צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שקיבלת את עצת המערכת לגבי A80, הסתבר שהיא אזלה מהמלאי ולא ברור מתי המלאי יחודש. מתוך הנחה שברצוני לרכוש מצלמת 'קנון' במה הייתם בוחרים מתוך הרשימה הבאה: http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=30 יש לציין כי אני זקוק גם למטען + זיכרון גדול (256 או 512) + תיק. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית במחיר של כ-200$. אני לא ממש מתמצא בכל העניין לכן אני גם לא יודע איזה קרטריונים לבקש.. מה שכן שתהיה מחברת אמינה ואיכותית (הבנתי שאולימפוס וקאנון הם המובילות..?) ושמהירות הצילום, כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור הצילום ועד הצילום עצמו, תהיה סבירה (מכיוון שנתקלתי במצלמות שלקח להם כמה שניות טובות עד הצילום). אני קונה את המצלמה בארה"ב כך שלא להתייחס למחירים בארץ. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קצת מוגבל בתקציב, 900 ש"ח למצלמה+כ. זכרון מצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=70300&saleNo=1058869&comp=1 זה שווה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1500 - 1000 למצלמה ו 500 לסוללות מטען כרטיס זכרון * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים חיות נופים גם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?לא - מצלמה ראשונה שלי * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?במחשב - דף A4 * מהו טווח …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב כולם אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיולים, עד 1300 ש"ח בערך, שתהיה כמה שיותר עמידה בפני נפילות, אם יש אפשרות- גם רטיבות, ובקיצור מצלמה טובה לטיולים. דרישות: -4 מגה פיקסל ומעלה (אני יודע שהיום כל חברה דוחפת 7-10 בשביל להיראות טוב, אבל אלו שטויות. אני מעדיף פחות רזולוציה אבל שהמצלמה תהיה איכותית יותר עם צבעים טובים יותר וחיישן גדול יותר, לדוגמה) -כרטיס זיכרון SD או -לא חובה, אבל סוללות רגילות (AA/AAA) ולא נטענת ייעודית -לא לבנה, עדיף קטנה יותר מה powershot A700 של קאנון למיניהן (אותן ממש לא אהבתי) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הורי עליהם השלום נוסעים היום לחו"ל וברצונם לרכוש מצלמה חדשה עבור ביתינו הקט. על המצלמה להיות כאמור דיגיטאלית , כאשר כרטיס הזכרון יהיה מסוג SD רגיל , הצלמה צריכה להיות טובה מאוד לצילומי שטח , צילומים עם זומים וכו'... בבקשה , אנא המליצו עד השעה 14:00 היום (יום שישי) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Greetings. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הנ"ל לא מזמן כמתנה מחו"ל ובמקרה מאוד מצער המצלמה נפלה ומאז המכסה של העדשה חצי פתוח והמצלמה מסרבת להידלק. :-\ ניסיתי כבר להוציא את הסוללה לחמש דקות ולהחזיר כמו שקראתי בפורומים שונים אחרי חיפוש בגוגל, but to no avail. יכול להיות שבמעבדה טובה כמו ארליך יצליחו לסדר לי את זה, או שאין טעם וכדאי לי לפנות לקנון עצמם ולשלוח להם אותה? אני מניח שבגלל שהמצלמה נרכשה בחו"ל יבואן כלשהו לא יתלהב במיוחד לעזור לי. רב תודות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צמצמתי את האפשרויות שלי ל2 הנ"ל טווח המחירים שלהן כולל כרטיס 2GB ונרתיק הוא בערך 1600 ש"ח אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה ונוחה בעלת איכויות צילום מצויינות (נוף ופורטרטים) אשמח לדעתכם ..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר שעברתי היום על הרעיון של משטח שקוף בצילומים, לא יכולתי שלא לנסות את זה בעצמי התמונה נלקחה עם A620 של Canon. דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה אבל אני ממש לא מבין בצילום אז לפני שאני מבקש מכם לתת לי המלצה למצלמה ושתפציצו אותי במוסגים טכניים שאני לא מבין, אני רוצה שתתנו לי כמה קישורים למאמרים שיתנו לי קצת פירוט על מי נגד מי אני לא רוצה משהו ממש מקצעי וכבד , משהו כמו זה שהיה מאוד ברור http://boren.sent.com/photography/articles/Lenses/zoom.htm תודה מראש טדי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולם בנחל עמוד בצפון , אשמח לתגובות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה canon 550D ורציתי להתייעץ איזה עדשה כדאי לקנות. חשבתי או לקנות 18-55 ויותר מאוחר לקנות 55-200. או ישר לקחת 18-135 של canon? המצלמה נועדה בעיקר לצלם את התינוקת שלי שתיוולד עוד מעט. עד כה התנסתי במצלמה של אבי canon sx20 . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס זכרון למצלמה, 4גיגה, בשביל ה PANASONIC FZ28 שלי. עדיפות לבאג (זיכוי).
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הקנון A75 כבר מאה שנה, ואני קצת נרתע מלהמליץ על מצלמות לפי מפרט (שכן שלי קנה איזה קסיו 11 מגה פיקסל והיא פשוט זוועה). קיצר, מה הכי טוב? חשוב שהיא תיהיה קלה לתפעול (הוא לא בן אדם של יותר מידי הגדרות). ומוציאה תמונות איכותיות, חדות, עם צבעים טובים וכו... חשוב לו גם שהיא תתן צילום וידאו בצורה סבירה (לאדע למה, אבל הוא משתמש בשטות הזאת מידי פעם...) בקיצור שתיהיה שווה את הכסף. תודה (:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי אך איינני יודע באיזה מכיר... אז הנה הפרטים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי קודאק איזי שר דגם: C743 7.1 מגפיקסלים 3X זום אופטי ו4X זום דיגיטלי כרטיס זיכרון SD אני מקווה שתעזרו לי למצוא מחיר הוגן על המצלמה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מצלמה דיגיטלית שנקנתה לפני יותר משנה (כלומר האחריות של השנה הראשונה כבר פגה אך האחריות המורחבת עדיין חלה על המצלמה). היום כשניקיתי אותה גיליתי שריטה/ אבק בעומק העדשה. משהו שקיים מצידה השני של העדשה או אולי בעובי העדשה עצמה אך לא קיים על צידה החיצוני. המצלמה מעולם לא קיבלה מכה ואני מאמין שכך קניתי אותה (שמתי לב לזה כשהעברתי פנס עוצמתי על העדשה) השריטה נמצאת יחסית צד, לכן אני לא מאמין שניתן לראותה בצילום. כיצד השריטה יכלה להיווצר? (אינני מאמין שזה גרגיר אבק) האם לדעתכם האחריות תכסה פגם כזה? (אני אשאל את החנות מחרתיים) האם בכלל כדאי להביאה לתיקון? הרי מן הסתם שהחברה מעסיקה טכנאים משלה ולא תשלח לקנון עצמה ואינני רוצה שאדם זר ישחק לי עם המצלמה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תצפו בהן ולאחר מכן תאמרו לי מה אני צריך לשפר בעתיד וגם הן הוקטנו מגודלן המקורי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר תמונות מהסנוקר שהיה לי השבוע. תהנו כמו שאני נהנתי !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-