צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום =] כרגע יש לי Olympus FE-110 שאני מתעב אותה כ"כ!!! אני רוצה לקנות מצלמה מהמשכורת שלי ואני מוכן לשלם עד 1500 שקל, כמובן שאני מעדיף פחות. אני רוצה מצלמה שלא תהיה מאוד מסובכת ושאני יוכל להשתמש בה גם כשאהיה קצת יותר ממתחיל. חשבתי על שתי מצלמות בנתיים: Canon S3 IS ששמעתי מחבר שקנה שהיא מצלמה מצונית. Canon Powershot A630 ששמעתי מדוד שלי שהיא מצלמה גם כן מצוינת. [הבדל של איזה 350 שקל בין שתי המצלמות - הS3 יקרה יותר] עוד מצלמות ? המלצות? טענות? הערות? הארות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של 150-170$, חשוב שהיא תהיה קומפקטית (תוכל להכנס לכיס) ושתהיה פשוטה מבחינת הגדרות, זאת אומרת השימוש הוא לבן אדם שרק רוצה ללחוץ ולצלם ולא מעוניין בתכונות למקצוענים. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים בארץ. תודה גדולה לכולם ! *שמתי לב לת'רד כאן שמתייחס גם כן לקניית מצלמה בארה"ב, פשוט המחירים שם הם כ250$ ולצערי אני לא יכול להרשות לעצמי.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. יש לי Eos 888 וחשבתי לעצמי, איזה נחמד היה אם היא הייתה דיגיטלית. ואז נזכרתי בEos 303. היא טובה? מה היתרונות והחסרונות של מצלמות רפלקס? ומה עדיף יותר? רפלקס או קומפקטיות?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני בסך הכל מחפש מצלמה לא יקרה קומפקטית, קלה ופשוטה לתפעול. אני לא מצלם הרבה בעיקר טיולים ואת הילדים. לפי אתר היצרן יש לה מייצב תמונה דיגיטלי. בסך הכל גם המחיר שלה מאד קוסם מה עוד שיש לי כבר כרטיס מתאים של 1 גיגה. קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=FE230
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות מצלמה מהדיוטי פריי עכשיו אני לי מושג איזו אני מחפש מצלמה יחסית קטנה בבית חשוב לי אפשריות מתקדמות כגון שליטה על פרמטרים צמצם חשיפה וכו' והתקציב לדעתי באיזור 200$ + מה האפשריות שלי ? המון תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי. איזה מצלמה מבין השתיים תיתן איכות תמונה יותר גבוה (בהסתכלות על הצמצם, זום, עדשה, וכו'...) A710IS או 720IS. לא יצא עדיין ל720 ביקורות וסקירות כך שאני לא יודע מי תיתן איכות תמונה (לרוב במצב אוטו' יותר טובה). תודה מראש למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי.. כמו שרובכם יודעים החלפתי את ה K100D ועברתי ל Nikon D80 קניתי כבר עדשת 24-70 2.8 , והיום קיבלתי את הפלאש החדש. התרשמות ראשונית.... מדהים! חשבתי שיקח לי שבועות ללמוד אותו (זה מה שלקח לי בשביל ה Sigma EF500DG שכבודו במקומו מונח) כבר עכשיו , אחרי שעה בערך של התעסקויות (רובם סתם צילומים עם פלאש ובדיקות בסיסיות) ניסיתי פלאש אחלוטי , עובד מדהים! הבאתי את ידידה שלי לצלם אותה קצת , זה נחמד שיש 2 מקורות אור. מה שכן , יש לי כמה שאלות קטנות , אני בספק אם להרבה ממכם יש אותו.. אבל אולי לחלק יש מושג. אז ככה , עם הפלאש קיבלתי עוד 3 חתיכות פלסטיק שקופות כאלה, שנראות בדיוק כמו הכרטיס הלבן שעל הפלאש.. זה מן הסתם במקומו.. הרעיון שהם בצעים של ירקרק חום כזה , ואדמדם. ההשערה הראשונה שלי ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מברר בשבילו. אז ככה: הוא יצלם לרוב בתוך מבנים סגורים. הוא רוצה לפחות 7 מגה פיקסל. מצלמה קומפקטית ולא גדולה. כמו שנאמר תקציב 800 ש"ח לא יותר. הוא לא ממש מבין בצילום וזה בערך השאלות הבסיסיות ששאלתי אותו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו כאן יכול להמליץ על מקום שאפשר ללמוד בו צילום דיגטלי בחיפה? וגם איפה יש מדריכים טובים באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להעלות דוגמה להבדל בין עדשת 28 לעדשת 35 לעדשת 38 מבחינת כמות הפריטים שנכנסים לתמונה. המטרה לראות עד כמה חשוב ההבדל בצילום בתוך חדר סטנדרטי בבית. אני חושב על קניית מצלמת סניו Sanyo Xacti HD2 שמתברר שהעדשה שלה 38 מ"מ וזה מתחיל להפחיד אותי אחרי שקראתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286664.0 אני מתלבט עכשיו אם לקנות, לשימוש משפחתי, לתמונות סטילס את הפוג'יה f31 בעלת עדשת ה-35 שכל כך שיבחות אותה בפורום, או הריקו r6 כעצת boren הבאה: "לא, הפוג'י F31 היא מצלמת הכיס עם איכות התמונה הכוללת הכי טובה היום, אבל איכות תמונה זה לא הפרמטר היחידי בקניית מצלמה. אם הייתי צריך להשתמש במצלמה אחת בלבד מבין מצלמות הכיס שהוזכרו בדיון, ההעדפה הראשונה שלי הייתה…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם כשאני מפתח תמונות ממצלמה דיגיטלית ניתן למחוק את כל התמונות מהכרטיס זכרון ולצלם מחדש על אותו אחד?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ירדתי למטה עם הכלב.. החלטתי לעשות נסיון קטן.. זה מה שיצא נראה לי שהתמונה במקור יצאה טוב יותר ושניסיתי לערוך הרסתי אותה עריכה : כן כן.. אני יודע שחסרה קצת חדות.. הנחתי את המצלמה על אבן שעשיתי את שלושת החשיפות :פ
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
תכונות נדרשות: תמונה איכותית, כרטיס זיכרון גדול, מסך גדול, שהסוללות יספיקו להרבה זמן ושתהיה קומפקטית. המצלמה בעיקר לטיולים. פחות חשוב גודל זום והרבה מגה פיקסל, היא תשמש למשפחה בעיקר לטיולים. אין צורך שיהיו לה אפקטים מיוחדים(צילום בשחור לבן וכו')
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. התקציב שיש לי הוא בסביבות ה- 4-5K (כולל הכל). אפשר לחרוג, אבל לא בהרבה. לאחר קריאת כמה נושאים בפורום הזה וביקורות של dpreview אני מתלבט בין כמה מצלמות: 1. Canon 400D + עדשות קיט 2. Pentax K10D + עדשות קיט 3. Pentax K100D + עדשות יותר טובות היתרון שאני רואה ל- 400D על המצלמות של Pentax הוא בכך שהיא יותר נפוצה ולכן יותר פשוט למצוא עבורה ציוד (עדשות). מה שקצת מרתיע אותי מה-Pentax הוא הנושא של איכות ירודה של ה- JPEG שהיא מוציאה (יחסית לקנון). לא יצא לי עד עכשיו לעבוד עם תמונות RAW ולכן זה קצת מרתיע אותי. אשמח גם לשמוע המלצות לגבי חנויות. כרגע ההתלבטות היא בין ה- BSD ל- Camera Eilat (מתכנן נסיעה לאילת וחושב גם לקפוץ לחנות שם). מה שכן, לפי…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב תראו, אני צריך מצלמה קומפקטית במיוחד (דקה), שתהיה בתקציב שלמעלה, רצוי לכיוון ה-1000, אך אם יש צורך רציני שהמצלמה תעלה קרוב ל1500, בסדר. בכל מקרה, שתהיה מצלמה טובה... תודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש במצלמה דיגיטלית כדי לעשות שיחות וידאו באינטרנט????
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
-
אח שלי חזר הבייתה בראש השנה עם נזק קל ברגל (לא היה לי זמן להעלות את התמונות על היום):
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חיפוש וקריאה אינטנסיביים בפורום החלטתי שCANON A70 מתאימה לי ביותר. שלב ב קניית המצלמה ושם אני בהתלבטות, יש כמה חנויות אטרקטביות מבחינה כספית אבל מה עם שרות? שאלתי מכול הקונים למינהם איפה כידי לקנות . שרות / אחריות / אמינות ומחיר טוב אז מי כדי? חפשתי ומצאתי שני חנויות אטרקטביות במחיר אבל מה עם שאר הדברים? המצלמה בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5251 1450 ש"ח לא כולל משלוח. המצלמה http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=6 :camera4less 1488 ש"ח כולל משלוח אשמח לשמוע את ה PROS AND CONS על החנויות הללו או המלצה על מקום לקנייה מומלץ עדיף באיזור חיפה. פקטור המחיר חשוב אבל הוא בהחלט לא מעל הכול. האם יש מספר יבואנים של המצלמה הזאת לארץ? אם כן מי …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה אתמול מחבר של ההורים כמתנה וכשהתחלתי להתלהב גיליתי שכל תמונה שאני מצלם עם זום יוצאת כמו עין דג כזה יש מן עיגול במרכז שיש עליו פוקוס וכל מה שמסביב יוצא מטושטש ומרוח לכיוון הבחוץ זה קורה רק כשאני מצלם עם זום, ולצערי אין לי אחריות עליה יש למישהו הצעה מה יכולה להיות הסיבה\איך אפשר לסדר את זה? הנה תמונה לדוגמא
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה...כבר כתבתי פה הודעה בקשר להטלבתות למתנה מהדודים שלי שמגיעים אז אני חושב שאני בסוף ילך על מצלמה דיגיטלית וראיתי כמה מצלמות והכי אהבתי היא ה canon a80 יש לך איכות מאוד טובה ותמונות מאוד איכותיות. מה אתם אומרים? האם יש משהו יותר טוב באיזור המחיר שלה? אולי איזה מצלמה חדש ? עכשיו ראיתי עוד מצלמה שאהבתי Olympus D-565Z
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום 8) הציעו לי דיל מצויין על ה-A70 בחנות מסויימת ורציתי לדעת האם ההבדל בין ה-A70 ל-A75 מצדיק קנייה בחנות אחרת ובמחיר גבוה יותר אך ורק בשביל לקבל את הפיצ'רים של ה-A75? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... הזמנתי כמה מוצרים... ואחרי שמהשלוח יצא כבר והכל... אז ג'ון שלח לי מאייל... שמחקתי כבר.. אבל אני זוכר שהוא רשם משהו שזה לא יעבוד לי בישראל כי פה אין משהו שאין שם... משהו כזה לא ממש זוכר.. מישהו פה יודע על מה הוא מדבר?.. או איך אני יכול לעשות שזה יהיה בסדר..? לינק למוצר - http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1952&cat=103&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-