עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by MODY69,

שלום, חבר שלי מחפש מצלמה P&S בסביבות ה- 600 ש"ח (ניתן לחרוג גג עד 700). המצלמה צריכה לדעת להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי מלא (הוא לא מבין כלום בצילום). בקיצור, מצלמה בסגנון כל ה- A6X0 וכו'. כמו כן, המצלמה צריכה להיות זמינה בחנויות בארץ. תודה מראש, מודי69.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. שלום לכולם. אני חושב על רכישת מצלמה חדשה, כשהדגשים העיקריים הם הקטנת הגודל הפיזי, פוקוס מהיר יותר ושיפור יכולות וידאו. עפ"י לא מעט חוות דעת בפורום הזה, וסקירות שקראתי, הפנסוניק נראית כאופציה מצויינת - לפחות על הנייר. החשש שלי הוא שהתמונות "הרגילות" יצאו פחות טוב. החשש נובע מהתנסות קצרצרה עם האח הקטן - ה TZ5 - צילמתי כמה תמונות פורטרט מחוץ לבית, בשעות אחה"צ, על מצב iA (אאל"ט) ולא מעט תמונות יצאו מטושטשות. הייעוד העיקרי הוא תמונות משפחתיות, בעיקר של ילדים קטנים, בתוך ומחוץ לבית ובמצב אוטומטי. אני חייב לציין שה G3 עושה עבודה טובה מאוד, ואילו היתה קומפקטית יותר, לא הייתי שוקל בכלל החלפה. אשמח לדעתכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום אני צריך מצלמה ב-700 ש"ח בערך, לנסות לא לחרוג יותר מידי. מטרתה צילום בעיקר בטיולים בחו"ל. אני לא צלם מקצועי, אני לא צריך את הטופ. לפי דעתי כדאי לקנות אולי מצלמה טובה אבל דור אחד אחורה, לא חשוב לי שהיא תיהיה הדגם הכי חדש שרק יצא. ראיתי את sx120, אבל יכול להיות שהיא קצת גדולה, לא ראיתי אותה בעיניים. רצוי שיהיה למצלמה זום אופטי טוב. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by duncan,

ראשית, מילאתי את הטופס: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 4000 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? במידה ואגיע למסקנה שצריך ציוד נוסף, הוא נכלל בסכום שרשמתי * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? נניח 500 שקל בשנה * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? כן * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט עדשות ממצלמת מיקון ניקרומט משנות ה-70 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? את הביצועים הטובים אני ר…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by fungiman,

שום דבר "אומנותי", אבל בלמי דיסק של דו"ג הם תמיד פוטוגניים, אני חושב שהגלגל שייך לווספה PX, אבל אל תתפסו אותי במילה. צולם באור יום ללא תאורה נוספת, פנטקס K20D עם עדשת קיט (18-55).

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by arkady,

שלום. קודם כל סליחה על הדיון הקודם שהקפצתי =[ פשוט הייתי צריך תשובה. אז ככה יש לי שאלה אחת אם תוכלו לענות לי :-\ איזה מצלמה יותר משתלמת לי? (אני אוהב זום טוב) Z1 או A75? איזה אתם ממליצים לי? אפשר גם אחרים אבל רק מCamera4Less בבקשה =] תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by psychuil,

איך אני עושה את זה? |: אין לי כח להשאיר את CS3 רק בשביל NN..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הייתי בכיוון של 400D של קאנון, אבל אחרי שקראתי פה קצת אני דיי נרתע. ראיתי דיי הרבה המלצות על Pentax K10 וK100, אבל הבנתי שיש בעיה של השגת צלמיות, ובנוסף אני דיי התרגלתי לקאנונים למינהם ככה שאני דיי חושש לעבור. בנוסף, רציתי לדעת האם כדי לקנות מצלמה יד שניה מEBAY. הרי אם אני קונה מארה"ב, לא תהיה לי אפשרות לממש את האחריות בארץ בכל מקרה, אז אולי כבר עדיף לקנות משהו יותר איכותי + צלמית טובה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  9. אין לי מושג בתחום... ??? בבקשה המלצות ... נ.ב אני רוצה קצת ללמוד על נתונים מה טוב ומה לא...כדי שאני יוכל לחפש לבד...מה צריך לדעת??.. תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by N N C,

סבא שלי קנה מצלמה כזאת ויש לה חיבור USB אך כאשר ניסיתי לחבר אותה למחשב לא קרה כלום, המחשב אפילו לא התריע על חיבור התקן חדש... מישהו יודע במקרה איך להתקין אותה ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by epichorus,

שלום, מישהו יודע מה מחירה של ה500D בדיוטי פרי ?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  12. נשבע לכם אני לא יודע מה קרה. פעם אחרונה שבדקתי אותה היא עבדה מצוין ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי. לאחר שאני לוחץ כל כתפור הON לאחר שניה שתיים היא נסגרת לי. אין לי מושג מה קרה לזה פתאום, מישהו יכול לעזור לי? יש לי מצלמה HP 735

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by exXxTreAm,

כן, פעם ראשונה שאני מעלה תמונות שלי בצבעוני, תהנו (: [br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 22:10:17 ובגלל שאי אפשר היה להעלות לפורום יותר מ4 תמונות בו זמנית, אני אעלה פה עוד שני תמונות שאהבתי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by Snufkin,

שבוע מהיום אני בנפאל , שם תכננתי לקנות את ה- S1, אחרי שהרבה אנשים הציעו לי מהסיבות שהסוללות הם סוללות רגילות, כרטיס הזיכרון של המצלמה זול, איכות צילום לא רעה, זום מעולה וכו'. דבר שלא הצלחתי לברר זה אם יש אפשרות של פיקוס ידני ולא אוטמטי במצלמה הזו. מישהו יודע? דרך אגב, יש פה מישהו שלא ממליץ לי לקנות אותה?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by exXxTreAm,

תגובות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  16. Started by ex_,

אני עדיין דבק ב EOS650 כמובן עם פילם ה A620 זה הניסיון הראשון לכיוון צילום הדיגיטלי כתחליף לפילם-כמובן ברמת הסקיצה כי זו מצלמה די סטנדרטית בכל מקרה אני מאוד מופתע מהחדות ומעומק הצבע(בצילום אפילו רואים את הטקסטורה של הנייר) אז כמו שאמרתי-זה הקליק הראשון אחרי הכנסת הבטריות והכרטיס(עבר crop בפוטושופ) בלי כיוון בלי כלום פשוט קליק אני די מבסוט מהאיכות עצות לגבי הדגם וכו' יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by גיימרית,

רכשתי לא מזמן את המצלמה הנ"ל עם עדשת הקיט, ואני פשוט לא מרוצה. אני חייבת זום יותר רציני. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמת וידאו FHD עדיף עם הארד דיסק מובנה ראיתי ב EBAY את הקנון FH10 שנראית לי מצלמה קטלנית יש לכם המלצות???

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by aleXtazi,

לא הייתי בפורום הרבה זמן אני נמצא בקנדה, קניתי לעצמי מחשב נייד פה ככה שאפשר סוף סוף לחזור לקהילה!! יצא לי לבקר בארה"ב בעיר שניקראת MOAB נסעתי לשם לעשות קצת אופני הרים אחד המקומות היפים לעשות אופני הרים שם! תמונה משם Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/1250) Aperture: f/3.5 Focal Length: 18 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash תגובות

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by oleg4444,

שלום לכולם !! אחלה של פורום יש כאן תמשיכו ככה! ועכשיו לשאלתי: יש לי מצלמה קנון 510 אחלה אני מרוצה . כאשר אני מקליט סרט ומעביר אותו למחשב המדיה פלייר לא מזהה את סוג הקובץ ואין וידיאו רק שומעים ... המצלמה יוצרת 2 קבצים אחד AVI ושני THM איך אני יכול לראות את הסרט במחשב?? אולי יש תוכנה?. תעזרו לי חברה!!! ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

איפה אני יכול למצוא ריכוז טיפים והמלצות צילום למצלמה הנ"ל? כמו כן, האם מישהו יודע אם קיים מדריך למצלמה כמו ה Pdf מהאתר של קנון אבל בעברית?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by guyfaran,

איך הצליח הצלם להפיק תמונה כל כך חדה בתנאים כל כך קשים של מסיבה? ו...מה לדעתכם העריכה שהוא עשה?

25. נכון לעכשיו, אני מחפש מצלמה שתתאים לי לתקציב, מן הסתם, אחד הקריטריונים הבולטים והמשפיעים ביותר הוא איכות התמונה. כולכם כאן, נעולים על קאנון בצורה עיוורת. כל אחד שבא עם תקציב של עד 1500-2000שקל מקבל תשובה אוטומטית A75/A70 בכל אופן, לאחר הסתכלות בהרבה תמונות, והשוואה לתמונות שנלקחו ממצלמות אחרות (גם על הנייר, ולא רק על המסך, בסופו של דבר, הנייר משקף הרבה יותר לדעתי) אז ככה - הטווח צבעים והגוונים של בסדרה הזאת שלהם, לא בדיוק מעודד, הדבר נראה לעין במיוחד בפרצופים של אנשים, חוסר גוון של צבעים, חוסר ברק (לזה אני אגיע בקרוב), ואחידות מעצבנת של הצבע. ב Contrast גבוה נוטים לאבד פרטים, לפעמים קצת שמש גורמת לי לחשוב כאילו מישהו זרק שם Flash Bang, קצת אור מהשמש על רצפה חלקה, וכל מה…

• 51 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.