עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by eranir,

אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by epichorus,

שלום רב , רכשתי את הכרטיס הנ"ל בשביל מצלמה מסוג CANON A610 אך משום מה כאשר אני מכניס אותו למצלמה אני מקבל הודעה: memory card error card locked הכרטיס אינו על מצב lock ומגיע עם מתאם USB והמחשב קורא אותו תקין. האם זה אומר שהוא אינו נתמך על ידי המצלמה ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס זכרון למצלמה, 4גיגה, בשביל ה PANASONIC FZ28 שלי. עדיפות לבאג (זיכוי).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by miaoo673,

היי, לפני כ5 שנים רכשתי מצלמת וידאו של פנסוניק מדגם NV-DS50EN. המצלמה הגיעה עם כרטיס זכרון SD בנפח 8 מגה, אותו אני מעוניין להחליף בימים אלה. עברתי על חוברת ההוראות ואתר היצרן בנסיון לאתר את הנפח המקסימלי הנתמך ע"י המצלמה - אך ללא הצלחה. גם חיפוש בגוגל לא החזיר תשובות רלוונטיות. אם למישהו יש את הדגם הנ"ל, או דגם דומה, אשמח אם יסייע לי במציאת המידע הנחוץ.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by RainCheck,

1. בחלק מהאתרים מצויין כי סוגי הכרטיסים האפשריים למצלמה זו הם SD ו MMC, ובחלק מהאתרים כתוב שאפשר גם SDHC, מישהו יודע מה באמת אפשר/אי אפשר ? 2. בגדול, מה ההבדל בין MMC, SD ו SDHC, ומי מהם עדיף ? 3. אני מעוניין לרכוש כרטיס של בין 4GB - 16GB, ע"מ שישמש אותי לטיול ארוך (יש לי כרטיס לש 1GB לגיבוי), איזה סוג כרטיס כדאי לבחור, ובאיזה נפח (מבחינת עלות תועלת) ? 4. אוכל לרכוש בניו יורק במקום בארץ, האם יש פער מחירים גדול, ועדיף לעשות זאת ? תודה !

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by arik100,

אהלן יש לי שאלה קטנה איזה כרטיסי זכרון מתאימים למצלמה OLYMPUS STYLUS 1010? כרגע יש לי OLMYPUS M 1GB , השאלה היא אם יתאים גם SDHC? או שרק יתאים? ובמקרה שרק יתאים האם זה יתאים לי? -MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6'>http://www.ebay.com/itm/8GB-8G--MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  7. ידוע שמהירות הכרטיס משפיע על מהירות הצילום ,אבל השאלה אם יש הבדלי תמונה בין יצרני הכרטיסים. זאת אומרת אם התמונה נשמרת על קינגסטון או סאן דיסק או טרנסקנד יהיה הבדל באיכות התמונה ?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by TheMux,

שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס זכרון מתאים לצילום סרטונים ב HD (1080p לפי מה שהבנתי הכרטיס צריך להיות מסוג Class 10 הבעיה שגם שם זה מתחלק לפי מהירויות 30 45 95 mb השאלה היא , האם 30MB מספיק או שעדיף ללכת על 95MB ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by adiras,

קניתי בכל התקציב שלי מצלמה של מינולטה Z500 . לאחר שהתחלתי לצלם, נוכחתי לדעת כי היא מצלמת מקסימום 13 תמונות בפעם. אין ברירה וצריך לחסוך כעת לכרטיס זכרון. בתקציב המצומצם שיש לי ובהתחשב בכך שאני צריך מכסימום 50-100 תמונות לפעם איזה כרטיס זכרון מומלץ לי לקנות ? המצלמה עצמה מסוגלת לקלוט כרטיסים מסוג SD או MEMORY משהו, האם יש הבדלים בין שניהם ומהן ?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by shamir87,

רכשתי לפני כמה ימים כרטיס מהאינטרנט בנפח של 256mb. הכרטיס הוא כרטיס פנורמי...מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס פנורמי לכרטיס רגיל??? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bartleby,

בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. רציתי לדעת אם מישהו יכול להעריך את ההשפעה של כרטיס זיכרון כפול 80 מול כרטיס זיכרון רגיל של sd כאשר ישתמשו בו במצלמה כמו cannon a530

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  13. בהמשך לת'רד שפתחתי פה לפני כמה שבועות, אני מתכנן כנראה לקנות את ה-Fuji F100FD. אני רוצה כמובן לקנות גם כרטיס זכרון מתאים (4gb או 8gb, עדיין לא החלטתי) ואני תוהה כמה חשובה המהירות (גם לתמונות וגם לסרטים). עשיתי חיפוש ומצאתי קצת הודעות בנושא, אבל הן היו די ישנות ואני לא יודע אם הן רלוונטיות למצלמות חדשות או לכרטיסים חדשים. נ.ב. מרגיז קצת שהחנויות שמוכרות מצלמות בזול, מוכרות את הכרטיסים ביוקר...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. דחוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! (סתם סתם - תמיד רציתי לעשות את זה ) בכל מקרה, אני מת כבר להזמין את הA75 שלי ומה שמעכב אותי כרגע זה בחירת הכרטיס זכרון והמטען. אז שאלה ראשונה, האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים. קצבי העברה וכו. מצאתי כאן בפורום את ההשוואה הזאת: http://www.dpreview.com/articles/mediacompare/default.asp?sort=fwread#fwperf אבל כמובן שהיא לא מכסה את כל הדמים והסוגים. אני עקרונית מטלבט בין הKINGSTON 128M שמוכרים בKSP ב170 שקל : http://www.kingston.com/products/cf.asp תמונה: לבין הלאקסר שמוכרים בCAMERA4LESS בתפזורת ב150שקל. זה כרטיס X12 והוא אמור להיות יותר מהיר מהלקסר X8 שהם מוכרים ב230 באריזה מלאה. (זה מה שהם אמרו בטלפון), יש על הכרטיס הזה 5 שנים אחריות אבל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlompis,

שלום לכל החברים, ברשותי מצלמת Minolta DiMAGE Z5 ואני צריך לרכוש כרטיס זכרון מסוג SD נוסף. אני חושב לרכוש Micro SD ומתאם כך שאוכל להשתמש בכרטיס הקטן במכשירים אחרים כאשר המצלמה לא בשימוש כגון, טלפון נייד ועוד.. ובכרטיס עם המתאם במצלמה. האם זה אפשרי ? האם זה יכול לגרום לתקלות או לאיטיות של המצלמה ? ובכלל אשמח לשמוע את דעתכם לפני שארכוש. תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by waizman,

קניתי מצלמה Canon A510, והיא באה עם כרטיס זכרון 128 של החברה הנ"ל, רציתי לדעת אם הם מוכרים בכלל וכשאני יקבל את המצלמה, איזה קצב של העברת נתונים זה הממוצע בערך. הכרטיס SD כמובן. פרטים: http://www.sagatek.com.tw/fsd_e.htm ואם מישהו יודע כמה זמן יש לי אחריות על הכרטיס. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by benor,

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by KoM,

לצד מי הילד ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי קסיו S600 ואני מצלם בבית. רק כשאני מצלם החוצה אז הISO יורד ל 100 או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by KoM,

תמונה מהסופ"ש האחרון, ועריכה קלילה שלה...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  24. לכתבה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. איך לשדרג מצלמת Canon זולה בעזרת CHDK http://www.crictor.co.il/he/episodes/chdk/ שתהיה צפיה מהנה. מחכה לתגובתכם, ענבר.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.