עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dsane,

יש בין המצלמות האלו הבדל מחירים של 400 + ש"ח וההבדל באפיון שלהם לא נראה לי גדול במיוחד. מישהו מוכן להאיר את עיני ולהסביר לי ע"י כך למה כולכם ממליצים על ה 620 ולא על ה 530? http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a530%2Ccanon_a620&show=all http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB188192=188226

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by TheMux,

שלום רב, רציתי לדעת כמה זמן ניתן להקליט במצלמת וידאו עם כרטיס זכרון של 4GB תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. שמעתי פה ושם על תופעה בכרטיס זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה שי בעיה לצלם קטעי וידאו מעל זמן מסוים בגלל הדחיסה בכרטיס או משהו כזה.. מישהו שמע על תופעה/בעיה כזאת? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום רב, קודם כל אין לי כמעט שום ידע על מצלמות, לכן יהיה לי קשה למלא את השאלון שבנעוץ... יש רק את הדרישות: 1)מצלמה לצילום ציורים אומנות (פסטל,שמן, רישמוי עיפרון ועוד) באיכות טובה. בשביל שיהיה ניתן להדפיס וגם להציג באינטרנט (בשביל אינטרנט האיכות תהיה כמובן נמוכה יותר) 2)אפשר יהי להרכיב את המצלמה על מעמד (למעמד יש שם מקצועי רק אני לא זוכר אותו) 3)אפשרות לחיבור למחשב (עדיפות אלחוטית), ולראות על מסך המחשב את מה שעומדים לצלם! 4)מצלמה לא יקרה (אני אפילו לא יודע איך להגדיר "לא יקרה" כי לא מכיר את המחירים) 5)כמובן שתהיה אפשרות להשתמש במצלמה גם בפנאי (טיולים וכו') תודה רבה לעוזרים

5. ויש לי שתי דרישות עיקריות : 1.שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית 2.חברה מוקרת

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by 14,

ראשית התשובות לשאלון: תקציב- לא יותר מ 1500 ואפילו פחות. נושאים- משפחה, חוץ ופנים, טיולים, בקיצור תיעוד חוויות ביום ובלילה. היה מצויין אם אפשר היה לצלם כמה שפחות עם פלאש מאחר והתמונות עם הפלאש לא נראות כ"כ טוב. רוצה לצלם באור חלש ללא חצובה ללא פלאש חיצוני השתמשתי ב קנון 710 התמונות באור היו מצויינות, לא אהבתי תמונות עם פלאש, 2 סוללות אצבע לא מספקות מספיק אנרגיה. מדפיס תמונות בגודל סטנדרטי, יתכן ולעיתים רחוקות מאוד אדפיס תמונה גדולה עדיפה עדשה רחבה. מעדיף מצלמה קומפקטית, לא חשוב אם תיכנס לכיס- מעדיף בעלת נרתיק נפרד אם תהיה טובה יותר. אהבתי את התמונות של קנון אבל לא נעול על יצרן תכונות חשובות: מהירות תגובה - כמובן שאפשר להסתדר כמו בקנון שהיתה לי אבל עדיף שיהיה טוב יותר צילו…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  7. הבנתי שהפוקוס בd80 פועל גם מתןך העדשה הבנתי נכון?. בגדול אני מחפש רפלקסית דיגיטית של ניקון עד 5000 שח. אם יש הצאות אני ישמח תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by artyom,

יש לי מצלמה ממש רגילה פוג'יE500.... ערב אחד יצאתי איתה וצילמתי את זה התמונה צולמה ליד ערית עפולה (בעפולה כמובן) והפס האדום לבן זה אוטו שעבר תגובות! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  9. אהלן, אם אני רוכש עדשה בחו"ל, ויש לה אחריות MACK ל-3 שנים. האם בארץ האחריות עדיין תקפה? ואם כן, מי מכבד אחריות MACK בארץ לפנטקס? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי פנטקס K100D, הטענתי את הסוללות עד הסוף ואחרי שאני שם אותן במצלמה (כמובן בודק ששמתי אותן בסדר הנכון) הוא מראה על הצג שהסוללות ריקות למרות שמילאתי אותן. הסוללות הן GP ריקו. מה אתם אומרים? רוב הסיכויים שממה זה נובע? חשוב לציין שהמצלמה מעולם לא נפלה לי מהיד או משהו כזה, משתמש בה בעדינות מירבית.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rhin0,

עגבניות ממש לפני שהפכו למטבוחה. חתול סקרן שרצה לעזור ;D *אני ממליץ להוריד ולראות עם רקע כהה.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  12. אני רוצה לקנות פלאש חיצוני שישמש אותי לצילומי פורטרטים, ספורט ואולי ארועים (כשאני אומר ארועים אז אני מתכוון לחתונות וכו'). חשבתי על הSB800 אבל כבר לא מוכרים אותו וביד 2 גם לא ממש מצאתי אז אחרי שקראתי את זה, חשבתי לעצמי אולי לקנות אחד, אבל כמו שכתוב בבלוג הפלאש לא יעבוד עם הD80 שלי במצב TTL, אז חשבתי בכל זאת, ללמוד לשלוט בתאורה באופן ידני, ככה יהיה יותר מעניין ויותר כיף (והוא גם קצת יותר חזק מהSB600) ובזמן שאני מצלם עם ה28 לחפש SB800 ביד 2. אז... מה כדאי לעשות? את האלטרנטיבות של סיגמה והשאר אני לא ממש מכיר.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by OFF-RoaD,

שלום לכולם התקציב שלי הוא 3K למצלמה, כרטיס זכרון, סוללות+מטען, ובאופן כללי כל הסט. גמיש מעט, אם רק יש משהו מעניין טיפה למעלה. אני צריך מצלמה שתיתן לי אפשרות לצילומי טיולים (לא טיול בפריז ולונדון. יותר בכיוון של שביל ישראל וטיולים נוספים פה בארץ), שכוללים בעיקר צילומי נוף ומאקרו של פרחים וכדומה, אך עם זאת צילומי אנשים באותם טיולים ושימוש במצלמה באופן יום יומי עם חברים משפחה וכדומה. שוב, הקריטריון הראשי הוא הצילום האומנותי יותר, ופחות השימוש היום יומי (יש בבית ניקון 4800 מיושנת שתשאר למקרי חירום...) עכשיו ככה: 1. מצלמת DSLR כמו הD50 מוכנה לצילום (כולל הכל) לא נכנסת בתקציב, אז ירד מהפרק לצערי. 2. ההתלבטות כרגע היא בין ה6500 ל9600 של פוג'י. השאלה היא האם תושבת פלאש ומסך מסתוב…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by sagi5,

תמונות בגן מדע במכון ויצמן למי שמכיר- במבנה האקוספירה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by nas,

ללא כל עריכה וכו , תופעה בהחלט מדהימה שיצא לי לראות שבוע שעבר , נראה הרבה יותר מדהים במציאות..

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by SMoKeR,

החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה... אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500. בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו... חסרונות: אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe) אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת אין מייצב תמונה אין…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1700 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מתכוון לצלם בכל הזדמנות שתהיה לי בטיול. אני מעוניין שהמצלמה תצלם ברמה סבירה גם בלילה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא יודע... * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by Alon Kuperberg,

האלן יש לי מצלמה HP Photosmart 735 אבל הכמות זיכרון שלה ממש לא מספיקה לי (8 תמונות באיכות הכי גבוהה ) ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס זיכרון של לפחות 128 מגה... הסוג כרטיס שאני צריך זה secure digital.. אז ככה אני מחפש משהו שיהיה מהיר (זה מעצבן אותי שצריך לחכות 15 שניות אחרי תמונה כדי לצלם סרטון!!) אבל לא יותר מדי יקר.... הטווח שלי זה 0-250 שקל אבל אפשר לחרוג קצת...(ואם יש גם כרטיס SD די מהיר של 256 מגה במחיר הזה אני ישמח לדעת) אני גר בחיפה ומאוד מעדיף לקנות מחנות 'אמיתית' בסביבה אבל אם יש הצעות טובות מהאינטרנט אז למה לא.... יש פה בחיפה חנות בשם KSP שמוכרת זיכרון secure digital עם 128 מגה זיכרון של חברת A-DATA ב140 שקל.... העסקה הזאת שווה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PyroGhost,

עכשיו אני אשאל בקשר לסוג צילום שלא ממש בא לידי ביטוי בפורום הזה והוא פורטרטים, משום מה מצאתי את עצמי מתעניין מאוד בז'אנר הצילומי הזה, אני מוצא את עצמי מסתכל לאנשים בעיניים בכל מיני מקומות ומנסה להרגיש את מה שהם מרגישים, להבין מה הם חושבים, לראות מעבר לפנים שלהם... לפעמים אני פשוט מתפלל לזה שאני אהיה בלתי נראה עם מצלמה ביד בשביל להוציא את התמונות שאי אפשר לצלם כשמושא הצילום שלך יודע שמצלמים אותו... מכירים את זה? המטרה של הת'רד הזה היא שאם יש למישהו פורטרט יפה שהוא צילם ורוצה לשתף אותי / אותנו בו, או לחלוק עצות לצילום של פורטרט "איכותי" שבאמת מצליח להעביר את הרגש שבעיניים של המצולם לצופה הוא ישתף / יחלוק אותו עם חברי הפורום.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by tdavidi,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמה: MUSTEK 5250 זה יעלה 590 ש"ח במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר טוב?? (או במחיר טיפה יותר גבוה)

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. יש לי זיכוי של 450 שקל לקניית מצלמת אולימפוס בלבד אני רוצה להוסיף 500 שקל ולקנות מצלמה חדשה יש המלצות ?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות מצלמה אבל אני ממש לא מבין בצילום אז לפני שאני מבקש מכם לתת לי המלצה למצלמה ושתפציצו אותי במוסגים טכניים שאני לא מבין, אני רוצה שתתנו לי כמה קישורים למאמרים שיתנו לי קצת פירוט על מי נגד מי אני לא רוצה משהו ממש מקצעי וכבד , משהו כמו זה שהיה מאוד ברור http://boren.sent.com/photography/articles/Lenses/zoom.htm תודה מראש טדי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by efialon,

שלום ברצוני להתייעץ איתכם לפני רכישת מצלמה, המצלמה היא של חברת SONY דגם S950 התקציב שלי עומד על כ 900 ש"ח ועל פי בירורים היא נמצא לי כמשתלמת ביותר. ישנם המלצות מישהו התנסה איתה בעבר?? יש לציין כי היא מיועדת לצרכים משפחתיים- כלומר צילום ברמה בינונית.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by orlupo,

נראה כמו טכנולוגיה מעניינת ומתוחכמת: http://www.dpreview.com/news/0511/05112206refocuscamera.asp

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by imhungry,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג Nikon Coolpix 5600 והיום שבאתי לחבר אותה למחשב המחשב לא זיהה אותה מבדיקה מהירה גיליתי שהדריברים איך שהוא לא נמצאים על המחשב ואני גם לא מוצא את הדיסקט שלהם ניסיתי למצוא את הדריברים באינטרנט אבל ללא הועיל אודה אם מישהו יכול למצוא לי אותם בתודה מראש תומר .

• 4 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.