צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
טוב אז קניתי את הa95 לפני כשבוע , הנה כמה תמונות ממנה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מצלמה חדשה SONY TX7. יש לה עדשה רחבה המקבילה ל-25 מ"מ. בצילומים ללא זום בעיקר, בדמויות הנמצאות בקצוות התמונה ובעיקר בפינות נראות מעוותות משהו. האם זו תופעה מוכרת או בעייה בעדשה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש לי אפשרות לWireless Flash בפנטקס. קראתי בספר אבל לא כתוב כלום על משדר hot shoe או משהו זה. אז יש מצב שהפנטקס יכול לתקשר לבד עם פלאשים באלחוטי? אם כן, איך אני יוצר את התקשורת הזאת עם פלאש של סיגמא? עד עכשיו הצלחתי רק בעזרת הפלאש הפנימי, אבל אני רוצה לעשות זאת בלעדיו, יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים ובילויים, גם בתנאי חושך עם פלאש מובנה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). רצוי שהמצלמה תתפקד גם באור חלש ללא פלאש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. חצובה אולי בהמשך כרגע לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. אין …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מתחילה ללמוד צילום וממש מבולבלת.... צריכה קצת סדר ועזרא בבחירת המלצמה... רוצה להשקיעה כסף.. חשבתי על כיוון קנון d400 אבל קראתי שה-d40 הרבה יותר טובה השאלה אם שווה להשקיעה את הכסף על ההתחלה בכזאת מצלמה....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו קומפקטית דיגיטלית חדשה. למצלמה יהיה שימוש מיקצועי ולכן רציתי לדעת עד כמה איכות הצילום מורגשת במצלמה בעלת 2 מיליון פיקסלים אפקטיביים לצילום מאשר במצלמה בעלת מיליון פיקסלים לצילום. תודה רבה לעונים!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה הדרישות צנועות. איכות תצלומים סבירה(לא נופים וכו רק משפחה חברים טיולים) אפשרות צילום בלילה ע"י פלאש או פתרון אחר. אפשרות הוספת זכרון בטריות שיספיקו לזמן סביר. ומחיר כמה שיותר נמוך עדיף באזור ה-500 ש"ח ללא אביזרים עריכה: נתקלתי באפשרות לקנות דגם משומש Hp photosmart 318 ב-200 ש"ח מה דעתכם? http://www.reviewcentre.com/reviews2018.html הבנתי ש HP לא מספקים שירות תיקונים גם בתשלום והדגם כנראה לא באחריות אז גם זה שיקול.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי המצלמה הכי משתלמת היום בהתחשב במחיר ובאיכות...???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון עם מצלמה ואני רוצה להעביר את התמונות שלו למחשב (האם אני חייב לקנות כבל )ואיפה קונים<?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אחי צריך מצלמה לצילום ילדיו הקטנים, התקציב עומד על 1300 שקל הדרישות הן: 1. עדיף קומפקטית, אבל אם יש מציאה בדמוי SLR אז זה גם בסדר. 2. צילום וידיאו איכותי 3. פלאש חזק ואיכותי 1. זאת צריכה להיות מצלמה שאפשר לקחת לכל מקום, אבל אני לא רוצה שהגודל יוריד מהביצועים, אז אפשר גם לקנות דמוי SLR (לי יש 5700 של פוג'י וזה בסדר) 2. לפעמים רוצים לצלם את הילדים בוידיאו, אז חשוב שיהיה אחד איכותי 3. ילדים לא אוהבים לעמוד בשקט, לכן בתנאי תאורה קשים אין זמן לחכות לחשיפה, לכן צריך פלאש חזק שימנע מריחות, אבל גם לא יהרוס את צבעי התמונה. זהו כעיקרון, אני אשמח למצלמה עם כרטיס SD שהוא זול יחסית, ואם אפשר אז דגם עם כבל AV, זה יהיה טוב לוידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה למחוק דרך המצלמה, ודרך המחשב תמונות מהכרטיס של המצלמה והוא נותן לי שגיאה כמו שרשמתי בכותרת. איך אני משחרר את ההגנה הזאתי? תודה COMPMAN112
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולם באגמון החולה.. הייתי צריך ללכת על הבירכיים בישביל שהוא לא יברח EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.003 sec (1/320) Aperture: f/4.5 Focal Length: 200 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash מקווה שאהבתם תגובות לא יזיקו כמובן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דיברתי אם מישהו שיש לו ניסין במלא מצלמות ושאלתי אותו בקשר למצלה קנון a80 שאני ממש אמור לקבל כול יום והוא אמר לי שהיא מצלמה ממש פשוטה ומצוינת מאוד אבל יש לה מן באג כזה שאין לי מושג בדיוק מה מישהו אולי מכיר את זה???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות במהלך הניסיונות שלי לשלוט במצלמה החדשה... הערות ותיקונים יתקבלו בברכה. מאקרו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ISO ומה עושה האופציה הזאת במצלמה ???למשל אצלי יש 200 , 400 , 800 מה זה אומר??? -------------- יש ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5000 ואני רוצה לצלם למשל עצם מסויים ,עכשיו אני רוצה שהעצם יהיה ברור אבל מה שמאחוריו יהיה מטושטש מין פוקוס כזה. באיזה מצב אני אמור לצלם ? אוטומט,P,S,M אני לא ממש יודע,אני משחק עם הזום ומנסה להתמקד אבל הזום לא מצליח להתמקד כמו שצריך אולי אני צריך לעבור לפוקוס לא אוטומטי או משהו כזה ?......מישהו. עוד שאלה קטנה מה עושה מקרו הציור עם הפרח?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי לו "עושה שמים וארץ" שורה משיר למעלות, למשהו התמונה הזאת יצרה לי הווי שגרם לי לקרוא לה ככה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טכניקה שאני אוהב, זה נראה לי ניכנס להגדרה של עריכה כבדה. תמונה חדשה תמונה ישנה שערכתי עכשיו, אותו רעיון.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שוקל כרגע ברצינות למכור את הפוג'י שלי ולעבור למשהו קצת יותר " כבד " ומכיוון שאין לי מושג לגבי כמה שאני יכול להשיג עליה החלטתי להתייעץ אתכם קצת ( מקווה שזה לא נוגד איזה חוק בפורום פה או משהו ). אז ככה, הערכה שיש לי ( אני מוכר הכל ביחד ) כוללת : - את המצלמה עצמה ( פוג'י S9500 ), שמורה, במצב מעולה, עם אחריות יבואן מקורית עד ינואר 08 - פילטר UV MRC של B+W - פילטר מקטב של Tiffen - תיק מעולה של lawpro - כרטיס 1 ג'יגה ( שוקל אם להשאיר אותו אצלי או לא - ההפרש במחיר איתו או בלעדיו אמור להיות ממש לא מורגש.. ) - כרטיס CF 2 גי'גה מהיר יחסית ( X 50 ) של קינגסטון - חצובה קלה - SLIK SDV - 10 - תיק לחצובה יש לציין שכל הציוד שמור ובמצב מעולה, יש ברשותי עדיין את המסמכים המק…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-