צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עשיתי בדיקות פה ושם והחלטתי ללכת על ה Cannon A95.. עכשיו אין לי מושג איך להסביר לאבא שלי למה אני רוצה ללכת עליה.. עוד דבר שמחשיד אותו זה המחיר (1800) הקודמת שלו עלתה לו איזה 2500+, לכן הוא מן הסתם הוא יחשוב שהיא פחות טובה.. ניסיתי להגיד לו שיש למצלמה 5 מגה פיקסל אבל כנראה שהוא לא ממש הבין מה אני רוצה.. יש הצעות איך להסביר לו למה לקנות דווקא את המצלמה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי חזר הבייתה בראש השנה עם נזק קל ברגל (לא היה לי זמן להעלות את התמונות על היום):
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הגעתי ל 3 חלופות אלו למצלמה דיגיטלית. אני מחפש מצלמה בעיקר לשימושים ביתיים אם אולי קצת שליטה ידנית. חשוב לי שהתמונות יהיו טובות, שהמצלמה לא תהיה איטית ולא זוללת סוללות (דרך אגב למישהי מהן יש אופציית וידאו טובה?) איזו מהן לדעתכם עלי לרכוש? (או מצלמה אחרת)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מצלמה לקחת?! זהו עד 2000 שקל ואני ננעלתי על הS1... אבל אז ראיתי שיש גם את הZ2... אז איזה יותר עדיפה? מבחינת איכות וכל זה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת איך המצלמת וידאו הזאת?,היא מומלצת? אני מעוניין לקנות אותה, המחיר שלה הוא 2000 ש"ח. יש מצלמת וידאו יותר טובה מזאת במחיר של 2000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לצלם היום כמה תמונות ואני רוצה לשמוע את דעתכם ועצות לשיפור הנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
-
שלום לכולם, החלטנו לקנות מצלמה חדשה אחרי קריאת המלצות וסקירות הגענו למסקנה שהפוג'י S6500 היא כנראה המצלמה הטובה והמשתלמת ביותר בטווח המחירים שלה ואליה אנחנו מכוונים. הדבר היחידי שמטריד זה נושא המשקל שלה ואנחנו מתכוונים לבדוק את זה. באם היא תהיה כבדה מדי, החלטנו ללכת על הS5700 או הS5600. בעיקר משיקולי תמורה/מחיר. השאלה היא מה עדיף? הS5700 חדשה יותר עם יותר פיצ'רים אבל אין לה את חיישן SUPER CCD כמו שיש בS5600. איזו מצלמה טובה יותר? בעיקר מבחינת איכות תמונה, צילום ביום ובלילה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום כדאי לרכוש את ה S6500 של פוג'י בסביבות 900 שח משומשת
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד זה מעביר לי מהמצלמה למחשב ברזולוציה הכי גבוה וזה הרבה מקום יחסית.. איך אני מקטין את הרזולוציה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ניקון D80 ועוד כמה עדשות לא הכי רלוונטי כרגע, העדשה הכי כבדה שוקלת קרוב ל 2 קילו. אני מחפש חצובה , אשמח מאוד אם תמליצו לי על חצובה טובה, אני נמצא בקנדה ככה שאני ירכוש פה אבל אין בעיה שתכוונו אותי לאתרים בארץ כך שגם אוכל להשוות מחירים. בעיקרון יצא לי ליראות כמה חצובות וממש אהבתי את האפשרות לפתוח את הרגלים ל 180 מעלות מה שמאפשר להוריד את החצובה ממש לריצה וזה טוב לצילומי מקרו. מישהו מכיר את החברה DIGIPOD? היא נחשבת טובה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שמשפחתי מתרחבת, החלטתי להחליף את ה-canon a510 שלי במצלמה מהירה יותר. כל הזמן חשבתי על Fuji S6500FD אבל ראיתי שיש לה צורך ב-4 סוללות AA. ומכיוון שאני כרגע על הסוללות האלו ואלו סוללות שאין להם כוח כמו הליתיום , החלטתי שאני אקנה מצלמה עם סוללת ליתיום. הדבר החשוב במצלמה הוא שתהיה מהירה מאוד ותצלם ברגע הלחיצה. האם הכי כדאית מבחינתי היא ה-Nikon D40 ? או שיש זולות יותר שמתאימות?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צולם בזמן נסיע באוטובוס אבל בכל זאת נחמד התמונה לא עברה עריכה ביכלל רק מסגרת וזהו... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 1500 שח וזקוק לעזרתכם. אני מחפש מצלמה לשימוש מישפחתי וגם ולא פחות חשוב מצלמה לטיולים. זקוק לעזרתכם בבחירת מצלמה כמה שיותר איכותית. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1437139 תגידו לי אם שווה לקנות אותה.. בהתחשב במחיר ובביצועים....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז בבקשה תעזרו כי אני לא מבין בנושא הזה בכלל אבל לפי מה שקראתי מצלמה טובה בטווח הזה זאת המצלמה z5 השאלה אם היא באמת טובה... ואם יש עוד הצעות אז תציעו בכיףףף
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המטען והסוללות LaCrosse BC-900 + Sanyo Eneloop. בחוברת ההוראות של המטען המליצו לעשות Refreshing לסוללות חדשות כדי לשפר את הביצועים שלהן. לעומת זאת, באתר שרכשתי ממנו את המטען, Thomas Distributing, המליצו שלא לעשות Refreshing אלא פשוט להטעין את הסוללות, להשתמש בהן וכשהן נגמרות להטעין אותן שוב ובעצם השימוש השוטף הביצועים שלהן ישתפרו מעצמם. מהי הדרך המועדפת מבין השתיים לטיפול בסוללות חדשות (וגם כאלה שאינן חדשות) ובפרט עם המטען והסוללות שברשותי? אשמח לשמוע מהידע שלכם ונסיונכם האישי. תודה מראש, גלי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מתכוון ל Blower - ניסיתי ולא עזר, מדובר בלכלוך עקשן במיוחד. בהתחלה רציתי פשוט למסור לארליך אבל קצת סיבוך (למסור עד 2 לאסוף אחרי..) ומבחינת מחיר נראה לי עדיף פשוט לקנות ערכה ולעשות לבד (נכון כרוך בסיכון אבל אם יש לך מצלמה דיגיטלית מתישהו צריך ללמוד לעשות את זה לא?). הקניה כנראה תהיה מ B&H.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני חושב שהגיע הזמן להתחדש בעצמית חדשה בטווח של 17/24/28-70מ"מ (55ממ של עדשת הקיט לא מספיק ארוך בשבילי). אני מתלבט בין ארבע עדשות בטווח מחירים של 400$. ארבע האופציות הן: Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 Sigma 24-70mm f/2.8 Sigma 28-70mm f/2.8 Tamron 28-75mm f/2.8 (IF) יש להוסיף שהבחירה היקרה ביותר תהיה ה24-70 במחיר של 570$. אשמח לקבל חוות דעת על ארבעת העדשות והמלצות נוספות. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פוטוסמרט 735 של HP והיום כשצילמתי איתה היא פתאום הפסיקה לעבוד ולא נדלקת לפני כמה ימים היא נפלה אבל הכל היה בסדר. מישהו יודע מה לעשות ואיך השרות של HP?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. לפני כמה זמן התקלקלה לי מצלמה של חברת casio אני גר ברמת גן .. ורציתי לשאול את דעתכם אם אתם מכירים מעבדה טובה או חנות לתיקון מצלמות של casio שאתם יכולים להמליץ לי עליה .. אשמח אם תענו בהקדם .. בתודה מראש שמעון !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי היום את ה A710 הנה אחת התמונות הראשונות שצולמו איתה (אשתי צילמה)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-