עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by דודי הסטלן,

היי רציתי לשתף אותכם במאקרו שצילמתי לדעתי יצא יפה לא רציתי להתקרב עוד אבל רק תסבירו לי דבר אחד מה זה הדבר הזה??? זבוב?? דבורה??

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by zoman,

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by s0d,

רציתי לדעת אם יש אפשרות של טיימר (צילום עצמי) במצלמה הזאת. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by adam_godin,

חשבתי על Olympus SP-550UZ המצלמה לצרכי חובב + אחד הפיצ'רים הנחמדים שיש למצלמה הזו זה זום X18 אופטי ויש עליה ביקורות די טובות השאלה שלי היא כמה אפשר להתקדם עם מצלה במחירים האלה בצילומי מאקרו ונוף בסיסים? אולי עדיף לקפוץ ישר לSLR בסיסית? (אני יכל לשלוח תמונות שצולמו בקומפקטית בינונית, אולימפוס FE-120 רק תגידו לאן) כרגע מתלבט בין S6000, S8000FD או האולימפוס למעלה ההבדל הבולט בין שני ה פוג'י הוא קיומו של פוקוס\זום על העדשה וMP יותר נמוך ל S6000

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by LIgor86,

היי, אני רוצה לקנות מצלמת דמוי SLR את הניקון P510. מה דעתכם? כמו כן, אשמח לקבל מכם המלצה באיזו חנות לקנות חבילה משתלמת יותר שכוללת: מצלמה, כרטיס זיכרון 16 ג'יגב או 32 ג'יגה קלאס 10 ותיק למצלמה. עדיפות לחנויות מאיזור רמת גן, ת"א ועד ב"ש כולל. תוד הרבה חברה וחג שמח לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תקציב - בכותרת. ניסיון - לא משהו רציני בשום צורה שהיא. כיום יש לי פנסוניק TZ-20 , שאיכות התמונה שבה סבירה + אני לא מתכוון להדפיס כלום. מעוניין בצילום וידאו איכותי, זום גדול. המצלמה כרגע היא עקב טיול לאפריקה, ובהמשך כמובן לטיולים אחרים ושימושים כלליים נוספים. מבירור נרחב בימים האחרונים, אני מבין שאני מחפש מצלמה בעלת זום של X30 ומעלה, בעלת חיישן BSI-CMOS. כמו כן להבנתי נדרש מייצב עקב הזום הנרחב. ועדיפות למצלמה עם מצב אוטומטי טוב ככל הניתן. חשבתי על דמוי SLR שייתן לי את רוב אם לא כל הדרישות, אבל תמיד ישנה עדיפות קלה לקומפקטית ככל האפשר. מה המצלמה המומלצת ביותר שתוכלו להציע לי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי. איזה מצלמה מבין השתיים תיתן איכות תמונה יותר גבוה (בהסתכלות על הצמצם, זום, עדשה, וכו'...) A710IS או 720IS. לא יצא עדיין ל720 ביקורות וסקירות כך שאני לא יודע מי תיתן איכות תמונה (לרוב במצב אוטו' יותר טובה). תודה מראש למגיבים!

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  8. עדיף פחות אבל זה המקסימום.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by אלפקה סורית,

פרטו כמובן איזה סוג, כמה מגהפיקסלים (אם היא דיגיטלית) וזה... תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  10. היי, מחפש מצלמה איכותית לעבודה, אטומה לאבק, אפשר גם אטומה למים, מוגנת פיצוץ, קומפקטית, קלה לתפעול, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by navk2,

לדוד שלי יש את ה- S2 והיא פשוט מעולה ! היא גם קטנה יחסית וגם יש לה הרבה מאוד הגדרות שימושיות ! ואני מכיר מישהו שעבר קורס צילום והוא ממש מבין וזה וששאלתי אות לגבי המלצה על מצלמה ב 1400-1800 הוא אמר ישר S3.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by 00Amir,

שזה גם בעצם ציפור מדברית אמיר * דרך אגב - האיכות של התמונה יורדת פלאים בשימוש בדפדפן - מומלץ ללחוץ על שם הקובץ שמופיע מתחת לתמונה ולפתוח בתוכנה יעודית [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חברה בבקשה תנו לי חוות דעת על המצלמה של SONY מדגם P43 כמו שמופיעה ב OLSALE ויש גם דגם חדש יותר P73... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35051&gsid=10-4 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003193&type=2&product=1&= יש שם גם מחיר מעולה ל 4MB גם יבואן הוא ישפאר... רשמי של סוני בארץ גם 3 שנים אחריות!!! וגם SONY :-) אני רואה שם גם חיבור USB2 מהיר וכו'... חשוב לי מאוד מאוד מאוד זמן המתנה בין תמונה לתמונה. במצלמה שלי בת שנתיים וחצי של FUJI אני מחכה 5 שניות בערך ואני מתפוצץ כשאני חייב לצלם אבל אני לא יכול כי היא מכינה את התמונה הבאה. פשוט לא נסבל! אני בטוח שפה זה לא 5 שניות אבל מקסימום שאני רוצה לחכות זה חצי שנייה או שלושת רבע שנייה..…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  14. מה קורה חברה ? מזמן לא היתי פה (וירוס ) אז ככה, טיילתי עם האופניים בצפון הארץ ומצאתי מצלמה מסוג olympus IS-5000 .... היא פילים ... זאת מצלמה טובה ? כמה כזה דבר עולה חדש וכמה זה שווה יד שניה ? אהה וכמה עולה בימנו פילים וכמה עולה לפתח? תודה , דור

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  15. שלום =] כרגע יש לי Olympus FE-110 שאני מתעב אותה כ"כ!!! אני רוצה לקנות מצלמה מהמשכורת שלי ואני מוכן לשלם עד 1500 שקל, כמובן שאני מעדיף פחות. אני רוצה מצלמה שלא תהיה מאוד מסובכת ושאני יוכל להשתמש בה גם כשאהיה קצת יותר ממתחיל. חשבתי על שתי מצלמות בנתיים: Canon S3 IS ששמעתי מחבר שקנה שהיא מצלמה מצונית. Canon Powershot A630 ששמעתי מדוד שלי שהיא מצלמה גם כן מצוינת. [הבדל של איזה 350 שקל בין שתי המצלמות - הS3 יקרה יותר] עוד מצלמות ? המלצות? טענות? הערות? הארות? תודה!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  16. דיברתי אם מישהו שיש לו ניסין במלא מצלמות ושאלתי אותו בקשר למצלה קנון a80 שאני ממש אמור לקבל כול יום והוא אמר לי שהיא מצלמה ממש פשוטה ומצוינת מאוד אבל יש לה מן באג כזה שאין לי מושג בדיוק מה מישהו אולי מכיר את זה???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by someone,

אז קניתי את הA610 מPriceless, אבל משום מה לא קיבלתי תפריט מתקדם באנגלית, רק BASIC... אז יש לי כמה שאלות: קודם כל, אפשר לעשות אם זה משהו בכלל? כאילו לקבל את התפריט איכשהו? דבר שני, האם רק אצלי במצלמה החורים של הUSB והVIDEO מכוסים בעזרת מכסה שונה מזה שמגן על הכרטיס זיכרון? כאילו עשוי מחומר קצת שונה, ולא נפתח ונסגר בעזרת צירים כמו הזה של הUSB?.. דבר שלישי, איך אני מחליט כמה זמן הצמצם יהיה פתוח? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by hakoki,

panasonic dmc-lz2 זום אופטי x6 וידאו פלוס קול 5 מגה פיקסל מה חושבים עליה? כמה שווה מבחינה כספית? כמה איכותית? ולאיזה רמת צילום? בערך חובבני פלוס, לא?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  19. האם הבטריות האלו של GP יחזיקו CANON POWER SHOT-A-40? הבטריות: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=168 המצלמה: http://foto.b52.pl/aparatcyfrowycanonpowershot_a40f.html http://www.imaging-resource.com/PRODS/A40/A40A.HTM http://www.dcresource.com/reviews/canon/a40-review/ ובאופן כללי המצלמה הזו עדיין נחשבת ליציבה\טובה? יש לי אותה כבר 4-5 שנים ואני נהנה מכל רגע איתה...

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by xena,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 5500 ¤ עם אפשרות חריגה. האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? - כן, עם אותו תקציב. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך?- סביר להניח. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? - לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. - לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טבע, אנשים גם באור יום וגם בתנאי תאורה חלשים. האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? כן, גם וגם. האם אתה מתכוון …

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מפליג מחר לאירופה ומאחר שבדיוטי-פרי בנמל אין משהו טוב (חוץ מקנון 4MP מגעילה) החלטתי להביא מצלמה איכותית מחו"ל.. עכשיו, יש להגדיש שאין לי נסיון קודם עם מצלמות דיגיטליות -זאת תיהיה הראשונה שלי. (עד עכשיו היה לי רק פילם) התקציב הוא עד 250$, (עדיף פחות) הדרישות שלי מהמצלמה הן די בסיסיות: איכותות תמונה מעולה (וכל היוצא בזה: מעבד תמונה/חשיין טובים ואיכותים) לפחות 5MP, קלות השימוש לא ממש חשובה לי, וכמה שיותר פיצ'רים במצלמה -יבורך זמן תגובה מהיר בין תמונה לתמונה. הכי חשוב: אם אפשר, שהיא תהיה מתוצרת יפן, כי הבנתי שאלה הכי איכותיות. עכשיו לשאלון: - אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה? אנשים, נופים לא תמונות רחבות מידי.- דברים בסיסים. - כמה מ…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לרכוש להורי מצלמה דיג' קטנה. יש לי התלבטות בין שתי מצלמות: sony cybershot w35 olympus mju-670 בזמנו יצא לי להתעסק קצת עם מכירה של מצלמות אך אני לא מכיר את שני הדגמים הנ"ל שחדשים יחסית. אני מודע ליתרונות ולחסרונות של כל אחת. לסוני למשל,יש עינית בנוסף למסך,מסך קטן יותר (חסכון בסוללה) שלוש שנים אחריות ועוד. האולימפוס ניראת ובנויה בצורה טובה יותר. לא מעניין אותי מגה פיקסל שזה בעצם לא יותר מאמצעי לרווח כספי של החברות השונות מה שמעניין אותי זה איכות הצילום בבית-חוץ ומהירות צילום. בדגמים ישנים יותר של אולימפוס שמכרתי היה ידוע לי על איכות צילום בינונית בכל מיני דגמים לעומת זאת בדגמים ישנים יותר של סוני,לא נתקלתי ולא בתלונה אחת של לקוחות האם זה עדיין כך ? אשמח…

23. Started by DUDEnamE,

לא נערך בכלל לא נגעתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך את עזרתכם בבחירה בין 2 מצלמות דיגיטליות Canon S5 Nikon P80 הקנון יותר ישנה בשוק מהניקון , הניקון די חדשה.. שתיהן נעות סביב אותו מחיר בערך.. אני לא מעוניין לקנות מצלמת SLR רגילה,למרות שהמחיר מאפשר לי מפני שחשוב לי הצילום וידאו במצלמה . אשמח לשמוע המלצות לגבי דגמים נוספים באותו טווח מחיר של אותן חברות או חברות אחרות (קצת פחות עדיף..) וכמו כן המלצות או אי המלצות למצלמות האלה .. תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by דניאל י.,

השאלה היא אם עדיף לקנות עדשה מקורית של סוני כמו זאת: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2585&p=88 Sony Alpha DT AF 75-300mm f/4.5-5.6 SAL75300 - שעולה 920 ש"ח או עדשת TAMRON http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={182E654F-31AE-4654-86E4-314F6F119DEB}&details_type=1&itemid={DD1F7349-10B5-4FD2-A06B-3E057F3FE17C} AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro - 1090 ש"ח. לגבי העדשה הזאת, באתר של MDK מצוין שהיא מתאימה גם לסוני, ובאתרים אחרים כתבו שהיא מתאימה רק לניקון / קנון, איך אני יכול לדעת בבירור? או כל דבר בסגנון שיכול להתאים לSONY A350 עד תקציב של 1300 ש"ח מיועדת בעיקר לצילומי טבע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.