עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מקווה שזה במאת שייך לפורום הזה כי בכל זאת מצלמת אנטרנט זה לא ממש צילום דיגיטלי חח א. יש כאלה מצלמות שאפשר גם להלביש אותן על הLCD וגם להניח אותן על משהו מישורי בלי שייפלו? כי אני מעוניין באחת כזו.. ב. שיהיה משהו קצת יותר מהאלה ב100 או 90 ש"ח שכתוב שזה מסוגל להגיע ל30 תמונות בשנייה בעוד כלחבר שלי יש כזה וזה לא נראה כאילו יש במאת 30 תמונות בשנייה.. ג.שלא תעבור ת200 ש"ח (או שלא תהיה יותר מדי מעבר ל200 ש"ח), ורצוי שזו תהיה אחת שיש בבאג כי זה פשוט קרוב לי לבית יחסית, או אולי ברשת פוטומניה אם שי לכם איזה מצלמות יש להם בדיוק..כי ראיתי שיש להם טיפה.. ד. שתהיה טובה יחסית לצילומים כמו אלה שבyoutube מצלמים את עצמם מנגנים איזשהו שיר על גיטרה למשל.. אין לי דרישה למשהו תותחי אני רוצ…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by dootch,

שלום לכולם, האם למישהו יש פיתרון לבעיה של היחס בין הצילום הדיגיטלי 3:4, להדפסת התמונות על נייר 10:15, כשאני מפתח תמונות הרבה פעמים יש חיתוכים של ראשי הדמויות או הרגלים או כל דבר אחר שפוגע באיכות התמונה. אנא עזרתכם הפיתרונות יכולים להיות של תוכנה של מצלמה או כל פיתרון אחר תודה, איתי

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by Bypass,

שלום, לאחר התלבטויות החלטתי שהמצלמה הדיגיטלית הראשונה של תהיה ה FUJI F30/31. נשאלת עכשיו השאלה איזו מבין השתיים לקנות, כי יש הבדלים מסוימים, כך נראה, בהתמודדות עם הרעש בISO גבוה: הF30 מנקה קצת יותר אבל מאבדת פרטים ונוטה למשהו יותר פסטלי, בעוד הF31 קצת יותר "מלוכלכת" מבחינה זו אבל שומרת יותר פרטים ומציגה אפילו ב3200 תמונה שהיא עדיין די ברורה עם גירעון שאני די מסמפט בעצם... יש גם נטיה בF31 לתת-חשיפה, במנוגד לF30. העניין של "זיהוי הפרצופים" לא נראה לי משמעותי. ייתכן שהעניין של השוליים הסגולים פחות בעייתי בF31... את הF31 אפשר לרכוש בCAMERA4LESS ב1500 (ונראה לי ש של OLYMPUS TYPE H יתאימו לא?) , אבל לא מדובר שם בכלל על אחריות...?! בכל החנויות האחרות זה 300 יותר אבל עם אחריו…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by shlomom,

כמה תמונות שצילמתי לאחרונה. רכבת שצולמה מהרכב בעת שעמדתי ראשון במחסום שירד בחשיפה של 2 שניות, האדם בתמונה ממש הגיע בזמן. חופשיים לאחר יום רכיבה - ליד חוות סוסים לרכיבה. גבעה מוריקה - אהבתי את הצל מהענן ואת שילובי התכסית והצבע השונים.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by sagi5,

התמונה בגודלה המלא: http://farm1.static.flickr.com/159/420341401_9041531d71_o.jpg

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by אלוויס,

שלום,האם ניתן לצלם תמונות מאקרו במצלמה כמו fuji a500 ?,כל המצלמות של פוגי הקטנות שוות לתחת שמתי לב עם ניסיון של כמה... ולמישהו יש מדריך או שיכול להסביר לי בקצרה איך מצלמים מאקרו? תודה ושוב תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. היום צילמתי כמה תמונות בשלג וגיליתי ששתיים מתוכן נהרסו, אחת בכלל לא קריאה והשנייה יצאה ככה: עכשיו אני לא יודע אם זה שהכרטיס זכרון דפוק (סתם כרטיס), המצלמה דפוקה, או שפשוט בטמפרטורות האלה קורות פשלות... הכרטיס והמצלמה שניהם בני חודש ולא אמורה להיות לי בעייה עם אחריות.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by Saliman,

תמונת HDR חדשה שלי, צולמה בשבת בטיילת של תל אביב בזמן השקיעה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by R0ck,

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by ophir555,

יש ברשותי את המצלמה שבנדון כ 3 שנים. עד עכשיו היה לי כרטיס זכרון של 32 מגה(לא לצחוק) האם היא מסוגלת לקבל כרטיס זכרון בנפח של 2 גיגה או 1 גיגה. המוכר בחנות אומר אין בעיה, האומנם? תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by Bartleby,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1109&p=11 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1405&aff=zap ובכלל מה עדיף בתקציב של 1200 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by liorp,

ואם אפשר גם למה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. שלום, אני מתעניין בהתאמת פלאש חיצוני למצלמה. היות ואני לא מבין כלום בפלאשים הייתי רוצה להבין באופן כללי לאיזה כיוון ללכת היות וה S9100 לא מבצעת תקשורת "חכמה" עם הפלאש אלא Dumb shoe mount. ולכן צריך להפעיל (לכוון את הפרמטרים) ידנית. הייתי רוצה לדעת איזה פלאשים כדאי לשקול - כמובן בתקציב נמוך ככל הניתן. כי נראה לי שלא ניתן לתכנן עם פלאש כזה לעתיד עם מצלמה אחרת. בנוסף, יש לי הזדמנות לקנות פלאש Nikon דגם SB-600 Speedlight משומש, מה כדאי לבדוק (ואיך) וכמה כסף שווה כזה פלאש משומש בכלל? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375747 תודה, שלמה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Chevy,

ובכן, בגלל שיצאתי לצבא יום ראשון לא היה לי זמן לערוך את התמונות אז רק היום הספקתי. היה אחלה מזג אוויר והסתדרתי נפלא עם הציוד למרות שלא תיכננתי לצלם מספר תמונות בסוף לא התאפקתי. ובכן, אני אתן לתמונות לדבר בעמוד אינטרנט שעשיתי : Total Lunar Eclipse, March 3rd 2007

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shlomom,

הנה הסלט: וזאת הדבורה:

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by shlomom,

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by dootch,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מצלמת פנטקס K100D שראיתי המלצות עליה באתר והיא עומדת בתקציב פחות או יותר. יש ברשותי עדשת סיגמא 70-210 שנקנתה למצלמת מינולטה 3XI המצלמה הנ"ל נגנבה מביתי כשהייתי בלבנון בזמן המלחמה יחד עם עדשת סיגמא 28-70, לצערי וכל מה שנשאר לי זו העדשה הארוכה שלה. האם העדשה הנ"ל תתאים למצלמת הפנטקס. האם אתם יכולים להמליץ על עדשה לטווח הקצר יותר (משהו כמו 28-70) או להסתפק בעדשת קיט שמגיעה עם המצלמה? יש ברשותי גם פלש שנשאר לי מהמינולטה, אך לצערי אין לי את הדגם. האם יתכן והוא מתאים ואם לא התוכלו להמליץ לי על אחד? תודה רבה מראש איתי

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by ophir555,

איך מעלים תמונות לאתר לצורך חוות דעת? באיזה גודל ואיכות מומלץ? או האם יש סטיקי שכבר הסביר זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. 1. קיבלתי בערכה את החלק הזה ולא הבנתי לאן הוא אמור להשתייך: http://img168.imageshack.us/img168/8544/dscf0199largeai6.jpg 2. אני היחיד שנתקל עם המצלמה הזאת באיכות תמונות ממש לא משהו כשמגדילים אותן לגודל טבעי במחשב (לא מותחים אותן, רק פותחים אותן בגודל המלא שלהן ויש מריחות וטשטושים על התמונה והתמונות לא חדות ביכלל..) 3. על איזה רזולוציה מומלץ לצלם ביום יום? יש לי את האפשרויות האלו: 6M F 2848x2136 שמאפשר צילום של 341 תמונות על גבי הכרטיס. 6M N 2848x2136 שמאפשר צילום של 680 תמונות על גבי הכרטיס. 3024x2016 3:2 שמאפשר צילום של 680 תמונות על גבי הכרטיס. 3M 2048x1536 שמאפשר צילום של 1305 תמונות על גבי הכרטיס. 2M 1600x1200 שמאפשר צילום של 1639 תמונות על גבי הכרטיס. 03M 640*480 שמא…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by aviran_n,

השארתי את התמונות ברזולוציה מקורית, אז כדי לצפות בתמונות בגודל מלא תלחצו על התמונות שכאן... אני עדיין דיי מתחיל עם המצלמה הזאת, אשמח לקבל טיפים לשיפור.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by Maxx,

"פירסום" ראשון של תמונות, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  22. צפויה בקרוב איזה תערוכה שיושקו בה הרבה דגמים חדשים או שמהו דומה שיוריד את מחירי המצלמות בצורה ששווה לחכות? אני מדבר על Fuji 6000fd אם זה משנה.....

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. יחד עם המצלמה קיבלתי שני כרטיסים של tekq 1gb כל אחד... לאחר זמן לא ארוך לכשהייתי מצלם פתאום רשם לי שיש לי 0 תמונות(למרות שהיה נקי מתמונות) ויש error..ומכאן והלאה גם לא נתן לי למחוק תמונות ולפרמטץץץ קניתי133x hcom 1gb gold והכל זרם בטירוף ואין שום בעיות... לכן השאלה שלי...האם שני הכרטיסים היו דפוקים(מה שלא הגיוני) או שפשוט יש חוסר התאמה מסויים בין הדגם הזה לבין הכרטיס או החברה המסויימת הזאת... ואם באמת יש חוסר התאמה אשמח לדעת עם איזה חברות נוספות יש התנגשויות.. תודה ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. אני מעוניין במצלמה כמה שיותצר קטנה עם כמה שיותר זום (לפחות 7) http://shopping.com/xSBS-cameras_and_photography_digital_cameras--%253Eoptical_zoom__search__at_least_6x_zoom%255Eor~PG-1~PRDLT-29190960-36741064-32200163-40410170~PG-1 מה לדעכם עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מישהו מכיר אתר שמראה תמונות של צילומים במצלמות שונות(וכותב באיזה מצלמה צילמו כמובן)? כדי לראות ולהשוות איך יוצאים הצילומים במצלמות שונות

• 3 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים