צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
משהו מכיר את החנות? http://www.prestigecamera.com המחירים שם נמוכים מאוד -באופן מחשיד לדוגמה: Pentax K100D ב- 350$!
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מצלמה : LZ3 של PANASONIC לא ערכתי אף אחת מהתמונות (חוץ מגודל) למרות שחלק לא יזיק להן עריכה. כל התמונות צולמו באוטו' חוץ מכמה בודדות (במקרה כזה אני ירשום מעל התמונה). הלכתי לטיול בלי חצובה (לא יודע למה עשיתי את זה). אבנים יפות שראינו על החוף (מאקרו) המלון מבחוץ (צילום לילה + חשיפה הכי ארוכה שאפשר במצלמה) המסדרון בקומה שלנו במלון (חשיפה ארוכה) כד שהיה בלובי של המלון (ISO 400) כד אחר שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) כד שלישי שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) הכניסה לעיר העתיקה (שלהם) השטח שמיסביב לעיר העתיקה חלקים מהחומה של העיר יונים בעיר העתיקה בית הכנסת הישן מאוחר יותר אני אוסיף עוד תמונות.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם Kodak Easyshare cx7330 ב1000 ש"ח + 256 מגה זיכרון ונרתיק זה דיל טוב? מצלמה טובה במחיר טוב? ואיזה עוד אפשרויות יש לי בתקציב של 1000 גג שהן יותר טובות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איך על אותה מצלמה, בעיקר ברפלקסיות דיגטליות יכול להיות הבדלים בעלויות של למעלה מ 1000 שקל בזאפ עקב חוקי הפורום לא אביא דוגמאות אבל כולם יכולים להכנס ולראות. האם כל אותם זולים לא נותנים אחריות אמיתית, למרות שהם טוענים שזו אחריות יבואן לכל דבר והם רק מסתפקים ברווח נמוך יותר? מי צודק תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה למכור את המינולטה Z3 לאחר שנתיים של שימוש ואחרי שהייתי עם מצלמה גדולה אני מעוניין במצלמה כמה שיותר קטנה עם כמה שיותר זום כרגע אני די מעוניין בריקו R3 או R4 או R5 ברגע שאני אדע מה ההבדל ביניהן חוץ מרזולוציה אבל אני מעוניין לשמוע עוד המלצות...
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שאלה כללית מאוד, האם הSB28 שברשותי יכול לעבוד בעיקרון עם מצלמה כמו הD80? זה לא אומר שאני לא אקנה את הSB800 כשיגיע הזמן, אני פשוט מנסה לדעת אם אני אוכל להשתמש בו לגיבוי וכאלה.. וד"א, איפה אפשר להשיג בארץ דיפיוזר לSB28 וכמה זה אמור לעלות לפי דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חשוב שהיא תצלם בהופעות באיכות סבירה+.(גם וידאו) שלא יהיו מריחות. חשבתי על TZ5/7/10 של פנאסוניק. איך הן בהופעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן, שאני חושב לסוע למדבר ולצלם תמונות כאלה בסגנון: http://www.google.com/images?q=Star+trails&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og& איזה ציוד יכול להתאים ל"משימה" הזו? אני הבנתי שצריך בשביל זה מצלמה רפלקסית ישנה (פילם) ללא בטרייה. חצובה יציבה, מצב BULB וחוט להפעלה. 1. איזה עדשות אני צריך? 2. מהו טווח המחירים של המצלמה ? (חדשה/יד שנייה) 3. באיזה פילם כדאי לי להשתמש? כמה ISO? כרגע יש לי D40 ואני מבין שזה ממש לא מתאים. אפילו אין לי שם אינטרוולים.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מצלמה עד 1000-1500 איכותית קלה לתפעול אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז מה כדי לפי התקציב ? תודה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם פוג'י הולכת להוציא דגם חדש יותר מה S9500? ואם כן אז מתי? אני רוצה לדעת שאם אני יקנה אותה עכשיו אז בעוד כמה חודשים יצא דגם יותר טוב ואני סתם יתבעס
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי אותה מארצות הברית והוא רצה לבדוק את האיכות שלה במפלי הניאגרה! אז קבלו פירוט ותמונה: 4.1Megapixel לש תילמיסקמ היצולוזר, HighSpeed AutoFucos Memory Stick/Pro ,3X Digital Zoom ,3.6X SmartZoom ללוכ USB רוביח, Video Out, 1.6" LCD ךסמ, Mpeg Movie Self Timer, 4xFlash Modes,16MB Memory Stick ןורכיז Speakerו ןופורקימ ללוכ והנה תמונה: הוא קנה לי בנוסף עוד כרטיס זיכרון של 128 אבל זה לא מספיק... |: מה אתם אומרים עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הרבה זמן לא העליתי תמונות, הגיע הזמן להכניס לפה כמה סטים חדשים שלי (: צולם עם הS9000 ( כמו תמיד... ) במסע קצר שעשיתי עם חבר וידידה לחוף הים בהרצליה.. אשמח לתגובות וביקורות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, כאמור, זה התקציב. אני הדיוט בנושא; האם יש שאלות ספציפיות שאני צריך לענות עליהן כדי שתוכלו לעזור לי או שיש המלצה חד-משמעית בתקציב כזה? אגב, אני אבקר במרכז אירופה בקרוב; האם הבדל המחירים לעומת הארץ הוא כזה שיאפשר לי לקנות מצלמה טובה יותר באופן משמעותי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי היה ב-AMD שבגרמניה (עבודה). יום אחד,הוא ועמיתיו לעבודה יצאו לאיזה פארק,ואחי ראה סנאי. איזה סנאי חמוד? - והאיכות, מדהימה!!!. -העלאתי אותם בקובץ RAR כי התמונות גדולות מדי להעלאה באתר- לינק: http://simpleupload.net/download/85751/----------.rar.html מקווה שתהנו,ותגיבו, בתודה, MuTaTiOn
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חברה! לא יודע מה לבחור את CANON A510 או ללכת על העיצוב המוזר של מינלוטה כשלהם יש זום אופטי מדהים ! ברשותי כ 1500 שח וקנון אני יכול לקנות ב 1250 כולל זכרון נרטיק וסוללות. מה לעשות מה לבחור??? עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין במצלמות דיגיטליות אז אני צריך את עזרתכם מהי המצלמה הכי איכותית שאני יכול למצוא בסכום הזה? (700-800 ש"ח) תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
במחיר זול יחדית, שווה בדיקה: http://www.av.co.il/?CategoryID=126&ArticleID=15219 סקירה יש למטה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2411 שלחתי להם מייל לברר את העניין, משום מה נראה לי הם טעו וזה רק הגוף
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למצלמה דיגיטלית טובה ב 250$ לא משהו גרנדיוזי שקשה לשימוש אבל גם לא משהו פשוט מדי של "לכוון וללחוץ" תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב אז ככה חשובים לי הדברים הבאים. בטריות - שיהיו יחודיות ונטענות כמובן. זום אופטי - לא צריך להגזים. זאת מצלמה למשפחה. שיהיה אפשר לשלוט בפונקציות. לא רק POINT AND SHOT תמונה ברורה ואיכותית מן הסתם עדשה טוב ולא של חברה מעזה. הקיצור מצלמה טובה. עם תמונות טובות. עם קצת יותר אפשרויות מהבסיס. מקווה לקבל המלצות טובות פה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אחותי נמצאת עכשיו בארה"ב והמלצתי לה שתקנה את הF31 של פוג'י או ה SD800 של קאנון, זאת בעקבות המלצות רבות שקראתי על שני הדגמים, בין היתר המלצות שנכתבו כאן בפורום. הבעיה היא שהיא חיפשה את המצלמות הנ"ל בחנויות אלקטרוניקה (bestbuy, circutcity..) באזור בו היא נמצאת ונענתה על ידי המוכרנים שהדגמים הללו הוצאו כבר מייצור ושהיא יכולה לקנות את הF50 של פוג'י או את ה SD850 של קאנון, שלטענתם טובים יותר, בין היתר כי הם דגמים חדשים יותר. שניהם אגב בסביבות אותו המחיר. אז רציתי להתייעץ איתכם, האם זה אכן נכון שהדגמים האלה טובים יותר ? האם הם באמת כבר לא מיוצרים.. או שכדאי לחפש טוב יותר ? בהנחה ושני אלה, הם המומלצים ביותר, על מי מבין שניהם אתם ממלצים יותר ? אין לה שימוש מיוחד במצלמה, היא סך הכ…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית מאוד קטנה ודקה, והדגמים של קסיו הם בול בישבילי. עכשיו, ראיתי שיש המון דגמים שלהם, ולכל דגם יש המון מחירים (ראיתי בזאפ), אז השאלה היא - איזה דגם הכי מומלץ לרכוש (בתקציב בין 700 ל-800 שקל), וגם איפה כמובן (שאני לא אקבל מצלמה מחודשת או משהו כזה)... כמובן שגם הדרישות שליבתור מצלמה הן שאני אוכל לצלם תמונות בחושך כמו שצריך (שיהיה פלאש אוטומטי שיפעל טוב), ושתהיה איכות תמונה טובה... תודה על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית, חשוב לי שתוציא תמונות איכותיות, צילום מהיר וזמן מעבר מהיר בין תמונה לתמונה ואפשרות לצלם גם בתנאי תאורה חלשים ללא שימוש בפלאש. שמעתי על ה Panasonic TZ20 . אשמח לקבל תגובות עליה כולל מספר תשובות לשאלות: עד איזה גודל כרטיס ניתן להשתמש במצלמה זו? ועל איזה גודל אתם ממלצים( מתכוון להשתמש גם באופציית הווידאו HD) אילו יתרונות וחסרונות בולטים יש למצלמה? תודה רבה !!!! קובי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-