צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
שלום, עקב נסיעה לארה"ב אני חושב על קניית מצלמת ווידאו חשוב: גודל (שתהיה קטנה כמה שיותר) ואיכות צילום. סטילס ממש לא חשוב. ראיתי שאוהבים פה סוני ופנסוניק מבחינת האיכות לפחות, השאלה יש דגמים מומלצים בטווח מחירים הזה? בעיקרון אני משווה באתרים של bestbuy amazon ו newegg אם יש עוד אחד מומלץ אני אשמח :-) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן רב שאני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה ולאחר לבטים רבים הוחלט על אחת מהשתיים, ברצוני רק לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהן, האם משהו שמצדיק את ההפרש במחיר (1,100 ש"ח מול 1,500 ש"ח) ? נ.ב. - אם ארכוש את ה- TZ5, ארכוש אותה בארץ, אם ארכוש את ה- ZS3, אעשה מאמץ ואביא אותה מחו"ל, לכם ציינתי 1,500 ש"ח ולא 2,000 ש"ח. תודה רבה, אורן.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט, אבל הוא אמר לי שאין לו דרייבר לזה, אז חיפשתי על המצלמה את השם יצרן ולא מצאתי, כל מה שמצאתי זה דגם : dc2120 עשיתי חיפוש בגוגל לדרייבר שלה ולא מצאתי, אז בבקשה אם מישהוא מכיר אתר שיש שם דרייבר למצלמה הזאת או שיש לו את המצלמה הזאת ורוצה לשלוח לי דרייבר בבקשה שיכתוב!!! הנה איך נראת המצלמה : פה בבקשה, זה דחוף אני מת להשתמש בה! אם יש לכם את הדרייבר שלה תכתבו !
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לצלם היום כמה תמונות ואני רוצה לשמוע את דעתכם ועצות לשיפור הנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
בשעה טובה קניתי היום את ה A710 הנה אחת התמונות הראשונות שצולמו איתה (אשתי צילמה)
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
-
הזמינו אותי לאירוע וביקשו שאצלם אותו אבל בוידאו. אני אין לי מושג בוידאו ומבקש את עזרתכם, שתתנו לי טיפים איך לצלם שיהיה מעניין לראות את הקלטת אחרי זה? ואיך לעשות עריכה?
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
תמונה ביזארית מה- Marienplatz במינכן... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
עשיתי בדיקות פה ושם והחלטתי ללכת על ה Cannon A95.. עכשיו אין לי מושג איך להסביר לאבא שלי למה אני רוצה ללכת עליה.. עוד דבר שמחשיד אותו זה המחיר (1800) הקודמת שלו עלתה לו איזה 2500+, לכן הוא מן הסתם הוא יחשוב שהיא פחות טובה.. ניסיתי להגיד לו שיש למצלמה 5 מגה פיקסל אבל כנראה שהוא לא ממש הבין מה אני רוצה.. יש הצעות איך להסביר לו למה לקנות דווקא את המצלמה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי ביולי Canon Powershot S5 בעיקר לצורך צילום הופעות (אבל גם ככה היינו צריכים מצלמה דיגיטלית לבית) דוגמא לתמונות שצילמתי עד כה: http://www.flickr.com/avihailevy עכשיו אני רואה שאני רוצה להתקדם עם הצילום, ולקנות מצלמה איכותית יותר. אני יודע שזה עסק יקר, אבל אני רוצה מצלמת DSLR טובה, עם עדשה עם צמצם כמה שיותר נמוך ועם זום טוב, אבל בסה"כ לא יותר מ-4000 שקל. האם יש איזושהי קומבינציה אפשרית כזו? תודה![br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:55:39 לא ראיתי את השאלון בפורום, אני ממלא אותו ואז תוכלו להכווין אותי בצורה יותר טובה [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:59:37מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 4000האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוס…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
צולמו עם A630, מעט מאוד עידון רעשים ו/או חידוד, משחק קל עם העקומות ותיקוני חשיפה בתמונות 1,2,4 (שימוש בקבצי RAW). לשיקולכם, הערות יתקבלו בברכה. 1. ספרא וסייפא. 2. פולמוס של אחר צהריים ורובי גליל. 3. שני עצים מול השקיעה. 4. מפלצת של בין ערביים.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2008 בשעה 23:23:22 מוסיף גרסה מתוקנת (חתוכה לפי כוונת המשורר) של תמונה 2.סליחה על התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
המצלמה תשמש לצילום חברים משפחה וכו'... לא צריך משהו מקצועי. מספר דברים שצריכים להיות במצלמה. איכות תמונה כמה שיותר גבוהה בגבולות התקציב כמובן. לפחות 4 מגה פיקסל. כמה שיותר קטנה וקלה. פלאש build in. סרטים + סאונד. usb. אשמח לשמוע מצלמות טובות מהחברות canon, nikon, olympus, fujifilm, konica minolta כמובן שבנוסף למצלמה אני אקנה כרטיס זיכרון + סוללה ספר, אבל זה לא כלול ב 1000 שקלים.. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני חושב שהגיע הזמן להתחדש בעצמית חדשה בטווח של 17/24/28-70מ"מ (55ממ של עדשת הקיט לא מספיק ארוך בשבילי). אני מתלבט בין ארבע עדשות בטווח מחירים של 400$. ארבע האופציות הן: Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 Sigma 24-70mm f/2.8 Sigma 28-70mm f/2.8 Tamron 28-75mm f/2.8 (IF) יש להוסיף שהבחירה היקרה ביותר תהיה ה24-70 במחיר של 570$. אשמח לקבל חוות דעת על ארבעת העדשות והמלצות נוספות. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באיזה אתר צילום שמישהו צילם תמונות ממש יפות אם האדפטר הזה וגם המסנן UV אז רציתי לדעת למה זה משמש והאם אני צריך את זה למצלמה שלי ומה ההבדלים בין זה לבין צליום רגיל יש לי CANON A80 רציתם קישור הנה קישור למוצר http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=313&Item_Id=17741 למה זה משמש החיבור הזה ולמה זה משמש הנה בקישור הזה? http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=309&Item_Id=18032 אמרו לי שרק 52 ממ תתאים לי האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה זה פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני מקווה שתעזרו לי אז ככה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו איכותית שתתאים לצרכים שלי הצרכים שלי: המצלמה תשמש לצילום של דברים במהירות די מהירה ואז במחשב לעשות את זה בסלוו מושן ואני צריך שאיכות המצלמה תהיה טובה ושהיא תצלם בסרטונים הרבה תמונות לשניה כי לפי מה שהבנתי ככה הסלוו מושן יהיה יותר טוב... וזהו אה ואין לי עדיין תקציב כי אני לא יודע מה הסדר גודל של המחיר למצלמה כמו שאני צריך אז אני ישמח אם תתנו לי הצעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישהו יודע איך היא? http://www.canona2000.com/ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=1643
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-