צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עשיתי בדיקות פה ושם והחלטתי ללכת על ה Cannon A95.. עכשיו אין לי מושג איך להסביר לאבא שלי למה אני רוצה ללכת עליה.. עוד דבר שמחשיד אותו זה המחיר (1800) הקודמת שלו עלתה לו איזה 2500+, לכן הוא מן הסתם הוא יחשוב שהיא פחות טובה.. ניסיתי להגיד לו שיש למצלמה 5 מגה פיקסל אבל כנראה שהוא לא ממש הבין מה אני רוצה.. יש הצעות איך להסביר לו למה לקנות דווקא את המצלמה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע? איך היא בהשוואה לעדשות קיט אחרות? מה המחיר שלה בנפרד מהמצלמה? האם שווה לקחת אותה כחלק מהקיט או להשקיע בעדשות אחרות כדוגמאת ה17-70 של סיגמה או ה APO 70-300?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כדאי לרכוש את ה S6500 של פוג'י בסביבות 900 שח משומשת
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מצלמה לקחת?! זהו עד 2000 שקל ואני ננעלתי על הS1... אבל אז ראיתי שיש גם את הZ2... אז איזה יותר עדיפה? מבחינת איכות וכל זה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז כמו שהיה ברור כבר דיי הרבה זמן - פנסוניק הוציאה גרסת חדשה ל-G1 שלה שתומכת צילום וידאו באיכות HD ונקראת GH1. למעט זה היא נראית כמעט זהה למקור. http://www.letsgodigital.org/en/camera/specification/2145/show.html בנוסף החברה עמדו בהתחייבות והוציאו שתי עדשות בפורמט מיקרו 4/3 של ה-G1 וה-GH1 (פורמט קטן מהפורמט הרגיל המקובל ב-SLR) העדשה הראשונה היא Vario HD 14-140mm שמצורפת בקיט למצלמה (!!!) ותומכת צילום HD. לעדשה יש מייצב תמונה פנימי. העדשה השנייה היא עדשה רחבה - Vario HD 7-14mm עכשיו רק צריך לראות מה יהיה ההבדל בינה ל-E620 וכנראה שמצאתי את המצלמה החדשה שלי סופסוף PMA מתחיל להיות מעניין!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים , מקודם חזרתי מפסטיבל בראשית , הנה כמה תמונות שלקחתי. אני מקווה שהם פחות גרועות מהקודמות , אחרי הכל , הכישרון שלי שווה ל___ נ.ב וכן , אני יודע שבתמונה האחרונה היה עדיף בחורה עם גוף טוב , מאשר חבר שמנמן
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתוך גיחה קצרה שעשיתי לאשדוד הערב, חבל שלא היתה עלי החצובה... :-\
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://www.raynox.co.jp/english/dcr/dcr2020pro/ יש לימשהוא פרטים\המלצות על העדשה הזאת כתוספת לסוני F828 ? חיפשתי ביקורות ברשת אבל לא מצאתי עליה כלום ..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. תיכננתי לקנות את המצלמה A630 אבל הסוכן שאני קונה דרכו אמר שנגמר לו המלאי. לכן חשבתי על המצלמות: Canon PowerShot S3 IS Canon PowerShot A620 Canon PowerShot A640 מה שאני מחפש במצלמה זה איכות כמובן ,טעינת פלאש לא ארוכה, מסך מפרקי, מאקרו טוב וכל השאר. אני מעדיף את הS3 שגם נראת לי יותר נוחה לצילום. רציתי שתגידו לי איזו מצלמה הכי יעילה וטובה למחיר שלה. ובנוסף רציתי שתמליצו לי על חצובה מתאימה, זולה (עד 150) שתחזיק את המשקל של המצלמה כמובן, שתהיה קלה מתקפלת וניידת, שאוכל לקחת אותה לכל מקום. ואם כבר מדברים, יש לי סוללות GP נטענות 2100, הן מספיקות למצלמה או שצריך חזקות יותר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט, אבל הוא אמר לי שאין לו דרייבר לזה, אז חיפשתי על המצלמה את השם יצרן ולא מצאתי, כל מה שמצאתי זה דגם : dc2120 עשיתי חיפוש בגוגל לדרייבר שלה ולא מצאתי, אז בבקשה אם מישהוא מכיר אתר שיש שם דרייבר למצלמה הזאת או שיש לו את המצלמה הזאת ורוצה לשלוח לי דרייבר בבקשה שיכתוב!!! הנה איך נראת המצלמה : פה בבקשה, זה דחוף אני מת להשתמש בה! אם יש לכם את הדרייבר שלה תכתבו !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז ומתמיד אהבתי את תחום הצילום ועכשיו אני רוצה להיכנס לתחום הזה יותר. אני רוצה לקנות מצלמה בזמן הקרוב אבל התקציב שיש לי מספיק רק לפוג'י s6500. ואני מפחד שהיא לא תיהיה מספיק טובה לעומת נגיד ניקון d40 שהיא dslr דיי פשוטה. גם המחירים של ה d40 ממש יקרים. כמו לקנות 2 פוג'י s6500 אפילו יותר. וזה עם עדשת קיט. אני לא יודע מה לעשות ואני מפחד להתאכזב ולהוציא סתם כסף.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזהיר התמונה הוקטנה קצת אבל עדיין גדולה http://mafteah.co.il/shemesh.jpg מה אתם חושבים? יש עוד תמונות אבל זה אחר כך. יש מה לערוך אותה במחשב? ואם כן אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה יעוד: סטילס, מסך דיי גדול(אבל זה לא הכי חשוב), זמן תגובה בין צילום לצילום מהיר ככל האפשר, מותג אמין ושתהיה קומפקטית ככל האפשר. תקציב: 1000-1500 ש"ח. הכי הכי הכי חשוב זה זמן תגובה בין תמונה לתמונה, אם אפשר שיהיה במהירות שיא, באיכות גבוהה מאד כמובן שתיהיה התגובה המהירה(כגון 3 מגה פיקסל ומעלה). גם חשוב, לא שהיא תעבור בין תמונה לתמונה מהר, אלא גם שתצלם ותעבד את התמונה מהר ככל האפשר(אם תרצו תתקראו לכל הבוכטה הזאת שכתבתי כאן"צילום רציף מהיר"). תודה מראש. .swg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1437139 תגידו לי אם שווה לקנות אותה.. בהתחשב במחיר ובביצועים....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצלמה דיגיטלית וידאו וסטילס sansui כולל נגן mp3\mp4 וטייפ מנהלים מובנים דגם dc-250 רזולוציה מדהימה של 10 מגה פיקסל באינטרפולציה(<<אל תשאלו אין לי מושג מה זה) הקלטת וידאו עם סאונדת נגן קבצי mp3 \mp4 זום דיגיטלי X8ת זיכרון פנימי מובנה 16 MB סוללת ליתיום נטענת רמקול ומיקרופון מובנים. אוזניות סטריאופוניות מצורפות מבזק (פלאש) אוטומטי . מסך LCD בגודל 2" יציאת A\V לצפייה בתוכן על גבי מסך הטלויזיה כמות פיקסלים אפקטיביים: 3.1 מגה פיקסל שנה אחריות ע"י פירלס אלקטרוניקה 868 ש"ח מוצר שני: מצלמת וידאו דיגיטלית SONY דגם DCR-HC23E מצלמת וידאו דיגיטלית Mini Dv תפעול נוחת תפריט ידידותי זום אופטי 20X זום דיגיטלי 640X עדשה איכותית Carl Zeiss Vario-Tessar מסך מגע צבעוני 2.5" צילום רחב …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לצלם היום כמה תמונות ואני רוצה לשמוע את דעתכם ועצות לשיפור הנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית ביתית, באיכות טובה, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה של מצלמות, אז אם יש כל מיני נתונים ושאלות שאני צריך לענות עליהן כדי לדעת מה אני רוצה, אז שאלו. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך את עזרתכם בבחירה בין 2 מצלמות דיגיטליות Canon S5 Nikon P80 הקנון יותר ישנה בשוק מהניקון , הניקון די חדשה.. שתיהן נעות סביב אותו מחיר בערך.. אני לא מעוניין לקנות מצלמת SLR רגילה,למרות שהמחיר מאפשר לי מפני שחשוב לי הצילום וידאו במצלמה . אשמח לשמוע המלצות לגבי דגמים נוספים באותו טווח מחיר של אותן חברות או חברות אחרות (קצת פחות עדיף..) וכמו כן המלצות או אי המלצות למצלמות האלה .. תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אח שלי חזר הבייתה בראש השנה עם נזק קל ברגל (לא היה לי זמן להעלות את התמונות על היום):
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הגעתי ל 3 חלופות אלו למצלמה דיגיטלית. אני מחפש מצלמה בעיקר לשימושים ביתיים אם אולי קצת שליטה ידנית. חשוב לי שהתמונות יהיו טובות, שהמצלמה לא תהיה איטית ולא זוללת סוללות (דרך אגב למישהי מהן יש אופציית וידאו טובה?) איזו מהן לדעתכם עלי לרכוש? (או מצלמה אחרת)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב שהגיע הזמן להתחדש בעצמית חדשה בטווח של 17/24/28-70מ"מ (55ממ של עדשת הקיט לא מספיק ארוך בשבילי). אני מתלבט בין ארבע עדשות בטווח מחירים של 400$. ארבע האופציות הן: Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 Sigma 24-70mm f/2.8 Sigma 28-70mm f/2.8 Tamron 28-75mm f/2.8 (IF) יש להוסיף שהבחירה היקרה ביותר תהיה ה24-70 במחיר של 570$. אשמח לקבל חוות דעת על ארבעת העדשות והמלצות נוספות. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-