צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
והאם ל-S9000 יש את האופציה Focus Bracketing ?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הדרישות הם מצלמה איכותית כמובן... ועדיף מצלמה תומכת כרטיס זיכרון MMC(מכיוון שאני רוצה שישמש גם לפלאפון וגם למצלמה) מצלמה לא כולל הכרטיס עד 1700שקל ועם זום אופטי גדול(10X או אפילו מעל) אני חשבתי בינתיים על הMinolta Z6 אם תוכלו לאשר את בחירתי...
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול נכנסתי לפורום הזה ופתאום זה נראה לי מעניין אז לקחתי את המצלמה שלי ויצאתי לנסות ולצלם כל מיני דברים במצב מאקרו. עכשיו קודם כל יש לי שאלה: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איך אני יכול לכוון את התריס ומהירות הצמצם? והנה תמונת מאקרו שצילמתי וערכתי קצת: (פעם ראשונה שלי תנו חוות דעת) ועוד תמונה נחמדה שצילמתי מזמן:
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
-
אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
צולם עם: MINOLTA DYNAX 404si + 35-80 Lens Fuji Seperia 400ASA F/4 20sec exposure הסרת רעשים בפוטושופ, הדגשת גוון כחול בתמונה, הקטנה ומסגור. איכות התמונה ירודה בגלל הסריקה שלא הכי מקצועית לצערי. בתמונה הראשונה, זה אני וידידה שלי. בתמונה השנייה, ידידה שלי מביטה עם משקפת. הירח באותו לילה היה מלא ב-37%, בחשיפה הארוכה בשילוב עם סרט צילום מהיר נראה כאילו הוא מלא. הסרט צילום שכב אצלי קרוב לחצי שנה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצלמה עד 1000-1500 איכותית קלה לתפעול אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז מה כדי לפי התקציב ? תודה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 2500 ש"ח. אני מעדיף כמה שיותר קטנה אבל הבנתי שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זום תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה לצילומים דיי בסיסיים כמו צילום מאוטו נוסע וגם לא צריך רזולוציה גדולה, מה הכי זול שאפשר להשיג משהו כזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מתלבט בין קניית שתי המצלמות הנ"ל. ההבדלים שמצאתי ביניהם(כולם לטובת ה-610) הם עוד 0.2 אינץ' בגודל המסך, 30 פריימים בוידאו במקום 20 והבדל בגודל החיישן בין 1/1.8(610) ל-1/2.5(530) וצילום המאקרו 5 לעומת 1 ס"מ. מישהו יכול להסביר לי על מה משפיע גודל החיישן וגודל המאקרו? ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח, אך גם ה-610 דורשת 4 סוללות במקום 2, האם זה מספק לה אורך חיים יותר ארוך? או שהיא פשוט זוללת אנרגיה?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אחרי שסיימנו את הסט בנמל ת"א, נכנסו קצת לעיר ועצרנו באיזה רחוב לא ידוע (קובי? :s05: ) וראינו את הבניין הבא 8) -
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלבום המלא: http://picasaweb.google.com/shlomo.mizrahi/AkkoOther
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. הכניסה הראשונה לאיתה אשייב. 2. אחד החברה מיבש תתחתונים והגרביים. 3. מתוך הבית שבוא ישבנו אחוצה לעירה. 4. חיל האויר משתעשיה במי יפזר תבית ברדיוס יותר רכב... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב (שבוע הבא) אני טס לדרום אמריקה,לתקופה די ארוכה. אבקש את עזרתכם הדחופה בהמלצה לקניית מצלמה במחיר של 1100 ש"ח פחות או יותר. אני צריך ISO טוב שבשעות ערב ובמצבי תאורה קשים התמונות יצאו טוב ,אם אפשר עדשה רחבה הרי זה מבורך,וזמן סוללה ארוך..וכמובן שתיהיה קומפקטית אודה על תגובה מהירה!
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום דוד שלי הגיע מגרמניה ואיתו panasonic fz50 מאוד התלהבתי מהעניין ואני רוצה לקנות גם משהו דומה. מה שאהבתי במצלמה זה שהזום והפוקוס ידני, אבל אני לא יודע אם זה באמת עדיף על האוטומטי שמצוי ברוב הדגמים. יש לי כעת קנון A80. ממה שחיפשתי בזאפ ראיתי את הדגמים הבאים. הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף מהדגמים האלה ולמה, ואם תוכלו אז תנו לי גם טיפים בנושא מה כדאי ומה פחות כדאי. אני מחפש בטווח מחירים של פחות מ2000. הנה הדגמים: Fuji FinePix S5700 S5200 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ7 Panasonic DMC-FZ8 Fuji FinePix S6000 Canon S3 S5 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7000 ש"ח (אולי מצלמה +עדשה או רק מצלמה תמליצו אתם) SONY DSLR-100 http://www.ephotozine.com/article/Sony-Alpha-A100 או Canon תמליצו אתם על דגם בבקשה או Nikon http://www.tphoto.co.il/Product.asp?Pid=778356&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=1&aff=zap ד"א היא באה עם עדשה טובה? תודנ מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית להורים במסגרת התקציב. חשוב שתהיה נוחה לתפעול, קומפקטית ואיכותית. השימושים שלה יהיו בעיקר לצילומים משפחתיים (נכדים וכאלה), בבית ובחוץ. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתי כרגיל מעבודה ב 6 בבוקר. בוקר רגיל הכל אותו דבר רק מה כשהסתכלתי מהחלון ראיתי את את הדבר הבא שבעניין הוא מאוד יפה ואני רואה פעם ראשונה דבר כזה, כאשר יש גשם ועדיין יש שמש זורחת. תמונה ראשונה שלי במצלמה Fuji S6500fd מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן. P.S אני רק מתחיל ללמוד לצלם. תודה מראש על התגובות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובות... מה האפשרויות הידניות של ה F20? יש לי אפשרות להשיג אחת כזאת במחיר טוב, אבל חוץ מאיכות התמונה, אני חושב שלא תהיה שום התקדמות מהניקון 3200 שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1150-1200 גג זאת החנות http://www.fotofilm.co.il/ בשביל מה? צילום חובבני תודה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-