עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by zniibidl,

אני מאוד אשמח אם כלשהו מנהל ישים את זה בסטיקי.... בעיקרון המטרה שלי בת'רד הזה היא שתסבירו כל מיני מושגים בתחום שאנשים כמוני יוכלו להבין... לדוגמא מאקרו...אין לי מושג מה זה ואני רואה שמדברים על זה פה מלא... אני אישית אשמח לדעת כל מיני דברים כאלה ואני אשמח גם אם זה יהיה סטיקי או שייפתח לסטיקי משהו דומה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יצא לי להיתקל ברשת (בפורום אחר) בפרויקט צילומיי מאקרו של בחור ישראלי מאוד מוכשר והחלטתי לשתף אתכם: http://www.aimishboy.com/wonderland.html רמת צילום מרשימה מאוד וגם החשיבה על הרקע והטכניקה שבה יצר אותה (ללא פוטושופ). צפיה מהנה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BlackTalon,

יש לי את המצלמה 4 ימים ונתקלתי איתה בכמה בעיות: 1. נצילמתי תמונות בלילה ממרפסת של בית. במצב אוטומטי התמונות יצאו כהות ולא מוצלחות ואז התחלתי לשחק עם המהירות צמצם, ISO וכ'ו וכל התמונות יצאו מטושטשות. 2. בעיה נוספת צצה כשניסיתי לצלם אוביקט שזז מהר. האובייקט נמרח בתמונה. כששמתי מהירות צמצם גבוהה יותר התמונה יצאה כהה מדי. לאחר מכן ניסיתי עם פלאש אבל הייתי קרוב מדי והיא יצאה מאוד בהירה. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by overload,

טכניקה שאני אוהב, זה נראה לי ניכנס להגדרה של עריכה כבדה. תמונה חדשה תמונה ישנה שערכתי עכשיו, אותו רעיון.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by alona,

היי, מתחילה ללמוד צילום וממש מבולבלת.... צריכה קצת סדר ועזרא בבחירת המלצמה... רוצה להשקיעה כסף.. חשבתי על כיוון קנון d400 אבל קראתי שה-d40 הרבה יותר טובה השאלה אם שווה להשקיעה את הכסף על ההתחלה בכזאת מצלמה....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו קומפקטית דיגיטלית חדשה. למצלמה יהיה שימוש מיקצועי ולכן רציתי לדעת עד כמה איכות הצילום מורגשת במצלמה בעלת 2 מיליון פיקסלים אפקטיביים לצילום מאשר במצלמה בעלת מיליון פיקסלים לצילום. תודה רבה לעונים!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

היי חבר מעוניין במצלמה דמוית SLR עד 1500שח שמצלמת בפורמטת RAW. עד כה מצאתי מצלמה אחת שכן עושה זאת והיא הPanasonic DMC-FZ8. יש אחרות שטובות ממנה עד 1500 עם אחריות מקורית בלי קשר לצילום RAW? הבחור מצלם הרבה פואטרטים,תמונות נוף ומאקרו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by benor,

פחות אמנותיים, אלא יותר צילומים תיעודיים ממקום מעניין. http://www.teva.org.il/?CategoryID=379&ArticleID=1087

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by xena,

הנה כמה תמונות במהלך הניסיונות שלי לשלוט במצלמה החדשה... הערות ותיקונים יתקבלו בברכה. מאקרו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PyroGhost,

תמונה שצילמתי שלשום, אשמח לתגובות, יוסי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מהי המצלמה הכי משתלמת היום בהתחשב במחיר ובאיכות...???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by חשיש,

שלום לכולם יש לי טלפון עם מצלמה ואני רוצה להעביר את התמונות שלו למחשב (האם אני חייב לקנות כבל )ואיפה קונים<?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dimitryus,

קראתי לו "עושה שמים וארץ" שורה משיר למעלות, למשהו התמונה הזאת יצרה לי הווי שגרם לי לקרוא לה ככה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. צירפתי תמונה שצילמתי,בצד שמאל למעלה של התמונה יישנם 2 ג'יפים שמקלקלים לי את התמונה,האם ניתן להעלים אותם בפוטושופ ? ואם כן אשמח לקבל אתר שמדריך איך לעשות את התהליך.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. דיברתי אם מישהו שיש לו ניסין במלא מצלמות ושאלתי אותו בקשר למצלה קנון a80 שאני ממש אמור לקבל כול יום והוא אמר לי שהיא מצלמה ממש פשוטה ומצוינת מאוד אבל יש לה מן באג כזה שאין לי מושג בדיוק מה מישהו אולי מכיר את זה???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by exXxTreAm,

חשיפה טובה לדעתי, המצולמת בידיוק בפוזיציה שרציתי, אבל אני מרגיש שמשהו חסר לי בתמונה, החיתוך הצפוף מידי אולי? אני מרגיש כאילו חסר פריט כלשהו, תאורה כלשהי, אולי יותר שטח, שהתמונה תרגיש קצת יותר חופשית? מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rangerman,

אני לא בטוח, אבל יכול להיות שאת הראשונה העליתי לכאן בעבר. קצת פרטים טכניים: כל התמונות צולמו עם אולימפוס C5060 ב-27 מ"מ, צמצם 2.8 ו-ISO 400. את התמונה הראשונה צילמתי ב-1/10 שניה. עמדתי על גרם המדרגות שמעל הבאסטה, העברתי את המצלמה דרך הסורגים והצמדתי אותה עם חצובת שולחן לקיר שמתחת למדרגות. בלי המסך המסתובב לא היה ניתן לצלם את התמונה הזו, לפחות לא מהזווית הזו. את שתי התמונות האחרות צילמתי ללא חצובה, במהירויות של 1/6 שניה ו-1/8 שניה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by D-M-X,

יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kip,

שלום לכולם. יש לאמא שלי מצלמה חדשה A590 של קנון והלאג בין תמונה לתמונה הוא בלתי אפשרי פשוט. ממש מס' שניות ועד שהיא מאפשרת תמונה נוספת כולם כבר הלכו. האם זה קשור לפלאש או לכרטיס (כחול של סאנדיסק, 4 גיגה)? האם לקנות כרטיס מהיר יותר? מה המהירות כתיבה של הכרטיסים האלה? ושאלה נוספת, אם כבר... אני מחפש מצלמה נוספת, ה A590 (של אמא) קצת איטית והעדשה קצת מוגבלת מבחינת רוחב ואורך. אני מעונין במצלמה שתתן לי תמונות טובות יותר בצילום בתוך הבית, תהיה קומפקטית ועם עדשה סבירה. חשבתי על TZ4 של פנסוניק, בערך 1000 ש"ח (מחודשת?) אבל קשה למצוא אותה. יש למישהו הצעה חלופית? יש לי FZ7 של פנסוניק, מצלמה נחמדה אבל גדולה מדי להסתובב איתה כל הזמן. אני מרוצה למעט שני דברים. אחד הוא מקרים של חוסר …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pringles,

אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by FatalZero,

היי, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה (לא מחודשת או משהו כזה..), בעיקר לצילום תמונות של המשפחה וכאלה..לא משהו רציני ש לי תקציב של 900ש"ח מקס' של המקס' 1000 ש"ח נא לא לעבור בשום אופן את האלף... גם אותו בקושי הצלחתי לגרד זה יהיה בונוס נחמד מאוד אם יהיה אפשר לצלם וידאו עם קול , אני צריך גם באותו תקציב גרטיס זכרון של איזה 64Mb, זה מספיק לי... חשבתי על A510 או A75 עם כמה Mb זכרון מובנה מגיעה כל אחת מהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בשיטוט מצאתי את האתר הזה, אומנם הכל סינית, אבל תתיחסו לתמונות בלבד. http://search.impress.co.jp/cgi-bin/namazu.cgi?query=lx3&whence=0&idxname=dc&max=20&sort=score תקלידו למעלה את הדגם של המצלמה ותמצאו דפים עם תמונות שהמצלמה מפיקה. ניתן להשוות צבעים, מאותו דף מסויים שהבוחן מצלם מאותה נקודה: 720 http://dc.watch.impress.co.jp/cda/review/2007/09/14/6979.html TZ5 http://dc.watch.impress.co.jp/cda/review/2008/04/21/8300.html LX3 http://dc.watch.impress.co.jp/cda/review/2008/09/03/9133.html ועוד... מהתמונות נראה שהצבעים של TZ5 טובים יותר מה 720 (ההתלבטות שלי) , וגם משל ה 100FD...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים