צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מתוך גיחה קצרה שעשיתי לאשדוד הערב, חבל שלא היתה עלי החצובה... :-\
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
למי שיש מצלמה להציע לי עד 4000 ש"ח שישלח לי לאימייל הודעה mikitur@netvision.net.il
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
תקציב שלי 600 שח רוצה מצלמה טובה. שנותנת תמונות עם איכות טובה להדפסה וגם טובה בהקלטת וידיוא חשוב שלא תהיה הגבלה על אורך הודיוא ואם תהיה שתהיה הגבלה לא פחות מ 10 דקות. חשוב מאוד שלא תוכל בטריות כמו שהמכונית אוכלת בנזין. כמה שיותר צלומים . לא רוצה להתקע באמצע הטיול ללא סוללות למרות שלא נראה לי אבל אם יש משהו נטען בתוך התקציב אז סבבה תודה לכל העוזרים הערה: אם זה באמת באמת שווה ניתן לחרוג ל 700 שח
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מאז ומתמיד אהבתי את תחום הצילום ועכשיו אני רוצה להיכנס לתחום הזה יותר. אני רוצה לקנות מצלמה בזמן הקרוב אבל התקציב שיש לי מספיק רק לפוג'י s6500. ואני מפחד שהיא לא תיהיה מספיק טובה לעומת נגיד ניקון d40 שהיא dslr דיי פשוטה. גם המחירים של ה d40 ממש יקרים. כמו לקנות 2 פוג'י s6500 אפילו יותר. וזה עם עדשת קיט. אני לא יודע מה לעשות ואני מפחד להתאכזב ולהוציא סתם כסף.
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1) הגשר שמחבר בין רומא לוותיקן במבט ממבצר הוותיקן 2) שקיעה מאחורי כיכר שנמצאת ליד משכן נשיא איטליה התמונות צולמו עם קוניקה מינוטה דיימאז' X1 - חרא מצלמה. אני יודה לכם אם תעזרו לי לבחור מצלמה חדשה בנושא שפתחתי
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים על בחירת מצלמה ע"פ הצרכים והגעתי למסקנה שלצרכים שלי שהם: צילומים משפחתיים (ילדים בעיקר)+ קצת נוף+ובע"ח בגן חיות, תספיק מצלמה LIKE SLR ולאחד שכנראה לא ימשיך בשגעון הצילום הלאה, אין צורך ב - SLR (למרות התמונות היפות שהן מפיקות) החלטתי ללכת על מצלמת LIKE SLR ולא קומפקטית, בעיקר בגלל זום אופטי גדול מ - 3 או 4 בקומפקטיות, מתלבט בין 2 מצלמות: FUJI S8100FD CANON PowerShot S5-IS אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לשמוע, התקציב עד 2000 ש"ח (מעבר לתקציב כזה, עדיף להשקיע ב - DSLR) אגב, אם מישהו חושב אחרת על ההקדמה שנתתי, מוזמן להגיב... בתודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטנו לקנות מצלמה חדשה אחרי קריאת המלצות וסקירות הגענו למסקנה שהפוג'י S6500 היא כנראה המצלמה הטובה והמשתלמת ביותר בטווח המחירים שלה ואליה אנחנו מכוונים. הדבר היחידי שמטריד זה נושא המשקל שלה ואנחנו מתכוונים לבדוק את זה. באם היא תהיה כבדה מדי, החלטנו ללכת על הS5700 או הS5600. בעיקר משיקולי תמורה/מחיר. השאלה היא מה עדיף? הS5700 חדשה יותר עם יותר פיצ'רים אבל אין לה את חיישן SUPER CCD כמו שיש בS5600. איזו מצלמה טובה יותר? בעיקר מבחינת איכות תמונה, צילום ביום ובלילה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מתלבט בין ה- 450D, 1000D ו-500D לצילום חובבני. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב-1000D או שאני צריך יותר. השימושים שלי הם צילומים כלליים.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאולימפוס חיבור עדשות מסוג - 4/3 System Lens Mount ועדשות החדשות של פנסוניק חיבור מיקרו 4/3 שאמור עם מתאם להתאים ל-4/3 רגיל השאלה שלי אם הפוקוס האוטומטי יעבוד והעדשה בעצם תהיה מותאמת לחלוטין לכל מצלמת 4/3 רגילה או שלא.. הרעיון הוא לקנות E620 ולהוסיף לה את העדשה הרחבה החדשה שהוציאה פנסוניק (ה-7-14) יעבוד? וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי.. איך תגיב עדשה עם מייצב למצלמה עם מייצב פנימי? זה יכול ליצור בעיה או שהן יתפקדו סבבה ביחד עם שני המייצבים?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן רב שאני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה ולאחר לבטים רבים הוחלט על אחת מהשתיים, ברצוני רק לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהן, האם משהו שמצדיק את ההפרש במחיר (1,100 ש"ח מול 1,500 ש"ח) ? נ.ב. - אם ארכוש את ה- TZ5, ארכוש אותה בארץ, אם ארכוש את ה- ZS3, אעשה מאמץ ואביא אותה מחו"ל, לכם ציינתי 1,500 ש"ח ולא 2,000 ש"ח. תודה רבה, אורן.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאור הבטחתי לדורון ולמרות שהבנתי שהוא הולך בסוף על DSLR, אני מעלה מספר תמונות לתועלת הכלל. להלן קישור לאלבום פומבי בפיקסה. מצטער שחסר ISO200 בתמונות הסכינים, התמונה יצאה מעט מטושטשת. תמונות הסכינים צולמו מעל חצובת כיס קטנה במרחק קטן עם מיקוד במצב מאקרו עם תאורה מעורבת של אור יום מהחלון ונורת ניאון, ללא מבזק. אורך מוקד מינימלי, מפתח צמצם f/2.8 (מירבי). הסכינים הן ד"א, מהקרובה לרחוקה, סכין שף של וויקטורינוקס מסדרת פיברוקס באורך 22 ס"מ, סכין סנטוקו של מאק מסדרת סופריור באורך 16 ס"מ, וסכין פירוק צרפתית מחושלת של ל'אנקלום. http://picasaweb.google.com/fungiman/F40fdSamples# אני אעלה תמונות נוספות בהמשך...
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת איך המצלמת וידאו הזאת?,היא מומלצת? אני מעוניין לקנות אותה, המחיר שלה הוא 2000 ש"ח. יש מצלמת וידאו יותר טובה מזאת במחיר של 2000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. לפני כמה זמן התקלקלה לי מצלמה של חברת casio אני גר ברמת גן .. ורציתי לשאול את דעתכם אם אתם מכירים מעבדה טובה או חנות לתיקון מצלמות של casio שאתם יכולים להמליץ לי עליה .. אשמח אם תענו בהקדם .. בתודה מראש שמעון !
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
היי אבא שלי נוסע שוב לשליחות בארה"ב, והוא החליט לקנות שם מצלמה דיגיטלים במחיר של 300$ -+ אז איזה מצלמה ההיתם ממליצים לו? אם אפשר גם לינק תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
-
כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 1500 שח וזקוק לעזרתכם. אני מחפש מצלמה לשימוש מישפחתי וגם ולא פחות חשוב מצלמה לטיולים. זקוק לעזרתכם בבחירת מצלמה כמה שיותר איכותית. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה יעוד: סטילס, מסך דיי גדול(אבל זה לא הכי חשוב), זמן תגובה בין צילום לצילום מהיר ככל האפשר, מותג אמין ושתהיה קומפקטית ככל האפשר. תקציב: 1000-1500 ש"ח. הכי הכי הכי חשוב זה זמן תגובה בין תמונה לתמונה, אם אפשר שיהיה במהירות שיא, באיכות גבוהה מאד כמובן שתיהיה התגובה המהירה(כגון 3 מגה פיקסל ומעלה). גם חשוב, לא שהיא תעבור בין תמונה לתמונה מהר, אלא גם שתצלם ותעבד את התמונה מהר ככל האפשר(אם תרצו תתקראו לכל הבוכטה הזאת שכתבתי כאן"צילום רציף מהיר"). תודה מראש. .swg
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
התמונה המוקטנת [איכות גרועה]: התמנוה הגדולה: http://img463.imageshack.us/full.php?image=img09841hn.jpg
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שמשפחתי מתרחבת, החלטתי להחליף את ה-canon a510 שלי במצלמה מהירה יותר. כל הזמן חשבתי על Fuji S6500FD אבל ראיתי שיש לה צורך ב-4 סוללות AA. ומכיוון שאני כרגע על הסוללות האלו ואלו סוללות שאין להם כוח כמו הליתיום , החלטתי שאני אקנה מצלמה עם סוללת ליתיום. הדבר החשוב במצלמה הוא שתהיה מהירה מאוד ותצלם ברגע הלחיצה. האם הכי כדאית מבחינתי היא ה-Nikon D40 ? או שיש זולות יותר שמתאימות?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שתי מצלמות מדהימות לכל אחת היתרונות וחסרונות שלה.. אם יש בידכם ידע על אחת או יותר ממצלמות אלו בבקשה רישמו תגובתכם שנדע אחת ולתמיד מה הפייבוריטית... טנקס
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מצלמה ראשונה, אולי תוכלו לייעץ לי מה כדאי. אף פעם לא צילמתי באופן מקצועי או חצי מקצועי. אני מתכנן להשתמש בה בעיקר בשביל לצלם אנשים, אז דיי חשוב לי עומק שדה (מקווה שזה המונח הנכון). חשובה לי גם שליטה על הצילום - משהו יותר מאשר ללחוץ על כפתור ולשכוח, אני מקווה לצלם כתחביב ורוצה להשתפר. דיי השתכנעתי שאני צריך מצלמת SLR, אבל אני יכול גם להשתכנע אחרת. התקציב שלי הוא בסביבות ה - 2000, אבל אם אפשר פחות אז רצוי. תודות, דני
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-