צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית קטנה ואיכותית שתמיד תהיה בכיס + 512 זכרון + 2300MAH סוללות + מטען. כל זה שלא יעבור את ה-1600 שקל. האם המצלמה SONY P43 שווה בביצועים לזאת של CANNON ה-A510 ? ומה בנהן יותר קטנה? את הסוני ראיתי בחנות צילום היא ממש קטנה ולא שוקלת, את הכאנון לא ראיתי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
המצלמה נפלה לי, ולא נגיד שזאת הייתה נפילה קשה, בכלל לא! אחרי שהיא נפלה היא לא רוצה להדלק, אין לי מושג מה הבעיה. אז לפני שאני פונה לאחריות (קודם צריך לעבור דרך אבא שלי = עדיף שלא :-X ) אני רוצה לדעת אם יש למישהו הצעות למה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ואם זה עוזר למישהו, המצלמה היא של HP דגם Photosmart 850
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, מילאתי את השאלון על מנת לתת לכם(המומחים) הכוונה מדויקת לצרכים של אחותי : # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום בתוך הבית,קצת תמונות לילה ואפשרות לתמונות נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך,…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אקדים ואומר שכנראה אני בור בתחום, אך נתקלתי במספר תופעות שגורמות לתמונות להראות נורא, לכן עלי להשכיל מעט נתקלתי במקרים שבהם כשאני מנסה לצלם אובייקט זוהר (למשל מגדל המפיץ אור) כאשר אני בחושך יחסי (נניח בלילה), אזי : 1. אם אני מצלם עם פלש - משום מה האובייקט בתמונה יוצא חשוך ! 2. אם אני מצלם ללא פלש - רואים את האור בתמונה, אך התמונה יוצאת מטושטשת, והאור בעצם "מרוח". (חשוב לציין שהמצלמה לא זזה, לא זו הסיבה). מה פה קורה פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן דבר ראשון אני יגיד שממש ממש אין לי מושג בתחום הזה של מצלמות ואני ממש לא יודע כלום על הנושא לאחותי יש מצלמה כזאת קטנה שגם לוקחת תמונות וגם מצלמת סרטים והיא לא מרשה לי להשתמש בשלה אז אני צריך לקנות אחד לעצמי אני יכול להציב תקציב של עד 1000 שח ואני צריך קצת הסבר על מה כדאי לי לקנות אחותי אמרה לי ששלה עלתה 800 שקל מה שהכי חשוב לי זה שאני יוכל לצלם סרטים ולהעביר עם כבל למחשב תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה בטריות AA הכי טובות בשביל מצלמה, ומחזיקות הכי הרבה זמן?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
מתלבט בין שתי המצלמות וזה די דחוף! תודה למי שיכול לעזור! אם אפשר לציין חסרונות ויתרונות זה יעזור!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מצלמה... ומבקש את עצותיכם. חשוב לי שהיא תיהיה קטנה (קוראים לזה בזאפ "קומפקטית במיוחד") ושזמן תגובה שיהיה מהיר ושהיא תיהיה 3-5 מגפיקסל לא צריך יותר מיותר בשבילי בעיקרון היא לשימוש ביתי רגיל + טיולים , אז שלא תיהיה רגישה 'מידיי'. ושיהיה לה מינימום שנתיים אחריות (מאוד חשוב לי , מתוך ניסיון אישי) אשמח לשמוע עצות גם איפה לקנות , וכל דבר אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום הגעתי ל 3 חלופות אלו למצלמה דיגיטלית. אני מחפש מצלמה בעיקר לשימושים ביתיים אם אולי קצת שליטה ידנית. חשוב לי שהתמונות יהיו טובות, שהמצלמה לא תהיה איטית ולא זוללת סוללות (דרך אגב למישהי מהן יש אופציית וידאו טובה?) איזו מהן לדעתכם עלי לרכוש? (או מצלמה אחרת)
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מתלבט על איזה מצלמה אולטרא קומפקטית ללכת. מה אומרים על סוני T70 או T200 עם מסך מגע? אני לא ממש רואה SAMPLES באינטרנט. האופציות הן סוני קאנון או קאסיו הזולה מבינהן משמעותית.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
עוד סט של תמונות. תהנו מאקרו (עם החצובה החדשה שלי, החיים נהיו הרבה יותר פשוטים) 1 2 3 4 5 6 עם עדשה רחבה (סיגמה 10-20) 7 טיול צילום קצר לקיסריה (חבל שלא היה עננים) 8 9 10 ולבסוף 2 תמונות HDR 11 12 הערות וביקורות יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת slr עד 2000 ש"ח, בעקרון עם 10 מגה פיקסל פחות או יותר וזום כמה שיותר גדול. ראיתי את המצלמות האלה, Canon EOS 1000D , Nikon D60, Canon EOS400D , Nikon D40X , Olympus E400 . מי מביניהן טובה יותר מבחינה טכנית ומבחינת הצילום? האם יש עוד מצלמות באותו מחיר ? וסתם שאלה, אפשר לחבר כל עדשה לכל מצלמה שהיא או שרק למצלמות ספציפיות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אחרי מחקר מקיף שעשיתי החלטתי ללכת על CANON A70 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות: 1.האם יש הבדל גדול בינה לבין הA80(אני יודע שיש יותר מגה פיקסל,אבל האם זה באמת ישנה לי?,אני לא צלם מקצועי)? 2.מה הכוונה כשכותבים 'מחודשת'? 3.מוכרים אותה בסביבות ה1300 ש"ח,שווה? או שכדאי לחכות? 4.אשמח לקבל עוד המלצות. נ.ב. אם לא הבנתם אני צלם חובב, לא צריך מצלמה מקצועית רק כזאת שתהיה פשוטה ותוציא תמונות באיכות טובה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי את זה בשיטוט קצר באמזון, לאור העובדה שיש לי שם כ-100 דולר לבזבוזים.. http://www.amazon.com/Lensbaby-Pentax-Mount-Camera-LB2PK/dp/B000GAOFAA/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=photo&qid=1222698743&sr=1-9 לא הבנתי בעצם מה זה.. עדשה? משהו שמתלבש על העדשה ומוסיף לה אפשרויות צמצם? יש למישהו מושג מה זה ואיך זה עובד?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני תוהה מתי צריך ומתי לא להשתמש בפונקציה הזאתי.אשמח לשמוע מכם! בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של Transcend 128 *45 128MB אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 2/4G ויש לי כמה זאלות. א. מה זה ה*45 ראיתי שיש *150... מה ההבדל? ב. יש לי מצלמה PENTEX 50 האם אני יכל להשתמש בכרטיס זיכרון של SANDISK?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מצרף מספר תמונות ומקוה שתוכלו לתת כיוונים לסיבה התמונות צולמו בקנון 720 IS התמונה ליד הים נא לשים לב לילדה (הפנים) השניה כולה על הפנים מה הסיבה תודה לעוזרים התמונה תקריב צולמה בלילה תאורת מגרש ספורט [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
זו תמונה של עכביש שהסתנן לנו למרפאה בתוך כוורת ריקה של כדורי 7.62 שמצאנו באחד המטווחים (אפשר להשתמש בכוורת הזאת בשביל לשים אמפולות של תרופות וכד'). הוצאתי אותו משם ושמתי על השש-בש והתחלתי לשחק איתו קצת עד שהוא התעצבן וניסה לתקוף אותי אז עזבתי אותו בשקט... בכל מקרה, פה הוא מכווץ קצת כי הוא לא במצב תקיפה לצערי, אבל מה לעשות, הוא לא רצה כ"כ לשתף פעולה ... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-