צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני טס לחו"ל ביום שני ואני רוצה לקנות משם מצלמה דיגיטלית. השימוש הוא לא מיוחד, סתם לטיולים של המשפחה, וסרטונים. היה לי ניסיון עם מצלמה של HP שכל שניה היתה אומרת שאין בטריות ונכבית למרות שהרגע הטענתי את הבטריות זה היה מעלה לי את העצבים, אז אם אפשר מצלמה איכותית שלא תעשה את הבעיות האלה. תקציב של 200$ גג, אם יש דגמים טובים ומספיקים גם בפחות אז עדיף אותם. תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך המצלמה? 5 מגה פיקסל הציעו לי אותה דגם 2007 זיכרון ג'יגה נרתיק עור וקורא כרטיסים ב750... איך היא?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה בהמלצות למצלמה בסדר גודל של המחיר הנקוב מעלה. הדרישות הן שתהיה פרקטית לשימוש בלי פיצ'רים ואפקטים מיוחדים, רוב הזמן במצב auto ללא כיונונים מיוחדים ושתוציא את המיטב, כמובן שמסך סביר לצפיה זה חשוב ו flash אפקטיבי בשעת הצורך, וצילום וידאו עם קול לפי לא מוגבל על פי דקות, ואולי גם IS אם זה עוזר להוציא תמונות סבירות במסגרת התקציב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
צולם לפני שנה בערך, ושכחתי מזה לגמרי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
משהו מכיר עוד חנויות שמוכרות לארץ ציוד צילום ?
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בראשותי מצלמה של קאנון A70, כאשר אני מצלם עצמים כהים במצב אוטומטי, לרוב העצם המתקבל חסר פחרוט ( כתם שחור ). באיזה מצב אני צריך להשתמש ועם אילו הגדרות כדי שזה לא יקרה. מצורפת תמונה לדוגמה. בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקי, אז הגעתי למסקנה ש50% מהת'רדים בפורום הזה הם על המלצות של מצלמות כאלה ואחרות, אני יודע שחלק מהבקשות זה על מצלמות לא DSLR אבל עליהם אין כל כך טעם לדבר כי ההבדלים ביניהם גם במחיר וגם בתפוקה לא גדולים לדעתי. המצלמות שאני אעשה עליהם את הסקר שוק תהיינה מצלמות של Nikon, Canon, Pantex ואולי עוד כמה בודדות. אבל אצל החברות האלה אני אקח את המצלמות שהן מיועדות לחובבנים מתקדמים ולמקצוענים מתחילים, כלומר קצת מעל ה Entry level. אני מניח שטווח המחירים ינוע בין 3500 לבין 6500 (עם חריגות לפה ולשם), במחקר תהיינה גם מצלמות שלא נחשבות קצת מעל ה Entry level אלא אולי קצת מעבר לזה. אוקי אז אחרי שהצגתי לכם את מה שאני רוצה להשוות, אני צריך את הקריטריונים שהכי משפיעים אצלכם, אני אקח בערך 5-8 …
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, אני שוב שוקל לרכוש את הCANON TX1 - קראתי במספר מקומות ומסתבר שאם אני רוצה שהיא תעבוד בצורה מושלמת אז אני חייב כרטיס זיכרון מסוג SDHC CLASS-6 של חברת KINGSTONE או SANDISK בגודל של 8 ג'יגה. לצערי בארץ מצאתי רק של חברת TRANSCEND, שעליו אנשים דיווחו שלא עובד תקין עם הTX1 כאשר מבצעים איתו זום אופטי בהקלטת סרט באיכות 720P. איפה אני יכול למצוא כרטיס זיכרון כזה בארץ ובמחיר יחסית זול?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות 25mm to 30.5mm Ring Adapters (למצלמת וידאו) חרשתי את כל החנויות בזאפ שקשורות לציוד צילום הקפי ולא מצאתי :-\ אני יכול להזמין מאיביי 10.99 דולר והמתאם עוד 2 דולר... אבל נכון לעכשיו אין שם את המידה הזאת למישהו יש במקרה? אם כן אני מוכן לקנות ממנו במידה והוא לא צריך.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני טס עוד חודש ורציתי לדעת אם יש מצלמות מומלצות בפחות מ-900 שקל. כל המצלמות המומלצות שראיתי באתרים לא יורדות מה-1000 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וידאו לשימוש ביתי בסביבות המחירים הנ"ל ואם יש הצעות טובות בפחות. אני מעוניין שהיא תהיה מבוססת על זיכרון. הצילומים הם בעיקר משפחתיים בבית ובטיולים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
-
הי, אני רוצה לקנות אותה כמצלמה משפחתית P&S, אבל שגם תשמש אותי כמצלמת תחביב לאחר קריאת ביקורת על ה- s9600 החלטתי שמצלמה דמויית DSLR זאת אפשרות מעניינת ביותר. בנוסף, הרשימה אותי ההדגמה של פלאש חיצוני לעומת ISO גבוהה - צילומים בפלאש תמיד יוצאים לי לא טבעיים, ולעומת זאת שימוש בחשיפה ארוכה נותן תוצאה מגורענת. האם המצלמה הזאת מתאימה לדרישות בלי לעלות את התקציב? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה fuji s6500.... ברב החנויות באינטרנט, ראיתי שהאחריות הניתנת שם היא שנה... האם זה מספיק? כמו כן ראיתי בזאפ שהתגובות על החנות camera4less, טובות, האם זה באמת ככה? האם כדאי לקנות מהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני די נעול על הקאנון, האם יש סיבה רצינית לחשוב על זה שוב? (אני יודע שהפוג'י יותר טובה בצילומי לילה, אבל שמעתי כמה טענות על זה שהיא נוטה לצילומי לילה יתר על המידה ובנוסף די חושש מה לעומת הSD של קאנון) מישהו יודע את זמני הסוללה של ה2?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כחלק ממחקר "הפנטקס" רציתי לדעת איזה עדשות ניתן לקנות בעלות טווח רציני. (כמו 18-200 או 18-135 ) במחיר סביר ..
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
אחת מטיול שנתי, השניה מחלון הבית הקודם שלי. אני די חובבן, אבל הייתי שמח לשמוע קצת תגובות
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-