עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. http://www.d-software.co.za מישהו, ניסה שמע? זה יכול להיות שימושי ל- Auto bracketing למצלמות שלא נתמכות ... אבל קשה לי להאמין שמישהו יסחב עם מצלמה ומחשב נייד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא אני מתנצל. חשבתי פשוט שפה אני אמצא אנשים חובבי צילום שבוודאי עברו את אותה הדילמה. יש לי K10D שאני מאוד נהנה ממנה, ואני טס בקרוב לתאילנד לחודש, התהייה שלי היא כמה מסורבל ומסוכן (מבחינת סכנת גניבה) לקחת את הריפלקס איתי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by surfface,

הנה כמה תמונות שצילמתי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, קניתי מצלמת וידאו חדשה, JVC GRD820. מה דעתכם עליה? האנשים שמבינים בתחום, בעלים שלה וכו'. קניתי ביחד איתה כבל FIREWARE וכרטיס המתאם בינהם. מזה FIREWARE? מזה פורמט הקלטה MINI-DV? באיזה איכות היא בעצם מצלמת? אחרי שאני מצלם סרט על קלטת, איך אני מעביר את זה למחשב לדוגמא לפורמט DIVX\XVID\AVI? אשמח להסבר. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אם מישהו שמכיר את המצלמה או נתקל בבעיה יכול לעזור זה יהיה אחלה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Chevy,

ידעתי שזה יגיע לקראת התערוכה שבוע הבא Canon PowerShots A420, A430 and A530 Canon Powershots A700 and A540 Canon PowerShot S3 IS Canon EOS 30D :yelclap: סה"כ שיפורים לא רעים, אבל הייתי רוצה לראות יותר. דיי התאכזבתי. :-\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gilikn2,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי-בינוני 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? Powershot של canon פשוטה מאוד. זום x10 8 מגה פיקסל 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) רוב התמונות תהיינה בצילום חוץ באור יום בטיול…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בסוף ינואר הקרוב אני טס לדרום אמריקה ולמרבה הפלא עוד אין לי שום מצלמה דיגיטלית ראויה לשמה. לשם כך יש לי אותכם. אני לא מבין בתחום הזה כמעט אבל מה שחשוב לי היא שהמצלמה תהיה קטנה ויהיה נוח להסתובב איתה. אני לא הולך להתעסק במליון ואחד אפשרויות ככה שחשוב שהיא תוציא תמונות טובות במצב אוטומטי. בכל מקרה הנה השאלון עם הדרישות שלי: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיול בחו"ל ואירועים, בעיקר באור יום אבל צריך שיהיה פלאש שיעבוד טוב כשצריך. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by spinchicken,

במבצע של אל-על - 200$

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by wons,

היי חברס, אני מחפש מצלמה SLR להתחיל להיכנס לתחביב הצילום איתה, התקציב שלי כרגע 1500 שח (מעבר לזה הידע שלי די נמוך) עד עכשיו ראיתי רק מצלמה אחת שתואמת לתקציב וממש לא רעה : הניקון D40... יש לי כרגע אולימפוס C5000 - חצי מקצועית שפעם נחשבה ליחסית די טובה, יש לה הרבה אופציות שאני רואה במצלמות SLR - שליטה בISO, פוקוס? (ניכתב לרוב כחדות במצלמה שלי) זמן פתיחת צמצם ועוד שטויות שאני משאר שכבר הפכו להימצא בכל מצלמה היתם מציעים לי להישאר איתה לבנתיים? או כדאי לעבור למצלמת SLR ולהתחיל להתרגל אליה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני עושה צילומים היום בקיסריה והסוללה שלי גמורה - יש מישהו מהסביבה שיכול לעזור בזה היום? אני אקפוץ אליו לקחת/לקנות... משהו כזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=266 http://www.photonegba.co.il/products...x?page_id=4364 תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gbox,

בס"ד מעונין לקנות שם קנון S3 עם שנה אחריות האם כדאי לשלם עוד 200-400 ש"ח לאחריות של קארט? אני ממש מתחיל אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ^ אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית\סופר קומפקטית שתתמודד עם תנאים ביתיים ללא פלאש. כגון אור הלוגן\מנורה צהובה בוהקת\אור מעומעם וכד'... אשמח אם תמליצו לי על אחת כזו. לא משנה מה התקציב. את זה נסדר אחר כך. כן חשוב שתכנס לכיס ללא בעיה. עדיף עובי שלא יעלה על 2 ס"מ. עדיף פחות מזה אפילו. אני שואף לס"מ 1 בודד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. צירפתי תמונה שצילמתי,בצד שמאל למעלה של התמונה יישנם 2 ג'יפים שמקלקלים לי את התמונה,האם ניתן להעלים אותם בפוטושופ ? ואם כן אשמח לקבל אתר שמדריך איך לעשות את התהליך.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by חננב,

אני צריך את המלצתכם בנוגע לשני אלה: 1) כרטיס - לקנות היום כי הם נכחדים או לחכות לירידת מחירים? אני גם לא בטוח אם לקנות עוד 1GB מהיר או 2GB מסוג M. יש לי מה לפחד מהאטת מהירות? 2) איפה קונים, ואיזה מסנן UV יתאים למצלמה שלי? האם הוא באמת חיוני לשמירה על המצלמה? (על העדשה זה בטוח) והאם תורגש ירידה באיכות התמונה? המצלמה היא פוג'י S6500fd. תודה מראש לעוזרים!! עריכה: רציתי לדעת בנוסף, אם המסנן מתלבש במקום המכסה המקורי של העדשה או במקום ה"סך שמש" שלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום וברכה, אני מעוניין לקנות מצלמה, מה שהכי חשוב לי במצלמה זה 1) שהתמונות יצאו איכותיות בלי רעש דיגיטלי כשמגדילים אותם. 2) צילום וידאו HD עם קול. 3) נטענת(סוללת ליטיום). 4) אני מעדיף גם שהתמונות יצאו איכותיות גם עם צילום אוטומטי. 4) מחיר לא מעל 750 ש"ח בחנויות או באינטרנט, (כאילו איזו מצלמה הכי עונה על הדרישות שלי במחיר הכי נמוך, או לא מעל 750 ש"ח) 1.מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 750 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.: הרמה שלי היא 50 מתוך 100 בערך. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? היה לי fujifilm A600 מה שהגבי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. סתם כמה ניסיונות שעשיתי עם המצלמה היום, רציתי לקבל חוות דעת (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

http://www.boston.com/bigpicture/2010/01/dakar_rally_2010.html

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, מזה זמן רב לא ממש הבנתי מה זאת האפשרות של White Balance. הבנתי שזה מעין כיול למצלמה שמעניק צבעים יותר אמיתיים לתמונות שאני מצלם. עוד משהו שהבנתי, צריך לשים דף לבן חלק מול המצלמה ולבצע את הכיול.. רציתי לדעת אם זה לא פוגע במצלמה בצורה כלשהי אם לא מבצעים את זה נכון? והאם זה הכרחי וכדי לעשות את הכיול הזה. אני אשמח לקצת רקע על האפשרות הזאת ולתשובה מהירה על שאלותי. רון.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז ככה אני כנראה ננעלתי לקנות את קנון A510 חבר שלי הוא מוכר אותם מציע לי ביחד עם כרטיס 128 וגם תיק וגם מטען עם סוללות ב1250 ש"ח. מה דעתכם? האם שווה? אני משתמש פשוט אבל חשול לי שתיהיה רזולוציה גבוהה מאוד וצילום מהיר בין תמונות, כלומר שאני לא אחכה שעה עד שהתמונה שצולמה תטען לזכרון. אולי שווה לחכות ולקנות כבר את A520? או שאולי ללכת על מינולטה Z2 ?.? מקווה מאוד לתגובות לעניין כי אני ממש רוצה כבר לקנות מצלה זאת תיהיה מצלמה הראשונה שאני קונה לכן אני לא ממש בקיא בעניין. אחלה של פורום תמשיכו ככה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Gil28,

המצלמה A570IS+נרתיק+2GB+מטען עולה 999+49משלוח סה"כ 1048 המצלמה A570IS+נרתיק+1GB עולה 799משלוח חינם------>שדרוג ל-2GB+מטען תוספת של 168 שח... סה"כ 967 מה אתם אומרים?

23. Started by ik_86,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by benor,

. [attachment deleted by admin]

25. Started by max_shifrin,

אהלן אנשים, אני די חדש בפורום ורציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הזאת... יש לי אותה כמעט שנה עכשיו ולדעתי היא אחלה... למרות שקראתי בכל מני מקומות שיש פה ושם באגים קטנים מצלמה... אז בכל אופן אשמח לדעת מה אתם חושבים... אני אישית מתפלא מהמצלמה כל פעם שאני לוקח תמונות! מקס.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.