צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
נוצרה לי אפשרות לקנות מצלמה מחו"ל ישר חשבתי ללכת על ה TZ20 של פאנסוניק בדקתי קצת באינטרנט וראיתי תהשוואה הזו http://snapsort.com/compare/Fujifilm-F550-EXR-vs-Panasonic-TZ20 ועכשיו אני לא יודע מה כדאי כי מבחינת נתונים יבשים הF550 יותר טובה לא? בבקשה תמליצו לי מה כדאי ה F550 או ה TZ20 ?? תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה בזמן הקרוב, ואשמח לייעוץ וקצת הכוונה. השימושים הם די כלליים - בעיקר צילום של אנשים באירועים שונים ובטיולים. יהיה נחמד אם המצלמה תוכל להתמודד בצורה טובה עם תנאי תאורה גרועים (בחוץ בלילה, וגם בתוך הבית). הגודל והמשקל צריכים להיות קטנים (אז דמוי slr לא בא בחשבון, אבל כמובן שאיכות התמונה חשובה יותר). אני מניח שרוב הזמן המצלמה תהיה על מצב אוטומטי, וחשוב שהיא תוכל להוציא תמונות טובות במצב הזה, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם אפשרות לשליטה ידנית. חשבתי בעיקר על המצלמה Canon A720 IS. המחיר שלה עכשיו הוא קצת פחות מ-1,200 ש"ח, וזה נשמע לי סביר. מישהו יודע איך היא? (הבנתי שהדגם הקודם, A710, היה נחשב למוצלח מאוד, אך לא הצלחתי למצוא ביקורת לגבי ה-A720 אשר בעלת …
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בהמשך לטרנד הביקורות ולביקורת של שלמה על ה9100 של פוג'י, החלטתי להעלות לפורום חו"ד קצרצרה שלי על המצלמה עם כמה תמונות שצילמתי באילת, בעיקר כדי להודות בפורום לכל מי שעזר לי להחליט על קנייתה. אז ככה. הרושם הראשוני שלי הוא- וואו. המצלמה נדלקת ומוכנה לצילום תוך קצת יותר משניה. קצת משחקים בבית ובחוץ מגלים כמה פונקציות מעניינות, כמו כפתור שמראה את הגרף של איזון הלבן בתמונה. ובכלל, יש כפתור נפרד לכל דבר- לשליטה על האיכות והצבע, לשליטה על מצב הצילום, על צילום רצוף, השהייה, מאקרו, פלאש, תפריטים- כל כך הרבה ועדיין קל מאוד ואינטואיטיבי לתפוס את השימוש בה. אין צורך להכנס לכל מיני תפריטים בשביל לשנות הגדרות- הרוב פשוט טבעי ויש לו כפתור משל עצמו. ה-viewfinder זוועתי. אהבתי מאו…
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה של סוני דגם-DSC-P73 כשאני צלם ומזיז טיפה אבל ממש טיפה התמונה יוצאת לי מטושטשט! מישהו יודע אם אני יכול לשנות את מהירות הסגר במצלמה הזאות? מה שאני יודע מאיזה מפרט שקראתי שמקסימום מהירות הסגר שלו 1/1000 אז בבקשה אם יש מישהו שיודע שיעזור לי! זה מאוד דחוף לי! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה די ישנה שלי לאחר עריכה קטנה: http://img403.imageshack.us/img403/2768/skyba3.jpg
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה בעלת: - Full HD - מייצב הכי טוב שיכול להיות במצלמה ביתית (אופניים, סקי) - פיצרים מגניבים יתרון עד עכשיו הסתקלתי על canon HF S20 Panasonic HDC-TM300 Sony HDR-XR520E אז ככה רציתי את ההמלצות לגבי הדגמים הנ"ל או שיכולים להמליץ על דגמים דומים לאלו מלמעלה (את המצלמה אני מביא מארה"ב או גרמניה) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש עדשות לקומפקטיות? וספציפית לpowershot A75? אם כן, לינק בקשה ;D
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מנפלאות ה-8MP, CROP הזוי...
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
חג שמח... עוד קצת מהמקום המופלא הזה, גן עדן פשוט. חוף הים של קואטה ריזורט. באופק 2 סלעים הנראים כפרצוף אדם: החוף של "באונטי איילנד" - החוף עם הערסל הכי טוב בפיג'י. ובפיג'י ערסל זה המקום בו אתה מבלה מחצית היום: דרך המלכה - האי המרכזי מחולק ל-2 דרכים. הדרומית נקראת דרך המלכות, הצפונית דרך המלכים. עוד אחד מחופיה הקסומים של המדינה (אם מישהו יודע לעשות עבודה איכותית בסהרת קווי החשמל, פנה אליי בהודעה פרטית, תודה): דרך המלכים - ככה מתגוננים מגשם באוטובוסים בפיג'י. כמו רכב קבריולט של פעם, גג ברזנט ואחיזה אנושית: הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מצלמת ווידיאו Samsung VP-D353 ניסיתי לחבר אותה למחשב דרך פיירוויר שמחובר להארדיסק חיצוני אבל ברגע שחיברתי להראד דיסק המחשב לא זיהה אותו(את ההארדיסק) וניסיתי לחבר במיני USB אבל צריך איזו תוכנה? בקיצור מישו יכול להגיד לי במדוייק ועם איזו תוכנה עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום רב אני הבעלים הגאים של המצלמה החדשה של קאנון a610. הדילימה שלי איזה כרטיס לקנות אני רוצה מינימום נפח של גיגה השאלה היא איזו חברה ואיזו מהירות תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב עד 700 ש"ח דיגיטלית לצילומים מהירים וכמה שיותר איכותית לצערי זה התקציב אין לי יכולת להשקיע יותר.. תודה רבה לעוזרים משהו שמצאתי s5700 מחודשת של fujifilm http://www.getit.co.il/Prod/41657/ 7.1 מגה פיקסל היא טובה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך המצלמה הבאה: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955370&af=2055&bid=true ומה אתם אומרים על המחיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איכות תמונה יוצאת יותר טובה, כאשר היא על זוום יותר נמוך? (אני מדבר על זוום אופטי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היום הייתי בדירה החדשה שאליה אני אמור לעבור בקרוב (עדיין בבניה) וממנה לקחתי מספר תמונות וחיברתי אותן לתמונת פנורמה אחת גדולה (הדירה בקומה החמישית, אז יש נוף). אחרי זה החלטתי לעשות את אותו הדבר גם מהחלון של החדר שלי בדירה הנוכחית. מהדירה הנוכחית: מהדירה החדשה: מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בסביבות ה 2000 ש"ח אני מיטלבת בין Mini-DV לבין DVD-RW , מיצד אחד DVD יותר נוח , אבל על קלטת של Mini-DV אפשר לצלם 60 דקות לעומת 30 על דיסק של 1.4 גיגה גודל חיישן 1/6" , מעדיף כמובן 1/3" אבל אני לא בטוח שיש מצלמות שניכנסות לתקציב הזה. יש אפשרות לחריגה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בטח ציפיתם לראות שחייה בעירום ובחורות, אז זהו שלא.... Canon A610, 2.5sec, F/3.5, ISO 100 שימו לב איך הכיסאות מסודרים Canon A610, 2.5sec, F/3.5, ISO 100 ולמי שמחפש רקע למחשב -
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0905/09051804sonyalphas.asp מלבד שינוי קוסמטי, אני לא רואה שום שינוי מהותי ביכולות או הטכנולוגיה. לדעתי אכזבה גדולה. נמשיך לחכות ל A800.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חברים, אימי החליטה שהיא צריכה מצלמה חדשה ומאחר ואין לי את הידע הנדרש בבחירת מצלמות פניתי לעזרתכם המקצועית 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 400 שקלים, עם חריגה של 50 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. מ-1 עד 10, בערך 3 .3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 2 מצלמות של חברת canon, אינני זוכר את הדגם החיסרון שהגביל אותי באופן הכי עקבי היה הסוללות, וצריכת האנרגיה של המצלמות, לכן המצלמה שתומלץ צריכה להיות בעלת סוללת ליתיום. אימי לא מוכנה להתפשר על משהו אחר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ו…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-