צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה קומפקטית עד 500 שקל. אני לא מחפש משהוא מקצועי, אלה באיכות סבירה (יוצאים לטיול ורוצים מצלמה לצלם נופים/אנשים). כמו שכבר ציינתי המצלמה צריכה להיות קטנה. על איזה מצלמות אתם יכולים להמליץ לי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב מה הנזק שנגרם לחיישן מצלמה כתוצאה מצילום באור חזק? במה מתבטא הנזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. ההורים שלי, קנו מצלמה חדשה, אך הם לא מבינים מה תפקידם של כמה לחצנים ודברים בה ואיך משתמשים בהם, וגם אני לא מבין גדול בצילום ככה שאיני יכול לעזור להם. מדובר על מצלמה של פנסוניק מדגם DMC-FZ100. 1) על העדשה בצד שמאל יש לחצן שניתן להזיז ויש לו 3 מצבים - AF, AF (עם תמונה של פרח ליד) ו-MF. אני יודע שמדובר בעצם על סוג הפוקוס - אוטומט, חצי אוטומט וידני. אבל איך משתמשים בזה? למה כל אחד משמש? איזה מהם עדיף למצבים שונים? 2)בחזית המצלמה ישנו לחצן AF/AE Lock. ממה שנראה לי מדובר גם במשהו שקשור לפוקוס. ברגע שלחצתי עליו הוא הציג כאילו הוא עושה פוקוס על כמה איזורים שונים בפריים, אבל עדיין לא ברור לי מה הפעולה המדוייקת שלו ולמה זה בכלל שימושי.. אשמח לדעת. 3) בחזית המצלמה בצד ימ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם בבחירת מצלמה לטיול הקרוב שלי בדרום אמריקה ל4 חודשים. כמה הבדל בין מצלמה שהיא יותר מסיבית וגדולה לעומת המצלמות הקומפקטיות של ניקון,אולימפיוס, קנון ופוגי? אני מדבר על איכות התמונה(רוב התמונות שלי יהיו נופים ברמה כוללת לא ברמה פרטנית להגיע לחיה מסוימת בזום מסוים. אלא לצלם נוף נחמד במהלך טיול רגלי,חיי חברה ועוד). עד 800 ש"ח. יצא לי לראות דגמים מסוים מבקש את עזרתכם בהמלצה על חברה שתתן את השירות הטוב ביותר ואת התמורה למחיר . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיום יש לי את הSD880 של קנון ואני מעוניין לשדרג אותה. חשוב לי שתצלם טוב בתוך מבנים(חושך מוחלט לא מעניין). שמעתי על הSX230,אבל אין לי ממש מושג אם היא טובה לי או לא, אשמח לעוד המלצות בסגנון של המצלמה הזו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.boston.com/bigpicture/2012/01/lunar_new_year_2012.html אני פשוט נדהם מהחדות והנקיון של התמונות. למה זה? רזולוציה גבוהה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים את המצלמה לאחר חיפושים רבים (השם המלא שלה: DMC-FP1), והיא נפלה למים לפני חודש וקצת. דיברתי עם מעבדה ברחובות (שם אני גרה), והם אמרו שמצלמה שנרטבה- אין מה לדבר!! יש למישהו נסיון אחר??, של מצלמה שקמה לתחיה?? יש מה לעשות?? מעבדות מומלצות שכן יהיו מוכנות לנסות לתקן אותה?? האחריות על המצלמה תופסת? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RDEOS550D18_55DC_75_300DC מה אתם אומרים שווה לרכוש אותה יש לציין שאני לא צלם מקצועי, המצלמה הקודמת שלי היתקלקלה (דיגטלית), החלטתי ללכת על מצלמה עם עדשה, מה אתם אומרים על המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עד כה היו ברשותי מצלמות בסיסיות דיגטליות. (מתכוננות לבד). כעת אני מעוניין להתקדם ושתהיה לי האופציה גם לזום ידני , מרחק צילום גדול יותר והכי חשוב שתהיה לי האפשרות לצלם מס' תמונות ברצף ולא כפי שהיה כה- הייתי צריך לחכות שניות ארוכות עד לביצוע התמונה. כמו שניתן להבין אני ממש לא צלם מקצועי אבל אני לא רוצה להסתפק במצלמות הבסיסיות שקונים ושהם point and shoout אלא במשהו מקצועי מעט יותר. שמעתי על מצלמות SLR אבל אני רואה שהן יקרות בעיקר בגלל העדשה. אך האם קיימת בכל זאת מצלמה כולל עדשה שתהיה מספיק טובה עבורי אבל בתקציב של 2500 ש"ח ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, דחיתי זאת יותרמדי זמן אך כעת אני מוכן לרכוש מצלמה עד סכום כולל של 2500. האם קיימת מצלמה עם IS בעדשה או בגוף המצלמה (18-55 מספיק בתור התחלה) בסכומים הללו? אני מצלם פואטרטים,מאקרו,נוף,ותמונות בזמני "בין ערביים". איזו מצלמה תתן את המענה הטוב ביותר למחיר עם אחריות טובה? בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 650D / NIKON 5100 / SONY SLT37/57K
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מצלמת CANNON 650D - וקיבלתי מחבר עדשה של Sigma 70-300mm , באינטרנט ראיתי במספר מקומות שהעדשה מתאימה למצלמות קנון ואף מתאימה למצלמה זו וגם ל- 600d אך בפועל לא הצלחתי לחבר. מה יכולה להיות הסיבה ? (כרגע יש לי עדשה זמנית). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מגדיר שתהיה חתימת תאריך על תמונות שאני מצלם באולימפוס 7040?תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי מתעניינת בתחום הצילום ורוצה להתנסות בו קצת בעצמה. היא שוקלת גם ללכת לקורס צילום כלשהו. אבל בינתיים, קודם כל - צריך מצלמה. אז רציתי לבקש מכם עזרה - איזה מצלמות הייתם ממליצים למישהי שרוצה להתחיל להיכנס לתחום בצורה רצינית (ואולי אפילו לקחת את המצלמה החדשה לקורס צילום), אבל עדיין לא מבינה בו יותר מדיי או יודעת בדיוק מה היא תרצה לצלם? בכל מקרה, עברנו ביחד על השאלון שלכם למצלמה וענינו על מה שאנחנו יודעים: תקציב: עד 1000 שקלים. אין ידע קודם או ניסיון עם צילום. מעוניינת לצלם בחוץ בעיקר. הצילום אינו למטרות הדפסה. טווח אורך המוקד - לא מבינים כ"כ מה המשמעות שלו. גודל או משקל לא חשובים ולא מפריעים. אין ציוד נלווה, אין העדפה ליצרן או לדגם או משהו, ולא מעניין אותנו צי…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התקציב למצלמה הוא עד 1500 ש"ח. כרגע יש לי איזה מצלמה קומפקטית של OLYMPUS משו עם 4 מגה פיקסל שזוללת סוללות. אני מחפש מצלמה לצלם בה טיולים לאור יום, תמונות של המשפחה בבית בתאורת חדר, תמונות רקע של שקיעות או לדוגמא תמונות של האוטו, תמונות של רחוב חשוך וכדו הגודל של המצלמה צריך להיות גודל סטדנרטי לא מחפש משו שיהיה קטן במיוחד שיחליק מהידיים או גדול מדי שלא יהיה נוח להחזיק. אין לי עדיפות לחברה מסויימת, אבל ההתלבטות בעיקר עומדת האם לקנות של Nikkon או של Cannon. כמובן שאופציה לצילום ווידאו חשובה ( ווידאו עם קול ), ייצוב תמונה ופוקוס אוטו' זה משו שבא כבר עם רוב המצלמות החדשות לא ? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה מצלמה דיגיטלית טובה אפשר לקנות במחיר של כ200 דולר באמריקה אבל התנאים הם שזו תהייה המצלמה הכי טובה במחיר הזה, שהיא תהיה קומפקטית ושלא תהיה כבדה ושיהיה כמה שיותר מגה פיקסל. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי מחקר מקיף שעשיתי החלטתי ללכת על CANON A70 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות: 1.האם יש הבדל גדול בינה לבין הA80(אני יודע שיש יותר מגה פיקסל,אבל האם זה באמת ישנה לי?,אני לא צלם מקצועי)? 2.מה הכוונה כשכותבים 'מחודשת'? 3.מוכרים אותה בסביבות ה1300 ש"ח,שווה? או שכדאי לחכות? 4.אשמח לקבל עוד המלצות. נ.ב. אם לא הבנתם אני צלם חובב, לא צריך מצלמה מקצועית רק כזאת שתהיה פשוטה ותוציא תמונות באיכות טובה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש מבצע למצלמה דיגיטלית ב- 800 ש"ח. מפרט המצלמה: 4 מגה פיקסל. 16 מגה זכרון פנימי + אפשרות להרחבה. פלאש מובנה , טיימר עד 10 שניות , מסך אחרוי TFT 1.5 אינץ' חיבור לטלויזיה , משמשת גם כמצלמת web זום דיגיטלי X4 שם החברה המייצרת לא כתוב. שווה לקנות אותה ב- 800 ש"ח ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני עושה שאני יכול לדבר עם אנשים יחד עם ה A 70 במסנג'ר? חיברתי אותה ואין לי אפשרות להזמין לשיחה עם מצלמה תודה!!!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במצלמות הישנות אני מבין מספיק אבל כנראה שצריך ללמוד הכל מחדש. אני רוצה לקנות מצלמה לצריכים ביתיים רק עבור תמונות STILL כי יש לי כבר מצלמה וידאו דיגיטלי (דרך הגב אני מוציא תמונות STILL סבירות מתוך הסרט אבל הם לא ממש איכותיות) בעיקרון לא הייתי זורק סתם כסף, אז הייתי הולך על מצלמה מתחת ל-1000 ש"ח, אולי פחות (אלה אם תגידו שלא לא שווה לקנות במחיר הזה) אז להלן השאלות: 1. האם יש חשיבות לסוג כרטיס הזיכרות (על הגודל אני מבין אבל ראיתי שיש הרבה סוגים...) אני שואל על האיכות והמחיר שלהם ) 2. האם מצלמות של 2 מיחיון מגה פיקסל מספיק טובות או צריך יותר 3. האם המותג חשוב - אז מה הכי כדאי במחיר הכי סביר (מצלמה וידאו לדוגמה קניתי SAMSUNG שהיה ב-30% זולה יותר מ-SONY ותאמינו לי שהי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן כן, הצלחתי לקלקל את הסוני 3מגפיקסל שלי לפני כמה חודשים ומאז עסקתי בחיפוש תחליף ראוי. בהתחלה נורא התלבטתי אם לקנות 2 או 3 מגפיקסל (קנון A60 או A70) כי פחדתי שגם החדשה תתקלקל, אך אמרו לי לא להתקמצן ושאף אחד לא קונה 2מגפיקסל בימינו. אח"כ התלבטתי אם לקנות 3 או 4 מגפיקסל (A70 או A80).... בסוף פתאום שמתי לב שאחת המצלמות המדהימות של קנון (ה-S50 שהיא מצלמה 5מגפיקסל) נפלה לה במחיר באופן ניכר בשבועות האחרונים. גם מחיר הזיכרון המהיר עבורה נפל! שלפתי את חת'כת הפלסטיק מהארנק והחלתי לתקתק...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עד היום צילמתי במצלמות סטילס ואני די אוהב ודי משקיע בתחביב הצילום אולם אחד הנושאים שאני אוהב לצלם הם צילומי ברקים וכדי לצלם ברקים המצלמה חייבת להיות במצב חשיפה ארוכה וכמובן בתנאי חושך(צילומי ברקים הם כמעט תמיד בלילה) אני רוצה לעבור למצלמות דיגיטליות ורציתי לדעת לאיזה מצלמה דיגיטלית יש חשיפה ארוכה של יותר מחצי דקה וכמובן מסנן רעשים דיגיטלים כדי שהתמונה תיהיה ברורה. בתודה מראש אבי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפ, אני צריך המלצות למצלמה דיגיטלית שתוכל להירכש בארה"ב,התקציב אינו מוגבל, בואו נגיד זאת בפשטות, כסף לא חסר ;D אבל בכל זאת אנחנו לא רוצים להוציע הון על מצלמה, ככה 300 דולר גג, חשבתי על ה-Canon PowerShot A70 רק רציתי לדעת מה ההבדל בינה לבין הA80? איזה ציוד חייבים לקנות שקונים אותה? ואילו חנויות מומלצות יש בארה"ב? חשוב לציין שאנחנו לא צלמים מקצועיים ואנו מחפשים מצלמה שתשרת אותנו בטילוים משפחתיים ובארועים, וה"אנחנו" זה אני והמשפוחה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליה מצפה לתגובות טובות ;D אתר הבית : http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-4000ZOOM
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות ההדפסה בין תמונה של 2MP לבין תמונה של 3MP? נגיד בתמונה בגודל סטנדרטי, 10x15. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה Nikon Coolpix 3200, מצלמה מאוד נחמדה וטובה, אבל כל פעם שאני מחבר אותה לחיבור ה- USB כדי להוריד תמונות למחשב היא נכבית כדי לאפשר את זה. עכשיו אני רוצה להשתמש בה כמצלמת אינטרנט אבל אני לא יכול כי כבויה כשהיא מחוברת למחשב. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-