עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Odedb52,

אותה תמונה בשתי גרסאות של פוקוס, שתי התמונות לא עברו שום עריכה!.. (אני יותר אוהב את הראשונה.. ) אם אתה מעוניינים בגודל המקורי (1280X960) תרשמו פה ואני ייתן... מקווה שאהבתם, עודד ב.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  2. קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by b3ta0,

ריקשה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  4. Started by חננב,

אני מתכוון לקנות את אחת מאלה בקרוב (מארה"ב) ועוד לא הגעתי להחלטה. לא מצאתי הרבה חומר על הריקו פרט לכמה ציונים די טובים באתרים שמסקרים מצלמות, לעומת זאת יש די הרבה ביקורות גם בארץ על ה A630 חיוביות מאוד. מה שהמשאיר את הנושא להכרעתכם הוא שנדהמתי מהאיכות תמונה של הריקו, הזום, העדשה העדיפה, כמות הרעש(?), ומצד שני לקנון שם טוב, הוא נמכר בארץ ו... זהו בערך. עוד דבר שרציתי לדעת זה האם הריקו נמכרת בארץ? והאם יש ביקורות/ הערות שלכם שיצביעו לי קצת יותר טוב על החסרונות של הריקו (ואני מאמין שיש ). תודה ;D

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  5. לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by Bartleby,

בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מצלמה שמתאימה בשבילי זה התוכנות העיקריות שאני מחפש: * מצלמה עם זום אופטי מ 6X - 10X . * מצלמה קומפקטית קטנה שתכנס לכיס (בלי עדשות גדולות שבולטות). * מ- 4 - 10 מגה פיקסל. * עד 2000 ש"ח עם אחריות ואבזירים. מצאתי כמה מצלמות שאולי תוכלו להמליץ לי: 1) Nikon Coolpix S10 - בא עם בטריה ליתיום מזה אני הכי מפחד בשטח. 2) Panasonic DMCLZ5 - בא עם בטריה ליתיום גם. 3) Nikon CoolPix S4 - עם 2 בטריות AA. מה דעתכם...????

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מתלבט איזו מצלמת כיס עם זום גדול לקנות: canon S3 או Fuji 9100/9600. בעקרון לא היה לי יותר מדי ספק ש-canon עד שהתחלתי לקרוא מה שאתם כותבים בפורום על ה-fuji. האם באמת ה-fuji הרבה יותר טובה? זה לא חסרון שאין לה מייצב תמונה? חוץ מזה, התפרסמה ביקורת ראשונה למצלמה והיא פחות מתלהבת מה-canon: http://www.megapixel.net/reviews/fuji-s9100/s9100-results.php http://www.megapixel.net/reviews/canon-s3is/s3-results.php ברור לי שכל בחירה שאעשה תהיה טובה, אבל אשמח לקבל תשובה על מנת שאוכל לקנות מצלמה תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by Wolf-Net,

[br] זה הקישור לתמונה אם זה לא עובד: http://img262.imageshack.us/img262/3559/dscn01125or.jpg פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 22:48:29 בקרוב עוד תמונות מבחוץ לבנתיים....

10. אהלן מתלבט בין כמה מצלמות קומפקטיות עם זום טוב. נתקלתי במשהו מגרה ביותר: NIKON S10, מצלמה עם אפשרות לסיבוב נפרד של המסך והעדשה. מישהו שמע על הדגם הזה? (שיפור של הדגם S4, ה-ISO עלה מ-400 ל-800, עכשיו יש מייצב תמונה, מקרו 4 ס"מ, וסוללת ליתיום במקום 2 AA) מצלמה שווה בטירוף או שהיא רק עושה את עצמה? (ד"א, למייצב התמונה שלהם הם קוראים "בפשטות" CCD shift-type sensor stabilization system... ובמצב וידאו יש להם "מוריד זעזועים אלקטרוני" Electronic VR)

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  12. שאלוהים יעזור לי... צילמתי לבת דודה שלי את ההצעת נישואים ובטעות עשיתי פורמט (דרך המצלמה) לכרטיס זיכרון... היא תהרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב למצוא דרך לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו שם.... עדיין לא צילמתי על הכרטיס מאז הפירמוט כי הבנתי שאם אעשה זאת, התמונות החדשות יתפסו את המקום של התמונות שמחקתי וזה יחסל כל סיכוי לשחזור, אז בינתיים אני לא נוגע במצלמה. אני חייב עזרה בשחזור התמונות... המצלמה שאיתה אני עובד היא Fuji FinePix S6500 והכרטיס זיכרון הוא מסוג כל מי שיכול לתרום לי בעניין שיבורך![br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 23:12:34 *עדכון*:אז ככה ניסיתי לשחזר עם התכנה Digital Photo Recovery או בקיצור DPR אבל אני נתקל בבעיה... אני מפעיל את התכנ…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by Bartleby,

אני יוצא בקרוב לטיול בחו"ל ורוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית שתישאר איתי שנים רבות.... אני נוב לחלוטין בתחום ולא יודע על מה שצריך לשים דגש (פיקסל, רזולוציה וכו'...) חשוב לי שהיא תהיה קומפקטית אבל שזה לא יבוא על חשבון איכות/דברים חשובים אחרים. אני מקציב לעניין 2500 ש"ח. בגדול המליצו לי ללכת בכיוון של סוני, אבל אני פתוח להצעות. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by gameplan,

אשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by benor,

התמונות צולמו אתמול במהלך טיול אופניים, רובן באיזור נחל אלכסנדר.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by PyroGhost,

כהמשך לת'רד הקודם שפתחתי בנושא, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225351.0 במקום להקפיץ אותו החלטתי לפתוח ת'רד חדש. הפעם אני אהיה ממוקד יותר, אחרי הרבה לבטים ואחרי קריאת הרבה ביקורות ממשתמשים שרכשו אותה החלטתי שאני מתחיל לחסוך כסף למצלמה הזאת ועכשיו אני רק מרכיב את המפרט הראשוני של הקניה בשביל לדעת כמה כסף אני צריך לחסוך בצד.. אז ככה, ההשקעה הראשונית תהיה לפי דעתי בגוף עצמו ללא עדשת קיט ( שאני אקנה בשפע, בשביל האחריות ), בסיגמא 17-70 ( שוקל לקנות בשפע אחרי שאני אברר למה המחיר אצלם נמוך כ"כ משמעותית מהמתחרים ומה זמן האספקה שלהם, אם לא אז הקניה תהיה בחו"ל ), פלאש 540FGZ ( שאני עדיין לא יודע איפה לקנות ומה המחיר שלו בדיוק ) וגריפ ( שאני אזמין מחו"ל, כי צילום פור…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by gameplan,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3024561

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. צריך את המצלמה הכי טובה במחיר הזה... לא חייב את כל ה1500 אפשר גם פחות אבל לא יותר...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by noambaum,

שלום לכולם! אחותי מחפשת מצלמה דיגיטלית קומפקטית,עד 1500 ש"ח (עדיף פחות),ציוד הקפי לא דרוש. דגשים:מסך גדול יחסית,זום אופטי 3-4,אמינות,איכות צילום גבוהה ללילה. מחכה להמלצות שלכם נועם נ.ב. עברתי איתה בזאפ וקראנו חוות דעת על כל מיני מצלמות אבל זה רק בילבל אותנו יותר :s05:

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by b3ta0,

תירס מישהו?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Chevy,

בעקבות ה-תות, למה לא תותים

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by someone,

תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by someone,

תות, בHDRI בעזרת תוכנת Photomatix טיפה עריכה שPHOTOSHOP.. די אהבתי מה שיצא [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by alergic,

מצלמה דיגיטלית וידאו וסטילס sansui כולל נגן mp3\mp4 וטייפ מנהלים מובנים דגם dc-250 רזולוציה מדהימה של 10 מגה פיקסל באינטרפולציה(<<אל תשאלו אין לי מושג מה זה) הקלטת וידאו עם סאונדת נגן קבצי mp3 \mp4 זום דיגיטלי X8ת זיכרון פנימי מובנה 16 MB סוללת ליתיום נטענת רמקול ומיקרופון מובנים. אוזניות סטריאופוניות מצורפות מבזק (פלאש) אוטומטי . מסך LCD בגודל 2" יציאת A\V לצפייה בתוכן על גבי מסך הטלויזיה כמות פיקסלים אפקטיביים: 3.1 מגה פיקסל שנה אחריות ע"י פירלס אלקטרוניקה 868 ש"ח מוצר שני: מצלמת וידאו דיגיטלית SONY דגם DCR-HC23E מצלמת וידאו דיגיטלית Mini Dv תפעול נוחת תפריט ידידותי זום אופטי 20X זום דיגיטלי 640X עדשה איכותית Carl Zeiss Vario-Tessar מסך מגע צבעוני 2.5" צילום רחב …

• 7 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים