עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אהלן, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית במחיר של כ-200$. אני לא ממש מתמצא בכל העניין לכן אני גם לא יודע איזה קרטריונים לבקש.. מה שכן שתהיה מחברת אמינה ואיכותית (הבנתי שאולימפוס וקאנון הם המובילות..?) ושמהירות הצילום, כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור הצילום ועד הצילום עצמו, תהיה סבירה (מכיוון שנתקלתי במצלמות שלקח להם כמה שניות טובות עד הצילום). אני קונה את המצלמה בארה"ב כך שלא להתייחס למחירים בארץ. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לחבר שלי יש את הקנון A75 כבר מאה שנה, ואני קצת נרתע מלהמליץ על מצלמות לפי מפרט (שכן שלי קנה איזה קסיו 11 מגה פיקסל והיא פשוט זוועה). קיצר, מה הכי טוב? חשוב שהיא תיהיה קלה לתפעול (הוא לא בן אדם של יותר מידי הגדרות). ומוציאה תמונות איכותיות, חדות, עם צבעים טובים וכו... חשוב לו גם שהיא תתן צילום וידאו בצורה סבירה (לאדע למה, אבל הוא משתמש בשטות הזאת מידי פעם...) בקיצור שתיהיה שווה את הכסף. תודה (:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shshmul,

תצפו בהן ולאחר מכן תאמרו לי מה אני צריך לשפר בעתיד וגם הן הוקטנו מגודלן המקורי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kayfun4ik,

שלום לפורום הנכבד אני מעוניין לרכוש GPS Logger ע"מ לתייג את התמונות מהטיול למפה (יש לי מצלממה ללא GPS מובנה) האם מישהו מכיר איזה אתר המשווה בין המכשירים הקיימים או יכול להמליץ על logger מסויים ע"מ להמחיש את מה שאני מכפש, מצורף קישור לאחד המכשירים מהסוג הרצוי http://www.holux.com/JCore/en/products/products_content.jsp?pno=341 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by davis5,

אני רוצה לקנות מצלמה canon 550D ורציתי להתייעץ איזה עדשה כדאי לקנות. חשבתי או לקנות 18-55 ויותר מאוחר לקנות 55-200. או ישר לקחת 18-135 של canon? המצלמה נועדה בעיקר לצלם את התינוקת שלי שתיוולד עוד מעט. עד כה התנסתי במצלמה של אבי canon sx20 . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LCD,

קיבלתי השבוע את ה-Canon A95, והיא מצלמה מעולה ומוציאה תמונות באיכות ממש טובה! אז החלטתי לצאת לגג ולצלם קצת את הפרחים: 1. 2. 3. וזה סתם הלגו של אח שלי מה דעתכם על התמונות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by HILKIM,

יש לי מצלמת CANON מדגם POWERSHOT SD 1000 AI AF היא בת 3 וחצי שנים בערך אבל לא נעשה בה שימוש מאסיבי כרגע יש לי בעיה ,המצלמה נדלקת רק כאשר היא על מצב תצוגה, כלומר במצב בו רואים תמונות שצולמו אך כאשר אני מעבירה את זה למצב צילום רגיל או וידאו היא נסגרת, גם המסך תצוגה וגם העדשה עצמה. הטענתי את הסוללה, ניקיתי את העלים של העדשה אך זה לא עוזר היא לא נפתחת במצב צילום. מה יכולה להיות הבעיה??? בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היא עבדה כרגיל....זה פתאום עבר למצב הזה קניתי אותה בתאילנד אבל לפי מה שהבנתי לCANON יש אחריות עולמית האם זה נכון? וכמה זמן יש יש אחריות על דברים כאלה אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Pc1ko,

שלום לכולם... אז אחרי הרבה מאמצים וישיבה של אני חושב בערך שעה... הוצאתי מהחתול הזה משהו =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66618&author_id=1975&group_id= מקווה שתאהבו את זה... אגב, תמונת מאקרו טובה שצילמתי לאחרונה, סתם כבונוס =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66625&author_id=1975&group_id= ותשפטו אתם אם יש בוקה או אין, כי לפי מה שאני רואה, לדעתי יש בוקה ממש יפה.. לא מושלמת אבל ממש אבל ממש טובה... תרביצו בתגובות, אפילו בהכי רעות שאפשר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by PropHat,

Greetings. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הנ"ל לא מזמן כמתנה מחו"ל ובמקרה מאוד מצער המצלמה נפלה ומאז המכסה של העדשה חצי פתוח והמצלמה מסרבת להידלק. :-\ ניסיתי כבר להוציא את הסוללה לחמש דקות ולהחזיר כמו שקראתי בפורומים שונים אחרי חיפוש בגוגל, but to no avail. יכול להיות שבמעבדה טובה כמו ארליך יצליחו לסדר לי את זה, או שאין טעם וכדאי לי לפנות לקנון עצמם ולשלוח להם אותה? אני מניח שבגלל שהמצלמה נרכשה בחו"ל יבואן כלשהו לא יתלהב במיוחד לעזור לי. רב תודות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. השאלה למעלה, קניתי בטריות עם מטען מהיר של 3-5 שעות.. תודה לעונים (:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Symbore,

ברשותי מצלמה דיגיטלית שנקנתה לפני יותר משנה (כלומר האחריות של השנה הראשונה כבר פגה אך האחריות המורחבת עדיין חלה על המצלמה). היום כשניקיתי אותה גיליתי שריטה/ אבק בעומק העדשה. משהו שקיים מצידה השני של העדשה או אולי בעובי העדשה עצמה אך לא קיים על צידה החיצוני. המצלמה מעולם לא קיבלה מכה ואני מאמין שכך קניתי אותה (שמתי לב לזה כשהעברתי פנס עוצמתי על העדשה) השריטה נמצאת יחסית צד, לכן אני לא מאמין שניתן לראותה בצילום. כיצד השריטה יכלה להיווצר? (אינני מאמין שזה גרגיר אבק) האם לדעתכם האחריות תכסה פגם כזה? (אני אשאל את החנות מחרתיים) האם בכלל כדאי להביאה לתיקון? הרי מן הסתם שהחברה מעסיקה טכנאים משלה ולא תשלח לקנון עצמה ואינני רוצה שאדם זר ישחק לי עם המצלמה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by cutOFtea,

שלום רב, הורי עליהם השלום נוסעים היום לחו"ל וברצונם לרכוש מצלמה חדשה עבור ביתינו הקט. על המצלמה להיות כאמור דיגיטאלית , כאשר כרטיס הזכרון יהיה מסוג SD רגיל , הצלמה צריכה להיות טובה מאוד לצילומי שטח , צילומים עם זומים וכו'... בבקשה , אנא המליצו עד השעה 14:00 היום (יום שישי) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חשוב שהיא תצלם בהופעות באיכות סבירה+.(גם וידאו) שלא יהיו מריחות. חשבתי על TZ5/7/10 של פנאסוניק. איך הן בהופעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי עכשיו 400 ש"ח, ואין לי מושג על מה לבזבז אותם. חשבתי לקנות מצלמה דיגטלית טובה, שתשמש רק לצילום מארז המחשב ומדי פעם להצטלם עם חברים וכו'. אבל יש סיכוי שאני אמצא מצלמה דיגטלית רק ב-400 ש"ח (מקסימום 400 ש"ח).????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לאחר שקיבלת את עצת המערכת לגבי A80, הסתבר שהיא אזלה מהמלאי ולא ברור מתי המלאי יחודש. מתוך הנחה שברצוני לרכוש מצלמת 'קנון' במה הייתם בוחרים מתוך הרשימה הבאה: http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=30 יש לציין כי אני זקוק גם למטען + זיכרון גדול (256 או 512) + תיק. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית להורים במסגרת התקציב. חשוב שתהיה נוחה לתפעול, קומפקטית ואיכותית. השימושים שלה יהיו בעיקר לצילומים משפחתיים (נכדים וכאלה), בבית ובחוץ. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by חננב,

אני צריך את המלצתכם בנוגע לשני אלה: 1) כרטיס - לקנות היום כי הם נכחדים או לחכות לירידת מחירים? אני גם לא בטוח אם לקנות עוד 1GB מהיר או 2GB מסוג M. יש לי מה לפחד מהאטת מהירות? 2) איפה קונים, ואיזה מסנן UV יתאים למצלמה שלי? האם הוא באמת חיוני לשמירה על המצלמה? (על העדשה זה בטוח) והאם תורגש ירידה באיכות התמונה? המצלמה היא פוג'י S6500fd. תודה מראש לעוזרים!! עריכה: רציתי לדעת בנוסף, אם המסנן מתלבש במקום המכסה המקורי של העדשה או במקום ה"סך שמש" שלה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by udist,

כמו שאתם יודעים (או לא) קניתי את הTZ5. במאפייני המצלמה כתוב שמהירות תריס מנימלית הינה 60 שניות ומהירות תריס מקסימלית היא 1/2000. אחרי הרבה מאמצים הגעתי למצב שאני יכול לקבוע מהירות תריס של 60 שניות, אבל אני עדיין לא מוצא את המצב שבוא המצלמה תשתמש במהירות תריס של 1/2000. אני יודע שאין כ"כ שימושים למצב הזה, אבל מהירות התריס הכי מהירה שהשתמשתי בה היא 1/200 ואני רוצה לדעת איך ולאילו מצבים מהירויות תריס כאלה משמשות. תודה!! נ.ב. קראתי את כל ספר ההוראות, אין בו איזכור למהירות הספציפית הזו אלא רק להיכן אפשר לקבוע מהירויות תריס בתפריט...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Chevy,

מספר תמונות מהסנוקר שהיה לי השבוע. תהנו כמו שאני נהנתי !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by huber,

שלום אנשים. אחרי ניסוי וטעייה הגעתי למסקנה שעל מנת להעתיק תמונות מהמחשב אל המצלמה יש צורך בתוכנה שמצורפת אליה במקור ואין ממש דרך בנמצא (נכון לעכשיו למיטב הבנתי) לבצע זאת רק ע"י האשף של מערכת ההפעלה. מכיוון שאת הדיסק המקורי לא שמרתי בטיפשותי, אני מחפש בעלים של מצלמה שכזו שיהיה מוכן לאפשר לי להעתיק את התוכנה הספציפית מהדיסק שנקראתCanon ZoomBrowser EX. יש פה מישהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by jeyjey,

אני קצת מוגבל בתקציב, 900 ש"ח למצלמה+כ. זכרון מצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=70300&saleNo=1058869&comp=1 זה שווה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, החלטתי סוף סוף לקנות מצלמה במקום ה A710 שנאבדה לי מזמן. חשוב לי צילום בתנאי אור חלשים ומצב צילום ידני, כל השאר פחות קריטי. חשבתי על ה F100FD אבל אין לה מצב ידני אז אשמח להצעות אחרות, למרות שלא אפסול אותה לחלוטין אם היא באמת איכותית. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סביבות ה 1300 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים ונופים גם בתנאי תאורה חלשים. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם דיי הרבה ללא פלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, הע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by benor,

פחות אמנותיים, אלא יותר צילומים תיעודיים ממקום מעניין. http://www.teva.org.il/?CategoryID=379&ArticleID=1087

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by esaly,

חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?

25. Started by em28,

קניתי מצלמה, אחלה מצלמה. CANON IXUS90IS/SD790. מוציאה תמונות באיכות מאד גבוהה, ובאמת אין לי טענות אליה. חוץ מדבר אחד קטן, קטן מדי. הזום. למצלמה זום X3, שאני מבין שהפך לאיזשהוא סטנדרט במצלמות הקטנטנות. הזום הזה קצת קטן לי, הייתי רוצה לצלם ממרחק של 10 מ' בתאורה בעייתית ועדיין לשמור על איכות סבירה. האם זה אפשרי במצלמות הקומפקטיות/סופר קומפקטיות ? ה-IXUS הזו קצת יותר כבדה ממה שהורגלתי. האם זום יותר גדול יעלה לי במקומות אחרים (מהירות, משקל, איכות) ? האם בכלל יש משמעות לזום יותר גדול כשהפלאש לא בהכרח יכול להגיע למרחקים אלו ? אני יכול להחליף את המצלמה בימים הקרובים. האם יש טעם לחפש צלמניה שתעגל את הריבוע ותרבע את המעגל ? או שעדיף להשאר עם ה-IXUS שמלבד נושא הזום מהווה פשרה טובה ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים