עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ובהמשך לשאלה אני מעוניין לרכוש מ- Camera4Less את הקנון A95 והמחיר שלהם יחסית נמוך משמעותית משאר החנויות. למי שהיה נסיון קודם אם החנות איך השירות והאחריות שלהם? האם הם אמינים ? וכיצד ניתן לדעת אם המחיר הנמוך לא נובע מכך שהמצלמה מחודשת. תודה. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30&c=91947 עריכה: ביצעתי חיפוש וראיתי שהחנות הנ"ל לא מוכרת מצלמות מחודשות אם כך אשאך איך השירות והאמינות שלהם.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by D-M-X,

מישהו יכול להסביר לי בלי הרבה סיבוכים בצוטרה הכי פשוטה מה זה צמצם, מהירות, סגר, בהירות, איזון לובן, ודברים כאלה? אני תמיד קורא עליהם ומבין אבל לא ממש מה זה כל אחד בדיוק ומה הם נותנים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shlomom,

שלום, הדיון היחידי שמזכיר את השם הזה כמה פעמים הוא דוקא צילום דיגיטלי ולכן אשאל את זה כאן. סוללות ה-eneloop של SANYO אמורות להחזיק 90% אחרי חצי שנה ו-85% מהמטען שלהם גם אחרי שנה, כך על פי היצרן. אכן יתרון ענקי על פני הסוללות הקיימות שאחרי שבוע כבר כמעט לא שמישות. רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם הסוללות האלה, משתמש בהם או ראה איזה דיון באינטרנט שאפשר להטעין אותם עם מטענים מהירים. לסאניו אין היצע של מטענים מהירים ואני קצת חושש ששימוש במטען המהיר (כזה של חצי שעה) יגרום נזק לסוללה - דעתכם.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yuvalg,

מקריאה ראשונית על ה-K20D נראה שמדובר במצלמה ברמה סמי-מקצועית שמכוונת לשוק של ה-D300 (וזולה ב35%! וכוללת יצוב מובנה בגוף)? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by hakoki,

אני משתמש ב panasonic dmc -lz2 בזמן האחרון התמונות שמצולמות עם פלאש יוצאות יותר מדי בהירות ו"שרופות" בתמונה הבאה אמור להיות פרצוף של חתול http://img47.imageshack.us/img47/8329/p1030746bp9.jpg הקטע המוזר הוא שלפני כמה זמן היא לא הייתה עושה את הבעיות האלה ועם הפלאש ודברים לבנים היא הייתה מצלמת טוב עכשיו יכול להיות שעשיתי משהו בהגדרות של המצלמה שגרם לה להיות בהירה יותר מדי? או לפלאש חזק מדי? האם יש דרך לערוך תמונה כזאת ולשפר את מה שקרה לה(חוץ מauto color/levels/contrast)? וד"א מה זה iso? איך מנמיכים אותו/מגבירים? ואיך זה יכול לעזור? תודה רבה לכם מראש.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by R0ck,

http://severinghaus.org/pictures/nature/celestial/aurorae בלי שום ספק, אחד הדברים היותר מדהימים שניתן לצלם... רק חבל שאי אפשר ממש לראות את זה מהמיקום שלנו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כתוב לי במדריך שיש מקרופון מובנה אבל בצילום של סרטונים אין קול

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by Tapeworm,

שלום לכולם- שאלה לי אליכם: כיצד עובד מנגנון הפוקוס במצלמות הקומפקטיות ובמצלמות הרפלקס הדיגיטליות? אני לא מבין איך עובדת האופטיקה שמאחורי העניין. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אני טס לטיול בקרוב, ונתקלתי במבצע הבא: http://www.buy2.co.il/Hashfela/DailyDeal/Index/6d6cfa14-6cb6-407a-abf0-5a8ababdc2ec?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Hashfela&utm_campaign=6b90890641-Buy2_CAMERA_12_08_2011_Hashfela_A&utm_medium=email כן אני יודע שזה מאוד זול, אני לא פתי שחושב שזו באמת מצלמת וידאו לכל דבר. השאלה שלי היא כזאת, האם המצלמה יכולה לספק תיעוד (דגש על תיעוד ולא על סרטי נשיונל ג'יאוגרפיק) סבירים? מה לגבי סטילס האם יש איכות סבירה לתיעוד (נדרשת איכות של פלאפון סביר) מה שאני מחפש זה מצלמה שיהיה אפשר לשלוף ברגע לצורך כל מיני מצבים מצחיקים וכדומה, בהחלט לא מצלמה לתעד ליקוי חמה וכו'. מה דעתכם? האם זבל טהור או שזה מוצר חביב ותקציבי? תודה …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום, מחפש המצלמה למצלמת P&S בתקציב של 900 ש"ח, לא כולל סוללות או כרטיס זכרון, להלן מילוי השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? יש צורך במצלמה בלבד בתקציב של 900 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא צלם מקצועי, בעקרון כל צילום "רגיל" בכל תנאי תאורה, ל-A620 הקודמת שלי היה מוד Night Snapshot שהיה מצויין. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בהחלט, במידה ואני מצלם משהו יחסית רחוק שגם ככה הפלאש לא יגיע אליו. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נ…

11. הי אני סטודנט לתקשורת חזותית,ואני זקוק למצלמה *חדשה* לשיעור עקרונות הצילום. אני זקוק להמלצה למצלמה קומפקטית - או דמוי slr קטן ,שיהיה איכותי, טווח ככה 28-100 לפחות. חשוב שיהיה ניתן לשלוט באופן ידני על צמצם ,מהירות,וiso ,יתרון למצלמות שהזום והפוקוס נשלטות בעדשה ולא ע"י כפתור,ועם יש hot shoe בכלל טוב,לגבי מגה פיקסל ,לא כזה חשוב ,הפלט של המצלמה ייהיה לא יותר גדול מ 20*30ס"מ בקיצר מבקש הרבה מצלמה בעבור מעט כסף. לא חושב שיכולות המצלמה בiso גבוה כאלה חשובות למטרות הללו. יש המלצות ? חשבתי על הפוגי s5800 או קנון sx 100 is .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by T-Flash,

שלום לכולם לדעתי יש לי בעית עומק שדה במצלמה שלי... למשל התמונה הזאת צולמה עם עומק של F8: שני הפרחים שלא בפוקוס, נמצאים ממש 2 ס'מ מתחת לפרחים שבפוקוס... או התמונה הזאת צולמה עם עומק של F9.5: גם כאן, אותו הסיפור... אותו הדבר קורה כשאני רוצה שהרקע לא יהיה בפוקוס - אני שם עומק של F2.5... אבל קורה שהרקע ברור... אני רואה תמונות שהרקע שלהם ממש מתושתש... מה דעתכם? יש לי בעיה במצלמה?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by Ben N,

היי חברה. הוריי קנו לא מזמן מצלמה דיגיטלית חדשה (קטנה וקומפקטית) של פוג'יפילם. האחיין השובב שלי שישן אצלנו לפני כמה ימים הצליח למצוא אותה, והשפריץ עליה קצת מים עם בקבוק (היה לבקבוק את הפייה המסתובבת, אבל עדיין שפך מספיק...). המצלמה הפסיקה לעבוד לכמה זמן, אז אמא שלי שמה אותה בצד לייבוש לכמה זמן. ומאז היא לסירוגין עובדת ולא עובדת (ע"פ מצבי רוח...). רק אתמול בערב ישבתי עליה, פתחתי אותה והיא לא עבדה, אחרי כמה שעות עבדה, והיום היא שוב לא עובדת... יש למישהו מושג למה זה ככה או אם יש דרך/סיכוי להציל אותה? =[ ההורים שלי קנו אותה והכוונה הייתה לתת לי אותה מתנה לטיול שלי לדרום אמריקה וזה ממש מבאס אם אני אהיה צריך לקנות עכשיו מצלמה... :'( תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by x-amin,

"לשימוש רציני.. אני מאוד אוהבת לצלם ואני רוצה מצלמה שתיתן לי איכות של תמונות טובה, פיקסלים גדולים זום טוב" זה בשביל ידידה וזה הפירוט שלה אז..אשמח לקבל המלצות ואם מישהו יודע על חנויות טובות לצילום באיזור באר שבע

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  15. שלום אנשים אני משתמש חדש כאן רציתי לקנות מצלמה דיגטלית האופציה שעומדת מולי כעת היא HP 945 עם זכרון של 128MB היא תעלה לי 2000 ש"ח מה אתם ממליצים האם אפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר? אגב אני מחפש מצלמה עם זום אופטי טוב כי אני אוהב לצלם מרחוק וגם אני צריך מצלמה שתצלם טוב בחושך כי אני מתחיל לצלם תמונות ממועדונים לאתרים שונים . נא עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rk666,

ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי) מישהו השווה ביניהם? מה עדיף? (המצלמות עולות אותו הדבר)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

תודות למזג האוויר הישראלי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sagi5,

http://www.flickr.com/photos/26831876@N00/ אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by aleXtazi,

צולם באגמון החולה.. הייתי צריך ללכת על הבירכיים בישביל שהוא לא יברח EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.003 sec (1/320) Aperture: f/4.5 Focal Length: 200 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash מקווה שאהבתם תגובות לא יזיקו כמובן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קניתי את המצלמה לפני כמה שבועות, ולבנתיים אני מפעיל הכל על אוטומטית כי עוד לא למדתי את המושגים לעומק כדי להפעיל ידנית. ניסיתי לצלם כמה חרקים במצב מאקרו/סופר מאקרו, והתוצאות לא יוצאות הכי טובות. יש תאורה מלאכותית די חזקה באותו החדר. מישהו יכול לכוון אותי לגביי הטעויות שאני עושה? הבאתי ארבע דוגמאות מצילום חרקים.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by Chevy,

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by sagi5,

http://img460.imageshack.us/my.php?image=pic000548bt.jpg ואיך זאת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AMD Master FX,

מה אתם אומרים עליה מצפה לתגובות טובות ;D אתר הבית : http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-4000ZOOM

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Decktor,

תמונה שצילמתי היום של קשת בענן מעל הבניין של עיריית י-ם לא יצאה טוב וניסיתי לשפר אותה קצת: התמונה המקורית: אחרי עריכה: עריכה: הנה גרסאות של 800X600 למי שהגרסאות למעלה גדולות מדיי בשבילו.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.