צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום... לפני שנה וחצי בערך קניתי את ה canon ועכשיו סתם בא לי להשתמש בה כמצלמת רשת. רציתי לדעת האם זה אפשרי? אם כן, אז איך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה רכשתי את המצלמה Fuji FinePix F100FD. מדובר במצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שהשמחה רבה במהלך השימוש הראשוני וקריאת חוברת ההדרכה המצורפת צצו לי מספר שאלות בנוגע לאופן השימוש במצלמה: א. האם כדי שהתמונה תצא מפוקסת, תמיד עלי ללחוץ קודם חצי לחיצה, להתמקד ורק אז להמשיך את הלחיצה? ב. אם אני לא מבצע פוקוס, התמונה תצא מטושטשת (מבין גדול בצילום אני לא, נא ללקחת את קשה את השאלה)? ג. במצב Auto אני יכול לבחור מספר רמות ISO - מ-400 (AUTO) עד 1600 (AUTO), כמדומני. אם מדובר ב-AUTO, מה משנה המצב שאני בוחר - המצלמה לא בוחרת את רמת הרגישות לבד? ד. ראיתי שיש אופציה של Dynamic Range (מאה - ארבע מאות אחוז) במצב Manual. מתי מומלץ להשתמש באופציה זו, האם היא נועדה להחליף או…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ כי אני כבר לא עוקב... אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שאני אלחץ והיא תצלם והתמונות יהיו יפות... אין צורך בזום דיגיטלי מטורף שתהיה קומפקטית וזהו... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
ראיתי עד היום דפקא כמה מצלמות פלאפון די איכותיות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=121087.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145262.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122854.0 מומלץ לעיין יש כמה פלאפונים שונים בהם צולמו התמונות.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מצאתי את המצלמה הזאת ב1330 שקל ורציתי לדעת עם היא טובה הוא יש מצלמות שבמחיר הזה שיותר מומלצות ממנה תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם. לכבוד יום ההולדת של החברה - החלטתי לקנות לה מצלמה דיגיטלית חדשה (הישנה שלה נשברה לאחרונה). אני חייב להודות - צילום ומצלמות זה תחום שאני לא באמת מבין בו, ולמרות שקראתי מדריכים וחוברות שלמות - בליל המבחר של המצלמות היום כ"כ גדול שאני ממש לא מצליח להבדיל - ולכן אני מבקש את המלצותיכם. התקציב הוא בעיקרון 500+- כשאני מוכן להגיע עד 600 שקל. חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית ושתספק תמונה טובה בלי צורך להתעסק עם תוכנות עריכה למיניהן. כמו-כן היות ומדובר על מצלמה לחברה - חשוב לי שהיא תהיה יפה ומעוצבת. ולשאלון: התקציב - עד 600, עדיף פחות אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? - בעיקרון בעיקר דמויות ובעיקר ביום, אבל כנר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם הייתה לכם אי פעם התלבטות לגבי הפלאש הבא למצלמת הפנטקס שלכם, הינה קישור שיסביר לכם כל פרט קטן וקטן בצורה אובייקטיבית ומעניינת לגבי הפלאשים. יש פה סיקור על רוב הפלאשים, תכונות, איכויות ובקיצור, הכל. http://knol.google.com/k/matthew-miller/pentax-p-ttl-hot-shoe-flash-comparison/3jwk7bitq8i8/1?domain=knol.google.com&locale=en#view תודה למשתמש mattdm מפורום pentaxforum.com על כתיבת המדריך הנפלא הזה. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מעוניין להעלות קבצי word למצלמה f31fd ולא מצליח רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני מיתכוון ליקנות אותה מחר בארך....ושמעתי עלייה דברים טובים.......... אבל מעוניין לישמוע מה דעתכם עלייה.....המחיר שלה הוא 1399 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
טוב, הנה כמה תמונות שלא ממש קשורות אחת לשניה, צולמו במקומות שונים, בזמנים שונים, כחלקים מסטים שונים. בחרתי להעלות אותן בשביל לקבל קצת חוות דעת ולשמוע את דעתכם... עוד כמה סטים בדרך ( מקווה בקרוב להעלות סט מאוטומוטור (: ) Deep In The Sand The Return Of The Third Self Shadow Portrait - Negativ תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אפשרות העיניים האדומות מסומנת על on ועדיין יוצאות תמונות עם עיניים אדומות. עוד דבר קטן-בתוכנה של קנון יש אפשרות לבטל את העיניים האדומות אבל אני לא יודע איך להשתמש בפונקצייה הזאת,בבקשה שמישהו יעזור לי בשני הנושאים,תודה.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני אוהב לצלם תמונות שיש אחריהן סיפור,סבא שלי לחם במלחמת העולם השניה קיבל עיטורי מלחמה,אבל מת מהפגע הכי רע,סרטן,בן אדם שאף פעם לא שתה אף פעם לא עשה רע לאף אחד אף פעם לא עישן אבל בכול זאת מת לפני שהזכרתי להכיר אותו,זה רק מוכיח שהעולם לא הוגן,הוא מת לפני שנולדתי לייתר דיוק שאמא שלי הייתה בת 19 אבל הוא אף פעם לא נהפך לעוד שם שמדברים עליו במשפחה בחגים,הוא היה בן אםד טוב והיה עוזר לכולם ותמיד אני מרגיש שהיא איתי בלב. ושאני כותב את השורות האלו אני בוכה כי כול כך עצוב לי שלא הכרתי אותו ואני אף פעם לא מבין למה אנשים טובים מתים. הנה תמונה קטנה שמוקדשת לו,לא מצאתי את הדיסקיות המקוריות אז השתמשתי בתחליף,מקווה שלא העמסתי אותכם יותר מידי.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה דרך איביי. ראיתי שם את זה למשל http://cgi.ebay.com/Adata-8GB-8G-Class-6-Turbo-SD-SDHC-Memory-Card-FREESHIP_W0QQitemZ330313468145QQcmdZViewItemQQptZDigital_Camera_Memory_Cards?hash=item330313468145&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66:4|65:15|39:1|240:1318#ht_1585wt_1165 קלאס 6, 8 גיג. מהירות X150. אבל אני מבין שיש תקלות עם הגודל הזה? בכל אופן, אשמח להמלצה פשוטה, לא אבוא בתלונות אם יהיו פאשלות, אז לא לפחד להמליץ. אני מעוניין בכרטיס זכרון 8 גיג או אולי 4 גיג, אם תגידו שזה פחות בעייתי. לא משנה לי. (אגב, אני מבין שאין אפשרות לצלם יותר מ 2 גיג של וידיאו. אבל האם אפשר בכרטיס של 8 לצלם 4 סרטי 2 גיג, או שברגע שיש סרט 2 גיג אחד, אי אפשר להפעיל את הוידיאו יותר…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי אותה, היום, יום שישי היא הגיעה... הזמנתי מהחנות Camera4Less, שיש לציין את מהירות המשלוח והסידור בחבילה... הזמנתי את המצלמה ביום שלישי (ערב החג), והיום היא הגיע, עם שליח עד הבית בלי תוספת שקל אחד, מדהים... ההתרשמות הראשונה מאוד טובה, אריזה יפה, קטנה... המלצמה מגיעה עם מטען מאוד מוזר, קודם כול לשקע שבקיר מתחבר מין מתאם כזה, אליו מתחבר כבל שהולך לסוג של שנאי, ומהשנאי למצלמה... ה"הרכבה" של המצלמה פשוטה מאוד, דוחפים בטריה, כרטיס זיכרון, וזהו..! הכל הגיע מסודר יפה עם המון מדריכים, בעברית גם, ובאנגלית כמובן..., עם המתאם לחשמל, שבלעדיו לא הייתי יכול להפעיל את המצלמה... מצלמה מאוד קטנה, נוחה ביותר, אלגנטית ויפה! איכות צילום מעולה.... ממליץ לכל אחד שמחפש מצלמה עד 900…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שבאתר של וואלה מכירות כמובן מפרסמים את המצלמה S2 http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1619779 האם זו באמת היא ? והאם ההבדל בין ה S1 לS2 הוא גדול חוץ מהזום והפקסלים כמובן?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
נושא צילום בנאלי (: אבל הייתי שמח לשמוע דעה. תוקן, תמונה מוקטנת (: טוב זה לא בדיוק אותה אחת ... מילא. [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא מהו מחיר סביר לK10d בת 10 חודשים ו6000 קליקים, אני חשבתי על 2700. בהנחה שזה פחות או יותר המחיר שאני אקבל עליה, יהיה לי את הכסף לK20d בערך בעוד חודש. השאלה האמיתית היא מה הם היתרונות שלה על הK10 והאם הם שווים השקעה של בערך 2500 ש"ח. יתרונות: 4.2 מגה פיקסלים נוספים אפשרות להוציא תמונות עם הרבה פחות רעש, זה אולי מה שהכי חסר לי בK10 ISO 6400, למרות שהוא מתחיל ב200 פילטרים חדשים כגון פילטר HDR תצוגה חיה כולל זום חיישן שמגלה אבק מצב צילום מיוחד של 21 תמונות בשניה ויתרון שלא קשור למצלמה הוא שאני אקבל אחריות של שנתיים של קרט. מכיוון שהבעיה העיקרית שלי עם המצלמה היא בתנאי תאורה גרועים (בערך חצי מזמן השימוש במצלמה) חשבתי על אפשרות אחרת והיא: 1.לשלוח את הפלאש שלי S…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים את המצלמה לאחר חיפושים רבים (השם המלא שלה: DMC-FP1), והיא נפלה למים לפני חודש וקצת. דיברתי עם מעבדה ברחובות (שם אני גרה), והם אמרו שמצלמה שנרטבה- אין מה לדבר!! יש למישהו נסיון אחר??, של מצלמה שקמה לתחיה?? יש מה לעשות?? מעבדות מומלצות שכן יהיו מוכנות לנסות לתקן אותה?? האחריות על המצלמה תופסת? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תראו כמה גוונים אפשר להוציא ממי ים... גרסא מוגדלת מעט : http://d-spot.co.il/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=101631
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-