עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rjjb7,

האם המצלמה הזו: https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3656&CatCode=413 עובדת רק דרך WIFI או שתהיה לי האפשרות לצפות בלייב דרך הסמארטפון שלי עם תכנית גלישה של אחת החברות בארץ? כלומר, האם אני אוכל להכנס לדפדפן בסמאטרפון ודרכו לצפות במה שקורה היכן שהמצלמה נמצאת? אם כן - האם המצלמה צריכה להיות מחוברת למחשב כלשהו או שיש לה IP משלה ואז אני אוכל להתשלט עליה גם בלי תלות במרחק כמו בWIFI?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by doker,

אני רוצה לקנות מצלמה עד 1000 שקל אני מתלבט בין שתי מצלמות f40 או f100 עם חריגה קטנה השימושים הם לצילומים בטיולים או צילומים משפחתיים לא דברים מיוחדים השאלה היא האם התוספת של כמה מאות שקלים באמת משתלמת? וגם כמה עולות הסוללות למצלמות כאלה תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by R0tem1,

דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. שלום, יש לי CANON POWER SHOT-A-40 ויש לי כרטיס של LEXER X8 CF 32MB. אני רוצה לשדרג כי זה לא מספיק אף פעם... איזה חברה ואיפה לקנות? אני מעריך שאני צריך 512\256. לא פחות. בבקשה את הכי טוב והכי זול, אבל שלא יהיה זבל. ז"א יחס ביצועים\מחיר הכי משתלם. את זה כדי? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=177&name=כרטיס%20זכרון%201GB%20קומפקט%20פלאש%20של%20חברת%20SANDISK או שאת זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=176&name=כרטיס%20זכרון%20512MB%20CF%20של%20חברתTRANSCEND תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  5. הרצתי בדיקה של FLASH BENCHMARK בסנדרה וראיתי דברים מוזרים במקום 512MB יש לי 494MB, בבדיקה של קובץ בגודל 2MB שיש שם כתוב שהמהירות כתיבה היא 5.7MB. המהירות נראת לי בסדר (בנתונים של החברה זה 7.7 משהו כזה..), אבל הגודל קצת מטריד אותי. הכל תקין פחות או יותר?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. לא הצלחתי להחליט מי יותר טובה ב ISO גבוהה לפי DPREVIEW TZ5 לא נראית משהו מעל ISO 800 מצד שני יש לה זום אופטי X10 (נכון גם הגודל הפיזי יותר גדול אבל היא עדיין קומפקטית) ומצד שלישי ההפרש בין פוג'י ל פנסוניק משמעותי 900 לעומת 1500 (בהתאמה) אשמח לקבל את דעתכם. אני צלם חובב טיפוסי (מצלם בעיקר באירועים משפחתיים ותמונות נוף בזמן טיולים ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by adam_godin,

בשניה תנאי תאורה מזעזעים שלחו אותי לכמעט שעה מול המחשב.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. אני יודע לכבות אותה רק שאני נכנס להגדרות מצלמת אינטרנט במסנג'ר ויוצא מחלון ההגדרות אז הנורה של המצלמבה נכבית (דרך נוספת לכבות את המצלמה זה להוציא תתקח USB או לבטל תהתקן שלה במנהל התקנים.. אבל כמו שבוודאי ידוע אני לא רוצה לעשות את זהנ)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Gophoto,

עלה שיעור חדש לערוץ בנושא פיצוי חשיפה אתם מוזמנים להיכנס לערוץ http://www.youtube.com/user/gophoto101?feature=mhsn ואתם גם יכולים להירשם לערוץ כדי להישאר מעודכנים תגובות הערות ובקשות לשיעורים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by bullman,

הציעו לי באחת החנויות לקנות אותה ב1000 ש"ח שנראה לי כמחיר טוב האם היא מומלצת לדעתכם ? כמו כן חיפשתי את הCANON A60 וFUJI A210 ולא מצאתי בשום חנות בראשון. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור לצורך התרשמות ? בעקרון אני מחפש מצלמה בתקציב של 800 ש"ח והלכתי לפי המלצתכם.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  11. רציתי לשאול על איזו מצלמה אתם ממליצים לי בתקציב של 1000- 1400 הדברים שחשובים לי שהיא תהיה עם זום של לפחות 8X שתהיה לפחות 4 מגה פיקסל שלא תהיה עדינה (לא כזאת שתתחרבן מכל מכה) שתהיה נוחה לשימוש- חשוב!!! ושאוכל לצלם איתה גם בחושך. עוד אבקש שכל מצלמה שתמליצו לי עליה תגידו לי עם איזה כרטיס זכרון היא באה וכמה היא אוכלת סוללות. בקשר לשאר הפרמטרים פשוט שיהיו ברמה סבירה יחסית למצלמות. אם יש לכם משהו להגיד שלא שאלתי עליו תגידו! תודה yahavon028

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by ALÞHA,

לא אומנותי במיוחד או משו, אבל שווה לצאת רגע החוצה ולהתבונן באובך והצבע האדמדם והדרמטי שהוא משרה על ערי ישראל בדיוק בשעות אלה. מחזה מרהיב. אותן נקודות שחורות במרכז הפריים הבא הן סתם ציפורים אכולות סרטים, ככל הנראה שהן גם מתרגשות מהתופעה...

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  13. אני מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה הדרישות צנועות. איכות תצלומים סבירה(לא נופים וכו רק משפחה חברים טיולים) אפשרות צילום בלילה ע"י פלאש או פתרון אחר. אפשרות הוספת זכרון בטריות שיספיקו לזמן סביר. ומחיר כמה שיותר נמוך עדיף באזור ה-500 ש"ח ללא אביזרים עריכה: נתקלתי באפשרות לקנות דגם משומש Hp photosmart 318 ב-200 ש"ח מה דעתכם? http://www.reviewcentre.com/reviews2018.html הבנתי ש HP לא מספקים שירות תיקונים גם בתשלום והדגם כנראה לא באחריות אז גם זה שיקול.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by benor,

זאת הכלבה שלי , היא כל הזמן ישנה לה על הפוף והיא בת 13 כבר. למישהו יש הצעות, איך אפשר לשפר לערוך את זה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by tktur1,

שלום! אתם יכולים בבקשה להמליץ על מצלמה שתשמש בעיקר את אחותי שהיא לא הכי מבינה בדברים האלה מצלמה נורמלית שתסתדר בכל מצבי הצילום ..... וזהו עד 1300 יש מצב שאני יוכל לקנות מהדיוטי פרי אם זה עוזר למחיר תודה רבה רבה באמת שאתם אחלה אנשים

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  16. מחליפה לניקון D300? היא כבר דיי הרבה זמן בשוק ותהיתי אם יש הדלפות על המחליפה שלה ועל תאריך יציאה לשוק יש לי מחשבות על שידרוג בתקופה הקרובה ואני רוצה לדעת אם שווה לי לחכות או להתחיל להזיז עניינים?

17. Started by -impreza-,

חברים זאת תמונה בין הראשונות שלי עם המצלמה אז לא לרדת עליי יותר מדי ואני רוצה תגובות לשיפור תודה הטישטוש בתמונה זה בגלל שצילמתי את זה לפני הסורגים של הכלוב

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  18. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי בפורום (במיוחד לChevy) בינתיים התמונות נחמדות טיפה מטושטשות, אבל הידים כניראה רועדות מהתרגשות ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הנני מחפש תוכנה אשר תתקן תמונות שבהן מופיעים אזורים בצבע אפור. כאשר מסתכלים בתמונות בספרייה באקספלורר ניתן לראות שהתמונות שלמות. אולם, לאחר שפותחים מספר תמונות ניתן לראות שהתמונות אינן שלמות, אלא, מכוסות בכיסוי אפור. שאלתי היא, האם ישנה תוכנה אשר מתקנת מצב זה. תודה

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  20. המטרות שלי הם להגיע לאיכות גבוהה כאשר אני מדבר ורואה את החברים בארה"ב . אני רוצה תצוגה חלקה !!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by davidreznic,

https://cid-2f9a7542ff91a47f.skydrive.live.com/browse.aspx/Nice%20Photos תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by BmsKlane,

המצלנה הזאת שירתה אותי שנים עד שלפני כחצי שנה הפסקתי להשתמש בה ולא נגהתי בה מאז , השבוע חבר ציין שהוא צריך מצלמה לטיול ואני אמרתי לו שיש לי מצלמה בשבילו , לאחר חיפוש קצר מצאתי את המצלמה וניסתי להשתמש בה וכלום המצלמה לא מגיבה אז החלפתי לבטריה שונה ועדין המצלמה לא פעלה אז אמרתי אולי הסוללות לא טובות וחיברתי את המטען ועדין כלום לא פועל חוץ מהמנורה של המטען , למישהוא יש אולי מושג מה לא בסדר במצלמה?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by dimitryus,

שלום, דרושים חובבי צילום ו\או גרפיקה, לפרוייקט רציני באינטרנט, מדובר על משהו לבעלי אחריות בלבד שמתעניינים בצילום ומוכנים לתת מעצמם לקידום קהילת הצילום האומנותי\דוקומינטרי בישראל. לעוד פרטים יש ליצור קשר באיסיקיו: 222281888 או במנג'ר dimkaaa@hotmail.co.il אני מקווה מאוד שאני לא עובר על אף חוק באתר, ואבין ואקח לצומת ליבי עם האשכול ימחק.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  24. מחר אני הולך לקנות את הTZ7 לאחר ברור קצר הבנתי ששוק כרטיסי הזכרון קצת יותר מסובך ממה שחשבתי, הבנתי שלכרטיסי הSDHC יש LEVEL. אני מתכנן לקנות מחר שני כרטיסי זכרון של 4 GB איזה level מתאים לTZ7? יש לציין שאני מתכוון לקנות אותם מבאג, כך שאשמח לקישורים משם. תודה מראש בן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by n.L,

עוד תמונה מהטיול של אתמול לנחל תנינים. הלכתי בשביל ופתאום ראיתי על עלה זבוב ירוק מוזר כזה.. התקרבתי אליו בשקט בשביל שלא יברח והופתעתי לגלות שלא רק שהוא לא עף הוא גם מסתכל למצלמה כאילו הוא מחכה שאני יצלם אותו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.