עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Kenny,

אהלן אנשים... חבר שלי הציע לי לקנות ממנו את המצלמה שלו D80 + עדשת (קיט אני חושב) 28-80 3.3 - 5.6 עם תיק גדול ומקצועי מעור עם כרטיס סאנדיסק 2 גיגה ועם פלאש חיצוני מעפן כזה... לא של ניקון אפילו. מגן עדשה UV 58 בכל מקרה , הוא מבקש 2000 שקל.. היא לא עשתה יותר מ 6-7 אלף קליקים. נראית במצב מצויין. בכל מקרה , השאלה שלי היא ככה : שווה לי למכור את הציוד שלי? K100D + sigma 24-70 2.8 + Sigma EF500DG super ולקנות את המצלמה הזאת? בנוסף אני צריך לקנות לה גם sbs800 + עדשה 18-55 \ 24-70 עם 2.8 קבוע. כמה זה עולה בערך? ואיך אני יכול לבדוק בדיוק כמה קליקים היא עשתה? (שם הקובץ מתאפס שעושים פורמט...) erm boren עריכה : עכשיו התברר שהיא עשתה פחות מ 2500 תמונות.. חבר שלי ב…

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Satlan,

http://www.dpreview.com/news/0907/09073007nikond300s.asp שיפורים עיקריים: 720p HD video, including autofocus while recording SD card slot in addition to existing CF slot Faster continuous shooting (7fps, vs. 6fps) Socket for external microphone Live View and Info buttons Discrete 'OK' button in multi controller Interactive settings display screen Auto and Extra High Active D-Lighting options Quiet drive mode Virtual horizon

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by יעל רייכל,

איך ניתן למזער תמונות, מבלי לפגוע באיכות שלהם, ו- יותר חשוב - מספר תמונות בבת אחת, ולא מעבר אחת-אחת וRESIZE? .. יש איזו תוכנה לכך שתעשה את כולן בבת אחת? ולא תהרוס אותן? או שאני מבקשת הרבה מדי..? : תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. חיישן : Super CCD HR בגודל 1/2.5" רזולוציה : 5.1 מיליון פיקסלים מדיית אחסון : פורמט קובץ : סטילס: JPG או RAW סרטון: AVI עצמית : 38-380 מ"מ מיקוד : אוטומטי (כולל נורת סיוע למיקוד) מאקרו : 10 ס"מ- 2 מ' (זוית רחבה) 90 ס"מ- 2 מ' (טלה) צמצם : f/3.2-f/8 מהירות סגר : 1/2000- 15 שניות רגישות : אוטומטי או ידני 64-1600 : ISO מדידת אור : תבניתית מ 64 איזורים מצבי צילום : עדיפות צמצם, עדיפות סגר, ידני, אוטומטי, מצב מונע טשטוש איזון ללבן : אוטומטי, חצי אוטומטי (בחירה מתוך 6 מצבי תאורה) או ידני מסך : LCD בגודל 1.8" 115,000 פיקסלים מבזק : אוטומטי 30 ס"מ-4 מ' (זוית רחבה), 80 ס"מ- 4 מ' (טלה) הפחתת עיניים אדומות, הבזקה אוטומטית, מהירות סנכרון נמוכה סול…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by eladh16,

שלום קראתי קצת מאמרים על רכבי המצלמה ולא ממש הבנתי מה ההבדל בין תריס לצמצם. הבנתי שהתריס חוסם את האור שמגיע לחיישן ואפשר לווסת את מהירות החשיפה שלו ובכך לקבוע כמה אור יגיע לחיישן. מה שלא הבנתי, איפה התריס הזה נמצא במצלמה הדיגיטלית? האם זהו רכיב ממשי שנמצא לפני החיישן או וירטואלי? אם קיים תריס ממשי במצלמות דיגיטליות אשמח לתמונה שמראה את הרכיב הספציפי. בנוסף לכך הבנתי שיש את הצמצם שהוא מין מערכת עלים שנמצאת בעדשה עצמה שתפקידו לשלוט בכמות האור המגיעה לחיישן. אם כך, לשני הרכיבים יש את אותו התפקיד, למה צריך תריס אם יש חיישן שמווסת את האור או ההפך? תודה

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by ALÞHA,

3למן בחסד חסידון - http://www.younggalleryphoto.com/photography/brandt/brandt.html

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by sapartil,

ראיתי מצלמה עם רזולוציה: 4608X3072 מה זה אומר שזו רזולציה טובה יותר משל HD?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dvich,

יש ברשותי את הF700 של Fuji ביחד עם שני כרטיסי זכרון, אחד של 16MB שסופק עם המצלמה ואחד 64MB שקנינו, לרגל טיסה לארה"ב אנחנו רוצים לקנות כרטיס זכרון 1GB מסוג , והשאלה שלי היא איזה עדיף, של פוג'י או אולימפוס? האם הפוג'י מהיר יותר או להפך? תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by eran57,

יש לי שאלה מה ההבדל בין CompactFlashTM (CF) card (Type I and Type II) והאם יש דגם של חברה מסוימת שעדיף לקנות שמעתי על SANDISK

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Wolf-Net,

[br] זה הקישור לתמונה אם זה לא עובד: http://img262.imageshack.us/img262/3559/dscn01125or.jpg פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 22:48:29 בקרוב עוד תמונות מבחוץ לבנתיים....

11. אני די נעול על הדגם הזה ויש לי כמה שאלות אחרונות: 1.האם התמונות שלה ממש גרועות בחושך בשל העובדה שהפלאש שלה קטן ולא עוצמתי ויעיל ל1.5M? 2.באיזה פורמט וידאו המצלמה מצלמת?[כדי לדעת האם היא חסכונית ויהי ניתן לדחוס הרבה וידאו] 3.הבנתי שהיא עובדת על סוללת ליטיום,והבנתי שסוללה כזו תחליפית תעלה לי 100 שח,האם בישביל ההחלפה אני אצטרך לפרק את המצלמה בכדי להחליף סוללה,או שההחלפה פשוטה קלה ולא כרוכה בפירוק פיזי של גוף המצלמה? 4.האם שווה לשלם עליה 550 שח[יד שניה,כולל 512 זיכרון דיופרו]? 5.איך הזום אופטי שלה? ואיכות התמונות שלה? תודה מראש.

12. Started by LRa,

הפונקציה העיקרית היא צילום פורטרט וצילום מקרו של שיניים, התקציב הוא עד 350$ בארה"ב. תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by [NOS],

צולם בת"א ביום חמישי בשעה 5 (לא נגעתי בתמונה בפוטושופ) http://img327.imageshack.us/img327/4/14el.jpg http://img327.imageshack.us/img327/9169/28mj1.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב ???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by avivmoshe2,

שמעתם פעם על המצלמה הזאת???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לאחרונה אני שם לב שהרבה מאד משתמשים מגיבים בכך שהם מצטטים את דברי המשתמשים האחרים בתוך תיאור התמונה או דעה זו או אחרת. זה ממש לא מקובל עליי, אמנם אכן ייתכן ולשני משתמשים או יותר יש את אותה דעה אבל כמובן שאפשר לכתוב אותה בצורה אחרת ולא פשוט לצטט אותה. אני אעקוב אחרי הודעות מסוג זה החל מהיום, הודעות בסגנון יימחקו למרות הכוונה הטובה שבדבר. תודה על ההבנה וצילום מהנה לכולם. אחראי פורום צילום דיגיטלי, דני בקרמן. אני משאיר את הדיון פתוח, הודעות ספאם לא קשורות יימחקו.

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by eli33,

באמת שאני לא ממש יודע כמה להוציא על מצלמה טובה אבל אני משער לפי כמה מצלמות שראיתי שזה מחיר סביר. המצלמה תשמש אותי לצילומים רגילים בבית ובחוץ. אני רוצה שיהיה לה נתונים שאני אוכל לצלם ב"אוטומטי" בצורה טובה, אבל גם בהמשך שאני אוכל להתעסק ידנית עם הפונקציות שלה ולצלם בצורה יותר מקצועית. יש הצעות? תודה מראש. עריכה: איך המצלמה הזאתי? >> http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469625

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  18. יש מכירה קבוצתית, המחיר ממש זול השאלה האם המצלמה הזאת טובה בכלל ? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4092770

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  19. אזהרה והמלצה ! ברשת עלו בימים האחרונים 3 תחרויות צילום שבמבט ראשון נראות ממש ממש שוות ! אבל כל זאת נכון עד שלא קוראים את האותיות הקטנות ! כמה מכם ממש טורחים לקרוא מסמכים של מספר עמודים ? אז זהו, שגם במקרה דנן לא קראתם, אז "אל תבואו בטענות" אתם מוזמנים לעשות כרצונכם, אבל אל תגידו אח"כ - לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו מי שייתן יד לניצול מחפיר שכזה, או בעצם הזמנת עבודה חינם, אל לא להיקרא צלם ( וגם אם רובכם חושבים שאם אתם צלמים חובבים או אקראיים, וכולה איבדתם זכות על צילום אחד ?! אז מה קרה ? ) תחשבו טוב טוב למשמעות של עולם הצילום, אנחנו יורים לעצמנו ברגל, ואני לא בקטע של להציק לכם ואני גם לא נסחף ! אז שלא יעבדו עליכם ואל תתנו יד לשערוריה הזו, הצביעו ב"עיניים" ! ממני,…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  20. Started by exXxTreAm,

כן, אני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו ביתית במחיר של עד כ-1500 שקל. דרישות עיקריות: זיכרון פלאש, קלה לתפעול, הקלטה מספיק איכותית, העברה קלה של הקבצים מהמצלמה למחשב, נוחה לטלטולים מחוץ לבית. ההתלבטות שלי היא בין שלושת הדגמים הבאים: קנון FS200 קנון FS306 פנסוניק SDRS50

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  23. כפי שכבר נכתב כאן - ה-K-X כבר מתחילה להתיישן. ה-K-R לא מחליפה אותה אלא נכנסת מעט מעליה. ה-K-R למעשה נכנסת למשבצת של ה-K200 אם כי למרבה הצער ללא הגוף המסיבי והעמיד של ה-K200. פנטקס מציעים סוללת ליתיום מבלי לוותר על האפשרות להשתמש בסוללות AA, מסך בעל חדות מעולה (דומה ל-K-7) ובסך הכל מדובר באלטרנטיבה מעניינת לתחרות במחיר נכון (המחיר הרשמי הוא 800 דולר כולל עדשת קיט, אבל הוא צפוי לרדת). עדשת ה-35/2.4 הזולה (220 דולר) היא עוד משהו שלקח לפנטקס הרבה זמן להציג. 35 מ"מ היא (קצת יותר מ-) העדשה "הנורמלית" במצלמות APS-C ובתחום זה - מאז חיסול ה-35/2.0FA לא היה לפנטקס מה להציע מלבד ה-31/1.8 המאוד איכותית והיקרה להחריד. מדובר בביזיון במיוחד מצד יצרנית הידועה בעדשות הפריים שלו. ה-35/2.4…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by buzz man,

הכול במצב אוטומטי. צולם ע"י בדרום אמריקה. [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני יודע שזה תקציב מצומצם אבל אני צריך משהו דיי איכותי (אם קיים) שיצלם באיכות סבירה,יש חייה כזו?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.