עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. תקציב שלי 600 שח רוצה מצלמה טובה. שנותנת תמונות עם איכות טובה להדפסה וגם טובה בהקלטת וידיוא חשוב שלא תהיה הגבלה על אורך הודיוא ואם תהיה שתהיה הגבלה לא פחות מ 10 דקות. חשוב מאוד שלא תוכל בטריות כמו שהמכונית אוכלת בנזין. כמה שיותר צלומים . לא רוצה להתקע באמצע הטיול ללא סוללות למרות שלא נראה לי אבל אם יש משהו נטען בתוך התקציב אז סבבה תודה לכל העוזרים הערה: אם זה באמת באמת שווה ניתן לחרוג ל 700 שח

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by Gil28,

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  3. שלום חבר'ה .. לפני כמה זמן התקלקלה לי מצלמה של חברת casio אני גר ברמת גן .. ורציתי לשאול את דעתכם אם אתם מכירים מעבדה טובה או חנות לתיקון מצלמות של casio שאתם יכולים להמליץ לי עליה .. אשמח אם תענו בהקדם .. בתודה מראש שמעון !

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה יעוד: סטילס, מסך דיי גדול(אבל זה לא הכי חשוב), זמן תגובה בין צילום לצילום מהיר ככל האפשר, מותג אמין ושתהיה קומפקטית ככל האפשר. תקציב: 1000-1500 ש"ח. הכי הכי הכי חשוב זה זמן תגובה בין תמונה לתמונה, אם אפשר שיהיה במהירות שיא, באיכות גבוהה מאד כמובן שתיהיה התגובה המהירה(כגון 3 מגה פיקסל ומעלה). גם חשוב, לא שהיא תעבור בין תמונה לתמונה מהר, אלא גם שתצלם ותעבד את התמונה מהר ככל האפשר(אם תרצו תתקראו לכל הבוכטה הזאת שכתבתי כאן"צילום רציף מהיר"). תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  5. התמונה המוקטנת [איכות גרועה]: התמנוה הגדולה: http://img463.imageshack.us/full.php?image=img09841hn.jpg

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by overload,

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  7. האם קיימת מצלמת סטילס דיגיטלית, שיכולת הקלטת הווידאו שלה (הסרטה) הוא טוב יותר מההסרטות הגרועות של רוב מצלמות הסטילס ? או במילים אחרות, מהי מצלמת הסטילס הדיגיטלית, שיש לה את צילום ווידאו האיכותי ביותר ?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by mikitur,

למי שיש מצלמה להציע לי עד 4000 ש"ח שישלח לי לאימייל הודעה mikitur@netvision.net.il

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  9. Started by R0tem1,

כשאני מנסה להעתיק את התמונות אני מקבל הודעת שגיאה, או שהמיקום (כל התיקיה) לא נגישה או שתמונות ספציפית לא ניתנת להעתקה והכל מתבטל. נסיתי גם עם כבל וגם עם קורא כרטיסים התמונות שם ממש חשובות... מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by yuvalkob,

סופה מדהימה שחבר שלי צילם היום עם הדיגיטלית שלו מכביש החוף בחיפה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

11. Started by fungiman,

לאור הבטחתי לדורון ולמרות שהבנתי שהוא הולך בסוף על DSLR, אני מעלה מספר תמונות לתועלת הכלל. להלן קישור לאלבום פומבי בפיקסה. מצטער שחסר ISO200 בתמונות הסכינים, התמונה יצאה מעט מטושטשת. תמונות הסכינים צולמו מעל חצובת כיס קטנה במרחק קטן עם מיקוד במצב מאקרו עם תאורה מעורבת של אור יום מהחלון ונורת ניאון, ללא מבזק. אורך מוקד מינימלי, מפתח צמצם f/2.8 (מירבי). הסכינים הן ד"א, מהקרובה לרחוקה, סכין שף של וויקטורינוקס מסדרת פיברוקס באורך 22 ס"מ, סכין סנטוקו של מאק מסדרת סופריור באורך 16 ס"מ, וסכין פירוק צרפתית מחושלת של ל'אנקלום. http://picasaweb.google.com/fungiman/F40fdSamples# אני אעלה תמונות נוספות בהמשך...

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by R0tem1,

1) הגשר שמחבר בין רומא לוותיקן במבט ממבצר הוותיקן 2) שקיעה מאחורי כיכר שנמצאת ליד משכן נשיא איטליה התמונות צולמו עם קוניקה מינוטה דיימאז' X1 - חרא מצלמה. אני יודה לכם אם תעזרו לי לבחור מצלמה חדשה בנושא שפתחתי

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  13. איך המצלמה בטלפון הזה ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 ולאיזו מצלמה דיגיטלית בסגנון של ה A610 יש וידאו נורמאלי ? תודה

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by multicore,

שם הדוגמן: יאסיק מצלמה: Canon IXUS 85IS מצב צילום מאקרו עם חשיפה נמוכה בתנאי תאורה של חדר.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מפליג מחר לאירופה ומאחר שבדיוטי-פרי בנמל אין משהו טוב (חוץ מקנון 4MP מגעילה) החלטתי להביא מצלמה איכותית מחו"ל.. עכשיו, יש להגדיש שאין לי נסיון קודם עם מצלמות דיגיטליות -זאת תיהיה הראשונה שלי. (עד עכשיו היה לי רק פילם) התקציב הוא עד 250$, (עדיף פחות) הדרישות שלי מהמצלמה הן די בסיסיות: איכותות תמונה מעולה (וכל היוצא בזה: מעבד תמונה/חשיין טובים ואיכותים) לפחות 5MP, קלות השימוש לא ממש חשובה לי, וכמה שיותר פיצ'רים במצלמה -יבורך זמן תגובה מהיר בין תמונה לתמונה. הכי חשוב: אם אפשר, שהיא תהיה מתוצרת יפן, כי הבנתי שאלה הכי איכותיות. עכשיו לשאלון: - אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה? אנשים, נופים לא תמונות רחבות מידי.- דברים בסיסים. - כמה מ…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by waizman,

מצלמה Canon A510 אין לי מושג עדיין איך להשתמש בה כ"כ... קיצר, ניסיתי לצלם פה משהו, יצא חמוד לפעם ראשונה לדעתי... ואין לי מושג למה יש שם כאלה פאקים אדומים... אנג'וי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

תסלחו לי על כמות התמונות הגדולה מהרגיל... היה קצר, צבעוני ומעניין. אני חושב שכמות הצלמים ביום הזה היתה גדולה מכמות החוגגים.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  18. שלום לכולם.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ISO ומה עושה האופציה הזאת במצלמה ???למשל אצלי יש 200 , 400 , 800 מה זה אומר??? -------------- יש ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5000 ואני רוצה לצלם למשל עצם מסויים ,עכשיו אני רוצה שהעצם יהיה ברור אבל מה שמאחוריו יהיה מטושטש מין פוקוס כזה. באיזה מצב אני אמור לצלם ? אוטומט,P,S,M אני לא ממש יודע,אני משחק עם הזום ומנסה להתמקד אבל הזום לא מצליח להתמקד כמו שצריך אולי אני צריך לעבור לפוקוס לא אוטומטי או משהו כזה ?......מישהו. עוד שאלה קטנה מה עושה מקרו הציור עם הפרח?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  19. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מתכוון לקנות בארה"ב - על כן עד 600$. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרבה נופים, רחובות, אנשים, אירועים, גם בתנאי תאורה פחות טובים (נניח בתוך הבית) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני אוהב יותר את התמונות ללא הפלאש אבל אם חשוב לי לתפוס את הרגע אז אני מוכן גם עם פלאש מוקפץ. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פל…

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by Neo810,

שלום לכולם, החלטנו לקנות מצלמה חדשה אחרי קריאת המלצות וסקירות הגענו למסקנה שהפוג'י S6500 היא כנראה המצלמה הטובה והמשתלמת ביותר בטווח המחירים שלה ואליה אנחנו מכוונים. הדבר היחידי שמטריד זה נושא המשקל שלה ואנחנו מתכוונים לבדוק את זה. באם היא תהיה כבדה מדי, החלטנו ללכת על הS5700 או הS5600. בעיקר משיקולי תמורה/מחיר. השאלה היא מה עדיף? הS5700 חדשה יותר עם יותר פיצ'רים אבל אין לה את חיישן SUPER CCD כמו שיש בS5600. איזו מצלמה טובה יותר? בעיקר מבחינת איכות תמונה, צילום ביום ובלילה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by pc7,

שתי מצלמות מדהימות לכל אחת היתרונות וחסרונות שלה.. אם יש בידכם ידע על אחת או יותר ממצלמות אלו בבקשה רישמו תגובתכם שנדע אחת ולתמיד מה הפייבוריטית... טנקס

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by orlupo,

האם מישהו יכול להביא תמונות של Z1 ו-Z10? רצוי גם תמונות של צילומי לילה... בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  23. (כמו בקנון A590) אם כן, האם יש מצלמות נוספות (לא של canon) עם האפשרות הזו?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by ביצה קשה,

http://gilzur.deviantart.com/

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.