עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rangerman,

כתבתי כבר שאני נהנה מהמצלמה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Chevy,

מזל טוב למדינתנו הקטנה אבל גדולה ! זיקוקים שהיו אתמול בהוד השרון, בפארק ארבע העונות. Canon A610 1/2sec F/3.2 ISO 50 חג עצמאות שמח !!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Chevy,

מספר צילומים של עלים שצילמתי אתמול, כל הצילומים הם עם ה-Canon A610 בלבד ובהחזקה ידנית (לא היה צורך בחצובה). תהנו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by moshe_ben_kipod,

האם יש מצלמה טובה יותר או מומלצת מהפוג'י S5600 במסגרת התקציב שלה (הפוג'י עולה קצת יותר מ1000)? האם הקודאק, אולימפוס/כל האחרות במחיר דומה (עד 1400 בערך) טובות יותר או פחות? אני שואל כי קראתי המלצות בקטגוריה הזאת, במסגרת התקציב הזה על הפוג'י הנ"ל, שהיא הטובה ביותר, אז אפשר מעט ייעוץ לפני רכישה?

5. שלום חברים. המצלמה Canon A70 נדפקה לי בליל הסדר.. שאני מצלם תמונות רגילות עם פלאש , בלי פלאש , בכל מצב זה מה שיוצא: כל התמונה פסים מוזרים כאלה ... ושאני מצלם סרטים , הכל בסדר. מישהו יודע מה התקלה? נגד שנשרף? קבל שנשרף? העדשה? פילטר? משהו ? וכמה יעלה לי לתקן אותה אם בכלל זה משתלם? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  6. 1) עדשה שמתחילה ב28 MM 2) LCD מסתובב 3) חישן עם רגישות ISO טובה (לפחות כמו של F31 ) 4) היסטוגרמה LIVE יש חיה כזאת ? לדעתי אין . (זה לאחר דיסקוסים ארוכים בפורם פה )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yoczor,

שלום לכול חברי הפורום וחג שמח! אני חדש בפורום ורציתי לקבל חוות דעת מקצועיות בקשר לכמה מצלמות שאני מעוניין לרכוש מבינהם אופי הצילום כרגע הוא חובבני ומעוניין להשתפר עם קניית המצלמה סוגי המצלמות הן: * מצלמה 6 מגה פיקסל PowerShot S3 IS Canon * מצלמה 6.1 מגה פיקסל FinePix S6000 / S6500 Fuji * מצלמה 9.1 מגה פיקסל FinePix S9100/S9600 Fuji * מצלמה 9.24 מגה פיקסל FinePix S9500/S9000 Fuji התקציב שלי הוא 2500 ש"ח במידה ויש למישהו הצעות נוספות אשמח לראות תודה מראש יוסי. נ.ב באפשרותי לקנות את המצלמה מחו"ל (ארה"ב) לפי מיטב ידעתי המחירים של המצלמות זולים מהארץ כמעט בחצי האם זה כדאי לקנות מחו"ל? (מבחינת אחריות, ביטוח)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Koss,

לאחר שהA510 האחרונה שלי נגנבה בבומבמלה :'( ?אני עדיין מתאבל עליה...) החלטתי שכדאי להמשיך הלאה ולמצוא לה מחליפה. אחרי ההיכרות שלי עם קנון, לא נראה לי שאני יתפשר על חברה אחרת אלא אם כן יש לכם משהו ממש מעניין להציע. כמו כן הדרישות שלי הן מצלמה למשתמש בנינוני, ידידותית, ושיהיו בה את הפונקציות של ה-A510 התקציב הוא 1000 שקל לא כולל כרטיס זכרון, אפשר לחרוג במעט. ההתלבטות שלי היא בין a620 ל a630. מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  9. הי כבר מספר שבועות שאני "חופר" בנושא הSLR , הייתי קרוב מרחק נגיעה מלקנות אחת, עד שפתחתי את הפורום פה. לאחר עיון מעמיק בתגובות כאן במיחד של BOREN , הבנתי שפשוט אין טעם לקנות מצלמה כזאת. אין לה כמעט שום יתרון על מצלמת כיס , למעט דברים הזוים שטובים לצלמים מאוד מקצועיים. ברשותי מצלמת כיס של FUI , נחמדה מאוד , אבל רציתי משהו יותר מקצוןעי ויותר איכותי, חשבתי בכיוון של CANON 400 או NIKON , אבל לאחר השואה של תמונות של המצלמה שלי מול SLR של NIKON ן CANON שלי יותר טובה בהרבה! יש לי FUI F11 האמת נשארתי מבולבל, מצד אחד שמסתכלים על האופטיקה והתיכנון של DSLR לא ברור לי איך אפשר לומר את זה , אבל לאחר הצצות במספר אתרים של השואת תמונות רוב התמונות של מצלמות הכיס טובות …

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by axon,

יש לי D80 אני מחפש לצ'פר אותה ב SB600 ותהיתי איפה בכלל מתחילים לחפש פלאש יד שניה ? (יד2 לא כל כך עזר לי ) ומעבר לזה מה צריך לבדוק שאני קונה פלאש יד שניה ? נתקלתי במדריכים על איך לבדוק עדשות משומשות אבל על פלאשים לא ראיתי. תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Nick_Less,

תמונת ממצג של כוחות הביטחון שנערך אתמול בגני התהרוכה בת"א. הראו שם את "מזרן המתאבדים" שמסוגל לבלום אדם שנופל נפילה חופשית מגובה של עד 50 מטר (הקפיצה הזאת הייתה 15 מטר),ירידה ברתק (עם חבל),חילוץ אנשים מתוך ומיתחת רכב בתאונת דרכים והסבר על כלים שונים שיש לשירותי כבאות והצלה פגיעה במרכז

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  12. עשיתי כמה השוואת תמונות בין הCASIO770 לCANON SD200. הCANON עולה על הS770 בכל האספקטים חוץ מהוידיאו. בינתיים כל הבדיקות נעשו בשעות הלילה בתאורה של החדרים בבית כשהשתמשתי במצב צילום אוטומטי בלבד. (אני לא מתכוון לשחק עם הגדרות ידניות בכל פעם שאני רוצה לצלם משהו, זאת מצלמה POINT AND SHOOT) 1. וידיאו: יש יתרון לS770 באיכות, אך יש הרגשה שלCANON SD200 יותר נעים לצפות בסירטונים. זה משהו שקשור להבדל בקידוד, אמנם בCANON רואים יותר רעשים בוידיאו בתאורת חדר אך האיכות יותר מציאותית. ההרגשה היא שאני צופה בוידיאו קצת יותר חד - וזה למרות שלא שמתי לב להבדל מהותי בחדות. הוידיאו של S770 כאילו נמרחת משהו.. עדיין יש יתרון באיכות התמונה לS770 אך לא באופן משמעותי כפי שחשבתי בהתחלה. הS770 משנה מה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, ב 27 מאי 04 רכשתי מצלמה Ricoh Caplio G3 לאחרונה (בחצי שנה האחרונה בערך) שמתי לב שבתמונות חשוכות ללא פלאש - מופיעים פיקסלים שרופים. בתמונות חשוכות עם פלאש - פחות שמים לב, אך הפיקסלים השרופים עדיין שם. מצ"ב 2 תמונות להמחשה: תמונה חדשה יחסית: זו ישנה יותר: רציתי לדעת - האם זהו סופה של המצלמה? או אולי קיימת דרך לפתור בעיות מסוג זה (אולי איזה צ'יפ קטן נדפק במצלמה סה"כ...) משום שאני מאוד מרוצה מהמצלמה הזו ולא ממהר להחליפה. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by pwntigo,

שלום, אני צריך מצלמה טובה נוחה וקלה לתפעול (ההורים צריכים לדעת גם להשתמש), שיהייה זום טוב, קומפקית לא כך כך חשוב לי אבל גם שלא תיהייה גדולה מידי. וגם שתיהייה לה אפשרות וידאו טובה לפחות 15 דקות צילום ברמה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by payback,

תמונה שזקוקה לעריכה דחוף (יש פה רעיון מטורף לדעתי) A710 IS תגובות..

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. אני מצטער אם אני לא השתמשתי במושג הנכון, אבל אני רוצה לדעת אילו מלצמות dslr (דגמים) משתמשות היום בהברגה האחידה שאולימפוס ומספר חברות נסוספות השיקו?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by חננב,

אתם יודעים איך זה כשיש גורים בגינה... מה אתם אומרים? ;D

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eliav-peretz,

http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. אני כרגע בחו"ל שם המצלמות יחסית זולות מאוד. אני ממש לא מבין במצלמות וידאו דיגיטליות אם כי מבין קצת במצלמות דיגיטליות סטילס. ממה שראיתי המצלמות מתחלקות ל-3 סוגים: פלאש, DVD RW, HDD פלאש אני לא חושב שמישהו פה ממליץ. עכשיו העניין הוא מה כדאי? כותב על DVD שצורב ישירות או לקחת מצלמה (שהיא לרוב קטנה יותר) עם 30-60 GIGA זיכרון שכותבת קבצים של MPEG 2. החברות שאני מדבר עליהם כרגע הם סוני ו JVC, כי זה מה שראיתי. עוד לגבי זה שיש הבדל באיכות, מה זה צילום של 1.2 מגה פיקסל או 0.8. מה ההבדל שכן אני יודע שבסטילס לתמונה איכותית צריך לפחות 4.2 מגה פיקסל. אני שמתי עין על מצלמה של סוני שהיא 4.0 מגה פיקסל סטילס, 1 מגה פיקסל צילום וידאו והיא כותבת על DVD- בערך 3000 ש"ח. לעומת זאת ישנם מצלמות ש…

22. שלום, אני מחפש בזמן האחרון לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה. בעיקרון החלטתי לקנות מצלמה של SONY. עכשיו אני מתלבט בין הדגמים שלהם .. יש את הדגמים שאני ראיתי לפחות DSC-T3 DSC-T9 DSC-T100 לפחות לפי מה שאני ראיתי ה T100 היא הכי איכותית מבין כולן .. יש לי מישהו פשוט בארצות הברית שיכול להביא לי מצלמה ואני צריך להחזיר לו תשובה איזה דגם אני רוצה .. אז בבקשה אם מישהו יודע בוודאות איזה הכי איכותית, שיעזור לי. תודה רבה .

23. Started by Lol10k,

איך? (אני ממש ניובי)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by chenrp,

יש לי ידידה שלומדת עיצוב ואומנות, והמרצה שלה לצילום, שהוא צלם מיקצועי, אומר אסה. ואני אומר שצריך לומר את המילה הזאת איזו. מי צודק?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים