עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Bartleby,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1109&p=11 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1405&aff=zap ובכלל מה עדיף בתקציב של 1200 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by R0ck,

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by Saliman,

תמונת HDR חדשה שלי, צולמה בשבת בטיילת של תל אביב בזמן השקיעה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kenny,

היי זאת לא פעם ראשונה... בכל מקרה , חלקכם כבר יודעים , לאלה שלא , הציוד שלי הוא כזה : Pentax K100D Sigma EF500DG בינתים מרוצה מאוד , רק 2 בעיות מטרידות אותי. ראשונה היא WHite balance אבל אפשר להתגבר.. בעיה שניה שהיא דיי קריטית בשבילי ולכן התחלתי את הת'רד היא פוקוס... אני מצלם בעיקר בתאורה חשוכה מאוד (מועדון) , ובהרבה מקרים המצלמה פשוט לא מצליחה להתפקסס ואז בגלל אי נעימות שהמצולם מחכה כבר 5-6 ולפעמים גם 10 שניות עד שאני אצלם אותו , והוא עם החיוך מרגיש כבר חוסר נוחות אז אני פשוט מעביר את המצלמה ל MF ואז המצלמה תצלם גם ללא פוקוס.. ( ב AF המצלמה לא תצלם לפני שיש פוקוס ) אני כמעט בטוח שבתחילת המסיבה המצלמה מתפקססת 90 אחוז מהמקרים ללא בעיה ולקראת סופה מתחילות הבעיות להיות צ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Biatch,

טוב דבר ראשון התמונות צולמו ב k800i (פלאפון) דבר שני אף פעם לא היתה לי מצלמה דיגטלית או שלא כל כך התעניינתי בצילום רק בזמן האחרון ככה התחלתי להתעניין

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ophir555,

איך מעלים תמונות לאתר לצורך חוות דעת? באיזה גודל ואיכות מומלץ? או האם יש סטיקי שכבר הסביר זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. ההשוואה הבאה בוחנת אפשרויות שונות לצילום בתאורת חדר חלשה. נקודת המוצא שלי היא שפלאש חיצוני מוקפץ בד"כ שימושי יותר בצילום בתוך חדר עם אור חלש מאשר ISO גבוה (להוציא מקרים שבהם רוצים לשמר אור קיים מיוחד). כדי להמחיש את ההבדל, ואת החשיבות הרבה של פלאש חיצוני, השוויתי בין מצלמה DSLR עם ISO גבוה איכותי למדי לבין מצלמה קומפקטית עם ISO נמוך בלבד - אבל עם פלאש חיצוני. בשתי התמונות הראשונות אפשר לראות שימוש במצלמת ה-DSLR (מינולטה 7D) ללא פלאש חיצוני. בראשונה פלאש פנימי ישיר, בזו שאחריה שימוש באור החלש הקיים בחדר. בתמונה האחרונה אפשר לראות את התוצאה עם מצלמה קומפקטית (אולימפוס C5060) ביחד עם פלאש חיצוני מוקפץ. נתחיל מהשוואה של התמונות המוקטנות שממנה אפשר לקבל מושג לגבי איכות התאור…

• 53 תגובות
    • 8.5k צפיות
  8. היי אני מתלבט בין שני אלה כבר תקופה לא קטנה בדקתי בכל מיני פורומים (כולל זה) בארץ ובחול קראתי ביקורות. חלקן בעד S3 חלקן בעד S6500 מה שמטריד אותי הוא איכות התמונה חרשתי על גלריות של שתי המצלמות גלרייה מעולה של הS3. הצלם טוען שלא בוצעו שום עריכות ושיפורים לתמונות http://homepage.mac.com/bagelturf/gallerys3is/index.htm גלרייה של S6500 http://www.digital-photography-resource.com/gallery/showgallery.php?cat=836 השאלה שלי היא כזאת: האם הS6500 יכולה להגיע לאיכות תמונה כמו שמופיע בגלריית S3? בלי חירטוטים על רוחב העדשה ועל איזו איכות תמונה וצבעים אמיתיים נטו. מי עדיפה? אני מבקש לענות רק מי שהתנסה אישית עם המצלמות הנ"ל. אל תביאו לי נתונים מהנייר, כי בשטח הכל משתנה. זה מאוד חשוב לי …

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. צפויה בקרוב איזה תערוכה שיושקו בה הרבה דגמים חדשים או שמהו דומה שיוריד את מחירי המצלמות בצורה ששווה לחכות? אני מדבר על Fuji 6000fd אם זה משנה.....

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. מישהו מכיר אתר שמראה תמונות של צילומים במצלמות שונות(וכותב באיזה מצלמה צילמו כמובן)? כדי לראות ולהשוות איך יוצאים הצילומים במצלמות שונות

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by Maxx,

"פירסום" ראשון של תמונות, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by RDS,

אוקי אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתומכת ב-DVD RW... לפי מה שהבנתי DVD RW זה שאפשר להקליט על דיסק DVD, ואח"כ למחוק את מה שהקלטתי, או משהו כזה... אם זה באמת כך, אפשר המלצה על מצלמה כזאת, שיחס הביצועים מחיר שלה הכי טוב, במחיר הכי נמוך... תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by Maxx,

שלום, יש לי את fx50 שלא כוללת את השפה הרוסית, ברוסיה היא כן נמכרת עם רוסית. האם ניתן להחליף את ה-firmware כך שהיא כן תתמוך בה? אם כן אז איפה אני מוצא דבר כזה, האם ניתן לבקש מהחברה עצמה? תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. יחד עם המצלמה קיבלתי שני כרטיסים של tekq 1gb כל אחד... לאחר זמן לא ארוך לכשהייתי מצלם פתאום רשם לי שיש לי 0 תמונות(למרות שהיה נקי מתמונות) ויש error..ומכאן והלאה גם לא נתן לי למחוק תמונות ולפרמטץץץ קניתי133x hcom 1gb gold והכל זרם בטירוף ואין שום בעיות... לכן השאלה שלי...האם שני הכרטיסים היו דפוקים(מה שלא הגיוני) או שפשוט יש חוסר התאמה מסויים בין הדגם הזה לבין הכרטיס או החברה המסויימת הזאת... ואם באמת יש חוסר התאמה אשמח לדעת עם איזה חברות נוספות יש התנגשויות.. תודה ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by MiniMizer,

זה בולבול: וזה גבר:

• 15 תגובות
    • 17.7k צפיות
  16. Started by shlomom,

הנה הסלט: וזאת הדבורה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  18. אני מעוניין במצלמה כמה שיותצר קטנה עם כמה שיותר זום (לפחות 7) http://shopping.com/xSBS-cameras_and_photography_digital_cameras--%253Eoptical_zoom__search__at_least_6x_zoom%255Eor~PG-1~PRDLT-29190960-36741064-32200163-40410170~PG-1 מה לדעכם עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by aviran_n,

השארתי את התמונות ברזולוציה מקורית, אז כדי לצפות בתמונות בגודל מלא תלחצו על התמונות שכאן... אני עדיין דיי מתחיל עם המצלמה הזאת, אשמח לקבל טיפים לשיפור.

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by Drazick,

נשארו עוד כמה תמונות בקנה... טרק האנאפורנה. היום השני... משפחה נפאלית "עושה כביסה". וכמו נפאלים אמיתיים ששמחים תמיד, ברגע שקפצה מצלמה האבא פצח בריקוד... והילדים, אף אחד לא יכול להפריע לילדים. עדיין האנאפורנה, אחרי החלק שחוצים לצד המדברי (מדבר בצל ההר) הגענו לכפר ותפסנו את המקומיים באמצע העבודה: ענת, הבחורה שטיילה איתי, צלמתי אותה כך שרואים אותנו חזרה משתקפים על המשקפיים שלה: עברנו לפוקרה. נסענו באופניים למין מקום כזה שיש בו מפלים נחמדים. ואז זיהיתי "עבודה נפאלית" במיטבה. האיש פשוט מוכר את המוצרים שלו בנחישות מדהימה :-): מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by dootch,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מצלמת פנטקס K100D שראיתי המלצות עליה באתר והיא עומדת בתקציב פחות או יותר. יש ברשותי עדשת סיגמא 70-210 שנקנתה למצלמת מינולטה 3XI המצלמה הנ"ל נגנבה מביתי כשהייתי בלבנון בזמן המלחמה יחד עם עדשת סיגמא 28-70, לצערי וכל מה שנשאר לי זו העדשה הארוכה שלה. האם העדשה הנ"ל תתאים למצלמת הפנטקס. האם אתם יכולים להמליץ על עדשה לטווח הקצר יותר (משהו כמו 28-70) או להסתפק בעדשת קיט שמגיעה עם המצלמה? יש ברשותי גם פלש שנשאר לי מהמינולטה, אך לצערי אין לי את הדגם. האם יתכן והוא מתאים ואם לא התוכלו להמליץ לי על אחד? תודה רבה מראש איתי

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  22. שלום, אני מתעניין בהתאמת פלאש חיצוני למצלמה. היות ואני לא מבין כלום בפלאשים הייתי רוצה להבין באופן כללי לאיזה כיוון ללכת היות וה S9100 לא מבצעת תקשורת "חכמה" עם הפלאש אלא Dumb shoe mount. ולכן צריך להפעיל (לכוון את הפרמטרים) ידנית. הייתי רוצה לדעת איזה פלאשים כדאי לשקול - כמובן בתקציב נמוך ככל הניתן. כי נראה לי שלא ניתן לתכנן עם פלאש כזה לעתיד עם מצלמה אחרת. בנוסף, יש לי הזדמנות לקנות פלאש Nikon דגם SB-600 Speedlight משומש, מה כדאי לבדוק (ואיך) וכמה כסף שווה כזה פלאש משומש בכלל? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375747 תודה, שלמה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

ניסיונות ראשונים עם המצלמה הזאת : http://www.dpreview.com/news/0602/canon/canon_ixus800is_frontback.jpg מצב ידני בלבד,ISO800 , One Shot ללא פלאש. (אני יודע, יש על עוד הרבה מה לעבוד..)

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by shlomom,

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  25. שלא תבינו לא נכון....אני ממש מבסוט מהמצלמה הזו...יש בה את הכל מהירות / עדשה 28 מ"מ זום אופטי כמעט 4 ....קומפקטיות...והכל אבל אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות מספיק....לפחות לא כמו שאני ציפיתי יותר מידי מגורענות...וליפעמים מטושטשות קצת לא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה (ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping ) 1. רוב התמונות שלי מצולמות בתוך חדרים או אולמות מוארים 2. וגם כשצילמתי מיחוץ לבית...התוצאה לא הייתה חדה מספיק וחייה אלא קצת מטושטשת ומפוקסלת 3. אני מצלם על רזולוצייה מקסימאלית 4. בדרך כלל במצבי האוטומט 5. הISO מכוון על מצב ראליסטי ( או משהו כזה) למישהו יש את המצלמה הזו - והיגיע לתוצאה טובה? מישהו יודע לייעץ לי איך לשפר / טיפים? אני ממש מרגיש …

• 6 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.