צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מילאתי את השאלון על מנת לתת לכם(המומחים) הכוונה מדויקת לצרכים של אחותי : # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום בתוך הבית,קצת תמונות לילה ואפשרות לתמונות נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך,…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברס, אני מחפש מצלמה SLR להתחיל להיכנס לתחביב הצילום איתה, התקציב שלי כרגע 1500 שח (מעבר לזה הידע שלי די נמוך) עד עכשיו ראיתי רק מצלמה אחת שתואמת לתקציב וממש לא רעה : הניקון D40... יש לי כרגע אולימפוס C5000 - חצי מקצועית שפעם נחשבה ליחסית די טובה, יש לה הרבה אופציות שאני רואה במצלמות SLR - שליטה בISO, פוקוס? (ניכתב לרוב כחדות במצלמה שלי) זמן פתיחת צמצם ועוד שטויות שאני משאר שכבר הפכו להימצא בכל מצלמה היתם מציעים לי להישאר איתה לבנתיים? או כדאי לעבור למצלמת SLR ולהתחיל להתרגל אליה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני די חדש בפורום ורציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הזאת... יש לי אותה כמעט שנה עכשיו ולדעתי היא אחלה... למרות שקראתי בכל מני מקומות שיש פה ושם באגים קטנים מצלמה... אז בכל אופן אשמח לדעת מה אתם חושבים... אני אישית מתפלא מהמצלמה כל פעם שאני לוקח תמונות! מקס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להקטין רזולוציה לתמונות שיש לי על המחשב אבל לא לפגוע בתמונה עצמה כלומר ללא חיתוכים ... כנראה כבר דיברו על זה פה ולמרות שעשיתי חיפוש אז לינק יעזור מאוד תודה ...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי! אני מחפש דחוף מצלמה דיגטלית קומפקטית(סקסית) טובה, איכותית, אם חיי בטרייה ארוכים וזום טוב. בסביבות 1500 שקל . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שיש לי אפשרות לWireless Flash בפנטקס. קראתי בספר אבל לא כתוב כלום על משדר hot shoe או משהו זה. אז יש מצב שהפנטקס יכול לתקשר לבד עם פלאשים באלחוטי? אם כן, איך אני יוצר את התקשורת הזאת עם פלאש של סיגמא? עד עכשיו הצלחתי רק בעזרת הפלאש הפנימי, אבל אני רוצה לעשות זאת בלעדיו, יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,הנה תמונה שצילמתי לפני מס' ימים,התקבל פה אפקט מאוד נחמד של השתקפות על השקל,אשמח לקבל הערות מקצועיות בנוגע לצילום לצערי מגבלות הפורום מורידות חלק מהתמונות,לכן צפייה דרך הקישור מומלצת בהחלט http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510242222225187/200511281708064048/IMG_0343_s.jpg ציוד עזר שבו השתמשתי בצילום התמונה : גוף תאורה חלק שהאיר מהצד חצובה (סוג-במפרט שלי) יש גם מאקרו מאוד נחמד של 10 שקל,אז אם יהיה ביקוש העלה גם אותו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא תמונה איכותית מבחינה טכנית (לא נועדה להיות, ולכן פתחתי בכללי ולא בצילום), לכלבלב קוראים בובצו ולחתולה קוראים מיצי (כמה מקורי...). [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, החלטתי לעשות קצת (הרבה) עבודה שחורה בשבילכם ולהעלות את מיטב התמונות שלי מהתערוכה לפה, אני אפרסם אותן בסטים של 5 תמונות בערך בכל סט... פתחתי ת'רד נוסף לתמונות האלה כי פה התמונות יהיו כלליות יותר ולא 'אומנותיות' כמו שניסיתי בת'רד הקודם ( שגם אותו אני אעדכן, יש לי עוד כמה תמונות לשם שיהיו מוכונת בקרוב ) מקווה שתהנו הSLR : הקליאו האהובה עליכם : אם אהבתם - ספרו לי , אם לא - עדיין תספרו לי ;D צפו לעידכונים בהמשך היום, יוסי.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://picasaweb.google.com/decktor/Snow2008 כל התמונות צולמו מהסלולארי שלי במרחק של עד 10 דקות הליכה מהבית. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מצלמה חדשה, המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, בגלל שצילום מאוד מעניין אותי אני מתכוון לחרוש על המצלמה. הדרישות שלי מהמצלמה הן מאקרו טוב וזום דיי גבוה, וכמובן שיכנס בתקציב. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה למחוק דרך המצלמה, ודרך המחשב תמונות מהכרטיס של המצלמה והוא נותן לי שגיאה כמו שרשמתי בכותרת. איך אני משחרר את ההגנה הזאתי? תודה COMPMAN112
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתאמן בקפיצה לגובה ואני רוצה מצלמת וידאו דיגיטלית שאני אוכל לצלם ולעקוב אחרי הטכניקה שלי. אני לא יודע מה בדיוק צריך במצלמה... בעקרון 30 FPS מספיק לי... חשבתי שאני צריך יותר אבל הסתכלתי על וידאו שיש לי עם 30 ורואים בצורה סבבה. אני חושב שגם לא צריך FHD... ו720P יספיק לי. מה שכן.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לעבור פריים פריים בוידאו כשאני רואה אותו. אני רוצה שיהיה מספיק זמן צילום של כמה שעות לפחות 6 בערך... אני יודע שאין הרבה דרישות אבל כנראה שבאמת לא צריך הרבה... מה ההצעות שלכם?.. עדיף משהו זול
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שיש פה מגן מצלמה : http://www.bhphotovideo.com/c/product/465466-REG/Camera_Armor_CA_1111_BLK_Nikon_D80_Camera_Armor.html זה בכלל עוזר שווה להשקיע את ה - 30 דולר האלה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן טיול לחול בעוד כארבע חודשים ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית במחיר של 2000 שקל אם אפשרות חריגה של עד 200 שקל. אני אצלם שם בעיקר נוף. חשוב לי שהמצלמה תיהיה קלה ושהתמונות יהיו איכותיות מאוד. איזו מצלמה עדיפה מבין אלה? 1.אולימפוס C765 2.אולימפוס C770 3.קנון A95 4.סוני DSCV1 או שבכלל מצלמה אחרת,בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^ ואיפה אפשר לקנות אותם בדקתי לגבי GP - והם די יקרים +/-150 שקל תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לקנות מצלמה, מה שהכי חשוב לי במצלמה זה 1) שהתמונות יצאו איכותיות בלי רעש דיגיטלי כשמגדילים אותם. 2) צילום וידאו HD עם קול. 3) נטענת(סוללת ליטיום). 4) אני מעדיף גם שהתמונות יצאו איכותיות גם עם צילום אוטומטי. 4) מחיר לא מעל 750 ש"ח בחנויות או באינטרנט, (כאילו איזו מצלמה הכי עונה על הדרישות שלי במחיר הכי נמוך, או לא מעל 750 ש"ח) 1.מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 750 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.: הרמה שלי היא 50 מתוך 100 בערך. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? היה לי fujifilm A600 מה שהגבי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התמונה הראשונה מימין עם תאורה נמוכה האמצעית בתנאיי תאורה רגילים והשמאלית צולמה עם שמש חזקה מאוד... וזו צולמה כמעט בחושך מוחלט על מצב לילה! (שום אור לא היה דולק חוץ מהאור של הטלויזיה!) כל התמונות נלקחו ישר מהמצלמה ללא כל עריכה! מה דעתכם?..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.d-software.co.za מישהו, ניסה שמע? זה יכול להיות שימושי ל- Auto bracketing למצלמות שלא נתמכות ... אבל קשה לי להאמין שמישהו יסחב עם מצלמה ומחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי עד היום דפקא כמה מצלמות פלאפון די איכותיות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=121087.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145262.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122854.0 מומלץ לעיין יש כמה פלאפונים שונים בהם צולמו התמונות.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200508051921224846
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בסוף ינואר הקרוב אני טס לדרום אמריקה ולמרבה הפלא עוד אין לי שום מצלמה דיגיטלית ראויה לשמה. לשם כך יש לי אותכם. אני לא מבין בתחום הזה כמעט אבל מה שחשוב לי היא שהמצלמה תהיה קטנה ויהיה נוח להסתובב איתה. אני לא הולך להתעסק במליון ואחד אפשרויות ככה שחשוב שהיא תוציא תמונות טובות במצב אוטומטי. בכל מקרה הנה השאלון עם הדרישות שלי: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיול בחו"ל ואירועים, בעיקר באור יום אבל צריך שיהיה פלאש שיעבוד טוב כשצריך. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ISO ומה עושה האופציה הזאת במצלמה ???למשל אצלי יש 200 , 400 , 800 מה זה אומר??? -------------- יש ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5000 ואני רוצה לצלם למשל עצם מסויים ,עכשיו אני רוצה שהעצם יהיה ברור אבל מה שמאחוריו יהיה מטושטש מין פוקוס כזה. באיזה מצב אני אמור לצלם ? אוטומט,P,S,M אני לא ממש יודע,אני משחק עם הזום ומנסה להתמקד אבל הזום לא מצליח להתמקד כמו שצריך אולי אני צריך לעבור לפוקוס לא אוטומטי או משהו כזה ?......מישהו. עוד שאלה קטנה מה עושה מקרו הציור עם הפרח?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-