צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום, תודה מראש על העזרה. להלן השאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בערך 1000 ש"ח אפשר יותר אם מוצדק. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. לא יודעת שום דבר. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? המצלמה שלי: Konica Minolta Dimage Z2 נקנתה ב-2005 ויש לי ממנה תמונות מעולות, אבל היא כבדה וגדולה מדי בשבילי. הייתי רוצה אותה איכות לפחות ממצלמה קומפקטית יותר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
You can see aggression and fear . Canon A610 1/160 F/4.1 ISO 100 Canon A610 1/320 F/4.1 ISO 100
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc007283jn.jpg אני לא מצליח לעלות תמונות לאתר
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1500 - 1000 למצלמה ו 500 לסוללות מטען כרטיס זכרון * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים חיות נופים גם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?לא - מצלמה ראשונה שלי * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?במחשב - דף A4 * מהו טווח …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מצלמה חדשה SONY TX7. יש לה עדשה רחבה המקבילה ל-25 מ"מ. בצילומים ללא זום בעיקר, בדמויות הנמצאות בקצוות התמונה ובעיקר בפינות נראות מעוותות משהו. האם זו תופעה מוכרת או בעייה בעדשה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Greetings. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הנ"ל לא מזמן כמתנה מחו"ל ובמקרה מאוד מצער המצלמה נפלה ומאז המכסה של העדשה חצי פתוח והמצלמה מסרבת להידלק. :-\ ניסיתי כבר להוציא את הסוללה לחמש דקות ולהחזיר כמו שקראתי בפורומים שונים אחרי חיפוש בגוגל, but to no avail. יכול להיות שבמעבדה טובה כמו ארליך יצליחו לסדר לי את זה, או שאין טעם וכדאי לי לפנות לקנון עצמם ולשלוח להם אותה? אני מניח שבגלל שהמצלמה נרכשה בחו"ל יבואן כלשהו לא יתלהב במיוחד לעזור לי. רב תודות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, צריך מצלמה לאמא... האופציות שנראות לי הן: קאנון A650 קאנון SX100 קאנון A720 פנסוניק TZ3, TZ4 סוני T200\300 אולי פנסוניק FZ8? חשוב לי שתהיה לא גדולה במיוחד (אולי ה FZ8 גדולה מדי..) אבל נוחה לצילום בשתי ידיים. מייצב תמונה חשוב, זום גבוה ( לפחות כמו ב 650) איכות תמונה בצילום במצב אוטומטי ועדיף שתהיה עינית... לי יש FZ7 ואני לא כלכך מרוצה מהתמונות שמצולמות indoors, בעיקר בלי פלאש. למעט לכוון ידנית כל תמונה ותמונה, למישהו יש עצה? תודה, KIP
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 600-700 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אהלן מושהידן אלקראם. אני מתלבט נכון לכרגע בין ה- E900 ובין ה- F20 והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של חברי הפורום, מי לכאן ומי לכאן, באופן כללי. הצילומים הם בעיקר צילומים בטיולים וגו' ולכן חשובה לי גם העמידות בתנאים קשים יחסית- אם מישהו יודע משהו בנושא על אחת משתי המצלמות הנ"ל- חשוב לי לדעת! תודה רבה!11
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי אך איינני יודע באיזה מכיר... אז הנה הפרטים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי קודאק איזי שר דגם: C743 7.1 מגפיקסלים 3X זום אופטי ו4X זום דיגיטלי כרטיס זיכרון SD אני מקווה שתעזרו לי למצוא מחיר הוגן על המצלמה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395254.0 החלטתי למתוח את התקציב כלפי מעלה. אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו ל- Nikon D40. חובה שיהיה לה מנוע פנימי. נושאי הצילום העיקריים יהיו חרקים/פרחים וכד'.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד אני מעוניין לרכוש GPS Logger ע"מ לתייג את התמונות מהטיול למפה (יש לי מצלממה ללא GPS מובנה) האם מישהו מכיר איזה אתר המשווה בין המכשירים הקיימים או יכול להמליץ על logger מסויים ע"מ להמחיש את מה שאני מכפש, מצורף קישור לאחד המכשירים מהסוג הרצוי http://www.holux.com/JCore/en/products/products_content.jsp?pno=341 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
טוב אז קניתי את הa95 לפני כשבוע , הנה כמה תמונות ממנה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית לצרכים יום יומיים. צילום של המשפחה, טיולים וכו'.. לא משהו רציני. יש דרישה אחת והיא שיהיה אפשר לצלם מאקרו גם מקרוב מאוד(נגיד 5 סנטימטר) ובכלל תמונות טובות במאקרו. קראתי ככה בגדול וראיתי 2 דגמים שנראים לי. fuji f40 canon a850 אני אשמח לדעת אם יש משהו מתאים מ-2 הדגמים האלה, או אפילו מצלמה אחרת. הטווח מחירים הוא בערך כמו 2 הדגמים שהראתי(נגיד עד 1000 שקל בערך), אבל אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את זה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלו תמונה שצילמתי אתמול ממטוס כשחזרתי לארץ....לא תמונה מקצועית או משהו אבל התלהבתי ממנה מאוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כככה שלום לכולם ראיתי שכולם פה מעלים תמונות של הדברים שהם מצלמים,וכן גם אני רציתי לעלות לכם את הגלרית מאקרו שלי כמובן רק את המובחרים שלי!! אז הנה הם וכמובן תנו בבקשה תגובות והערות המצלמה שצילמתי איתה היא CANON A80
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התמונות צולמו אתמול בערב בבנייני האומה בירושלים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כהמשך לת'רד הקודם שפתחתי בנושא, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225351.0 במקום להקפיץ אותו החלטתי לפתוח ת'רד חדש. הפעם אני אהיה ממוקד יותר, אחרי הרבה לבטים ואחרי קריאת הרבה ביקורות ממשתמשים שרכשו אותה החלטתי שאני מתחיל לחסוך כסף למצלמה הזאת ועכשיו אני רק מרכיב את המפרט הראשוני של הקניה בשביל לדעת כמה כסף אני צריך לחסוך בצד.. אז ככה, ההשקעה הראשונית תהיה לפי דעתי בגוף עצמו ללא עדשת קיט ( שאני אקנה בשפע, בשביל האחריות ), בסיגמא 17-70 ( שוקל לקנות בשפע אחרי שאני אברר למה המחיר אצלם נמוך כ"כ משמעותית מהמתחרים ומה זמן האספקה שלהם, אם לא אז הקניה תהיה בחו"ל ), פלאש 540FGZ ( שאני עדיין לא יודע איפה לקנות ומה המחיר שלו בדיוק ) וגריפ ( שאני אזמין מחו"ל, כי צילום פור…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צולם באגמון החולה.. הייתי צריך ללכת על הבירכיים בישביל שהוא לא יברח EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.003 sec (1/320) Aperture: f/4.5 Focal Length: 200 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash מקווה שאהבתם תגובות לא יזיקו כמובן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מתחילה ללמוד צילום וממש מבולבלת.... צריכה קצת סדר ועזרא בבחירת המלצמה... רוצה להשקיעה כסף.. חשבתי על כיוון קנון d400 אבל קראתי שה-d40 הרבה יותר טובה השאלה אם שווה להשקיעה את הכסף על ההתחלה בכזאת מצלמה....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-