עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ALÞHA,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zniibidl,

אני מאוד אשמח אם כלשהו מנהל ישים את זה בסטיקי.... בעיקרון המטרה שלי בת'רד הזה היא שתסבירו כל מיני מושגים בתחום שאנשים כמוני יוכלו להבין... לדוגמא מאקרו...אין לי מושג מה זה ואני רואה שמדברים על זה פה מלא... אני אישית אשמח לדעת כל מיני דברים כאלה ואני אשמח גם אם זה יהיה סטיקי או שייפתח לסטיקי משהו דומה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BlackTalon,

יש לי את המצלמה 4 ימים ונתקלתי איתה בכמה בעיות: 1. נצילמתי תמונות בלילה ממרפסת של בית. במצב אוטומטי התמונות יצאו כהות ולא מוצלחות ואז התחלתי לשחק עם המהירות צמצם, ISO וכ'ו וכל התמונות יצאו מטושטשות. 2. בעיה נוספת צצה כשניסיתי לצלם אוביקט שזז מהר. האובייקט נמרח בתמונה. כששמתי מהירות צמצם גבוהה יותר התמונה יצאה כהה מדי. לאחר מכן ניסיתי עם פלאש אבל הייתי קרוב מדי והיא יצאה מאוד בהירה. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הנ"ל ב-300 שח במבצע בבאג. מתאימה לתקציב, יש חלופות מחיר קרוב? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rangerman,

אני לא בטוח, אבל יכול להיות שאת הראשונה העליתי לכאן בעבר. קצת פרטים טכניים: כל התמונות צולמו עם אולימפוס C5060 ב-27 מ"מ, צמצם 2.8 ו-ISO 400. את התמונה הראשונה צילמתי ב-1/10 שניה. עמדתי על גרם המדרגות שמעל הבאסטה, העברתי את המצלמה דרך הסורגים והצמדתי אותה עם חצובת שולחן לקיר שמתחת למדרגות. בלי המסך המסתובב לא היה ניתן לצלם את התמונה הזו, לפחות לא מהזווית הזו. את שתי התמונות האחרות צילמתי ללא חצובה, במהירויות של 1/6 שניה ו-1/8 שניה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יצא לי להיתקל ברשת (בפורום אחר) בפרויקט צילומיי מאקרו של בחור ישראלי מאוד מוכשר והחלטתי לשתף אתכם: http://www.aimishboy.com/wonderland.html רמת צילום מרשימה מאוד וגם החשיבה על הרקע והטכניקה שבה יצר אותה (ללא פוטושופ). צפיה מהנה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shu sha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 1500 שקל(לא יותר)... ממש אין לי בעיה לעשות חיפוש בזאפ להשוואת מחירים... הבעיה שאני לא יודע איזה חברות ואילו דגמים טובים יותר ואילו פחות... מה שחשוב לי שבמחיר יהיה כלול זיכרון 512(אם לא כלול אז שהמצלמה תהיה במחיר כזה שיהיה אפשר להכניס גם זיכרון בתקציב) ועוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה סוללה נטענת בעלת אורך חיים סביר וגם שכמות הפיקסלים תהיה בהתאם לכמות הסטנדרטית כיום... האמת שאין לי עוד דרישות כי אני לא ממש מבין באפשרויות שקיימות בשוק המצלמות וכמובן שיהיה זום נכבד ופחות חשוב לי עד כמה היא ידידותית למשתמש ועדיף שתהיה במימדים כמה שיותר קטנים... אם יש עוד משו חשוב אני ישמח אם תאירו את עיני. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בשיטוט מצאתי את האתר הזה, אומנם הכל סינית, אבל תתיחסו לתמונות בלבד. http://search.impress.co.jp/cgi-bin/namazu.cgi?query=lx3&whence=0&idxname=dc&max=20&sort=score תקלידו למעלה את הדגם של המצלמה ותמצאו דפים עם תמונות שהמצלמה מפיקה. ניתן להשוות צבעים, מאותו דף מסויים שהבוחן מצלם מאותה נקודה: 720 http://dc.watch.impress.co.jp/cda/review/2007/09/14/6979.html TZ5 http://dc.watch.impress.co.jp/cda/review/2008/04/21/8300.html LX3 http://dc.watch.impress.co.jp/cda/review/2008/09/03/9133.html ועוד... מהתמונות נראה שהצבעים של TZ5 טובים יותר מה 720 (ההתלבטות שלי) , וגם משל ה 100FD...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כבר פרסמתי ת'רד לא מזמן ורציתי ללכת על הפוג'י, אבל אחותי, שהמצלמה בעיקר בשבילה החליטה שמה שהכי חשוב לה הוא הזום במצלמה והפוג'י לא מספיקה לה ביכלל... אני צריך שתעזרו לי למצוא מצלמה שהנקודות החשובות בה הן זום גדול יחסית, צריכת סוללות טובה יחסית, ואיכות תמונה שלא תאכזב אבל לא צריכה להיות מהמפציצות שמקפיצות את המחיר משמעותית. התקציב הוא בערך 1700 ש"ח, אם צריך לחרוג בשביל מצלמה שתספק את הצרכים אשמח לקבל גם את ההצעות החורגות.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני שוקל כרגע ברצינות למכור את הפוג'י שלי ולעבור למשהו קצת יותר " כבד " ומכיוון שאין לי מושג לגבי כמה שאני יכול להשיג עליה החלטתי להתייעץ אתכם קצת ( מקווה שזה לא נוגד איזה חוק בפורום פה או משהו ). אז ככה, הערכה שיש לי ( אני מוכר הכל ביחד ) כוללת : - את המצלמה עצמה ( פוג'י S9500 ), שמורה, במצב מעולה, עם אחריות יבואן מקורית עד ינואר 08 - פילטר UV MRC של B+W - פילטר מקטב של Tiffen - תיק מעולה של lawpro - כרטיס 1 ג'יגה ( שוקל אם להשאיר אותו אצלי או לא - ההפרש במחיר איתו או בלעדיו אמור להיות ממש לא מורגש.. ) - כרטיס CF 2 גי'גה מהיר יחסית ( X 50 ) של קינגסטון - חצובה קלה - SLIK SDV - 10 - תיק לחצובה יש לציין שכל הציוד שמור ובמצב מעולה, יש ברשותי עדיין את המסמכים המק…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי.. כמו שרובכם יודעים החלפתי את ה K100D ועברתי ל Nikon D80 קניתי כבר עדשת 24-70 2.8 , והיום קיבלתי את הפלאש החדש. התרשמות ראשונית.... מדהים! חשבתי שיקח לי שבועות ללמוד אותו (זה מה שלקח לי בשביל ה Sigma EF500DG שכבודו במקומו מונח) כבר עכשיו , אחרי שעה בערך של התעסקויות (רובם סתם צילומים עם פלאש ובדיקות בסיסיות) ניסיתי פלאש אחלוטי , עובד מדהים! הבאתי את ידידה שלי לצלם אותה קצת , זה נחמד שיש 2 מקורות אור. מה שכן , יש לי כמה שאלות קטנות , אני בספק אם להרבה ממכם יש אותו.. אבל אולי לחלק יש מושג. אז ככה , עם הפלאש קיבלתי עוד 3 חתיכות פלסטיק שקופות כאלה, שנראות בדיוק כמו הכרטיס הלבן שעל הפלאש.. זה מן הסתם במקומו.. הרעיון שהם בצעים של ירקרק חום כזה , ואדמדם. ההשערה הראשונה שלי ש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by exXxTreAm,

חשיפה טובה לדעתי, המצולמת בידיוק בפוזיציה שרציתי, אבל אני מרגיש שמשהו חסר לי בתמונה, החיתוך הצפוף מידי אולי? אני מרגיש כאילו חסר פריט כלשהו, תאורה כלשהי, אולי יותר שטח, שהתמונה תרגיש קצת יותר חופשית? מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם. לאחר שבשבוע האחרון חרשתי את הפורום בחיפוש אחרי מצלמה ולבסוף החלטתי מה לקחת (Mnolta Z5) עכשיו אני צריך עזרה בבחירת הזיכרון. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה סוג זיכרון משתמשות המינולטות (או רק הדגם הספציפי שאני הולך להזמין). הגודל שאותו אני הולך לקנות הוא 512MB עכשיו הבנתי שהמצלמה הנ"ל יכולה לצלם במהירות גדולה (או שלא?) ועדיף זיכרון מהיר בכדי לנצל אותה אז הייתי רוצה הסבר על סוגי הזיכרון (ראיתי פה מושגים כמו ULTRA ו-ULTRA 2 ואין לי מושג מה זה אומר) וגם על חברות ממולצות כי הבנתי שזיכרון מהיר מחברה מסויימת שנחשבת ללא איכותית לא מהיר במיוחד ועל כן כדאי לדעת מה לקחת. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eyaffe,

צמצמתי את האפשרויות שלי ל2 הנ"ל טווח המחירים שלהן כולל כרטיס 2GB ונרתיק הוא בערך 1600 ש"ח אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה ונוחה בעלת איכויות צילום מצויינות (נוף ופורטרטים) אשמח לדעתכם ..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pringles,

אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by benor,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by benor,

פחות אמנותיים, אלא יותר צילומים תיעודיים ממקום מעניין. http://www.teva.org.il/?CategoryID=379&ArticleID=1087

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by approx,

מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by approx,

צילמתי את התמונה הזאת אתמול ב5 וחצי בבוקר ככה שחזרתי הביתה (זאת הדרך שאני חוזר בא תמיד דרך ארוכה למדי חח ) התמונה יצאה מטושתשת אבל אני אוהב את התוצאה בגודל מלא למי שרוצה : http://img391.imageshack.us/img391/7202/dsc00625gn4.jpg

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. דיברתי אם מישהו שיש לו ניסין במלא מצלמות ושאלתי אותו בקשר למצלה קנון a80 שאני ממש אמור לקבל כול יום והוא אמר לי שהיא מצלמה ממש פשוטה ומצוינת מאוד אבל יש לה מן באג כזה שאין לי מושג בדיוק מה מישהו אולי מכיר את זה???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Jack Sparrow,

:-[ [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shuy,

תמונה "אומנותית" ראשונה שלי עם ה-Z3 ובכלל... בעקבות סדר שעשיתי בחדר שלי מצאתי כמה דברים מתקופת הסדיר שלי... הגוונים בתמונה כהים בכוונה. איך התמונה בכללי (נא להתחשב בעובדה שזו כאמור התמונה האומנותית הראשונה שלי)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.