עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ArZi17,

שלום, רציתי לשאול את דעתם על המצלמה kodak c123, אני מתאר לעצמי שהיא לא מאוד טובה אבל האם לדעתם זה מספיק בשביל ילדה בת 12? בנוסף רציתי לדעת אם אני אקנה למצלמה הזאת כרטיס זיכרון SDHC 15mb/s האם הוא יעבוד עם המצלמה? (זה הsandisc ultra sd)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 1500 שח וזקוק לעזרתכם. אני מחפש מצלמה לשימוש מישפחתי וגם ולא פחות חשוב מצלמה לטיולים. זקוק לעזרתכם בבחירת מצלמה כמה שיותר איכותית. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rhin0,

שלום לכולם. אני חושב שהגיע הזמן להתחדש בעצמית חדשה בטווח של 17/24/28-70מ"מ (55ממ של עדשת הקיט לא מספיק ארוך בשבילי). אני מתלבט בין ארבע עדשות בטווח מחירים של 400$. ארבע האופציות הן: Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 Sigma 24-70mm f/2.8 Sigma 28-70mm f/2.8 Tamron 28-75mm f/2.8 (IF) יש להוסיף שהבחירה היקרה ביותר תהיה ה24-70 במחיר של 570$. אשמח לקבל חוות דעת על ארבעת העדשות והמלצות נוספות. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by aleXtazi,

היי לכולם יש לי ניקון D80 ועוד כמה עדשות לא הכי רלוונטי כרגע, העדשה הכי כבדה שוקלת קרוב ל 2 קילו. אני מחפש חצובה , אשמח מאוד אם תמליצו לי על חצובה טובה, אני נמצא בקנדה ככה שאני ירכוש פה אבל אין בעיה שתכוונו אותי לאתרים בארץ כך שגם אוכל להשוות מחירים. בעיקרון יצא לי ליראות כמה חצובות וממש אהבתי את האפשרות לפתוח את הרגלים ל 180 מעלות מה שמאפשר להוריד את החצובה ממש לריצה וזה טוב לצילומי מקרו. מישהו מכיר את החברה DIGIPOD? היא נחשבת טובה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. טוב, אז כמו שהיה ברור כבר דיי הרבה זמן - פנסוניק הוציאה גרסת חדשה ל-G1 שלה שתומכת צילום וידאו באיכות HD ונקראת GH1. למעט זה היא נראית כמעט זהה למקור. http://www.letsgodigital.org/en/camera/specification/2145/show.html בנוסף החברה עמדו בהתחייבות והוציאו שתי עדשות בפורמט מיקרו 4/3 של ה-G1 וה-GH1 (פורמט קטן מהפורמט הרגיל המקובל ב-SLR) העדשה הראשונה היא Vario HD 14-140mm שמצורפת בקיט למצלמה (!!!) ותומכת צילום HD. לעדשה יש מייצב תמונה פנימי. העדשה השנייה היא עדשה רחבה - Vario HD 7-14mm עכשיו רק צריך לראות מה יהיה ההבדל בינה ל-E620 וכנראה שמצאתי את המצלמה החדשה שלי סופסוף PMA מתחיל להיות מעניין!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום חבר'ה .. לפני כמה זמן התקלקלה לי מצלמה של חברת casio אני גר ברמת גן .. ורציתי לשאול את דעתכם אם אתם מכירים מעבדה טובה או חנות לתיקון מצלמות של casio שאתם יכולים להמליץ לי עליה .. אשמח אם תענו בהקדם .. בתודה מראש שמעון !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה יעוד: סטילס, מסך דיי גדול(אבל זה לא הכי חשוב), זמן תגובה בין צילום לצילום מהיר ככל האפשר, מותג אמין ושתהיה קומפקטית ככל האפשר. תקציב: 1000-1500 ש"ח. הכי הכי הכי חשוב זה זמן תגובה בין תמונה לתמונה, אם אפשר שיהיה במהירות שיא, באיכות גבוהה מאד כמובן שתיהיה התגובה המהירה(כגון 3 מגה פיקסל ומעלה). גם חשוב, לא שהיא תעבור בין תמונה לתמונה מהר, אלא גם שתצלם ותעבד את התמונה מהר ככל האפשר(אם תרצו תתקראו לכל הבוכטה הזאת שכתבתי כאן"צילום רציף מהיר"). תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. התמונה המוקטנת [איכות גרועה]: התמנוה הגדולה: http://img463.imageshack.us/full.php?image=img09841hn.jpg

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by alergic,

מצלמה דיגיטלית וידאו וסטילס sansui כולל נגן mp3\mp4 וטייפ מנהלים מובנים דגם dc-250 רזולוציה מדהימה של 10 מגה פיקסל באינטרפולציה(<<אל תשאלו אין לי מושג מה זה) הקלטת וידאו עם סאונדת נגן קבצי mp3 \mp4 זום דיגיטלי X8ת זיכרון פנימי מובנה 16 MB סוללת ליתיום נטענת רמקול ומיקרופון מובנים. אוזניות סטריאופוניות מצורפות מבזק (פלאש) אוטומטי . מסך LCD בגודל 2" יציאת A\V לצפייה בתוכן על גבי מסך הטלויזיה כמות פיקסלים אפקטיביים: 3.1 מגה פיקסל שנה אחריות ע"י פירלס אלקטרוניקה 868 ש"ח מוצר שני: מצלמת וידאו דיגיטלית SONY דגם DCR-HC23E מצלמת וידאו דיגיטלית Mini Dv תפעול נוחת תפריט ידידותי זום אופטי 20X זום דיגיטלי 640X עדשה איכותית Carl Zeiss Vario-Tessar מסך מגע צבעוני 2.5" צילום רחב …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nir1,

שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי החליטו לקנות מצלמה חדשה, חובה שהמצלמה תיהיה קומפקטית ושתוציא צילומים טובים בלי הרבה התעסקות. המצלמה בעיקר לטיולים לצילומי נוף ואנשים באור יום אבל גם קצת לצילומים באור חלש. המליצו לי על פוג'י f31 וקנוןa640 קראתי ביקורות ועדיין לא הגעתי להחלטה בבקשה תעזרו לי. איזה מצלמה יותר טובה? האם יש משהו אחר בתקציב הזה? במה הפוג'י יותר טובה או פחות טובה מהקנון וההפך?אה ועוד משהו... אחותי רוצה רק סוני היא אומרת שהיא הכי טובה, ניסיתי להסביר לה על מצלמות אחרות אבל היא מתעקשת האם יש מצלמה טובה של סוני בתקציב הזה שמשתווה לפוג'י ולקנון?אני ינסה להסביר לה שוב למרות שהיא בכלל לא מקשיבה לי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by The Ball,

המצלמה תשמש לצילום חברים משפחה וכו'... לא צריך משהו מקצועי. מספר דברים שצריכים להיות במצלמה. איכות תמונה כמה שיותר גבוהה בגבולות התקציב כמובן. לפחות 4 מגה פיקסל. כמה שיותר קטנה וקלה. פלאש build in. סרטים + סאונד. usb. אשמח לשמוע מצלמות טובות מהחברות canon, nikon, olympus, fujifilm, konica minolta כמובן שבנוסף למצלמה אני אקנה כרטיס זיכרון + סוללה ספר, אבל זה לא כלול ב 1000 שקלים.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by imac,

עשיתי בדיקות פה ושם והחלטתי ללכת על ה Cannon A95.. עכשיו אין לי מושג איך להסביר לאבא שלי למה אני רוצה ללכת עליה.. עוד דבר שמחשיד אותו זה המחיר (1800) הקודמת שלו עלתה לו איזה 2500+, לכן הוא מן הסתם הוא יחשוב שהיא פחות טובה.. ניסיתי להגיד לו שיש למצלמה 5 מגה פיקסל אבל כנראה שהוא לא ממש הבין מה אני רוצה.. יש הצעות איך להסביר לו למה לקנות דווקא את המצלמה הזו ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום ! רציתי לדעת איך המצלמת וידאו הזאת?,היא מומלצת? אני מעוניין לקנות אותה, המחיר שלה הוא 2000 ש"ח. יש מצלמת וידאו יותר טובה מזאת במחיר של 2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתי תמונות, בבקשה אני רוצה לשמוע דגובות. ;D http://img64.echo.cx/img64/1042/dscf02608ir.jpg http://img64.echo.cx/img64/5531/dscf02611ya.jpg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני צריך מצלמת Mini-DV, עם FireWire כמובן, עם כניסת מיקרופון. עדיף 3CCD, כמה שיותר זולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nas,

היי, אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה , והיא צריכה דרך לאכסן את כל התמונות .. ראיתי מן כאלה HDDים ניידים שיש להם כניסות לכרטיסי זכרון בשביל לאכסן תמונות .. יש לכם אולי קצת יותר מידע על זה ? דגמים ביקורות מחירים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by GAL_FX,

לא יודע לדעתי זה מיוחד

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by orlupo,

האם מישהו יכול להביא תמונות של Z1 ו-Z10? רצוי גם תמונות של צילומי לילה... בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by ^GunX^,

שלום , מזמן לא העלתי תמונות חלקכם אולי מכירים את הטכניקה - עדשת 50 מ"מ שמוצמדת הפוך לעדשה של המצלמה מאפשרת להגיע להגדלות מדהימות בחלק מהמקרים , לא פשוט בכלל לפקס ולצלם ככה - במיוחד בלי מתאם מתאים ,ובמיוחד עם מצלמת p&s , תהנו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  22. (כמו בקנון A590) אם כן, האם יש מצלמות נוספות (לא של canon) עם האפשרות הזו?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by Jack Sparrow,

תמונה ביזארית מה- Marienplatz במינכן... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by shlomom,

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  25. שלום לכולם ראיתי באיזה אתר צילום שמישהו צילם תמונות ממש יפות אם האדפטר הזה וגם המסנן UV אז רציתי לדעת למה זה משמש והאם אני צריך את זה למצלמה שלי ומה ההבדלים בין זה לבין צליום רגיל יש לי CANON A80 רציתם קישור הנה קישור למוצר http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=313&Item_Id=17741 למה זה משמש החיבור הזה ולמה זה משמש הנה בקישור הזה? http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=309&Item_Id=18032 אמרו לי שרק 52 ממ תתאים לי האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים