עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by kidardas,

היי, אני מחפש מצלמה פשוטה יחסית בתקציב של עד 400 שקל. מצאתי את Fuji FinePix AX250 ב400, היא נראת לי טובה יחסית. מה דעתכם? יש לכם המלצות אחרות? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  2. טוב, אז כמו שהיה ברור כבר דיי הרבה זמן - פנסוניק הוציאה גרסת חדשה ל-G1 שלה שתומכת צילום וידאו באיכות HD ונקראת GH1. למעט זה היא נראית כמעט זהה למקור. http://www.letsgodigital.org/en/camera/specification/2145/show.html בנוסף החברה עמדו בהתחייבות והוציאו שתי עדשות בפורמט מיקרו 4/3 של ה-G1 וה-GH1 (פורמט קטן מהפורמט הרגיל המקובל ב-SLR) העדשה הראשונה היא Vario HD 14-140mm שמצורפת בקיט למצלמה (!!!) ותומכת צילום HD. לעדשה יש מייצב תמונה פנימי. העדשה השנייה היא עדשה רחבה - Vario HD 7-14mm עכשיו רק צריך לראות מה יהיה ההבדל בינה ל-E620 וכנראה שמצאתי את המצלמה החדשה שלי סופסוף PMA מתחיל להיות מעניין!!

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתי תמונות, בבקשה אני רוצה לשמוע דגובות. ;D http://img64.echo.cx/img64/1042/dscf02608ir.jpg http://img64.echo.cx/img64/5531/dscf02611ya.jpg

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by huber,

הי חברה. יש לי מצלמת פוג'י פיינפיקס S5600 עם כרטיס זיכרון 1 גיגה ואני זקוק לכרטיס גדול יותר. מצאתי את שני הכרטיסים הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18571 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13219 מישהו רואה מה ההבדל בנהם? אם אני קורא נכון את הטבלה הבאה, המצלמה שלי לא תומכת בכרטיסים מעל 2 גיגה, נכון? http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/compatibility/card/s/

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by GAL_FX,

לא יודע לדעתי זה מיוחד

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by Lior b 86,

אני טס עוד חודשיים לדרום אמריקה אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מצלמה כי אין לי מושג והרבה זמן מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? לא ספציפי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? מסך מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? בערך 32 אם יש הצעות יותר טובות אפשר גם כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? שתהיה קלה ונוחה כמה שיותר אך מינימום פגיעה באיכות האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא תוד…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  7. מסיבות ברורות טישטשתי את השמות [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by Black_eagle,

הינה כמה תמונות מהירדן: זאת יצאה קצת מרוחה וזה סתם הנוף שם.. תהנו מצלמה HP 735. ד"א אם יש למישהו טיפים כאלה ואחרים איך להשתמש טוב יותר במצלמה הזאת אז בבקשה תנו אותם פה

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by ofsher,

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by aleXtazi,

סתם תמונה שעשיתי לאוטו של חבר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות את המצלמה הזאת+האביזרים, פשוט מבחר החנויות בזאפ די גדול ולא הייתה לי שום התנסות עם חנות בתחום. אם מישהו יכול להמליץ על חנות טובה בפרטי או פה, יהיה הרבה יותר עדיף מללכת על עיוור ואולי ליפול על חאפרים. לבנתיים, התקשרתי ל-zol4u, וקיבלתי הצעה של 1249 שקלים על המצלמה+SD 1GB+מטען וסוללות 2700 GP (זמן הטענה 12 שעות, ואחריו טען שזה קטן ל-5 שעות)+נרתיק של קאנון או סילברליין. ללכת על זה, או שיש חנויות יותר טובות? חשבתי גם ללכת על electrophoto, אבל בגלל שהם יבואנים רשמיים ומביאים אחריות של קראט, המחיר של כל החבילה עולה ל-1850 בערך, חבילה יותר נחמדה מבחינת אביזרים נלווים (חסר תיק):

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by shlomom,

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by Mafteah,

מזהיר התמונה הוקטנה קצת אבל עדיין גדולה http://mafteah.co.il/shemesh.jpg מה אתם חושבים? יש עוד תמונות אבל זה אחר כך. יש מה לערוך אותה במחשב? ואם כן אז איך? תודה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  14. Started by Nick_Less,

תמונת ממצג של כוחות הביטחון שנערך אתמול בגני התהרוכה בת"א. הראו שם את "מזרן המתאבדים" שמסוגל לבלום אדם שנופל נפילה חופשית מגובה של עד 50 מטר (הקפיצה הזאת הייתה 15 מטר),ירידה ברתק (עם חבל),חילוץ אנשים מתוך ומיתחת רכב בתאונת דרכים והסבר על כלים שונים שיש לשירותי כבאות והצלה פגיעה במרכז

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מצלמה חצי מקצועית שכזו (אני חושב..) למטרות לימוד צילום (לא באופן מקצועי) כתחביב. כרגע יש לי מצלמה של קנון A95 אבל היא מצלמת אירועי בית ולא יותר. אני מתכנן בזמן הקרוב לצאת לטייל בעולם ומעונין לרכוש מצלמה בעלת זום טוב וביצועים טובים. אין לי מושג באיזה סכום - אין לי הערכה אפילו. אני מתכון לעבור איזו סדנאת צילום לפני וכמובן לצלם לבד לפני הטיול כדי להתאמן. אני לא יודע מאיפה להתחיל בחיפוש אחר מצלמה, ואילו דרישות צריכות להיות. אשמח לקבל עצות והמלצות על מנת שאוכל להתחיל לתפוס כיון בנושא. באילו חנויות אפשר לקבל באמת שירות והסבר טוב?ולראות את המצלמה לא רק בנילונים. תודה מראש, noise

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by nir1,

שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי החליטו לקנות מצלמה חדשה, חובה שהמצלמה תיהיה קומפקטית ושתוציא צילומים טובים בלי הרבה התעסקות. המצלמה בעיקר לטיולים לצילומי נוף ואנשים באור יום אבל גם קצת לצילומים באור חלש. המליצו לי על פוג'י f31 וקנוןa640 קראתי ביקורות ועדיין לא הגעתי להחלטה בבקשה תעזרו לי. איזה מצלמה יותר טובה? האם יש משהו אחר בתקציב הזה? במה הפוג'י יותר טובה או פחות טובה מהקנון וההפך?אה ועוד משהו... אחותי רוצה רק סוני היא אומרת שהיא הכי טובה, ניסיתי להסביר לה על מצלמות אחרות אבל היא מתעקשת האם יש מצלמה טובה של סוני בתקציב הזה שמשתווה לפוג'י ולקנון?אני ינסה להסביר לה שוב למרות שהיא בכלל לא מקשיבה לי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  17. אוקיי אז נתחיל מי זה שאני רציתי לקנות מצלמה אז ידעתי והבנתי שלא כל המצלמות מושלמות ואם לוקחים מסרטת וידאו אז הצילום סרטי וידאו יותר טוב מהצילום תמונות באיכות וכך להפך שקונים מצלמת וידאו אז התמונות יהיו באיכות יותר טובה מהסריטי וידאו, אז אני רציתי יותר צילום סרטי וידאו מאשר צילום תמונות סטילס רגילות אז כל הזמן ושאני אומר כל הזמן אני מתכוון כל הזמן ישבתי וחרשתי על האינטרנט להבין מה זה דיגיטלי מה ההבדל בין דיגיטלית לאנולוגית מה מיוחד בדיגיטלית לבסוף החלטתי ללכת על מצלמת וידאו דיגיטלית אבל אז התעוררו וצצו להם עוד בעיות שהם: כדי לשמור את האיכות של אפקט הדיגיטל אז זה תלוי במלא מלא מלא דברים לדוגמא אני רציתי לראות את הסרטים בויאו הביתי של להקליט את הסרט שלי לקלטת גדולה כזאת ש…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  18. Started by PyroGhost,

אתמול באמצע אירוע גיליתי להפתעתי שכל 10 הסוללות ( GP2700 ) שהשארתי בטעינה במשך 24 שעות ( לא רציתי להוציא מהמטען ע"מ שלא יתחילו להתפרק מוקדם לפני האירוע, לכן הוצאתי אותן רק שעתיים לפני האירוע ) מתחילות 'לגמגם' ז"א שהפלאש שלי עשה לי פרצוף אחרי שתי יריות ולקח לו זמן לפקס/להיטען מחדש... אני קצת בספק אם הגעתי איתן ל1000 מחזורי טעינה אבל אני יודע שקרעתי אותן כהוגן... מפאת לחץ זמן אני אקנה עכשיו עוד סט חדש שלהן.. להיום בערב אבל השאלה היא האם יש מטען ( נגיד השניים שדיברו עליהם רבות פה לאחרונה, דגמים אני לא זוכר ) שיכולים להחיות אותן או להגיד לי מה מצבם המדויק?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נוסע שוב לשליחות בארה"ב, והוא החליט לקנות שם מצלמה דיגיטלים במחיר של 300$ -+ אז איזה מצלמה ההיתם ממליצים לו? אם אפשר גם לינק תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  20. נתקלתי בכמה בגוגל, אבל לא שוות כלום. מישהו התנסה באחת שעובדת ...

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by HoT-DoG,

נפלה ליידי A75 לכמה ימים, אז השתעשעתי קצת עם מאקרו ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by lion03,

יש לי פוטוסמרט 735 של HP והיום כשצילמתי איתה היא פתאום הפסיקה לעבוד ולא נדלקת לפני כמה ימים היא נפלה אבל הכל היה בסדר. מישהו יודע מה לעשות ואיך השרות של HP?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  23. אני צריך מצלמת Mini-DV, עם FireWire כמובן, עם כניסת מיקרופון. עדיף 3CCD, כמה שיותר זולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  24. האם זה אפשרי? מצלמת קאנון A530...

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  25. רציתי להבין את משמעות התמונות האלה כמו שאורן נתן בקישור למעלה. מה המשמעות שלהם, מה הם באות למדוד, מה ניתן ללמוד מתמונה כמו זאת בדוגמא? אם אפשר הסבר או קישור למקום שמסביר טוב את הנושא. ישנם עוד כמה סוגים של תמונות כאלה עם סרגלים שתמיד מראים בסקירות של מצלמות.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.