עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הדגש הוא על מצלמה עם תמונות באיכות טובה, (לא צריך מקצועניות.. תמונות של דיגיטלית ממוצעת..) ואיכות וידאו סבירה. המצלמה הזאת עונה על הדרישות? יש הצעות שיותר יתאימו בטווח המחיר של האולימפוס הזאת? אבקש את התשובות במהרה, מחר המצלמה נרכשת. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Yuron,

באתי כרגיל מעבודה ב 6 בבוקר. בוקר רגיל הכל אותו דבר רק מה כשהסתכלתי מהחלון ראיתי את את הדבר הבא שבעניין הוא מאוד יפה ואני רואה פעם ראשונה דבר כזה, כאשר יש גשם ועדיין יש שמש זורחת. תמונה ראשונה שלי במצלמה Fuji S6500fd מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן. P.S אני רק מתחיל ללמוד לצלם. תודה מראש על התגובות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by meboaz,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 2500 ש"ח. אני מעדיף כמה שיותר קטנה אבל הבנתי שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זום תודה רבה

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by shlomom,

הנה הסלט: וזאת הדבורה:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by asdasdasd,

למה קיבלתי איתה רק 16 מגה של כרטיס ? לא אמורים לקבל יותר ? אני ממש לא בקטע של מצלמות פשוט.... מה לקנות ? כרטיס של 64 ? 128 ? ואיזה חברה לקנות ? (כתוב עליו שזה של ) איזה סוג בטריות מומלץ לקנות למצלמה ? זה AA ואיזה מטען .. נ.ב איך המצלמה בכלליות ? סבירה?...

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by doker,

שלום רציתי לדעת אם יש אתרים עם תמונות שצילמו ממצלמות כדי שאני יוכל לראות את ההבדל ראיתי באתר הזה dpreview אבל אין שם הרבה מצלמות רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי עוד כמה אתרים תודה

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  7. קניתי את המצלמה דיגיטאלית (ניקון קולפיקס 5200) המדריך שהגיע לי עם המצלמה הוא ביפנית, מישהו יכול להביא לי קישור למדריך באנגלית? איפה אני יכול לרכוש מדריך באנגלית?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי את המצלמה Nikon Coolpix 3200, מצלמה מאוד נחמדה וטובה, אבל כל פעם שאני מחבר אותה לחיבור ה- USB כדי להוריד תמונות למחשב היא נכבית כדי לאפשר את זה. עכשיו אני רוצה להשתמש בה כמצלמת אינטרנט אבל אני לא יכול כי כבויה כשהיא מחוברת למחשב. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא? אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by K0sTa,

יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  11. בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי CANON A60 שאני מאוד מרוצה מהאיכות שלה... אבל משהו מאוד מוזר בה... כל עוד לא זקוקים לפלאש הצילום בה הוא אחד המהירים ביותר אבל כשהפלאש מעורב בתמונה לוקח קרוב ל 3 שניות שלמות עד שהוא מצלם משהו וזה בלי החצי לחיצה לפוקוס!!! האם זו תקלה או שמא זה החיסרון של DSLR שמורגש פה?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by valleyzz,

התקציב למצלמה הוא עד 1500 ש"ח. כרגע יש לי איזה מצלמה קומפקטית של OLYMPUS משו עם 4 מגה פיקסל שזוללת סוללות. אני מחפש מצלמה לצלם בה טיולים לאור יום, תמונות של המשפחה בבית בתאורת חדר, תמונות רקע של שקיעות או לדוגמא תמונות של האוטו, תמונות של רחוב חשוך וכדו הגודל של המצלמה צריך להיות גודל סטדנרטי לא מחפש משו שיהיה קטן במיוחד שיחליק מהידיים או גדול מדי שלא יהיה נוח להחזיק. אין לי עדיפות לחברה מסויימת, אבל ההתלבטות בעיקר עומדת האם לקנות של Nikkon או של Cannon. כמובן שאופציה לצילום ווידאו חשובה ( ווידאו עם קול ), ייצוב תמונה ופוקוס אוטו' זה משו שבא כבר עם רוב המצלמות החדשות לא ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Danikk8,

הייתי בטיול טבע סוף שבוע וצילמתי קצת תמונות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, מחפש מצלמה קומפקטית עד 700 ש"ח (אם אפשר 600 אז עדיף). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות: גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה הוא בדיוטי פרי עוד יומיים, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (אני יודע שכבר מזמן לא תמיד יותר זול בדיוטי) תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by Koss,

אני ימשיך את רצף תמונות החורף/שלג האחרון עם תמונות מאתר הסקי אלפנדורף/ווגריין שבאוסטריה. טיפוח של הבובה אחרי סופת השלגים של הלילה ופנורמה ענקית שצילמתי ביום האחרון -

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מקווה שזה במאת שייך לפורום הזה כי בכל זאת מצלמת אנטרנט זה לא ממש צילום דיגיטלי חח א. יש כאלה מצלמות שאפשר גם להלביש אותן על הLCD וגם להניח אותן על משהו מישורי בלי שייפלו? כי אני מעוניין באחת כזו.. ב. שיהיה משהו קצת יותר מהאלה ב100 או 90 ש"ח שכתוב שזה מסוגל להגיע ל30 תמונות בשנייה בעוד כלחבר שלי יש כזה וזה לא נראה כאילו יש במאת 30 תמונות בשנייה.. ג.שלא תעבור ת200 ש"ח (או שלא תהיה יותר מדי מעבר ל200 ש"ח), ורצוי שזו תהיה אחת שיש בבאג כי זה פשוט קרוב לי לבית יחסית, או אולי ברשת פוטומניה אם שי לכם איזה מצלמות יש להם בדיוק..כי ראיתי שיש להם טיפה.. ד. שתהיה טובה יחסית לצילומים כמו אלה שבyoutube מצלמים את עצמם מנגנים איזשהו שיר על גיטרה למשל.. אין לי דרישה למשהו תותחי אני רוצ…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  19. השאלה בכותרת... אשמח לתשובות.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  20. http://vidati.deviantart.com/art/Israel-Under-Skys-I-76099187 ויש את אלה שהתפתחו ממנו ^^ http://vidati.deviantart.com/art/Israel-Under-Skys-76098900 http://vidati.deviantart.com/art/Israel-Under-Skys-II-76099042 התמונה שצולמה עם הפלא: המקור http://vidati.deviantart.com/art/The-Path-original-76101157 העריכה: http://vidati.deviantart.com/art/The-Path-to-the-Dream-Land-76100873

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by urinka,

לפני תקופה של בערך שבוע קניתי לי מצלמה חדשה s9500 והשבוע (כמו כל החודש האחרון) היתי בעזה והנה אחת התמונות שצלמתי וזו הפעם הראשונה שהתמונה יוצאת בדיוק כמו שאני רציתי שהיא תצא נראה לי שזה יותר מזל אבל תנו לי להתלהב

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  22. בזמן האחרון התחלתי להתעניין קצת במצלמות . קראתי קצת על צורת הפעולה של מצלמות ה SLR ודי הבנתי איך זה עובד (לדעתי) . לפי מה שהבנתי : ה"תמונה" מהעדשה עוברת דרך מראה ב 45 מעלות ומועברת לעינית . כאשר לוחצים על מתג הצילום , המראה עולה והתמונה מהעדשה נחשפת לחישן הדיגיטלי. נכון? אני יודע שבמצלמות פילם ישנות , היה הבדל בין רפלקס לרגיל בכך שבמצלמה רגילה , העינית היא סתם חור (פחות או יותר...) שדרכו רואים בערך את התמונה שתצא .שינוי פוקוס וזום ,לא משנים את התמונה בעינית. עכשיו , לא מסתדר לי , איך בדיוק פועלת מצלמה דיגיטלית פשוטה? הרי שם אני רואה תמונה על המסך הדיגיטלי כל הזמן , אני רואה גם זום וגם פוקוס, זאת אומרת שהעדשה מחוברת לחישן קבוע , לא? ואם כן , הרי זהו יתרון ולא חיסרון . אז …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Lirux,

אני רוצה לפתוח גלריה באיזה אתר, אבל לא גלריה של צילומים מקצועיים. אני רוצה גלריה שאני יוכל להעלות אליה צילומים שחברים יוכלו לראות. בקיצור לא משהו כמו flickr שזה לצילומים רציניים או שפליקר טוב גם למה שאני מחפש? יש המלצות לאתר? לירן.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  24. אני יוצא לטיול ארוך (דרום אמריקה, 3+ חודשים), ורציתי לקנות מצלמה חדשה לקראת הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות 1000 ש"ח. נשמע לי סביר (אפשר לחרוג אם באמת יש הצדקה). יש כמה דברים שחשובים לי, אני מודע שהם עלולים להתנגש: * חיישן כמה שיותר גדול. * זום כמה שיותר גדול. * חסכונית בסוללות. * קטנה וקלה עד כמה שאפשר (מבלי שזה יפגע באיכות הצילום, אם אפשר). * מסך מסתובב - לא חובה אבל יתרון. * דברים נוספים: וידאו סביר בפורמט נוח (נגיד MOV זה מעצבן!), סוללות AA (כדי שאוכל לקנות חדשות/רזרביות במקרה הצורך), מהירות צילום גבוהה. יש פה הרבה דרישות, אני יודע שאי אפשר לקבל הכל, אבל אשמח לקבל המלצה למצלמה האופטימלית. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by KoM,

• 5 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.