צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לפני הזמנת המוצר הזה. דבר אחרון אני צריך לדעת - איך צריכת החשמל שלה? פשוט זו מצלמה שמגיעה עם בטרייה נטענת ייחודית, כך שאם אני נתקע פתאום , אני לא יכול להכניס לתוכה בטריות אצבע רגילות. אז לחבר'ה שמשתמשים במצלמה הרבה זמן (ובגלל זה לא שאלתי את זה בת'רד של aviko ), מה אתם אומרים? איך הצריכת חשמל שלה? חסכסנית ? והאם הבטריה מספיקה להרבה זמן. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
לאחרונה הזמנתי אותה, היום, יום שישי היא הגיעה... הזמנתי מהחנות Camera4Less, שיש לציין את מהירות המשלוח והסידור בחבילה... הזמנתי את המצלמה ביום שלישי (ערב החג), והיום היא הגיע, עם שליח עד הבית בלי תוספת שקל אחד, מדהים... ההתרשמות הראשונה מאוד טובה, אריזה יפה, קטנה... המלצמה מגיעה עם מטען מאוד מוזר, קודם כול לשקע שבקיר מתחבר מין מתאם כזה, אליו מתחבר כבל שהולך לסוג של שנאי, ומהשנאי למצלמה... ה"הרכבה" של המצלמה פשוטה מאוד, דוחפים בטריה, כרטיס זיכרון, וזהו..! הכל הגיע מסודר יפה עם המון מדריכים, בעברית גם, ובאנגלית כמובן..., עם המתאם לחשמל, שבלעדיו לא הייתי יכול להפעיל את המצלמה... מצלמה מאוד קטנה, נוחה ביותר, אלגנטית ויפה! איכות צילום מעולה.... ממליץ לכל אחד שמחפש מצלמה עד 900…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שתהיה לפחות 4-5 מגה פיקסל, שיהיה לה זום אופטי גבוה, שיהיה לה פלש איכותי, כמובן איכות תמונה מעולה שתהיה קומפקטית ושיהיה לה אורך חיי סוללה גבוה. אין לי תקציב ספציפי, ההורים שלי קונים אותה בארה"ב (אם זה משנה בכלל). אני לא מבין יותר מדי בתחום ולכן כנראה שיש קריטריונים חשובים שלא ציינתי אז פשוט תמליצו על מה שהייתם קונים בעצמכם מכל הבחינות, כתבתי לכם את הדברים שהכי חשובים לי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
פעם ראשונה שיוצא לי משהו טוב, מאקרו ראשון שלי... צולם עם FujiFinePix F20 על מצב Flower עם מאקרו... מקווה שאהבתם, Aviko
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית.. אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל המלצה לאופציה הכי טובה עד 2500,עדיף לא לחרוג.. תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
סתם נושא כללי, בלי יותר מדי מטרות. לאחרונה התגלגלה לידי מצלמה 510A מהסדרה הנ"ל ואני יכול להגיד שאני ממש מרוצה, יש לה זמן סוללה ארוך (עד עכשיו הייתה לי מצלמה ענקית שלHP שהייתה אוכלת 4 סוללות תוך פחות מחצי שעה צילום), אפשרות לכוון את הפוקוס ידנית והיא קומפקטית. לדוד שלי יש 710SI (או משהו כזה) שהיא גם ממש טובה, יצוב תמונה, זמן סוללה ארוך ומסך ענק אבל יש לי כמה שאלות לגבי הסדרה ובכלל - 1. איך המספור הולך? ל510 שלי יש 4 מגה פיקסל, ל710 יש 6 אבל ל6XX יש 10 מגה פיקסל ? 2. יש אפשרות לראות את מצב הסוללה? (ראיתי רק כשהיא מתרוקנת אז יש כזה סמל אבל במצב רגיל לא ראיתי) * מה דעתכם על הסדרה? (A XXX) יש מצלמות טובות יותר באיזור ה1.2?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
במדריך לצילום מאקרו מוזכרת התופעה "דיפרקציה" מה זה בדיוק?? תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 2 **התמונות נסרקו באיכות הכי טובה שיכולתי (סורק לא משהו ^^) ניסיתי לתקן ולשפר כמה שהיה ניתן.. P
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצלמה(דיגיטלית) קומפקטית עם זום אופטי לפחות (X5) בתקציב 1000-1600 ש"ח בלי חריגות. אני חובבן ולא מחפש אופציות ידניות/מתקדמות. אני אשמח גם לזמני תגובה טובים במצלמה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת.. אם אני מכניס כרטיס זיכרון שיש עליו תמונה שצילמתי עם מצלמה אחרת.. יקרה משהו? אפשר להעביר ככה את התמונות למחשב בכול זאת? -תומר.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
מקווה שלא פירסמו כבר לפני (לא מצאתי) ממש כתבה מאלפת - למרות שלהרבה אנשים לא תהווה חידוש מרעיש. Compact Camera High ISO modes: Separating the facts from the hype
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, איזה מצלמה לדעתכם יכולה להחליף את ה Olympus C-770 UZ המתישנת (של חבר) המטרה קומפקטית ראויה עם hot-shoe.
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תגובות? אני לא צלם מומחה או משהו כזה גם אמן פוטושופ אני רחוק מלהיות... צולם בsamsung NV3 הידוע בכינוי הכל חוץ מפלאפון... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
חוות דעת בבקשה חולה על התמונה הזאת ;D אני ציירתי... יותר נכון השיעמום לפעמים זה בנגטיב מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן, אנא עזרו לי בהתלבטויות... חבר ביקש המלצה ואני לא ממש בטוח... לי יש FZ7 שאני מאוד מרוצה ממנה למרות שלמדתי לזהות את החסרונות... לענייננו... סביבות 1K, לא גדולה במיוחד, עדיף זום אופטי מעל X3 וחובה עיינית. עדיף עם IS מתלבט בעיקר בין קאנון 570, 710, 800 פנסוניק LZ7, TZ1? יש הצעות נוספות או כיוון אחר? דבר נוסף, שווה לקנות בארה"ב? שווה לקנות בחנות ללא האחריות של קאראט? תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה בהמלצות למצלמה בסדר גודל של המחיר הנקוב מעלה. הדרישות הן שתהיה פרקטית לשימוש בלי פיצ'רים ואפקטים מיוחדים, רוב הזמן במצב auto ללא כיונונים מיוחדים ושתוציא את המיטב, כמובן שמסך סביר לצפיה זה חשוב ו flash אפקטיבי בשעת הצורך, וצילום וידאו עם קול לפי לא מוגבל על פי דקות, ואולי גם IS אם זה עוזר להוציא תמונות סבירות במסגרת התקציב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מצלמה קומפקטית של FUJI מלפני 3 שנים, והייתי רוצה לעבור למשהו קצת יותר מקצועי. שמעתי על תחום דמוי ה-SLR וזה נראה לי מתאים. אשמח להמלצה לדגם מתאים בסדר גודל של התקציב הזה. רצוי עם זום גדול כמובן וכמה שיותר מגה פיקסל (יכול להיות שלכם זה יישמע קצת "נובי" אבל זה מה שאני יודע בתחום המצלמות ואשמח לקצת יותר הסברים,פרטים בנושא). כמו כן, אשמח לדעת מה זה אומר "חשיפה" במצלמות. תודה לעוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אשמח לעזרה והכוונה לגבי אפשרויות בניית גלריה פרטית (ואני לא מתכוון לפתיחת יוזר בפליקר ) אילו אפשרויות/סקריפטים ישנם לבניית גלריה קלה לשימוש /התקנה? משהו בסגנון simple viewer .. תודה!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות אותה כמצלמה משפחתית P&S, אבל שגם תשמש אותי כמצלמת תחביב לאחר קריאת ביקורת על ה- s9600 החלטתי שמצלמה דמויית DSLR זאת אפשרות מעניינת ביותר. בנוסף, הרשימה אותי ההדגמה של פלאש חיצוני לעומת ISO גבוהה - צילומים בפלאש תמיד יוצאים לי לא טבעיים, ולעומת זאת שימוש בחשיפה ארוכה נותן תוצאה מגורענת. האם המצלמה הזאת מתאימה לדרישות בלי לעלות את התקציב? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
EXIF VIEWER https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905 נורא שימושי.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-