עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Drazick,

2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  2. יש אותה באופיס דיפו עים נרתיק וזכרון 1GB ב 1290 ש''ח האם שווה אני צלם מתחיל..

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  3. חבר שלי המליץ לי על המצלמה הזאת האם היא מתאימים למתחילים? מה אתם חושבים עליה?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. שלום, אני אשמח לקבל עזרה בבחירת מצלמה. אני מצלם לעיתים די רחוקות, לכן התקציב למצלמה בסביבות 800 ש"ח +- . בגלל התקציב הסתכלתי על דגמים יותר ישנים, שתי מצלמות שחשבתי אליהן: pentax optio 60 : 550 ש"ח kodak z730: 750 ש"ח איזה מבין 2 המצלמות אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות נוספות בתווך התקציב...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. מה אתם אומרים? יש עתיד?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  6. האם ניתן להדפיס תמונה שצולמה ב8 מגה פיקסל לגודל של 80 על 60 ס"מ? אם צריך להגדיל את התוכנה במחשב,איך הכי כדאי לעשות את זה בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by Lirux,

תמיד נמשכתי לתחום הצילום והחלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד לצלם כמו שצריך... כרגע יש לי בבית קאנון a80 השאלה אם היא תספיק לי ותוציא לי תמונות טובות? אם לא, איזה מצלמה טובה אפשר לקנות עד 1500 שקל?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by liorp,

ואם אפשר גם למה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי המון עבודה, ודחיות מרובות (כמעט שנתיים), הנה זה סופסוף מתפרסם. המדריך לצלם המתחיל מתאר באופן פשוט וברור (לפחות כך אני מקווה) כל מה שצלם מתחיל צריך לדעת כדי להיכנס לתחום ולהפיק יותר מהמצלמה שלו. בין השאר הנושאים נעבור על כיצד לצלם נכון במצבים שונים, מה חשוב לשים לב בעת צילום, קצת על ציוד צילום ומה כדי להשתמש. ניגע קצת בעיבוד תמונה דיגיטלית, ובסוף מילון מונחי צילום מקיף. המדריך מכסה תחומים קלאסיים בצילום כמו חשיפה ותאורה, אך מותאם במיוחד לסגנון הצילום הדיגיטלי. כולכם מוזמנים להכנס, לקרוא, ולהפיץ לכל מי שאתם מכירים! אז הנה זה (תלחצו על התמונה): אשמח לשמוע מכם תגובות, הערות הארות וכו'.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Chevy,

ובכן, בגלל שיצאתי לצבא יום ראשון לא היה לי זמן לערוך את התמונות אז רק היום הספקתי. היה אחלה מזג אוויר והסתדרתי נפלא עם הציוד למרות שלא תיכננתי לצלם מספר תמונות בסוף לא התאפקתי. ובכן, אני אתן לתמונות לדבר בעמוד אינטרנט שעשיתי : Total Lunar Eclipse, March 3rd 2007

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מעוניין להעלות קבצי word למצלמה f31fd ולא מצליח רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. לפי האתר הזה, נראה שהמקסימום זה 1GB, אבל זה לא נראה מי-יודע-מה אמין. בא לי לקנות 2GB ולהכניס כ-1200 תמונות, אם זה אפשרי כמובן. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. 1. קיבלתי בערכה את החלק הזה ולא הבנתי לאן הוא אמור להשתייך: http://img168.imageshack.us/img168/8544/dscf0199largeai6.jpg 2. אני היחיד שנתקל עם המצלמה הזאת באיכות תמונות ממש לא משהו כשמגדילים אותן לגודל טבעי במחשב (לא מותחים אותן, רק פותחים אותן בגודל המלא שלהן ויש מריחות וטשטושים על התמונה והתמונות לא חדות ביכלל..) 3. על איזה רזולוציה מומלץ לצלם ביום יום? יש לי את האפשרויות האלו: 6M F 2848x2136 שמאפשר צילום של 341 תמונות על גבי הכרטיס. 6M N 2848x2136 שמאפשר צילום של 680 תמונות על גבי הכרטיס. 3024x2016 3:2 שמאפשר צילום של 680 תמונות על גבי הכרטיס. 3M 2048x1536 שמאפשר צילום של 1305 תמונות על גבי הכרטיס. 2M 1600x1200 שמאפשר צילום של 1639 תמונות על גבי הכרטיס. 03M 640*480 שמא…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by photoman112,

אני רוצה ללמוד לצלם ומחפש מצלמה זולה יחסית אבל גם עם ביצועים טובים. חבר המליץ לי על ה- Nikon D1 או D2H או משהו בסגנון. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מצלמה יד שנייה? או אם מישהו מוכר ורוצה ליצור איתי קשר באי-מייל גם זה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. Started by Bartleby,

למישהו יש מושג אם יש בעיות תאימות עם דרייברים של מצלמות קנון (A710 במקרה שלי) ב-vista64Bit? לא מצאתי שום דרייבר באתר הרשמי... תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום לכולם, אשמח לקבל קצת תגובות לגבי הצילום, קומפוזיציה, טכניקה וכו'. (משעמם/טעון שיפור/נהדר?) שימו לב לשחף משמאל. המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0 המקבץ השני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243115.0

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by tomirendo,

אני רוצה לחלוק איתכם כמה תמונות שצילמתי, אינני צלם מקצועי או משהו כזה, רק חובב. התמונו האלה צולמו בK800i וN73 לפני שהחליפו לי את ה-N73 צילמתי איתו קצת, אבל עכשיו יש לי כמה טובות של הK800i. http://www.flickr.com/photos/71377573@N00/?saved=1

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by dandisc,

תמונה שצולמה על האי רוזוולט,שנמצא בין מנהטן ללונג אילנד. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by benor,

2 פריימים שאהבתי .

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by shlomom,

תמונה נוספת מקורק (אירלנד) יש עוד הרבה בקנה אם אתם מעונינים. השתקפות: הצבעוניות המרשימה של העיר: * * * נשכחו מאחור (בשדה התעופה) המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by Odedb52,

תמונה שצילמתי לפני כמה ימים.. :

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by Odedb52,

שימו לב תמונה נחמדה שצילמתי לפני כמה זמן.. הירח (לא בליקוי אלא לפני איזה חודש..) בדיוק היה מאחורי ענן ושמתי חשיפה טיפה ארוכה כך כזה ממש נראה כמו כדור אש.. : עודד ב.

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  23. קניתי מסרטה דיגיטלית והסרטתי על דיסק קטן,אני לא מצליח לראות תסרט במחשב למה? וגם לא בDVD אבל במסרטה אני רואה את כל הסרט שהסרטתי.. המסרטה היא CAONO DC100 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297730,00.html

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  24. ההורים שלי צריכים מצלמה דיגיטלית חדשה, עד 2000-2500 שקל (עדיפות גבוהה מאוד לעד 2000). אני משער שהם ישתמשו בזה בעיקר לצילום אנשים ונוף (די כללי, אני יודע), אבל בסופו של דבר, אני משער שאני אשתמש בה יותר מהם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. רציתי לפתח לעצמי תחביב חדש [צילום..] ואני לא הכי מבין בזה ולא בסוגי המצלמות , לכן רציתי המלצה טובה עד סכום של 1500 שח מצלמה בשביל ההתחלה (כמובן שלא תיהיה מצלמה פשוטה , אלא אחת שתיהיה טובה אבל לא מתקדמת ממש] תודה :]

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.