עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני שוקל כרגע ברצינות למכור את הפוג'י שלי ולעבור למשהו קצת יותר " כבד " ומכיוון שאין לי מושג לגבי כמה שאני יכול להשיג עליה החלטתי להתייעץ אתכם קצת ( מקווה שזה לא נוגד איזה חוק בפורום פה או משהו ). אז ככה, הערכה שיש לי ( אני מוכר הכל ביחד ) כוללת : - את המצלמה עצמה ( פוג'י S9500 ), שמורה, במצב מעולה, עם אחריות יבואן מקורית עד ינואר 08 - פילטר UV MRC של B+W - פילטר מקטב של Tiffen - תיק מעולה של lawpro - כרטיס 1 ג'יגה ( שוקל אם להשאיר אותו אצלי או לא - ההפרש במחיר איתו או בלעדיו אמור להיות ממש לא מורגש.. ) - כרטיס CF 2 גי'גה מהיר יחסית ( X 50 ) של קינגסטון - חצובה קלה - SLIK SDV - 10 - תיק לחצובה יש לציין שכל הציוד שמור ובמצב מעולה, יש ברשותי עדיין את המסמכים המק…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zniibidl,

אני מאוד אשמח אם כלשהו מנהל ישים את זה בסטיקי.... בעיקרון המטרה שלי בת'רד הזה היא שתסבירו כל מיני מושגים בתחום שאנשים כמוני יוכלו להבין... לדוגמא מאקרו...אין לי מושג מה זה ואני רואה שמדברים על זה פה מלא... אני אישית אשמח לדעת כל מיני דברים כאלה ואני אשמח גם אם זה יהיה סטיקי או שייפתח לסטיקי משהו דומה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יצא לי להיתקל ברשת (בפורום אחר) בפרויקט צילומיי מאקרו של בחור ישראלי מאוד מוכשר והחלטתי לשתף אתכם: http://www.aimishboy.com/wonderland.html רמת צילום מרשימה מאוד וגם החשיבה על הרקע והטכניקה שבה יצר אותה (ללא פוטושופ). צפיה מהנה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, מילאתי את השאלון על מנת לתת לכם(המומחים) הכוונה מדויקת לצרכים של אחותי : # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום בתוך הבית,קצת תמונות לילה ואפשרות לתמונות נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך,…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dd7,

http://cinemaworld.shopy.co.il/products/74184 ואיזה מצלמה הכי עדיפה בטווח של עד 1200

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dd7,

http://www.bsdphoto.co.il/productspec.asp?id=3861

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by approx,

מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by topgun,

שלום לכולם... אתמול היה קצת משעמם, והמנורה על השולחן קרצה לי... אז החלטתי לנסות את מזלי בקצת משחקים עם צל... והרי התוצאות: אני אקרא לזה, 8... הנה עין, עם אותו אום+שייבה: ועם קצת משחק בפוטושופ, הרכבתי משקפיים: ...till next time folks

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הנ"ל ב-300 שח במבצע בבאג. מתאימה לתקציב, יש חלופות מחיר קרוב? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, בעוד שבוע אני יוצא למסע לפולין וקניתי מצלמה חדשה - Canon A590IS . אומנם היא דיגיטלית קומפקטית אבל יש לה פשוט המון מצבים שאני לא יודע באיזה הכי טוב להשתמש בכל רגע נתון. בעיקרון בפולין לפי מה שהבנתי המצב עכשיו לא הכי בהיר ורוב הזמן גשם\אוליי מעט שלג אבל בעיקר אפור . על איזה מצב הייתם ממליצים לי להשתמש בצילומי חוץ? נ.ב-אם כבר , ראיתי שיש מצב שנקרא InDoor ולפי מה שהבנתי הוא משמש לצילומי פנים בתוך בית וכו..האם כדאי להשתמש בו בכל פעם שאני נמצא בתוך מבנה בעל תאורה? או שעדיף להישאר על אוטומטי? תודה רבה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית במחיר של כ-200$. אני לא ממש מתמצא בכל העניין לכן אני גם לא יודע איזה קרטריונים לבקש.. מה שכן שתהיה מחברת אמינה ואיכותית (הבנתי שאולימפוס וקאנון הם המובילות..?) ושמהירות הצילום, כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור הצילום ועד הצילום עצמו, תהיה סבירה (מכיוון שנתקלתי במצלמות שלקח להם כמה שניות טובות עד הצילום). אני קונה את המצלמה בארה"ב כך שלא להתייחס למחירים בארץ. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by benor,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by exXxTreAm,

אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by approx,

צילמתי את התמונה הזאת אתמול ב5 וחצי בבוקר ככה שחזרתי הביתה (זאת הדרך שאני חוזר בא תמיד דרך ארוכה למדי חח ) התמונה יצאה מטושתשת אבל אני אוהב את התוצאה בגודל מלא למי שרוצה : http://img391.imageshack.us/img391/7202/dsc00625gn4.jpg

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ronin,

*נערך* נא לא לפרסם מכירה בפורומים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Zrizi,

לפי ההמלצות בפורום קניתי את הTZ5 ואני מאד מרוצה. לצערי במהלך מעבר דירה נאבד הכבל שמחבר את המצלמה למחשב נאבד. יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג כזה ? בחיפושים באינטרנט וספציפית בזאפ לא מצאתי כבל שמתאים לדגם (יש למצלמה מחבר לא סטנדרטי). ראיתי בEbay ב1$, אבל אני מעדיף לקנות בארץ בשביל לא להסתבך אם אפשר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. דיברתי אם מישהו שיש לו ניסין במלא מצלמות ושאלתי אותו בקשר למצלה קנון a80 שאני ממש אמור לקבל כול יום והוא אמר לי שהיא מצלמה ממש פשוטה ומצוינת מאוד אבל יש לה מן באג כזה שאין לי מושג בדיוק מה מישהו אולי מכיר את זה???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by BlackTalon,

יש לי את המצלמה 4 ימים ונתקלתי איתה בכמה בעיות: 1. נצילמתי תמונות בלילה ממרפסת של בית. במצב אוטומטי התמונות יצאו כהות ולא מוצלחות ואז התחלתי לשחק עם המהירות צמצם, ISO וכ'ו וכל התמונות יצאו מטושטשות. 2. בעיה נוספת צצה כשניסיתי לצלם אוביקט שזז מהר. האובייקט נמרח בתמונה. כששמתי מהירות צמצם גבוהה יותר התמונה יצאה כהה מדי. לאחר מכן ניסיתי עם פלאש אבל הייתי קרוב מדי והיא יצאה מאוד בהירה. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by matanf,

שיגעתי פה כבר את כולם עם ההתלבטות שלי.. חחח אבל עדיין אני לא יודע מה הכי כדאי לי .. אז ככה... העדשה הראשונה שרציתי לקנות 18-200 אבל אז ראיתי אופציה שיותר טובה ואף באותו המחיר. פיצולה לשתי עדשות .. העדשה הראשונה היא 70-300 VR והשאלה שלי היא : איזה עדשה אני אקנה לטווח הנמוך 70 ממ ? מכייון שכנראה אני אקנה את ה - D90 אז חשבתי על עדשת הטלה שלה : 18-105 .. שראיתי אותה במחיר מוזל עם ה - D90 ב (1219$) ב B&H .. יש לכם המלצות אחרות בטטוח מחירים הזה 200-300 דולר ? נראלי שזאת העדשה האולטימטיבית במחיר הזה ולטווח הזה.. ראיתי גם עדשות של סיגמא או חברות אחרות אבל אני לא יודע איך הן ומה הן .. אשמח להמלצות ותגובות.. מתן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by qwe,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Jack Sparrow,

:-[ [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shuy,

תמונה "אומנותית" ראשונה שלי עם ה-Z3 ובכלל... בעקבות סדר שעשיתי בחדר שלי מצאתי כמה דברים מתקופת הסדיר שלי... הגוונים בתמונה כהים בכוונה. איך התמונה בכללי (נא להתחשב בעובדה שזו כאמור התמונה האומנותית הראשונה שלי)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by rangerman,

אני לא בטוח, אבל יכול להיות שאת הראשונה העליתי לכאן בעבר. קצת פרטים טכניים: כל התמונות צולמו עם אולימפוס C5060 ב-27 מ"מ, צמצם 2.8 ו-ISO 400. את התמונה הראשונה צילמתי ב-1/10 שניה. עמדתי על גרם המדרגות שמעל הבאסטה, העברתי את המצלמה דרך הסורגים והצמדתי אותה עם חצובת שולחן לקיר שמתחת למדרגות. בלי המסך המסתובב לא היה ניתן לצלם את התמונה הזו, לפחות לא מהזווית הזו. את שתי התמונות האחרות צילמתי ללא חצובה, במהירויות של 1/6 שניה ו-1/8 שניה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. תקציב בערך 1000 שקל עד 1500(לא שלי), מחפש מצלמה איכותית שתצלם טוב,לא מסובכת מידי לתפעול וכמובן BUILD טוב. אני לא ממש מבין בזה אז הייתי שמח אם תפנו אותי למצלמה תקציבית אך עם זאת איכותית(בהתאם לתקציב) שתוכל לספק את הסחורה לצילומי נוף,משפחה,וכו'

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.