צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הללו מאחר ושניהם לפחות לפי ביקורות מייצרות תמונה ברמה גבוהה של dslr אך הן במימדים יחסית קומפקטים שזה הכרחי בשבילי. יש למישהו עוד המלצות? כרגע אני עם מצלמה קומפקטית שיש לה איכות תמונה סבירה אבל אני בהחלט מעוניין לעלות מדרגה ושתהיה את האופציה לשחק עם הגדרות במצלמה בשביל שתצא תמונה כמה שיותר טובה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה דיגיטלית לא גדולה, בפורמט Mini DV, צילום 16:9 , הכי איכותית שיכולה להיות עם כל מני פיצרים מגניבים ותוספות, גם יהיה סבבה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין מצלמותץ עד 2000 שקל... 1. איזה מצלמות מומלצות? שמעתי על 2 טובות, איזו יותר טובה? http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=73&cID=34
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אנו מתכננים לקנות מצלמה לגיסי ליום הולדת 30 אנו מתלבטים בין דמוי SLR לבין DSLR עם נטייה לכיוון DSLR אין לו רקע בצילום אבל הוא כן מתעניין ונראה שאם יקבל מצלמה טובה יכנס לנושא ברצינות רבה. את המצלמה אנו מתכוננים לרכוש בחו"ל B&H. התקציב למצלמה, שתי עדשות, פלאש ואם יספיק גורילפוד ותיק הוא בסביבות 1000$ כרגע לא מתוכננת קניה של ציוד נוסף אני מניח שאם יתפתח בנושא יקנה עוד עדשות גם מיד שניה. קיימות עדשות ישנות ממצלמות פילם ישנות שבהן יש צורך לעשות פוקוס בצורה ידנית (שני חצאי העיגול למי שמכיר) של קנון ואולימפוס השאלה אם הן בכלל רלוונטיות ? נושאי הצילום מגוונים אנשים נוף ביום ובלילה במבנים ובחוץ לא נראה שכרגע יצלם בע"ח בתנועה או ממרחק רב לא הבנתי מה זה עומק שדה מצומ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיונות ראשונים עם המצלמה הזאת : http://www.dpreview.com/news/0602/canon/canon_ixus800is_frontback.jpg מצב ידני בלבד,ISO800 , One Shot ללא פלאש. (אני יודע, יש על עוד הרבה מה לעבוד..)
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אחרי ביקור באוטומוטור החלטתי לקפוץ לים עם חברים וצילמתי שם את ה-2 האלה. הראשונה - קלטתי מטוס מתקדם לעבר הנוף המדהים הזה של העננים אז חיכיתי לזמן המתאים וצילמתי, יצא מעניין . השניה - סתם ילד ששיחק בחול, אין לי מושג מה עבר עלי בזמן העריכה, אבל לא יודע, אבל לפי דעתי זה יצא.... אמממ... מיוחד ...
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום... תמונה שצילמתי עם p&s פשוטה... בנתיים עד שנקנה משהו רציני.. בכללי כזה ..מה לשפר .. מה טוב?... אני לא המבין הכי גדול... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל לכל מי שמתעניין הצלחתי לשלוט בפלאש בסופו של דבר... הפלאש במצב A, מכוון על ISO 8,000 ועל F16, זום על 20 מ"מ וכרטיס לבן בחוץ, יחד עם הפלסטיק הלבן הזה שמכסה 3/4 מהכרטיס הלבן ( שניהם באותה זווית, הפלסטיק לא מונח על הפלאש עצמו - משהו שאחד הצלמים היותר מנוסים הראה לי, לא יודע אפילו אם זה משנה משהו ) המצלמה - מצב M, חשיפה - 1/8, צמצם F4. התמונות יצאו טובות מספיק, עם תאורה עדינה מהפלאש שלא שורפת את האנשים ועם צבעים יפים מהרקע, אמנם לא תוצאות כמו DSLR אבל בכל זאת, לכל מצלמה שהיא לא DSLR יש מגבלות בגלל החיישן והעדשה, ככה שאין לי יותר מידי מה לעשות עם זה. ולשאלתי, האם אפשר לנעול את החשיפה במצלמה בלי להחזיק כפתור לחוץ כל הזמן? במהלך הצילום במסיבות נתקלתי בבעיה שהרבה פעמים קר…
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
היי כולם שבת שלום אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לצלם כמו שצריך ניראה לי שאני יזרום לאיזה סשן קטן היום בערב... יש לכם המלצות ללוקיישנים נחמדים לצילומי לילה באזור השרון/מרכז? תודה
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
טוב, קיבלתי מצלמת וידאו ב1500 ש"ח מתנה, ואהיה מעוניין להחליף אותה. המצלמה נקנתה במשביר לצרכן, ולכן לא חייב לבזבז את כל הסכום, והאמת שהיתי מעדיף לחסוך לכיוון ה1000 ואת השאר לנצל לקניות אחרות קיצרתי קצת את השאלון שיהיה נוח לעיניים מה התקציב 1500 ש"ח, היתי שמח לחסוך לכיוון ה1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? בצילום ביתי משפחתי בעיקר, טיולים, גם תנאי תאורה חלשים בהנחה שמגיע הלילה, אבל לא להתמקד בזה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן, בגבולות האפשר, האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? טוב פה זה קצת מסובך, בזמן האחרון היתי מצלם במצלמה ש…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עדיפות לדמויית SLR\קומפקטית עם זום אופטי טוב(10+), עם סוללות LiH נטענות משלה. רזולוציית ווידאו טובה תתברך, חובה יכולת לצלם ווידאו ללא תלות באורך הסרט(כל עוד יש מקום פנוי שזה ימשיך לצלם).
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצות למצלמה עם זום של 28-200, 5 מגה ומעלה עם יכולת צילום לילית טובה תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ככה, כבר כמה ימים אני משווה מחירים ומצלמות והגעתי לחמשת האחרונות : 1. Nikon Coolpix 5600 2. Konica Minolta Z20 3. Canon A520 4. Sony P93 5. Opympus IR-500 אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על אחת מכולם . אני מחפש איכות צילום גבוה, צילום טוב בחושך וגם מצלמה עמידה וטובה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חזרתי מחיפה עם הרבה תמונות ב-RAW הבעיה היא להחליט באיזה פרופיל לשמור את קבצי ה-TIFF: ADOBE RGB או SRGB? מצד אחד ADOBE RGB נותן מרווח עבודה... מצד שני ממילא אני לא יוכל להציג את כל הגוונים שלו על המסך או להדפיס אותם כי התמונה תהפוך בשלב ההדפסה ל-CMYK (ואני מתייחס להדפסה על נייר קודאק לא הדפסה ביתית...). אז מה לעשות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטקסט הבא מיועד לתושבי המרכז ודרומה בלבד. מי שלא, מוזמן בכל זאת לצפות, על אחריותו בלבד. ברוכים הבאים לצפון, המקום שבו העניינים הכי חמים מתרחשים! אל תאמינו לכל מה שאומרים לכם על המרכז, שמרכז.. הכל שם חארטה. הרבה רעש זיהום אוויר וצפיפות בלתי נסבלת. מי יכול לחיות ככה? איפה רמת החיים? הנופים המדהימים? המעיינות הזורמות בטבעיות התורמות לאיכות האוויר ולגוון הכללי. רמת החיים בצפון הרבה יותר גבוהה. ואני אוכיח את זה. הרי לכם קטלוג לוהט מהיום, שצולם בתאורה טבעית תודות לשמש ולתנאי מזג האוויר, שממחיש עד כמה אני צודק. אז נניח ועבדתם קשה בעבודת פֵרֳך עם הרבה דם יזע ודמעות, וחסכתם מליון שקלים חדשים ונוצצים. סכום יפה נכון? במרכז זה כל מה שתוכלו לקנות במקרה הטוב: עם נוף שמשקיף לזה…
-
- 14 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למצלמה בסביבות ה600 ש"ח. אני מחפש מצלמה איכותית ונוחה, עם צבעים חדים וברורים. אני גם דיי בכיוון של Canon{שמעתי שיש להם מצלמות טובות} ואחד הדגמים שראיתי הוא A590I. הייתי רוצה לדעת אם מומלץ לי לקנות את המצלמה הזאת, אם איכות התמונה טובה, או שכדי לי ללכת על מצלמה אחרת. אני מוכן לחרוג מהתקציב אבל לא יותר מדי. בתודה מראש, שניר =]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אחרי שקניתי את הSD800 אני מתלבט לגבי כרטיס. יש לי כבר כרטיס בסיסי של 512MB אבל חשבתי על קנייה של 2GB שהיום לדעתי נמצא ב"סוויט ספוט" של המחיר. השאלה היא האם כדאי להשקיע בכרטיס מהיר מעבר לכרטיס הבסיסי של סנדיסק, שעולה היום בסביבות ה-80 ש"ח. מצאתי כמה כרטיסים במהירויות של X60, X80 וגם X150 אבל של חברות פחות מוכרות במחירים טיפה יותר גבוהים (אזור ה100+ ש"ח). כרטיס X133 של סנדיסק כבר עולה כמעט פי 2 וכרטיסים מהירים של חברות אחרות ששמעתי עליהן טובות כמו פנסוניק עולים כבר יותר מזה. השאלה היא מה המשמעות של זה מבחינת צילום "סטנדרטי". כשאני מעביר תמונות למחשב בסוף סשן צילום ארוך אז פחות אכפת לי אם זה לוקח יותר זמן להעביר את כל התמונות. השאלה היא האם בצילום רגעי של כמה תמונות אחת אחרי…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מחפש ישום שיבצע העתקת שם הקובץ של כל התמונות ל- caption באופן אוטומטי
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-