תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית כמו שכתוב בכותרת חשבתי על הMinolta Dimage Z3 ולדוד שלי שלי יש את הHP 945 רציתי גם לדעת את היתרונות של המינולטה על הHP כי המינולטה הרבה יותר יקרה ותיתנו לי גם הצעות נוספות למצלמות בתקציב שלי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ראשית, אני מקווה שהפורום מתאים לשאלה: אני מחפש אתר שמאפשר להעלות אליו תמונות ולהוסיף להן תגיות, כאשר הכוונה אינה לתיוג אנשים בתוך התמונות, אלא אפשרות להצמיד לתמונה, או קבוצת תמונות, תגיות אחת או יותר, ואח"כ לבצע חיפושים ע"פ התגיות. למישהו יש מושג אם PICASA, למשל, תומך בכך? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול חזרתי מחופשה בחו"ל ואחרי סינון ראשוני נותרו לי 359, אחרי סינון נוסף אני מאמין שישארו לי בערך 300 תמונות( קצת התלהבתי מהZ1 החדשה). באיזו חנות כדאי להדפיס את התמונות(10*15)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ללכת לבית דפוס ולהדפיס תמונות לבית (למשל ה-times square בלילה בגדול) מחפש אתר שיש שם תמונות יפות באיכות גבוהה (רזולוציה, צפיפות). מישו מכיר?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש אתר טוב אליו אני יכול להעלות תמונות בנפחים גדולים (60MB), לעשות אלבומים וכו'. לא איכפת לי לשלם אבל עד 25$ בשנה. רוב האתרים מגבילים עד 20MB לתמונה וזה מבאס . תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להעמיק את ידיעותי בתחום הצילום, על מנת להוציא תמונות טובות יותר. האם אתם מכירים אתר/ספר טוב שיכול לעזור לי בזה? איך אתם התמקצעתם בצילום? נכון לעכשיו המצלמה שלי היא Canon a720 שהא לא משהו, אך גם עם מצלמות פחות טובות ממנה ראיתי תמונות מדהימות של אנשים פה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתרים בסגנון DPreview או Megapixel שעוסקות במצלמות וידאו דיגטליות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו רכש מצלמה בארה"ב ויכול להמליץ לי על אתרים או חנויות?
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
חברה אנשים יקרים צלמים חובבים ומקצוענים כאחד הינני מחפש אתרים ישראלים שמכילים גלריות שונות ומגוונות של תמונות שונות במצבים ואפקטים שונים שצולמו ע"י אנשים שונים בניהם גם גולשים..תודה לעוזרים אשמח לקבל מידע וקישורים ... אסף פרי.. ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת MIRRORLESS כמו SONY A6000, לצילום וידאו. יש לי איזה סמארטפון או 2 להציע להחלפה על משהו בסגנון. אם למישהו יש, צרו איתי קשר בבקשה: 0548013374, גם בSMS
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שמעו חי נוסע בעוד כמה שבועות לטיול בחוץ לארץ והוא צריך כך.. מצלמה דיגיטלית טובה עם זום שיהיה איכותי וטוב אמ בקיצור מצלמה שתיהיה איכותית וטובה.. בשביל טיול הוא מוכן לשלם עד 1400 אז תנו הצעות למצלמות ומה אתם אומרים על a70 של קנון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסיסית ללא צורך באפשרויות מקצועיות צריכה לכלול: מסך גדול עדיף 2.5 זכרון CD או SD לא זוללת בטריות יחסית איכות תמונות סבירה קטעי וידאו ואודיו של לפחות 5 דקות פלאש סביר זום אופטי X3 לפחות 3MP לפחות עדיף חברות ידועות CANON וכו' התקציב עד 2000 אבל עדיף כמה שפחות
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
למישהו יש הצעות בשבילי למצלמה דיגיטלית בסכום הנ"ל ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפונקציה העיקרית היא צילום פורטרט וצילום מקרו של שיניים, התקציב הוא עד 350$ בארה"ב. תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן קצת נמאס לי מהZ2 ואני רוצה לעבור למשהו יותר טוב... רציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הנ"ל והאם אתם ממליצים על מצלמה אחרת באותו תקציב?(3500-4000 ש"ח) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, אני מחפש דרייבר למצלמה הדיגיטלית שלי: Umax AstraPix 580 -תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה ללא מדריך בעברית, רציתי לדעת אם יש למישהו פה אולי קובץ PDF של המדריך בעברית?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחפש הוראות הפעלה ל Minolta dimage 7i בעיברית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 5000 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת ידע טובה, על אף שזו הרפלקס הראשונה שלי. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?ן... power shot למיניהם 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) מעוניין לצלם נופים, פורטרייטים ומאקרו (לכן א…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקרון הוא חשב על ה-CANON A640 שנראה לי אחלה בשבילו אבל אמרתי נשאל את המומחים פה קודם. אגב הוא מצלם בעיקר בטיולים בבית וכד'.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלומות שוכני פורום יקרים! שמתי לב לכך שהמחירים של הדיגיטליות צנחו(ללא מצנח ככל הנראה) בצורה די משמעותית, מה שפתח בפני עולם חדש לחלוטין של אפשרויות! תקציבי הוא עד 3000~ ש"ח, והדרישות הספציפיות שאני מחפש הן תמיכה ב-RAW, זום אופטי גדול למדי( מקביל -370 מ"מ או יותר) ועוד כל מיני שטויות מיותרות שחברות תמיד דוחפות למצלמות מגזר היאפים שלהם בשביל שאני אתעסק איתה קצת יותר מ-3 דקות ;D(מסך על ציר וכו'). בתודה מראש ...
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-