עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by LaCostE,

שלום לכולם :] יש לי מצלמה דיגיטלית Sony DSC P73 , אבל לאחר החלטת המשפחה שלי כנראה לצאת לגיחה לחו"ל לכמה שבועות אנחנו צריכים מסרטת וידיאו . התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , אפשר קצת פחות , אפשר קצת יותר . ( עדיפות לSony ) ורק עוד שאלה , יש אפשרות שנקנה את המצלמה מחו"ל ? יהיה יותר זול ?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  3. ^ ואיפה אפשר לקנות אותם בדקתי לגבי GP - והם די יקרים +/-150 שקל תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rk666,

הר סדום ומלון נירוונה בשעות בין ערביים. יצא לי קצת רועש, ופילטרים רק הורסים. יכול להיות שהייתי צריך חשיפה יותר גבוהה (ISO גבוה יותר יצא יותר רעש)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן דבר ראשון אני יגיד שממש ממש אין לי מושג בתחום הזה של מצלמות ואני ממש לא יודע כלום על הנושא לאחותי יש מצלמה כזאת קטנה שגם לוקחת תמונות וגם מצלמת סרטים והיא לא מרשה לי להשתמש בשלה אז אני צריך לקנות אחד לעצמי אני יכול להציב תקציב של עד 1000 שח ואני צריך קצת הסבר על מה כדאי לי לקנות אחותי אמרה לי ששלה עלתה 800 שקל מה שהכי חשוב לי זה שאני יוכל לצלם סרטים ולהעביר עם כבל למחשב תודה רבה

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by joe2010,

נלקח ב Cannon IXY 800 IS [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by zoman,

זום על לביאה יפה ממרחק :

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by ^Z^,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. התקציב הוא 1100 ש"ח, אבל אני גמיש יחסית. אני צריך מצלמה קומפקטית, הגודל לא מפריע לי, אבל המשקל כן. אני מתכנן לצלם בחללים קטנים עם תאורה חלשה, כך שעדשה רחבה היא בונוס. כמו כן, אני צריך יכולות מאקרו טובות. תמיכה בSecure Digital חשובה לי, בגלל המחיר הזול של הכרטיסים ומאחר שהם נורא נפוצים, אבל אני יכול להתפשר על פורמטים אחרים כגון . עדיפות למצלמות עם עינית. חשבתי על הFuji F31 או הCanon A710. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by zoman,

תפסתי דוב יושב בסוטול היה חסר לו רק כוס בירה אחד מהחברים שלו לא יכל להתאפק והתחיל לצחוק כדי שלא יראו כיסה את פניו בשני ידיו או רגליו : (מה אתם אומרים תפיסות לא רעות?)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ^ מחיר קורץ.. תודה

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by zoman,

זה מה שראתה הציפור שצילמתי אותה (כנראה מחפשת לקנות מכונית? ) ואני כנראה מחפשראש ציפור :

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by D-M-X,

יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. דעתי כאן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by over,

הי רציתי לדעת האם יש צורך בפילטר זה (הבנתי שבלעדיו אסור בכלל להוציא את המצלמה).. ואם כן, איזה חברה מומלצת ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mp26,

אני מכיר את הפורום הזה לפני הרבה זמן אבל לא יצא לי להיות בו ממש ועכשיו הגעתי ;D אני התעסקתי בצילום כל הזמן (אבא שלי היה צלם 30 שנה והתפוח לא נפל רחוק מהעץ...) שהתחלתי להתעניין יותר בצילום התחלתי עם מצלמה P&S קנון A80, התקדמתי לניקון פילם F601... משם עברתי לDSLR ניקון D70S והיום אני מצלם עם קנון 350D ומאושר מכל רגע על המעבר. אני לא יודע כמה תמונות מותר להעלאות אז אני מעלה 3 תמונות בינתיים. 1. Tender Love... 2. מגדל ה CN בטורונטו קנדה. 3. פרסומת של חנות בגדים כדי למשוך לקוחות... Yellow Peep Show

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by over,

מה דעתכם ? [br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 00:16:09 עוד תמונה מאותו יום ..ילד שוודי ניסה לרוץ ןלברוח מהמצלמה , אבל מצב ספורט עושה את שלו...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MODY69,

שלום, לאחרונה שמתי לב שיש לי די הרבה תמונות שארצה להכניס לאלבום דיגיטאלי שאותו אני אוכל להראות לכל מי שאני ארצה. אני מחפש משהו בסגנון flickr, שיהיה נוח, שכולם יוכלו לראות את האלבום שלי בלי סיסמאות למיניהן ואם אפשר, שיזכור את הסיסמה שלי תמיד (לא שבועיים כמו בפליקר). תודה מראש, MODY69

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by rhin0,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Aviko,

המצלמה קיבלה מכה קטנה... החלק של העדשה שאמור לזוז F20) לא זז, כתוב על המסך Focus eror... האם האחריות תכסה את זה ויוכלו לתקן לי את הפוקוס (לגבי הסימן של המכה לא אכפת לי)... מישהו מכיר מקום שיכולים לתקן את זה.?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  20. שלום יש לי את המכשיר והוא נהדר! אבל יש בעיה...אני בגרוש לא יודע לצלם... מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות הכי טובות במצלמה בעט הצילום בסביבה מתאימה? למשל אני נמצא בתוך הסלון בבית עם אורות דלוקים...עכשיו מה לעשות בהגדרות כדי שאני יוציא את המקסימום מהמצלמה? עוד דוגמה למשל אני מעוניין לצלם את הגינה באור יום....מה לעשות בהגדרות? אני שואל את כול זה כי משום מה אני לא מגיע לרמה של איכות תמונה כמו לרוב האנשים בפורם עם המכשיר וזה נראה לי מוזר... תודה לכול העוזר!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by sh_idan,

שלום לכולם ! קיבלתי מצלמה חדשה מסין, והבעיה היא שהכל שם בסינית! איך משנים את זה לאנגלית ?? חיפשתי עידכון קושחה למצלמה ואין. אגב המצלמה היא של סוני דגם cyber shot dsc w-80 תודה !

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by over,

שלום תמונות עם מצלמת DSLR חדשה, פתאום ראיתי פיקסל לא בכיוון, מה זה? פיקסל מת? או ליכלוך?

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by sharo,

צילמתי כשהייתי בניו יורק שנה שעברה. חשבתי לשתף [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  24. הכל בכותרת. אני מתחיל בצילום - או יותר נכון חובבן וכשאחי בבית אני לוקח את המצלמה שלו ומצלם סתם לכיף . אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות עד 1000 שח. לילה טוב.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים