צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני עומד לקנות דיגיטלית חדשה עד 2000 שקל וחשבתי שאני סגור על הA80. עכשיו ראיתי בזאפ שהA80 עולה 2200 שקל בערך כולל עוד 128MB מטען וסוללות ליטיום 2200MA. קיצר ראיתי בזאפ שיש אתר שמציעה את הA75 ב1750 שקל כולל עוד 128MB מטען וסוללות ליטיום 2400MA. עכשיו שווה להוסיף כסף ולקנות את A80 או שה-A75 תספק אותי? יש בינהם עוד הבדלים חוץ מהמסך המסתובב? מה אתם ממליצים לי לעשות? אולי יש עוד מצלמות עדיפות?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
תעזרו ליבחור את הדגם האיכותי יותר מה canon S1 SI/A610/A620 . הפיקסלים במקרה הזה פחות חשוב, מה שחשוב הם התגמימ עצמם הגדרות שלהם, נוחות והרבה אופציות. האם S1 SI מתקרבת למצלמות מקצועיות, האם אני יכול לעשות פוקוס על האובייקט לא רק במקרו? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתי המצלמות עולות כמעט אותו סכום. האם זה נכון ש- F40 מצלמת מהר יותר?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה יותר מהיר SD או CF מה ההבדל בינהם ???? אני רוצה אותם בשביל מחשב כף יד , אבל אתם הכי מבינים לגבי הכרטיסים האלה פה. אז מה עדיף 1G SD או 1G CF ???
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות ה- 720 היא בעלת זום גדול יותר ( לא ממש חשוב לי) אבל נאמר לי שה 590 מהירה יותר בין תמונה לתמונה האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
האם כשאני מפתח תמונות ממצלמה דיגיטלית ניתן למחוק את כל התמונות מהכרטיס זכרון ולצלם מחדש על אותו אחד?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם מישהו נתקבל כבר בביקורת רצינית ומקיפה על המצלמה?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני טס עוד כמה זמן לחו"ל ואני מעוניין לקנות שם מצלמת וידאו דיגיטלית לגבי תקציב אני לא יודע אבל זה לא נמוך אבל אני רוצה לדעת ליפני זה מה צריך שיהיה בה?מה אני צריך לברר?כעיקרון אני רוצה מצלמה שיהיה אפשר לחבר למחשב והיא תיהיה כזו קטנה...עם בטרייה שתיהיה הרבה זמן וכמובן הרבה זמן צילום..ואיכות טובה של צילום. וגם איזה חברות נותנות פה אחריות?ואיך האחריות? תדוה רבה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
השאלה למעלה, קניתי בטריות עם מטען מהיר של 3-5 שעות.. תודה לעונים (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוזר שייש הפרש של 20 שקל בין שני המצלמות אולי הדגם z6 לא הכי טוב אם מישהוא מכיר את העניין וממליץ על משהוא ? תודה
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא תמונה איכותית מבחינה טכנית (לא נועדה להיות, ולכן פתחתי בכללי ולא בצילום), לכלבלב קוראים בובצו ולחתולה קוראים מיצי (כמה מקורי...). [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי על הפלאש כזה כרטיס שיוצא שיכול להיות ישר או להתלבש על האור של הפלאש. מה בעצם תפקידו? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן, סתם מצאתי אותו שוכב לו שם בעלים אחרי שחזרתי מהבצפר. נתנו לי תרגיל לצלם טבע דומם, השתעשתי לי עם הרעיון שמאחורי המילים האלה (זה כמובן לא חלק מהעבודה) תגובות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה כמובן לפיתוח באיכות צילום, ברזולוציה של 1536x2048. האם זה נכון כי ניתן לפתח בגודל A4?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ישנו מאניאק מסויים שמרמה אנשים בצורה סיטונאית על בסיס יום יומי והגיע הזמן שהוא יככב באחת מתוכניות התחקירים על מנת שאנשים תמימים יפסיקו ליפול לרשת של אותו עכביש נוכל . הגשתי כבר תלונה למועצה לצרכנות וגם לתוכנית של אמנון לוי ,אולם לצערי לא זכיתי עד כה לתגובה מאף אחד מהגופים הללו. על כן החלטתי לעשות מעשה ולהצטייד בציוד דומה ולתעד אותו על חם בשעת מעשה ,וזאת בתיקווה שאם אני אפנה אליהם שוב פעם אבל עם חומר וידיאו מוקלט ,זה יהיה מספיק עסיסי ומשכנע על מנת שהם יפרסמו אותו לתועלת הציבור . על כן אם יש לכם צל של מושג במה מישתמשים התחקירנים בתוכניות הללו ,אני אודה לכם מאוד אם תביעו את דעתכם כאן.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לפי האתר הזה, נראה שהמקסימום זה 1GB, אבל זה לא נראה מי-יודע-מה אמין. בא לי לקנות 2GB ולהכניס כ-1200 תמונות, אם זה אפשרי כמובן. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
ככה עבדתי עם cardreader של CF עבור כרטיס הזיכרון של ה canon A70 שלי משום מה הוא הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב. עכשיו אני צריך לדעת לשם חידוש של תיקייה שהורדתי למחשב את שם התייקיה הראשית שהמצלמה בונה על כרטיס ע"מ לשמור את תמונות. {משער שזה זהה בכל המצלמות לפחות של canon} אודה אם תעזרו לי בזה, טל נ.ב. אם יש למישהו רעיון למה ה cardreader מבוסס usb של כרטיסי cf לא עובד כשהוא כבר עבד פעם בעבר ? (אני כבר התייאשתי)
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לידע כללי אוליי זאת? http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/1dsm2.html
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-