עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shlomom,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי רציתי לשתף אותכם בתמונה שצילמתי - עברה עריכה כמובן וצולמה באייפון. (ומשמשת כדסקטופ הנוכחי שלי ) אשמח לשמוע חוות דעת. עודד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טוב, אז כמו שהיה ברור כבר דיי הרבה זמן - פנסוניק הוציאה גרסת חדשה ל-G1 שלה שתומכת צילום וידאו באיכות HD ונקראת GH1. למעט זה היא נראית כמעט זהה למקור. http://www.letsgodigital.org/en/camera/specification/2145/show.html בנוסף החברה עמדו בהתחייבות והוציאו שתי עדשות בפורמט מיקרו 4/3 של ה-G1 וה-GH1 (פורמט קטן מהפורמט הרגיל המקובל ב-SLR) העדשה הראשונה היא Vario HD 14-140mm שמצורפת בקיט למצלמה (!!!) ותומכת צילום HD. לעדשה יש מייצב תמונה פנימי. העדשה השנייה היא עדשה רחבה - Vario HD 7-14mm עכשיו רק צריך לראות מה יהיה ההבדל בינה ל-E620 וכנראה שמצאתי את המצלמה החדשה שלי סופסוף PMA מתחיל להיות מעניין!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Mafteah,

מזהיר התמונה הוקטנה קצת אבל עדיין גדולה http://mafteah.co.il/shemesh.jpg מה אתם חושבים? יש עוד תמונות אבל זה אחר כך. יש מה לערוך אותה במחשב? ואם כן אז איך? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by boom!,

איך המצלמה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. איך המצלמה בטלפון הזה ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 ולאיזו מצלמה דיגיטלית בסגנון של ה A610 יש וידאו נורמאלי ? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ofsher,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך את עזרתכם בבחירה בין 2 מצלמות דיגיטליות Canon S5 Nikon P80 הקנון יותר ישנה בשוק מהניקון , הניקון די חדשה.. שתיהן נעות סביב אותו מחיר בערך.. אני לא מעוניין לקנות מצלמת SLR רגילה,למרות שהמחיר מאפשר לי מפני שחשוב לי הצילום וידאו במצלמה . אשמח לשמוע המלצות לגבי דגמים נוספים באותו טווח מחיר של אותן חברות או חברות אחרות (קצת פחות עדיף..) וכמו כן המלצות או אי המלצות למצלמות האלה .. תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני הולך להזמין את המצלמה מ BH היום. מה כדאי לי להוסיף לחבילה? (תיק ודברים כאלו אני עוד לא מתכוון לרכוש עדשות נוספות כנראה)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מאז ומתמיד אהבתי את תחום הצילום ועכשיו אני רוצה להיכנס לתחום הזה יותר. אני רוצה לקנות מצלמה בזמן הקרוב אבל התקציב שיש לי מספיק רק לפוג'י s6500. ואני מפחד שהיא לא תיהיה מספיק טובה לעומת נגיד ניקון d40 שהיא dslr דיי פשוטה. גם המחירים של ה d40 ממש יקרים. כמו לקנות 2 פוג'י s6500 אפילו יותר. וזה עם עדשת קיט. אני לא יודע מה לעשות ואני מפחד להתאכזב ולהוציא סתם כסף.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Nick_Less,

תמונת ממצג של כוחות הביטחון שנערך אתמול בגני התהרוכה בת"א. הראו שם את "מזרן המתאבדים" שמסוגל לבלום אדם שנופל נפילה חופשית מגובה של עד 50 מטר (הקפיצה הזאת הייתה 15 מטר),ירידה ברתק (עם חבל),חילוץ אנשים מתוך ומיתחת רכב בתאונת דרכים והסבר על כלים שונים שיש לשירותי כבאות והצלה פגיעה במרכז

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לאחר שדאגתי לעצמי למצלמה, הגיעה הזמן לשדך לאחי אחת. אני מחפש מצלמה קומפקטית או דמוי DSLR שתפיק תמונות טובות עם פלאש, משום שלילדים אלו אין כוח לחכות לעמוד בשקט לשניה ותמונות ללא פלאש יוצאות מרוחות. בנוסף אשמח אם המצלמה תצלם וידיאו באיכות טובה, ושאיכות התמונה הכללית תהיה מספיק טובה לפיתוח תמונות. אז בואו נסכם, הדרישות העיקריות מן המצלמה הן: 1. איכות תמונה מספקת לפיתוח תמונות (לפעמים גם גדולות יותר מן הממוצע) 2. איכות וידיאו מספקת אז אני מתלבט בין הדגמים הבאים: פוג'י: F40 S5700 קנון: כל סדרת הPS מה לדעתכם כדאי? אשמח לתשובה מהירה, אני רוצה לרכוש לו את זה ליום ההולדת הקרב. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית ביתית, באיכות טובה, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה של מצלמות, אז אם יש כל מיני נתונים ושאלות שאני צריך לענות עליהן כדי לדעת מה אני רוצה, אז שאלו. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dimitryus,

שלום, דרושים חובבי צילום ו\או גרפיקה, לפרוייקט רציני באינטרנט, מדובר על משהו לבעלי אחריות בלבד שמתעניינים בצילום ומוכנים לתת מעצמם לקידום קהילת הצילום האומנותי\דוקומינטרי בישראל. לעוד פרטים יש ליצור קשר באיסיקיו: 222281888 או במנג'ר dimkaaa@hotmail.co.il אני מקווה מאוד שאני לא עובר על אף חוק באתר, ואבין ואקח לצומת ליבי עם האשכול ימחק.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by harry,

קיבלתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט, אבל הוא אמר לי שאין לו דרייבר לזה, אז חיפשתי על המצלמה את השם יצרן ולא מצאתי, כל מה שמצאתי זה דגם : dc2120 עשיתי חיפוש בגוגל לדרייבר שלה ולא מצאתי, אז בבקשה אם מישהוא מכיר אתר שיש שם דרייבר למצלמה הזאת או שיש לו את המצלמה הזאת ורוצה לשלוח לי דרייבר בבקשה שיכתוב!!! הנה איך נראת המצלמה : פה בבקשה, זה דחוף אני מת להשתמש בה! אם יש לכם את הדרייבר שלה תכתבו !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה יעוד: סטילס, מסך דיי גדול(אבל זה לא הכי חשוב), זמן תגובה בין צילום לצילום מהיר ככל האפשר, מותג אמין ושתהיה קומפקטית ככל האפשר. תקציב: 1000-1500 ש"ח. הכי הכי הכי חשוב זה זמן תגובה בין תמונה לתמונה, אם אפשר שיהיה במהירות שיא, באיכות גבוהה מאד כמובן שתיהיה התגובה המהירה(כגון 3 מגה פיקסל ומעלה). גם חשוב, לא שהיא תעבור בין תמונה לתמונה מהר, אלא גם שתצלם ותעבד את התמונה מהר ככל האפשר(אם תרצו תתקראו לכל הבוכטה הזאת שכתבתי כאן"צילום רציף מהיר"). תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

כבר הספיקו לבלבל אותי כמה אנשים ולהגיד שטויות או שלא אז אני חיב לקבל תשובה פעם אחת ולתמיד... במצלמות דיגיטליות כמה שגודל החיישן גדול יותר הוא טוב יותר נכון?, אז אם ככה חיישן בגודל 1/2.5 גדול יותר מ1/1.8? או ש 1/1.8 גדול יותר מ 1/2.5?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. התמונה המוקטנת [איכות גרועה]: התמנוה הגדולה: http://img463.imageshack.us/full.php?image=img09841hn.jpg

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. האם זה אפשרי? מצלמת קאנון A530...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by overload,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מתוך גיחה קצרה שעשיתי לאשדוד הערב, חבל שלא היתה עלי החצובה... :-\

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by GAL_FX,

לא יודע לדעתי זה מיוחד

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מצלמה חצי מקצועית שכזו (אני חושב..) למטרות לימוד צילום (לא באופן מקצועי) כתחביב. כרגע יש לי מצלמה של קנון A95 אבל היא מצלמת אירועי בית ולא יותר. אני מתכנן בזמן הקרוב לצאת לטייל בעולם ומעונין לרכוש מצלמה בעלת זום טוב וביצועים טובים. אין לי מושג באיזה סכום - אין לי הערכה אפילו. אני מתכון לעבור איזו סדנאת צילום לפני וכמובן לצלם לבד לפני הטיול כדי להתאמן. אני לא יודע מאיפה להתחיל בחיפוש אחר מצלמה, ואילו דרישות צריכות להיות. אשמח לקבל עצות והמלצות על מנת שאוכל להתחיל לתפוס כיון בנושא. באילו חנויות אפשר לקבל באמת שירות והסבר טוב?ולראות את המצלמה לא רק בנילונים. תודה מראש, noise

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2411 שלחתי להם מייל לברר את העניין, משום מה נראה לי הם טעו וזה רק הגוף

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nas,

http://www.raynox.co.jp/english/dcr/dcr2020pro/ יש לימשהוא פרטים\המלצות על העדשה הזאת כתוספת לסוני F828 ? חיפשתי ביקורות ברשת אבל לא מצאתי עליה כלום ..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים