עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by bracha,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 2500-30002. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. קורס צילום בסיסי,המושגים המוכרים 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? צילמתי במצלמות קומפקטיות רגילות וכן קצת ברפלקס פילם (-: וגם מעט מאד (בהשאלה קצרה) בניקון d300 ו d700 אבל לפרקי זמן קצרים מאד 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Access Denied,

יש יותר מדי סוגים בשוק.. השאלה זה מה קונים? הולכים על הכי זול או שלא? הסיבה שאני שואל ולא ישר רץ לקנות את ה-SD הרגיל זה כי באולימפוס שאני מתכנן לקנות יש מקום ל- ו-CF בלבד. אז אם למשהו בא להסביר מי מהשניים עדיף (ולמה) ואיפה ה-SD בתוך הסיפור הזה זה יהיה מצויין!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

אם יש לכם אחת, שימו לב.. ייתכן שהיא תקולה ועליכם לשלוח אותה להחלפה: http://nikonusa.com/Service-And-Support/Service-Advisories/D5000-Service-Advisory.page

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by roro12,

שלום, יש לי מצלמת nikon d-60 ועדשה 18/135 nikorr. רציתי לדעת איך ניתן לבדוק את מנוע העדשה? תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  5. מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Chevy,

משהו קטן (או מישהי קטנה ;D) שצילמתי לאחרונה ואהבתי את התוצאה במיוחד בתאורה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by guyo,

היכונו היכונו חום יולי אוגוסט 2 http://www.guy-olami.com/July-August.htm אתם מוזמנים לרשום לעצמכם: 30-31/07/2004 והפעם החל מ 09:00 בבוקר ! אם אתם לא שם ... אז אתם לא שם ! מה ... לא חבל ? נשמח לראותכם ולא לשכוח ... התערוכה המסכמת כבר ב 02/09 ב 20:00 בגלריית החלונות בעזריאלי אז למה אתם מחכים ? רישמו ביומנים ובואו קחו חלק באירוע הצילומי החם של השנה ממני גיא עולמי http://www.guy-olami.com שלכם בשם עמותת אמני הצילום ראשל"צ http://www.guy-olami.com/Program/Prog.htm נ.ב. - כן, כן גם בעלי מצלמות דיגיטליות מוזמנים להשתתף !!! ובמקום הראשון - יצחק לנגל - הזוכה בחום יולי אוגוסט 2003

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. חברה אנשים יקרים צלמים חובבים ומקצוענים כאחד הינני מחפש אתרים ישראלים שמכילים גלריות שונות ומגוונות של תמונות שונות במצבים ואפקטים שונים שצולמו ע"י אנשים שונים בניהם גם גולשים..תודה לעוזרים אשמח לקבל מידע וקישורים ... אסף פרי.. ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by J0n1,

התחלתי להתענין בקטע של הוספת עדשה הפוכה. ויצאו לי תמונות שדי סיפקו אותי, רק עדיין נשאר לי לפתור את ענין העיגול השחור שיוצא בתמונה (ממה שהבנתי זה נובע מצמצם סגור, אבל בעדשה שהוספתי הוא פתוח לרווחה) בכל אופן, רציתי לרכוש מתאם שיחזיק לי את העדשה לבד בלי שאצטרך להחזיק אותה כל הזמן, זה די מעצבן. אני לא יודע אילו פרמטרים אני צריך לבדוק כאשר אני מחפש מתאם כזה. העדשה המקורית שלי היא DA18-55 והעדשות שאני מוסיף הן (לסירוגין) canon ef 38-76 Nikon 28-80 האם כל מתאם בקוטר 52/58 יתאים? תודה :]

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

תמונה לשיקולכם - (מוקטנת) תוקנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DeadByDawn,

מה זה "חשיפה" בצילום?? כאילו יש לי אפשרות כזו,ואני לא יודע מה זה. זה מתחיל ב-2(מינוס 2) עד +2

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  12. הסתדרתי תודה.

13. איזה מצלמה יותר תתאים בעקר לצילום במסיבות או יותר מומלצת בכללי ? ??? Canon A410 או Fuji FinePix A345 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by davidreznic,

אני מחפש לקנות מצלמה בזמן הקרוב בתקציב של 1000 שח פחות או יותר. מחפש מצלמה קומפקטית יחסית (אנ מתכון לטייל איתה הרבה) עם קישוריות WIFI. האם ישנן מצלמות נוספות בטווח מחירם הזה שכדאי לשקול לפנ רכישה? שאלה נוספת: האם כדאי לרכוש את המצלמה הזו בארה"ב? אני נוסע לשם בחודש הקרוב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מרבית העובדים הינם בעלי וותק של פחות משנת עבודה. http://economictimes.indiatimes.com/News/Nikon_lays_off_1500_in_Thailand_as_demand_slumps/rssarticleshow/3744112.cms

16. Started by dsane,

האם משהו מסריח פה? חוץ מהעובדה שהם הכניסו בטוח את הריבייט פנימה. http://www.bestpricecameras.com/prodetails.aspx?prodid=702774&display=2 נערך: ושמחירי הכרטיסים והאביזרים שם יקרים בצורה מהממת.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by dany_tab,

אני רוצה לקנות מצלמה ואני מתלבט בין שתי המצלמות האלה: http://www.officedepot.co.il/(kknnlc45abyq...=593379&CID=100 http://www.officedepot.co.il/(kknnlc45abyq...=593589&CID=100 במצלמה הזאת: יש זום גדול X10, עדשה גדולה אך אין בטריות נטענות והיא כבדה יותר והעדשה בולטת תמיד. ולעומת זאת המצלמה הזאת: יש זום קטן יותר X3, עדשה קטנה יותר הבטריה נטענת, היא קלה יותר והעדשה נכנסת פנימה. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בצילום בגלל סוג העדשה כי הן עולות בערך אותו דבר

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by udist,

אני מעלעל כבר כמה ימים בנושא הזה ועדיין לא מבין בדיוק איך הצמצם עובד... ולמען הסר ספק, אני לא מתכוון לאופן הפעולה (נסגר/נפתח) אלא לעיקרון האופטי שמאחוריו. ואני ארחיב את השאלה שלא נתפזר... איך שאני מבין את זה, כשעלי הצמצם נסגרים גם "טווח הראייה" של המצלמה אמור להצטמצם בהתאם. פתרון חלקי לשאלה הזו אני מניח שהגעתי לבד (ממה שאני זוכר משיעורי פיזיקה בכיתה י') וזה קשור איכשהו למוקד ריכוז הקרניים ע"י העדשה (או שמה אני טועה...?), מה שעדיין לא ברור לי זה: 1. אם העדשה מרכזת את הקרניים במקום מסויים, אז בשביל מה הצמצם שם?! (ובעצם אני חוזר אחורה ושואל איך זה שהצמצם נסגר והמצלמה לא מאבדת מטווח הראייה שלה?) 2. אחרי שאני אבין את שאלה 1, אשמח אם תסבירו איך מידת המפתח של הצמצם משפיע על עומק…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by GRiM,

רעיון נחמד, אה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by Big_White,

אז ככה יש ברשותי מצלמה GO PRO 960 אין למצלמה הזאת מסך... יש לה אפשרות להוציא אות ישירות לטלוויזיה באמצעות חיבור RCA ו PL קטן. עכשיו הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר אותה למחשב (צריך ממיר? כרטיס?) על מנת לראות את מה שהיא מצלמת בצורה ישירה. יש אפשרות לעשות דבר כזה בלי לעשות חור בכיס? אין שום מטרה בלהקליט לתוך המחשב ככה שהאיכות של הווידאו שאני יראה על גבי המסך לא ממש רלוונטית. העיקר לראות מה היא מצלמת כדי לקבוע נקודות צילום טובות (מכיבן שאין לה מסך לעשות את זה) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by taltola,

היי חברים, סתם רציתי לשתף אתכם בבדיקת זום שעשיתי במצלמה החדשה שלי: canon sx50 אני חובבן שלא מבין כל כך בתחום הצילום וסה"כ הייתי די מופתע לטובה מהאיכות ומהזום. נראה שהיום כל מצלמה נורמלית מגיעה לרמה של טלסקופ פשוט

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. בעוד שאתרים בחו"ל מרבים להמליץ על ה-S90 ,ראיתי כאן רק התייחסות אחת? האמנם היא לא כזאת WOW ביחס לZS3 או אחרות בתחומה?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  24. חבר שלי ואני רוצים לקנות עכשיו את ה-sd200 או ה-sd300 של Canon. לפי הבדיקה שלנו, ההבדלים היחידים הם כמות ה-MP והמראה החיצוני - ה-300 נראית יותר טוב. מישהו מכיר הבדלים אחרים או שיקולים אחרים שאנחנו מפספסים? ההבדל במחיר הוא 100$. ולגבי הזכרון - אנחנו רוצים לקנות ג'יגה של זכרון SD עבור המצלמה החדשה שלנו. האם קיימים הבדלים משמעותיים בין הסוגים השונים של הזכרונות? האם אנחנו צריכים לחפש חברה או דגם מסויים או שכולם יתנו לנו את אותה התמורה פחות או יותר? אנחנו לא מוגבלים לשוק בארץ - אנחנו כנראה נזמין דרך האינטרנט לארה"ב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  25. קראתי בהרבה מקומות, שבמרבית המקרים המצלמה המחודשת הינה כמו כל מצלמה חדשה. עובר תהליך של בדיקה, ונארזת כחדשה. היום קיבלתי את הA590 IS המחודשת שהזמנתי שלשום, ולהפתעתי זה בכלל לא נארז כמו המוצר האמיתי. הקופסה לא אותה קופסה בכלל, לא הגיעו הדיסקים, לא היה את השרוך לנשיאה, לא היו סוללות בכלל, ולא היה את הכאבל שמחבר בין המחשב למצלמה. כמו כן יש לא מעט שריטות קטנות על המצלמה. המצלמה נקנתה מ 4H. האם ככה מגיעות מצלמות מחודשות? או שרק אותי הפילו במקרה הזה? תדה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.