עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. :yelclap: http://www.shutterbugs.biz/cgi-bin/still.pl?potd_date=2004-12-17

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ההשוואה הבאה בוחנת אפשרויות שונות לצילום בתאורת חדר חלשה. נקודת המוצא שלי היא שפלאש חיצוני מוקפץ בד"כ שימושי יותר בצילום בתוך חדר עם אור חלש מאשר ISO גבוה (להוציא מקרים שבהם רוצים לשמר אור קיים מיוחד). כדי להמחיש את ההבדל, ואת החשיבות הרבה של פלאש חיצוני, השוויתי בין מצלמה DSLR עם ISO גבוה איכותי למדי לבין מצלמה קומפקטית עם ISO נמוך בלבד - אבל עם פלאש חיצוני. בשתי התמונות הראשונות אפשר לראות שימוש במצלמת ה-DSLR (מינולטה 7D) ללא פלאש חיצוני. בראשונה פלאש פנימי ישיר, בזו שאחריה שימוש באור החלש הקיים בחדר. בתמונה האחרונה אפשר לראות את התוצאה עם מצלמה קומפקטית (אולימפוס C5060) ביחד עם פלאש חיצוני מוקפץ. נתחיל מהשוואה של התמונות המוקטנות שממנה אפשר לקבל מושג לגבי איכות התאור…

• 53 תגובות
    • 8.5k צפיות
  3. Started by Roshos,

אחרי כשנה וחצי שאני הולך יום יום ומצלם עם מצלמה דיגיטאלית קומפקטית של קנון החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמות יותר טובות שאיתן ניתן להגיע לביצועים יותר טובים... התקציב הוא 4,000-5,000 ש"ח... אלא אם כן המצלמה תהיה שווה תוספת תקציב.. תודה מראש. Roshos...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Dano,

שלום! אני רוצה לשאול האם זה משנה לקנות כרטיס של חברה מסוימת והאם הוא יהיה יותר איכותי... לדוגמה: http://video.org.il/product.asp?productid=93&CatCode=35 ו http://video.org.il/product.asp?productid=205&CatCode=35 ו http://video.org.il/product.asp?productid=89&CatCode=35 זה משנה אם אני יקח את הכרטיס הראשון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מלצמת וידאו, בתקציב של 2000-3000 ש"ח בערך, ואני צריך עצות איזו מצלמה כדאי, או לפחות כיוון כללי כמו איזו חברה או מה חשוב שיהיה במצלמה. השימוש הוא ממש לא מקצועי, אני לא הולך לצלם סרטי הוליווד, אלא סתם פה ושם. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by imac,

אני לא יספר איך זה קרה... כי זה לא משנה, המצלמה נפלה על המסך כשהוא היה פתוח ועכשיו הוא שבור... השאלה שלי כמה עולה תיקון של דבר כזה? והאם זה נכלל באחריות ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eh50,

אז ככה... יש לי מצלמה אולימפוס, דגם: fe-115 ואין לי דרייבר בשבילה... מה לעשות?? פליז תעזרו לי..

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by T-Flash,

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  9. קבוצה צילומית חדשה שנפתחה בפייסבוק- מוקדשת לשיתוף תמונות בתחום צילום רחוב,(וגם צילום ברחוב, צילום אנושי-אורבאני) מוזמנים ליטול חלק ו\או לשתף ולהזמין צלמים שייתכן וז'אנר צילום הרחוב מעניין אותם. מוזמנים לבקר ולהצטרף https://www.facebook.com/groups/streetphotographyisrael/

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by TermiNal,

שלומות אנשים 8) מה אתם אומרים על התמונה? חוצמיזה אני צריך עזרה.. יש לי קאנון A75 ויש לי בעיה עם תמונות מאקרו, כמעט תמיד שאני מצלם פרח לדוגמא הפרח יוצא מטושטש והרקע יוצא חד.. למה זה? מה אני עושה לא נכון? אילו הגדרות צריך להגדיר כדי לשנות את זה? אגב שמצלמים במצב ידני מה ההבדל בין המצבים שאני יכול לצלם בהם?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ על MiniDV נורמלית עד 2000 ש"ח? זאת תהיה מצלמה למטרות ביתיות.. מישהו יכול להגי לי משהו על VDRD150 Panasonic תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. http://photorumors.com/2012/06/04/this-is-the-new-large-sensor-sony-cybershot-dsc-rx100-compact-camera/ עוד לא הוכרזה, אז זה לא סופי, אבל נשמע טוב מאוד על הנייר: חיישן 1" 20MP עדשה 29m-105mm (ב 16:9) 30mm-108mm (ב 4:3) F1.8-4.9 מידות דומות לאלו של ה S100 (טיפה יותר עבה). בקיצור, סוף סוף מחליפה ראויה ל S100/XZ-1. מת לראות ביקורות..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by sagi5,

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by DimaX,

היי הנה כמה תמונות מאקרו\חצי מאקרו שצילמתי על גבי "סטודיו" ביתי... חחח דף נייר חלק(איזה 40) והרבה אור מבחוץ.. רק תמונה אחת עם פלאש. הייתם אומרים ששווה לצלם כאלו תמונות עם פלאש? תגובות יתקבלו בברכה. תודה ועכשיו כשאני רואה את זה, באחת מן התמונות הקרופ לא משהו :-\ [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ^GunX^,

צולמו היום , מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Roach,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית , התקציב עומד על כ2500 ש"ח שמעתי הרבה מאד המלצות על ה F30 אבל ראיתי תמונה שלה בחוץ והצבעים שלה לא היו משהו (הסגול האיימתני חדר לתמונה) אני נמצא כרגע בצבא מה שאומר שהמצלמה צריכה להיות עמידה וצריכה להתאים לכמה שיותר מצבי צילום (חלקם קיצוניים) כמוכן זמן סוללה ארוך יהיה מבורך (או סוללות נטענות AA) האופציות שאני רואה לעיני כרגע הן: Fuji F30 Nikon P4 יש גם את הה Canon S80 שהיא יותר יקרה אבל השאלה אם היא שווה את זה? מה היכולות הנוספות שהיא נותנת? שקלתי גם מתלמות בעלות זום גדול כמו ה S3 ודומותיה אבל הגעתי למסקנה שהן גדולות מדי (תופסות יותר מדי מקום ועלולות לחטוף יותר מכות) וגם שאני אסתדר עם זום ממומצע (במקרה הכי רע אני יכול לעשות הגדלה דיגיטל…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. ה-D5 תעלה כ-$800 דולר בחו"ל ותספק תכונות מאוד דומות ל-D7 המעולה שלהם. היתרון הגדול שלה על כל המתחרות: מייצב תמונה מובנה שעובד עם כל העדשות שמתאימות למצלמה. תשלבו את זה עם איכות תמונה טובה ב-ISO גבוה, ואתם מקבלים מצלמה מעולה לצילום באור קיים ללא פלאש. http://www.dpreview.com/news/0507/05071503kmmaxxum5d.asp מינולטה (או ליתר דיוק קוניקה-מינולטה) הכריזה גם על שיתוף פעולה עם סוני לייצור מצלמות DSLR חדשות. זה יגדיל את מבחר העדשות והמצלמות שמשתמשות בבאיונט של מינולטה, ייאפשר הורדה של המחירים ויציע שילוב מעניין של טכנולוגיות ייחודיות שיש כיום לשתי החברות. אם מישהו חשב שהעתיד של מינולטה בתחום ה-DSLR מעורפל, נראה שעכשיו, עם Sony, הם יכולים אפילו לאיים על השליטה של קאנון וניקון…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by Kenny,

היי אנשים , יש לי את ה S2 , תמונות יפות , מאוד מרוצה. אך רוצה יותר... במיוחד מצלמה שעומדת באסא גבוה.. אני מעוניין לצלם בעיקר בלילה (חשיפות ארוכות) , ובמועדונים , שגם כאן חשוב האסא. עם הS2 , התמונות יוצאות מאוד מגורענות באסא 200 ומעלה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי... התקציב עומד על 2000 אפשר קצת יותר + כמה שאני אקבל על הS2. במחיר הזה אינ מנחש שאוכל למצוא רק יד שניה... אם תוכלו להמליץ , לתת עצות , ולכוון אותי זה יהיה נחמד. רצוי גם פלאש חיצוני ואם אפשר עדשה קצת יותר איכותית מהקיט. (אפשרי לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ) תודה :-*

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by 00Amir,

סלעית שחורת בטן צולם בהרי אילת [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by NightWing,

זו הפעם הראשונה שאני מתנסה ב-HDR (בעזרת Photomatix), אז אני יודע שזה לא מושלם, אבל בכל זאת. (לגרסה גדולה יותר פשוט תלחצו על התמונה) יצא נחמד לדעתי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Tapeworm,

זו לא תפיסת המאה, פשוט התלהבתי מזה שאפשר מיד לקלוט שזו מונית.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  23. מאז ה a95 האגדית אותה רכשתי לפני כ-3 שנים לא ראיתי השקה של מצלמה עם החיישן המצויין הזה. שקלתי לקנות קומפקטית חדשה אבל מסתבר שאין כיום שקולה לאיכות האגדית של ה a95, הבעייה היחידה שלי איתה היא איכות הוידאו הירודה, חוסר מייצב תמונה וזום אופטי נמוך מאוד. מעבר לכך איכות התמונה מעולה. האם משיקולי רווח הפסיקו את הטמעת החיישן הזה בקומפקטיות הפשוטות ?

24. Started by KF,

אני נוסע לחו"ל ומחפש מצלמה, האם כדאי לרכוש סלולרי עם מצלמה טובה (לדוג' S8) או לקנות GOPRO 5 ? האם ה GOPRO מסוגלת לצלם סלפי ללא עיוותים ? מתלבט בין 2 האופציות הנ"ל. תודה

25. Started by Gimel,

צולם על גג המטווח בכפ"ס עם קנון S1. אני ממש מחבב את הזוחלים האלה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.