צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי חברס, אני מחפש מצלמה SLR להתחיל להיכנס לתחביב הצילום איתה, התקציב שלי כרגע 1500 שח (מעבר לזה הידע שלי די נמוך) עד עכשיו ראיתי רק מצלמה אחת שתואמת לתקציב וממש לא רעה : הניקון D40... יש לי כרגע אולימפוס C5000 - חצי מקצועית שפעם נחשבה ליחסית די טובה, יש לה הרבה אופציות שאני רואה במצלמות SLR - שליטה בISO, פוקוס? (ניכתב לרוב כחדות במצלמה שלי) זמן פתיחת צמצם ועוד שטויות שאני משאר שכבר הפכו להימצא בכל מצלמה היתם מציעים לי להישאר איתה לבנתיים? או כדאי לעבור למצלמת SLR ולהתחיל להתרגל אליה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני די חדש בפורום ורציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הזאת... יש לי אותה כמעט שנה עכשיו ולדעתי היא אחלה... למרות שקראתי בכל מני מקומות שיש פה ושם באגים קטנים מצלמה... אז בכל אופן אשמח לדעת מה אתם חושבים... אני אישית מתפלא מהמצלמה כל פעם שאני לוקח תמונות! מקס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב, החלטתי לעשות קצת (הרבה) עבודה שחורה בשבילכם ולהעלות את מיטב התמונות שלי מהתערוכה לפה, אני אפרסם אותן בסטים של 5 תמונות בערך בכל סט... פתחתי ת'רד נוסף לתמונות האלה כי פה התמונות יהיו כלליות יותר ולא 'אומנותיות' כמו שניסיתי בת'רד הקודם ( שגם אותו אני אעדכן, יש לי עוד כמה תמונות לשם שיהיו מוכונת בקרוב ) מקווה שתהנו הSLR : הקליאו האהובה עליכם : אם אהבתם - ספרו לי , אם לא - עדיין תספרו לי ;D צפו לעידכונים בהמשך היום, יוסי.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מצלמה חדשה, המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, בגלל שצילום מאוד מעניין אותי אני מתכוון לחרוש על המצלמה. הדרישות שלי מהמצלמה הן מאקרו טוב וזום דיי גבוה, וכמובן שיכנס בתקציב. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את המלצתכם בנוגע לשני אלה: 1) כרטיס - לקנות היום כי הם נכחדים או לחכות לירידת מחירים? אני גם לא בטוח אם לקנות עוד 1GB מהיר או 2GB מסוג M. יש לי מה לפחד מהאטת מהירות? 2) איפה קונים, ואיזה מסנן UV יתאים למצלמה שלי? האם הוא באמת חיוני לשמירה על המצלמה? (על העדשה זה בטוח) והאם תורגש ירידה באיכות התמונה? המצלמה היא פוג'י S6500fd. תודה מראש לעוזרים!! עריכה: רציתי לדעת בנוסף, אם המסנן מתלבש במקום המכסה המקורי של העדשה או במקום ה"סך שמש" שלה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום,הנה תמונה שצילמתי לפני מס' ימים,התקבל פה אפקט מאוד נחמד של השתקפות על השקל,אשמח לקבל הערות מקצועיות בנוגע לצילום לצערי מגבלות הפורום מורידות חלק מהתמונות,לכן צפייה דרך הקישור מומלצת בהחלט http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510242222225187/200511281708064048/IMG_0343_s.jpg ציוד עזר שבו השתמשתי בצילום התמונה : גוף תאורה חלק שהאיר מהצד חצובה (סוג-במפרט שלי) יש גם מאקרו מאוד נחמד של 10 שקל,אז אם יהיה ביקוש העלה גם אותו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו שמכיר את המצלמה או נתקל בבעיה יכול לעזור זה יהיה אחלה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחליפה לניקון D300? היא כבר דיי הרבה זמן בשוק ותהיתי אם יש הדלפות על המחליפה שלה ועל תאריך יציאה לשוק יש לי מחשבות על שידרוג בתקופה הקרובה ואני רוצה לדעת אם שווה לי לחכות או להתחיל להזיז עניינים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להקטין רזולוציה לתמונות שיש לי על המחשב אבל לא לפגוע בתמונה עצמה כלומר ללא חיתוכים ... כנראה כבר דיברו על זה פה ולמרות שעשיתי חיפוש אז לינק יעזור מאוד תודה ...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לאמא שלי מצלמה חדשה A590 של קנון והלאג בין תמונה לתמונה הוא בלתי אפשרי פשוט. ממש מס' שניות ועד שהיא מאפשרת תמונה נוספת כולם כבר הלכו. האם זה קשור לפלאש או לכרטיס (כחול של סאנדיסק, 4 גיגה)? האם לקנות כרטיס מהיר יותר? מה המהירות כתיבה של הכרטיסים האלה? ושאלה נוספת, אם כבר... אני מחפש מצלמה נוספת, ה A590 (של אמא) קצת איטית והעדשה קצת מוגבלת מבחינת רוחב ואורך. אני מעונין במצלמה שתתן לי תמונות טובות יותר בצילום בתוך הבית, תהיה קומפקטית ועם עדשה סבירה. חשבתי על TZ4 של פנסוניק, בערך 1000 ש"ח (מחודשת?) אבל קשה למצוא אותה. יש למישהו הצעה חלופית? יש לי FZ7 של פנסוניק, מצלמה נחמדה אבל גדולה מדי להסתובב איתה כל הזמן. אני מרוצה למעט שני דברים. אחד הוא מקרים של חוסר …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא נראה לי שאני יכל עכשיו לנסות להבין את כל הענינים התכנים ולעשות השוואות בין מצלמות אני רק יכל להגיד שאני רוצה שיהיה נח לאחוז נח לצלם וכמובן מקסימום איכות וזום שאפשר לקבל ב1700 שח (כמובן שגם אמינות בחברה ואחריות) פחות אכפת לי מקטע של שיכלולים ממוחשבים שלא קשורים בצילום עצמו אשמח לקבל המלצות והכוונות איפה ומה כדאי לקנות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.d-software.co.za מישהו, ניסה שמע? זה יכול להיות שימושי ל- Auto bracketing למצלמות שלא נתמכות ... אבל קשה לי להאמין שמישהו יסחב עם מצלמה ומחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן טיול לחול בעוד כארבע חודשים ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית במחיר של 2000 שקל אם אפשרות חריגה של עד 200 שקל. אני אצלם שם בעיקר נוף. חשוב לי שהמצלמה תיהיה קלה ושהתמונות יהיו איכותיות מאוד. איזו מצלמה עדיפה מבין אלה? 1.אולימפוס C765 2.אולימפוס C770 3.קנון A95 4.סוני DSCV1 או שבכלל מצלמה אחרת,בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זיכרון עם הרבה זיכרון לטיול ארוך בחו"ל וחשוב שיהיה באיכות טובה, אולם אני לא מצליח להבדיל בין סוגי הכרטיסים. פזלתי לכיוון כרטיס SanDisk Extreme III x133 SDHC 8GB שעולה 260 ש"ח. מישהו יכול להסביר מזה בידיוק SDHC? מהו אומר הHC? והאם זה מתאים למצלמה שלי (Canon Power Shot A620)? תודה מראש, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
היי! אני מחפש דחוף מצלמה דיגטלית קומפקטית(סקסית) טובה, איכותית, אם חיי בטרייה ארוכים וזום טוב. בסביבות 1500 שקל . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
^ אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית\סופר קומפקטית שתתמודד עם תנאים ביתיים ללא פלאש. כגון אור הלוגן\מנורה צהובה בוהקת\אור מעומעם וכד'... אשמח אם תמליצו לי על אחת כזו. לא משנה מה התקציב. את זה נסדר אחר כך. כן חשוב שתכנס לכיס ללא בעיה. עדיף עובי שלא יעלה על 2 ס"מ. עדיף פחות מזה אפילו. אני שואף לס"מ 1 בודד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כן, כפי שהכותרת מעידה, אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית איכותית שלא תעבור את התקציב של 3300 ש"ח. המלצות למיניהן יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתי המצלמות כמעט זהות, ה- A720 חדשה יותר ובעלת 8 מגה פיקסל, אבל זולה יותר מה A710 שזה מאד מוזר בהתחשב בעובדה שזה דגם מתקדם יותר. מישהו יודע האם תוקנו חלק מהבעיות ב A710 ב 720 ? (טעינית פלאש איטית, מסך מגורען) בנוסף חשבתי גם על ה SX100 בתוספת קטנה. אשמח לשמוע את דעתכם מה לרכוש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, הגעתי ממש לסוף הזמן שנשאר לי להסגר על מצלמה לטיול ארוך למדי.. אני מחפש מצלמה שתהיה טובה לצילום תמונות במהלך כל הטיול (בכל סיטואציה שרק אתם חושבים עליה) אני לא מקצועי בצורה מיוחדת בצילום, אבל זה לא אומר שחייבים לקחת מצלמת P&S בכל מקרה, אני חשבתי על אחת מהשלוש הנ"ל: Lumix DMC-ZS3 Wide-Angle 25mm Lens/AVCHD Lite LUMIX DMC-LX3 Digital Camera with 10.1 MP/24mm Wide-Angle Lens Olympus Evolt E520 Digital SLR 2-Lens Kit with 14-42mm & 40-150mm Lenses אני מודע ליתרונות/חסרונות של כל מצלמה ואני מחפש את חוות דעתכם (התקציב כרגע לא בעיה) לוידאו אין מבחינתי יתרון.. (אבל אני לא אקח את ה-ZS1 כשיש את ה-ZS3 בעוד 50 דולר)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לקנות מצלמה, מה שהכי חשוב לי במצלמה זה 1) שהתמונות יצאו איכותיות בלי רעש דיגיטלי כשמגדילים אותם. 2) צילום וידאו HD עם קול. 3) נטענת(סוללת ליטיום). 4) אני מעדיף גם שהתמונות יצאו איכותיות גם עם צילום אוטומטי. 4) מחיר לא מעל 750 ש"ח בחנויות או באינטרנט, (כאילו איזו מצלמה הכי עונה על הדרישות שלי במחיר הכי נמוך, או לא מעל 750 ש"ח) 1.מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 750 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.: הרמה שלי היא 50 מתוך 100 בערך. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? היה לי fujifilm A600 מה שהגבי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-