צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי , אז אחרי קצת זמן עם ה K100D שלי ועדשת הקיט החלטתי להחליף את העדשה הישנה. הצרכים שלי הם צילום בתנאי תאורה קשים (מועדונים) . ככה שהיא חייבת להיות 2.8 קבוע (יש פחות?). בדקתי לאחרונה כמה עדשות שונות , אורכי המוקד צריכים להיות באיזור ה 24-70 \ 28-74 עכשיו אני משתמש ב 18-55 , והיא טיפה יותר רחבה ממה שאני צריך... הבעיה העיקרית איתה שהיא 3.5 - 5.6 . יש עדיפות לעדשות פנטקס \ סיגמא מיכוון שאני בקשרים טובים עם היבואן , ככה שאני אוכל לקבל הנחה כלשהי. פנטקס - קרט סיגמא - MDK בכל מקרה התקציב הוא 2500-3000 שקל ברגע שאני נמצא עדשה אני אקנה אותה באותו היום סביר להניח. עד עכשיו הסתכלתי על כמה עדשות : סיגמא : http://www.bsdphoto.co.il/productspec.asp?id=1696 פנטקס (יש לי הרגשה שז…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://gizmodo.com/gadgets/digital-cameras/canon-eos1d-mark-iii-shoots-10-frames-per-second-238661.php
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי... ברשותי Fuji S6500fd האם אפשרי לחבר לה גריפ?... ולכל התוהים...לא המצלמה ממש לא כבדה, אני רוצה גריפ כדי להפוך את העניין של זמינות סוללות לפשוט ונוח... וזה יהיה נחמד יותר אם יהיה לי גריפ =) עד היום ראיתי גריפ רק למצלמות רפלקס ...אבל אולי אני טועה ויש גם גריפים למצלמות כמו שלי מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי היום של קשת בענן מעל הבניין של עיריית י-ם לא יצאה טוב וניסיתי לשפר אותה קצת: התמונה המקורית: אחרי עריכה: עריכה: הנה גרסאות של 800X600 למי שהגרסאות למעלה גדולות מדיי בשבילו.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לבחור מצלמה הכי טובה שאפשר להשיג בטווח מחיר הזה? תעזרו לי לבחור בין שני הדגמים Fuji S6000 וcanon S3 אין צורך לפרוט רב רק לכתוב את שם הדגם ולציין אם אפשר-היתרונות וחסרונות... תודה :hi:
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום. רכשתי את הפוג'י S5600 לפני כמה חודשים וצילמתי מאז כמה מאות של תמונות. מה שאני מחפש זו תוכנה ידידותית וקלה לשימוש שתתקן תמונות שלא יצאו טוב (חשיפה נמוכה או גבוהה מידיי וכו). ראיתי את ההמלצה בלינק שלמטה אך אני מחפש תוכנה שתומלץ פה מניסיון אישי - אין מניעה שזו תהיה תוכנה בתשלום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3367236,00.html
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כבר קרוב לעשור קיימת אצלי בבית מצלמת slr (פילים) ששירתה אותנו נאמנה עד שצירפנו למשפחה 2 קומפקטיות (a530 של קנון ו5050 של פוג'י). 2 הקומפקטיות נחמדות לשימוש במצבים מסויימים אבל פשוט אין כמו slr טובה. אז החלטנו לקנות slr במקום הנוכחית. אז מספר שאלות: 1) האם ניתן להשתמש בעדשות (יש לנו 3 עדשות) מהמצלמה הנוכחית (מצלמה של ניקון)? 2) יש לנו פלאש מקצועי למצלמה אז האם יהיה ניתם להשתמש גם בו? 3) אם אפשר המלצה למצלמה מבית ניקון (בגלל העדשות בעיקר) אז אני אשמח מאד (מצלמות כניסה בעיקר שהמחירים מתייחסים לגוף בלבד)... תודה, יובל
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית ככה מינימום 5MP עכשיו יש את המצלמות הפשוטות שעולות הכל מ 700 ש"ח ועד אינסוף בערך... שזה לדוגמה כל הקנון למיניהן (שיש בערך איזה מיליון דגמים שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם), מינולטה ניקון אולימפוס וכו' וכו'.. סתם דוגמה פרועה Canon PowerShot A540 שעולה בערך 800 ש"ח ויש את הדמוי SLR שהן מתחילות מ 1200 ש"ח בערך, ויש להן כבר זום אופטי של 10 לפחות וכו'.. לדוגמה: Olympus SP500 UltraZoom שעולה 1200 ש"ח השאלה: אם באמת שווה להשקיע במצלמה כזו- או שבעצם עדיף לקחת אחת מהרגילות? מה בעצם היתרון של המצלמות הרגילות פה? ושאלה האחרונה: אילו מדדים הם חשובים באמת במצלמה דיגטלית? ז"א- אני יודע מה זה חברה טובה, אני יודע MP, ואני יודע שזום אופטי זה חש…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב נו פחות או יותר אבל זאת הבחירה שלי סו פאר עכשיו ... איפה כדאי לקנות ? מה אני צריך לברר, יש עדשה טובה יותר שששוה לקחת במקום עדשת הקיט ? וכל מידע נוסף יתקבל בברכה (: דנקה
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לאבא שלי מצלמה עד סכום של 800 ש"ח. המצלמה לא צריכה 2-3 מגה פיקסל. ואין לי שום בעיה שתיהיה מהדור הישן יותר ולא חדשה כמו a530 וכדומה. אולי שווה להסתכל ביד שניה על הcasio ?. מה שחשוב לי זה : 1. הגודל - שתוכל להכנס לכל כיס. 2. איכות תמונה. ----- עריכה: טוב אני מבין שאני מבקש משהו בלתי אפשרי, אז אולי רק המלצות על אילו מצלמות יד שניה לחפש?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
בשעה טובה קניתי היום את ה A710 הנה אחת התמונות הראשונות שצולמו איתה (אשתי צילמה)
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמנם שאלה של מתחיל, אבל חשוב לי לדעת: אם אני רוצה להדפיס את התמונות שאני מצלם, האם כדאי לצלם אותן מראש באיכות וברזולוציה הגבוהות ביותר, או שאין לזה משמעות כשמדפיסים תמונה קטנה ? (המצלמה אגב היא COOLPIX 4300 של Nikon) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הצצתי מהחלון ראיתי חתולים לקחתי מצלמה וצילמתי התמונה עברה קצת PS
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם משהו מסריח פה? חוץ מהעובדה שהם הכניסו בטוח את הריבייט פנימה. http://www.bestpricecameras.com/prodetails.aspx?prodid=702774&display=2 נערך: ושמחירי הכרטיסים והאביזרים שם יקרים בצורה מהממת.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בעדשה שמכפילה את הזום ? האם זה פוגע באיכות התמונה? עיוותים וכאלה? בקיצור מה החיסרונות של עדשה מסוג שכזה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מצלמה קומפקטית. 2. מצלמה d-slr. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
יש לי מצלמה olympus c-50 קניתי כרטיס זיכרון חדש.. 1GB.. וזה עושה לי שגיאה.. לפני זה היה לנו 32MB.. קנינו היום 1GB.. (כרטיס ) וכשאני מפעיל.. זה עושה לי כזה.. card setup.. ויש לי שתי אפשרויות.. Power off ו- format אני עושה פורמט.. ואחרי זה כשאני כבר בא במצב לצלם.. זה כותב לי על המסך "card error!" מה הבעיה? =\
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5200. עברתי על האפשרויות של המצלמה ונאמר לי שניתן ע"י צילום באפשרות הידנית לקבל תמונות יותר איכותיות. מישהו היה אמור ללמד אותי להשתמש בה אבל בסוף זה לא הסתדר. נכון שהמצלמה היא לא SLR אבל בכל זאת אפשרויות צילום יש לה. האם מישה מכיר מדריך פשוט למצלמה הזאת (יש לי את הPDF שלה) או בכלל לצילום שיכול לתת לי קצת יותר מושג על שימוש נכון במצלמה?. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כבר פרסמתי ת'רד לא מזמן ורציתי ללכת על הפוג'י, אבל אחותי, שהמצלמה בעיקר בשבילה החליטה שמה שהכי חשוב לה הוא הזום במצלמה והפוג'י לא מספיקה לה ביכלל... אני צריך שתעזרו לי למצוא מצלמה שהנקודות החשובות בה הן זום גדול יחסית, צריכת סוללות טובה יחסית, ואיכות תמונה שלא תאכזב אבל לא צריכה להיות מהמפציצות שמקפיצות את המחיר משמעותית. התקציב הוא בערך 1700 ש"ח, אם צריך לחרוג בשביל מצלמה שתספק את הצרכים אשמח לקבל גם את ההצעות החורגות.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפל לי אתמול המגן שמש של העדשה (Lens Hood)... אין לי מושג איך זה קרה אבל אפילו לא שמתי לב, כנראה הוא פשוט לא היה מחובר כמו שצריך ואני משער שכשהידקתי אותו לא עשיתי זאת עד הסוף...אז הוא פשוט נפל מאיפה אני משיג אחד חדש שיתאים למצלמה שלי? מצלמה Fuji S6000/6500 כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-