צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
כאמור, כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין בשדרוג של הצילום, מעוניין ב DSLR ועדשה בסיסית אחת לכרגע (מעוניין ללמוד קצת ולשדרג, זוהי ה DLSR הראשונה). מהסתכלות על מעט מחירים בחו"ל ראיתי שה D90 עם עדשת 18-105 נמצאת בתקציב. יש עוד מצלמות בתקציב הזה אשר מומלצות? אני אביא את המצלמה בעצמי מארה"ב, ללא משלוח. כמו כן, על הדרך אני אשאל גם על אחריות, האם אחריות למצלמות מחו"ל תקפה לארץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3068&p=20 מצטער שאיני ממלא את השאלון. בגדול אני צריך מצלמה שתדע לצלם אירועים משפחתיים וסתם את ילדי הקטן תמונות+סרטונים. מחפש עמידות מבחינת בטריה. לא מחפש לתלות תמונות באילון מכסימום תמונה של A4. כמעט ואיני מצלם בלילה/סביבה חשוכה. מעדיף זום גדול מ-5. לאחר קריאה ובדיקת הנושא נדלקתי על המצלמה הנ"ל (עד 1500 שקל שכחתי לכתוב). האם למישהו יש ניסיון פרקטי איתה שיכול לכתוב קצת יותר PROS ו CONS מעבר למה שמצאתי ב זאפ?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישת מצלמה דיגיטלית ושמתי עיני על Panasonic TZ10, אותה ניתן למצוא ב- ZAP ניתן למצוא אותה במחיר של, לכל הפחות 1,299 ש"ח. שמתי לב כי קיימת מצלמה דומה, במחיר של 1,099 ש"ח, דגם TZ8 של Panasonic וכי ההבדלים ביניהם לא נראים משמעותיים לפי הטבלה הזו. אלו ההבדלים הנראים שם: - ב- TZ10 יש gps, אין לי צורך בכך. - ב- TZ10 אין face detection (דווקא יתרון ל- TZ8 הזולה יותר). - ב- TZ10 גודל המסך הוא 3 אינץ' לעומת 2.7 ב- TZ8. - ב- TZ10 יותר צבעים במסך (460,000 לעומת 230,000 ב- TZ8). - ב- TZ10 פחות זיכרון פנימי (15 מגה לעומת 40 מגה ב- TZ8). כל השאר נראה זהה. אם כך, ההבדל של 200 ש"ח עבורי יותר קריטי מאשר ההבדלים שציינתי. אך מאוד אשמח לשמוע האם קיימים הבדלים נוספים בין …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ! יש לי חבר צלם שמעוניין למכור את המצלמה שלו CANON 40D הוא אמר שימכור לי ב1500 שקל רק הגוף בלי כלום זה מחיר שווה או שלא כדי ?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מצלמת וידאו בעיקר (שתיהייה כמובן גם אפשרות לסטילס) בעיקר לצילום ארועים משפחתיים, טיולים, נופים וכו... לא חייב איכות HD שיהייה אפשר לצלם גם בחושך שיהייה משך חיי סוללה ארוכים (שעתיים ומעלה, יש דבר כזה?) כל המלצה תתקבל בברכה תודה!
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 900ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל מהכל, דגש אבל על כך שבחודש הקרוב אני אצלם הרבה תמונות בתוך הבית למטרת הפרוייקט בנייה של המחשב שלי וגם בשביל ביקורת זיכרונות. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בק…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני (DCR-HC32E) וכשאני מחבר אותה באמצעות כבל firewire המחשב לא מזהה את החיבור. פשוט לא קורה כלום. הדרייבר של 1394 מותקן כראוי. מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אין צורך בסוללות וכרטיס זכרון, התקציב למצלמה הוא 400₪(אפשר לחרוג ב50₪ אם זה שווה את זה). אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כל תנאי התאורה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?לא. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? אני לא יצלם עם חצובה בכלל. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? חצובה לא חשוב אבל שיהיה פלאש. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? לא חסר לי בה כלום והדגם הוא Canon PowerShot SX120 IS האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמ…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חשבתי על ללכת לקורס יסודות צילום + תאורה מעשית יעלה לי שניהם ביחד איזה 3200 שקל שווה את זה ? יש פה מישהו שלמד שם ? אגב קיבלתי את הפלאש שלי ) Yongnuo Speedlite YN460-II
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצה למצלמת וידאו שמצלמת באיכות FHD או 720P ומעלה. חשוב שתתמוך בכרטיס זכרון MICROSD. יציאת HDMI & USB. שתיהיה כמה שיותר קטנה וקלת משקל. מצלמה בסגנון של Aiptek Pencam HD 2HR. רק שתתמוך באופציות שצוינו מעלה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600-650$ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום וידאו בכל תנאי התאורה, גם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני מתכוון לצלם באור חלש, לגבי הפלאש, אני לא מודע להבדלים, אתם המומחים האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא צריך חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות ת…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי מצלמה ישנה של קנוןpowershot ויש כתם מוזר בתמונות,עכשיו אמרו לי שזה לכלוך על המעבד CCD - השאלה היא האם אפשר לנקות את זה לבד בבית?אין אחריות על המצלמה ויש לי אירוע חשוב מאוד בעוד כמה ימים לצלם עם המצלמה, האם זה אפשרי לנקות לבד את העדשה איכשהו? (אין לי מושג בכלום במצלמות, בחיים לא פתחתי אותן) תודה ואשמח לתשובה מהירה!
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDSX30IS#more_info הורי יהיו השבוע בהונק קונג ואני רוצה להזמין דרכם מצלמה. אני אוהב לצלם אך לא משוגע לדבר. חשבו לי מאוד שיהיה זום אופטי מאוד גדול במצלמה, חדות צבע, וצילום טוב במקומות חשוכים.לגבי הזום היא אכן יודעת לספק זאת. קראתי באינטרנט ביקורות של אנשים שקנו את המצלמה ולא כל כך התלהבו מחדות התמונות. והיו כאלו שמאוד אהבו את חדות התמונה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האולימפוס PEN, פנסוניק GF-2 או הסוני NEX על מה אתם הייתם הולכים? אני לא אוהב להתעסק יותר מדי עם ההגדרות ובד"כ מצלם על אוטומט... זה אולי יעזור לכם לעזור לי מהפוסט הקודם : •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 3 אלף אבל ככל הנראה אני אקנה את המצלמה בסין ככה שהמחירים בארץ לא הכי רלוונטיים •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם אבל יותר ביום, בעיקר נופים וצילומים מקרוב •האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני בדרך כלל לא מתעסק יותר מדי עם פלאש פשוט שם אותו על אוטומט •האם יש לך נכונות לצלם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית, חשוב לי שתוציא תמונות איכותיות, צילום מהיר וזמן מעבר מהיר בין תמונה לתמונה ואפשרות לצלם גם בתנאי תאורה חלשים ללא שימוש בפלאש. שמעתי על ה Panasonic TZ20 . אשמח לקבל תגובות עליה כולל מספר תשובות לשאלות: עד איזה גודל כרטיס ניתן להשתמש במצלמה זו? ועל איזה גודל אתם ממלצים( מתכוון להשתמש גם באופציית הווידאו HD) אילו יתרונות וחסרונות בולטים יש למצלמה? תודה רבה !!!! קובי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את התופעה ואיך לפתור אותה? כבר הוצאתי את העדשה וחיברתי אותה , הוצאתי את הסוללה , והוצאתי את הכרטיס והחזרתי את הכל וזה עדיין ממשיך לי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מצלמה שיש לה חדות טובה למקרו וגם איכות וידאו טובה במחיר לא גבוהה, ראיתי שיש מצלמת PANASONIC DMC-FZ100K , http://www.camera.co...d=5626&salenum= גם ראיתי סירטו האינטרנט : = קשה לי להאמין שאיכות הוידאו כל כך מדהימה, צפיתי בפלזמה שלי ואני המום מאיכות הוידאו, גם ראיתי שהיא עושה תמונות חיות מאוד עם עומק צבעים מדהים, מה דעתכם? האם המצלמה באמת טובה? רוני
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה ללכוד וידיאו ממצלמת פאנסוניק בפורמט miniDV , אני משתמש בתוכנת Pinaccle . בסיום הלכידה המוצלחת הסרט נראה עם פסים רוחביים. יש לציין שבסרט המקורי אין שום תזכור לקווים כאלה או אחרים. הבנתי שזה קשור לנושא של interlaced ו progressive... אך יכול להיות שאני טועה.... אשמח לעצתכם מנסיונכם. הלכידה דרך אגב מתבצעת דרך כבל Firewire כאשר אני בוחר פורמט DV. תודה
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מצלמה לטיולים ולצלום בייתי אני מעוניינת מצלמה עם וידיאו ואיכות HD בתקציב של עד 1000 ש"ח מצלמה קומפקטית יש 2 מצלמות שנשמעות טובות אשמח לחוות דעתכם 1.מצלמה קומפקטית Samsung Pl150 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=758619 2.מצלמה קומפקטית Panasonic Lumix DMC FH25 / FS35 פנסוניק http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=789883 3.Samsung ST700 אם לדעתכם יש מלצמה אחרת שטובה אשמח לשמוע תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס לטיול בקרוב, ונתקלתי במבצע הבא: http://www.buy2.co.il/Hashfela/DailyDeal/Index/6d6cfa14-6cb6-407a-abf0-5a8ababdc2ec?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Hashfela&utm_campaign=6b90890641-Buy2_CAMERA_12_08_2011_Hashfela_A&utm_medium=email כן אני יודע שזה מאוד זול, אני לא פתי שחושב שזו באמת מצלמת וידאו לכל דבר. השאלה שלי היא כזאת, האם המצלמה יכולה לספק תיעוד (דגש על תיעוד ולא על סרטי נשיונל ג'יאוגרפיק) סבירים? מה לגבי סטילס האם יש איכות סבירה לתיעוד (נדרשת איכות של פלאפון סביר) מה שאני מחפש זה מצלמה שיהיה אפשר לשלוף ברגע לצורך כל מיני מצבים מצחיקים וכדומה, בהחלט לא מצלמה לתעד ליקוי חמה וכו'. מה דעתכם? האם זבל טהור או שזה מוצר חביב ותקציבי? תודה …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברה. הוריי קנו לא מזמן מצלמה דיגיטלית חדשה (קטנה וקומפקטית) של פוג'יפילם. האחיין השובב שלי שישן אצלנו לפני כמה ימים הצליח למצוא אותה, והשפריץ עליה קצת מים עם בקבוק (היה לבקבוק את הפייה המסתובבת, אבל עדיין שפך מספיק...). המצלמה הפסיקה לעבוד לכמה זמן, אז אמא שלי שמה אותה בצד לייבוש לכמה זמן. ומאז היא לסירוגין עובדת ולא עובדת (ע"פ מצבי רוח...). רק אתמול בערב ישבתי עליה, פתחתי אותה והיא לא עבדה, אחרי כמה שעות עבדה, והיום היא שוב לא עובדת... יש למישהו מושג למה זה ככה או אם יש דרך/סיכוי להציל אותה? =[ ההורים שלי קנו אותה והכוונה הייתה לתת לי אותה מתנה לטיול שלי לדרום אמריקה וזה ממש מבאס אם אני אהיה צריך לקנות עכשיו מצלמה... :'( תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קנון הכריזה על הקנון S100, מחליפתה של ה-@95 שזכתה לפופולריות רבה ולביקורות מעולות. ה-S100 מוסיפה מספר תכונות שהופכות אותה למצלמת טיולים אפקטיבית יותר מקודמתה -- טווח זום גמיש ושימוש יותר (24-120) במחיר של מפתח צמצם מעט קטן יותר (תחום 2.0-5.9) מקלט GPS צילום ב-1080p עם זום אם איכות התמונה שקולה או טובה משל ה-S95, מדובר במצלמת טיולים מעולה לאניני-הטעם.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-