עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

היא טובה? אבא שלי קנה אותה ב200 שקל, שמעתי שהיא עולה יותר.. אך רציתי לדעת אם היא שווה את המחיר שלה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. בגלל ההתענינות הגבוהה של חברי הפורום ובגלל שמדובר בתערוכה "מעולה" קבלו עוד תמונות (אם אכלתי אותה אז עד הסוף)

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by Gliding,

היי, דווקא הפעם החלטתי לעשות את החיים מאוד מסובכים, ולא חקרתי לעומק מה אני אמור לחפש במצלמה חוץ מזום דיגיטלי ומגה פיקסל...כל השאר, לגבי מידות חשיפה, עדשות וכו, זר לי לגמרי ויחד עם זאת שלוש הדרישות שיש לי מהמצלמה הן המחיר (1500 ש"ח) והצורה (דקה, או אולי קוראים לזה אולטרה דקה..?) עיינתי קצת בפורום וראיתי שרוב המצלמות המומלצות בטווח הזה הן לא דקות, ויחד עם זה אני אשמח להמלצה על מצלמה קומפקטית.. הדרישה השלישית היא יותר שאלה לגבי מצלמה שלא דורשת סוללות,אלא שאפשר להטעין אותה בעריסה או משהו תודה מראש שחר

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by shlomom,

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by PyroGhost,

השאלה הזאת מופנית יותר לאורן, אבל אני מאמין שיש עוד אנשים בפורום שיתעניינו בה או שיידעו לענות עליה, זאת הסיבה שאני כותב את זה פה ולא בהודעה פרטית. השאלה שלי היא כזאת, אני עכשיו מחפש פלאש חיצוני לפוג'י, חשבתי ללכת לכיוון הSB28/ SB26 אבל משום מה כל מה שאני מוצא עד עכשיו או שלא רלוונטי או שהפלאש במצב לא משהו, אז חשבתי לעצמי -אם אני הולך לקנות DSLR של ניקון בתקופה הקרובה ( בטווח של החצי שנה הקרובה אני מניח שאני אגייס את כל הכסף שאני צריך ועוד קצת אפילו ) אז למה להשקיע בפלאש יד שניה אם אפשר להשיג היום SB600 חדש - שהוא פלאש דיגיטלי טוב יחסית - במחיר של 1000 שקל לכל היותר. השאלה שלי היא ככה, האם כדאי להשקיע עכשיו בSB 600 או להמשיך בחיפושים ובבוא העת לקנות SB 800? האם ההבדל בעוצ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by הסולידי,

מה דעת הפורום על המצלמה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by Rocket_Pool,

^

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  9. התמונות לא מהוות המלצה כל שהיא להגיע לתערוכה. ואם חסר לכם איזה גלגל נחמד אז קבלו :

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by shlomom,

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום ! יש ברשותי מצלמה אולטרא קומפקטית של CANON דגם: IXUS 30 (או בשם השני שלה SD200) דוגמא למצלמה שיש לי רק דגם יותר מתקדם: http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7200 יש לי אותה יותר משנה ואני באופן כללי דיי מרוצה ממנה. ברצוני שתעזרו לי לדעת האם שווה לשדרג אותה למצלמה דומה וטובה יותר ! לצערי אני לא בטוח שבדגם מסוג אולטרא קומפקטי יש שיפורים משמעותיים בין המצלמות החדשות לבין המצלמה שלי. למשל זום אופטי, הייתי מת לקבל זום אופטי יותר גדול אבל תקנו אותי אם אני טועה הזום האופטי במצלמה אולטרא קומפקטית הוא עדיין נשאר כפול 3 ? אני בכל זאת מתקשה לוותר על הגודל של המצלמה בשביל זום אופטי. אחת מהעקרונות שלי זה שהמצלמה חייבת להיות בגודל שיכנס לכיס, אחרת זה מבאס להסתובב איתה ביד כל…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by eegg,

ראיתי את המצלמה הזאת והיא נראת לי דיי טובה למצלמה ב1800. המייצב תמונה שבתוכה היא טובה? אולי יש מצלמה דומה שיותר טובה במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  13. http://www.dpreview.com/reviews/PanasonicTZ3/ השאירה עליי רושם טוב. כזאת מצלמה איכותית, לא ראיתי הרבה זמן...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מחר תהיה כניראה תערוכה של כלי רכב בגני התערוכה, וכניראה שאני גם אהיה שם. באוטומוטור בשנה שעברה אני זוכר שהרבה צילמו והרבה תמונות יצאו מסונוורות מהתאורה החזקה שבאולמות שם. אני אלך כניראה עם הS6000fd שלי, ורציתי לקבל מכם טיפים כיצד אוכל לצלם ולהוציא את התוצאות הטובות ביותר מהמצלמה שלי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by R0tem1,

http://img131.imageshack.us/img131/7190/dscf0484edelegationtopowg3.jpg מישהו יכול להסביר לי איך לכתוב את הלינק שהתמונה תהיה ממוזערת שנכנסים לעמוד ותפתח בלחיצה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. יש לי מצלמה של סוני DCR-PC115e שהיא מיני DV. קיבלתי איתה כבל יו אס בי - אני יכול להעביר דרכו סרטים מהמצלמה למחשב או שצריך כבל DV או Firewire?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by Drazick,

חג שמח... עוד קצת מהמקום המופלא הזה, גן עדן פשוט. חוף הים של קואטה ריזורט. באופק 2 סלעים הנראים כפרצוף אדם: החוף של "באונטי איילנד" - החוף עם הערסל הכי טוב בפיג'י. ובפיג'י ערסל זה המקום בו אתה מבלה מחצית היום: דרך המלכה - האי המרכזי מחולק ל-2 דרכים. הדרומית נקראת דרך המלכות, הצפונית דרך המלכים. עוד אחד מחופיה הקסומים של המדינה (אם מישהו יודע לעשות עבודה איכותית בסהרת קווי החשמל, פנה אליי בהודעה פרטית, תודה): דרך המלכים - ככה מתגוננים מגשם באוטובוסים בפיג'י. כמו רכב קבריולט של פעם, גג ברזנט ואחיזה אנושית: הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by weissby,

האם קיימת שיטה כלשהי במצלמה דיגטלית סבירה יחסית (כזאת של 5 מגה פיקסל לדוגמה) לצלם בצורה כזאת שיהיה אפשר לראות מתחת לבגדים של אנשים? שמעתי שיש אפשרות לשחק עם ההגדרות צבע של המצלמה ולחזק תצבע הירוק או משהו כזה כי ..כי אל זוכר למה חח.. וביקצור במצלמה שלי אנלא מוצא דרך לשלוט בהגדרות צבע כמו שהראו איפה שנאי ראיתי מישהו מכיר איזה דרך לעשות את זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MilkMan,

תמונה של חבר שלי מהעבודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DRz,

שלום לכולם, אבא שלי דוחק בי למצוא לו מצלמת וידאו דיגיטלת, אבל אני לא מבין כלום בתחום. אני מחפש משהו לא יותר מידי יקר, שיוכל לשמור לפחות שעה של סרט באיכות טובה האם קיים משהו כזה ? כמה זיכרון בדרך כלל צריך לקנות ? אשמח לכמה פרטים.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by RDS,

אפשר המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 1300-1500 ש"ח? גם פחות יתקבל בברכה... אני רוצה מצלמה שלא תהיה ממש קופקטית... זאת אומרת לא דקה ממש כזאת... שתהיה איכותית.... שהיחס ביצועים מחיר יהיה טוב... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by aviran_n,

צילמתי הלילה כמה תמונות מעדן החלון שלי החוצה (סתם תמונות מהשיעמום.. בלי מטרה מיוחדת).. שמתי לב שע"ג התמונות יש לכלוכים לבנים שכאילו תפוסים ע"ג העדשה אבל לא רואים אותם על העדשה וגם "ניגוב" של העדשה לא הסיר אותם.. צילמתי תמונה גם כשהמכסה של העדשה היה סגור וכשהגדלתי את התמונה לגודל מקורי במחשב ראו את הלכלוכים הלבנים על הרגע השחור.. מה זה יכול להיות? =\ נ.ב. המצלמה היא S6000...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו דיגטלית. אני ממש לא מבין בתחום, חשוב לי שהמצלמה תהיה קטנה יחסית, שאיכות צילום הוידיאו תהיה גבוהה, ועדיף גם שיתאפשר לצלם צילום רגיל כמו במצלמה דיגטלית רגילה באיכות טובה יחסית. אתם מביני עניין, אשמח להעזר בכם. מסגרת התקציב היא בין 200 ל- 400 דולר. * עדיפות לדגם מסוג סוני

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by PyroGhost,

מישהו יודע? איך היא בהשוואה לעדשות קיט אחרות? מה המחיר שלה בנפרד מהמצלמה? האם שווה לקחת אותה כחלק מהקיט או להשקיע בעדשות אחרות כדוגמאת ה17-70 של סיגמה או ה APO 70-300?

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by ^indika^,

צילומי HDR בלילה, טכניקת צילום בשלושה חשיפות שונות, ממש יפה מה אתם אומרים? ;D ;D ;D ;D http://www.kishkush.co.il/content/view/932/36

• 3 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים