עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני גם מחפש גם מצלמה בערך באותו טווח מחיר (אולי טיפה יותר..... 1500 גמיש) חשוב לי: תגובה מהירה יחסית קומפקטיות אמינות ידידותי ל"מתחילים" מיצב תמונה (אם זה מה שאני חושב שזה- כמו בוידיאו? כאילו מוחק תזוזות וכאלה) ולא הבנתי ממש מה הקטע של העדשות- אבל פשוט מה שיותר טוב אם זה משהו ממש משוגע ואדיר- אין לי בעיה גם 2000 ככה דרך אגב- יש לי כרטיס 2 gb של Memory Stick Pro Duo אז זה כמובן יתרון גדול אם אוכל להשתמש בו במצלמה (נראה לי זה רק סוני...)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Satlan,

http://img99.imageshack.us/img99/5562/imgp2926borderwm7.jpg http://img89.imageshack.us/img89/5027/imgp2622ce4.jpg http://img513.imageshack.us/img513/1120/imgp3072en1.jpg http://img150.imageshack.us/img150/4568/imgp2922bwwb4.jpg תגובות,הצעות לשיפור,ביקורת , הכל יתקבל בברכה,בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לאחר שדאגתי לעצמי למצלמה, הגיעה הזמן לשדך לאחי אחת. אני מחפש מצלמה קומפקטית או דמוי DSLR שתפיק תמונות טובות עם פלאש, משום שלילדים אלו אין כוח לחכות לעמוד בשקט לשניה ותמונות ללא פלאש יוצאות מרוחות. בנוסף אשמח אם המצלמה תצלם וידיאו באיכות טובה, ושאיכות התמונה הכללית תהיה מספיק טובה לפיתוח תמונות. אז בואו נסכם, הדרישות העיקריות מן המצלמה הן: 1. איכות תמונה מספקת לפיתוח תמונות (לפעמים גם גדולות יותר מן הממוצע) 2. איכות וידיאו מספקת אז אני מתלבט בין הדגמים הבאים: פוג'י: F40 S5700 קנון: כל סדרת הPS מה לדעתכם כדאי? אשמח לתשובה מהירה, אני רוצה לרכוש לו את זה ליום ההולדת הקרב. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Neo810,

שלום לכולם, החלטנו לקנות מצלמה חדשה אחרי קריאת המלצות וסקירות הגענו למסקנה שהפוג'י S6500 היא כנראה המצלמה הטובה והמשתלמת ביותר בטווח המחירים שלה ואליה אנחנו מכוונים. הדבר היחידי שמטריד זה נושא המשקל שלה ואנחנו מתכוונים לבדוק את זה. באם היא תהיה כבדה מדי, החלטנו ללכת על הS5700 או הS5600. בעיקר משיקולי תמורה/מחיר. השאלה היא מה עדיף? הS5700 חדשה יותר עם יותר פיצ'רים אבל אין לה את חיישן SUPER CCD כמו שיש בS5600. איזו מצלמה טובה יותר? בעיקר מבחינת איכות תמונה, צילום ביום ובלילה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by overload,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by KoM,

תמונה קצת אחרת, צולמה בפארג לפני כשנה בערך (עם האולימפוס הישנה).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by pini240,

איך מבצעים נעילת חשיפה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אוקיי אז נתחיל מי זה שאני רציתי לקנות מצלמה אז ידעתי והבנתי שלא כל המצלמות מושלמות ואם לוקחים מסרטת וידאו אז הצילום סרטי וידאו יותר טוב מהצילום תמונות באיכות וכך להפך שקונים מצלמת וידאו אז התמונות יהיו באיכות יותר טובה מהסריטי וידאו, אז אני רציתי יותר צילום סרטי וידאו מאשר צילום תמונות סטילס רגילות אז כל הזמן ושאני אומר כל הזמן אני מתכוון כל הזמן ישבתי וחרשתי על האינטרנט להבין מה זה דיגיטלי מה ההבדל בין דיגיטלית לאנולוגית מה מיוחד בדיגיטלית לבסוף החלטתי ללכת על מצלמת וידאו דיגיטלית אבל אז התעוררו וצצו להם עוד בעיות שהם: כדי לשמור את האיכות של אפקט הדיגיטל אז זה תלוי במלא מלא מלא דברים לדוגמא אני רציתי לראות את הסרטים בויאו הביתי של להקליט את הסרט שלי לקלטת גדולה כזאת ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by sagi5,

וגם את זאת מומלץ לראות בגדול http://static.flickr.com/54/184792110_7b92c35079_o.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dimitryus,

שלום, דרושים חובבי צילום ו\או גרפיקה, לפרוייקט רציני באינטרנט, מדובר על משהו לבעלי אחריות בלבד שמתעניינים בצילום ומוכנים לתת מעצמם לקידום קהילת הצילום האומנותי\דוקומינטרי בישראל. לעוד פרטים יש ליצור קשר באיסיקיו: 222281888 או במנג'ר dimkaaa@hotmail.co.il אני מקווה מאוד שאני לא עובר על אף חוק באתר, ואבין ואקח לצומת ליבי עם האשכול ימחק.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני הולך להזמין את המצלמה מ BH היום. מה כדאי לי להוסיף לחבילה? (תיק ודברים כאלו אני עוד לא מתכוון לרכוש עדשות נוספות כנראה)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by R0tem1,

1) הגשר שמחבר בין רומא לוותיקן במבט ממבצר הוותיקן 2) שקיעה מאחורי כיכר שנמצאת ליד משכן נשיא איטליה התמונות צולמו עם קוניקה מינוטה דיימאז' X1 - חרא מצלמה. אני יודה לכם אם תעזרו לי לבחור מצלמה חדשה בנושא שפתחתי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by R0tem1,

נמלטים המקדש מחוץ לעיר פורטרט: "מה? מצלמה?"

14. Started by lion03,

יש לי פוטוסמרט 735 של HP והיום כשצילמתי איתה היא פתאום הפסיקה לעבוד ולא נדלקת לפני כמה ימים היא נפלה אבל הכל היה בסדר. מישהו יודע מה לעשות ואיך השרות של HP?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

כבר הספיקו לבלבל אותי כמה אנשים ולהגיד שטויות או שלא אז אני חיב לקבל תשובה פעם אחת ולתמיד... במצלמות דיגיטליות כמה שגודל החיישן גדול יותר הוא טוב יותר נכון?, אז אם ככה חיישן בגודל 1/2.5 גדול יותר מ1/1.8? או ש 1/1.8 גדול יותר מ 1/2.5?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by 12w23e,

שלום לכולם, מכיוון שמשפחתי מתרחבת, החלטתי להחליף את ה-canon a510 שלי במצלמה מהירה יותר. כל הזמן חשבתי על Fuji S6500FD אבל ראיתי שיש לה צורך ב-4 סוללות AA. ומכיוון שאני כרגע על הסוללות האלו ואלו סוללות שאין להם כוח כמו הליתיום , החלטתי שאני אקנה מצלמה עם סוללת ליתיום. הדבר החשוב במצלמה הוא שתהיה מהירה מאוד ותצלם ברגע הלחיצה. האם הכי כדאית מבחינתי היא ה-Nikon D40 ? או שיש זולות יותר שמתאימות?. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי אנשים , מקודם חזרתי מפסטיבל בראשית , הנה כמה תמונות שלקחתי. אני מקווה שהם פחות גרועות מהקודמות , אחרי הכל , הכישרון שלי שווה ל___ נ.ב וכן , אני יודע שבתמונה האחרונה היה עדיף בחורה עם גוף טוב , מאשר חבר שמנמן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קראתי את כל הדיונים על בחירת מצלמה ע"פ הצרכים והגעתי למסקנה שלצרכים שלי שהם: צילומים משפחתיים (ילדים בעיקר)+ קצת נוף+ובע"ח בגן חיות, תספיק מצלמה LIKE SLR ולאחד שכנראה לא ימשיך בשגעון הצילום הלאה, אין צורך ב - SLR (למרות התמונות היפות שהן מפיקות) החלטתי ללכת על מצלמת LIKE SLR ולא קומפקטית, בעיקר בגלל זום אופטי גדול מ - 3 או 4 בקומפקטיות, מתלבט בין 2 מצלמות: FUJI S8100FD CANON PowerShot S5-IS אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לשמוע, התקציב עד 2000 ש"ח (מעבר לתקציב כזה, עדיף להשקיע ב - DSLR) אגב, אם מישהו חושב אחרת על ההקדמה שנתתי, מוזמן להגיב... בתודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני רוצה לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אות למצלמת אינטרנט איך אני יכול אם זה בכלל אפשרי? (CANON PS1) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nas,

http://www.raynox.co.jp/english/dcr/dcr2020pro/ יש לימשהוא פרטים\המלצות על העדשה הזאת כתוספת לסוני F828 ? חיפשתי ביקורות ברשת אבל לא מצאתי עליה כלום ..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. המצלמה שלי לא עובד כשאני בא לצלם מהשו !! זה כותם לי שYOUR DRIVERS IS NOT מהשו כזה ועוד.. אני מתקין את ה DRIVERS וזה כותב לי עדיין שזה לא מוצא את הDRIVERS הבעיה היא שאני מתקיןןןןן אותם וזה לא מוצא :pissed: עזרו לי !!!! בקקשה ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by -impreza-,

תגובות והערות יתקבלו בשמחה =]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Mafteah,

מזהיר התמונה הוקטנה קצת אבל עדיין גדולה http://mafteah.co.il/shemesh.jpg מה אתם חושבים? יש עוד תמונות אבל זה אחר כך. יש מה לערוך אותה במחשב? ואם כן אז איך? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Nick_Less,

תמונת ממצג של כוחות הביטחון שנערך אתמול בגני התהרוכה בת"א. הראו שם את "מזרן המתאבדים" שמסוגל לבלום אדם שנופל נפילה חופשית מגובה של עד 50 מטר (הקפיצה הזאת הייתה 15 מטר),ירידה ברתק (עם חבל),חילוץ אנשים מתוך ומיתחת רכב בתאונת דרכים והסבר על כלים שונים שיש לשירותי כבאות והצלה פגיעה במרכז

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לאחר כחמש שנים של פעילות אבא החליט להפטר מה-c700 Ultra Zoom שלנו ולקנות מצלמה חדשה. התקציב, 2000 ש"ח. הדרישות שלי למצלמה: - זום אופטי גבוה כמה שיותר. - אפשרות למשחק מירבי עם ה-Aperture ו-Shutter Speed - מסך LCD שאשכרה רואים בו משהו. לגודל, אין ממש חשיבות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות