צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , מישהו פעם ניסה ליצור תמונת פספורט לבד ? כלומר לסדר את התמונה בקובץ כך שבפיתוח יצאו 3-4 תמונות פספורט ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
תמונה נחמדה מארה"ב בתחנת ה..... (כותרת... P:) there you go...: ןברזולוציה גבוהה: לא עברה שום עריכה....
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי , רציתי לקבל טיפים לגבי צילום פוטרייט עם פלאש חיצוני (במקום ללא קירות שיקפיצו את האור חזרה) , בתור התחלה חשבתי לשאול את boren כשאלה פרטית אבל מיכוון שהתשובה קצת יותר מורכבת.. הפנתי את זה לכאן. זאת השיחה הקצרה שהיה לי איתו , אתם מוזמנים להוסיף. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית או דמוי SLR (עדיף), כמה שיותר טובה עד המחיר שרשמתי כולל כרטיס זיכרון של 1 GB. אני קונה מחר בדיוטי פרי אז בבקשה כמה שיותר מהר! על כל פנים רציתי לדעת גם אם לא יהיה את המצלמה הזאתי בדיוטי פרי, איזה נתונים כדאי שיהיה למצלמה? מגה פיקסל? זום אופטי? ושאר הדברים הנחוצים. אני לא צלם מקצועי, סתם אחד.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המצלמה S6500, והיה לי מזל וקיבלתי איתה את החוברת של שמעוני (מצלמה מיבואן אפור). קראתי את החוברת עצמה, את המדריכים שיש בסטיקי ועוד כמה דברים שמצאתי בגוגל. אני מחפש עוד מדריכים, שמיועדים למשתמש המתחיל שאין לו הרבה מושג בצילום, כולל כל המונחים בתחום, צילום נכון וכו'. מישהו יכול להביא לינקים מתאימים? אני גם מתכנן לקנות ספר צילום, ברגע שאלמד טיפה את הבסיס, ושמעתי כמה דברים טובים על החוברת של נאג'יונאל ג'יאוגרפיק. היא מומלצת לצלם מתחיל או מסובכת מדי, ומאיפה אני משיג אותה בכלל? אם יש משהו יותר טוב, אז אני אשמח לשמוע המלצות :-).
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתה לי F20, היא נשברה והלכה לעולמה (זבי אני יוציא 450 שקל על תיקון), חשבתי לקפוץ מדרגה ולקחת מצלמה הרבה יותר טובה, ולהתחיל לצלם ברמה קצת יותר מתקדמת.. האם D50 תהיה לי טובה.? עוד מצלמות מומלצות? Aviko
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-256MB כבר לא מספיק להרבה ומחירי הזיכרונות מאד נמוכים. לצערי המצלמה תומכת רק עד 2GB. קניתי את ה-Extreme III, עלה לי 120 שקל.... אז למה לא כמה תמונות של כל מה שקיבלתי :
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המצלמה הזאת+האביזרים, פשוט מבחר החנויות בזאפ די גדול ולא הייתה לי שום התנסות עם חנות בתחום. אם מישהו יכול להמליץ על חנות טובה בפרטי או פה, יהיה הרבה יותר עדיף מללכת על עיוור ואולי ליפול על חאפרים. לבנתיים, התקשרתי ל-zol4u, וקיבלתי הצעה של 1249 שקלים על המצלמה+SD 1GB+מטען וסוללות 2700 GP (זמן הטענה 12 שעות, ואחריו טען שזה קטן ל-5 שעות)+נרתיק של קאנון או סילברליין. ללכת על זה, או שיש חנויות יותר טובות? חשבתי גם ללכת על electrophoto, אבל בגלל שהם יבואנים רשמיים ומביאים אחריות של קראט, המחיר של כל החבילה עולה ל-1850 בערך, חבילה יותר נחמדה מבחינת אביזרים נלווים (חסר תיק):
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב אז לפני איזה חצי שנה ככה ביקשתי פה עזרה לגבי מצלמה דיגיטלית ואתם המלצתם לי על FUJI 6500 קניתי אותה בזמנו באיזה 2000 שקל בכל מקרה אני מצלם עכשיו תמונות בשביל האתר של אבא שלי ויש לי בעיה עם המצלמה ....למשל אני מצלם ערכה מסוימת התמונה יוצאת על הפנים מטושטשת...אני מצלם על מצב אוטומטי טיפ טיפה בחושך יש אור ובלי פלאש... בן דוד שלי אמר לי עכשיו לצלם על איזה מצב שרואים בו תמונה של אישה כזאת זה עושה בהתחלה אור ירוק ואחר כך מצלם בכל מקרה אני לא מבין אמרתם לי שזו מצלמה טובה ותכלס אני מתאבס כי התמונות יוצאות באיכות ממש לא משהו .....בבקשה הלך לי יום עבודה שלם של צילומים בעע... בכל מקרה אחר כך אני חותך את החלק הרלוונטי של התמונה מבהיר אותה בפוטושופ ועושה לה עריכה אבל עדיין את האיכ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי מצלמה טובה עם עדשה טובה, כאשר התקציב נע בין 3000 ל3500 ש"ח. מצלם בעיקר נופים, דיוקני פנים, אנשים וחיות קטנות (: המלצות, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כרטיסים אחרים של SD עולים חצי ובמחיר הזה אפשר 2GB. כלומר ה RS-MMC-DV יותר יקרים לMB פי 3 בערך. מאיפה אני יכול להשיג בזול כרטיס זיכרון 1GB או אפילו 2 GB. אני צריך את זה לטלפון של נוקיה דור 3. בשביל לצלם הרבה תמונות.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שלום! אתם יכולים בבקשה להמליץ על מצלמה שתשמש בעיקר את אחותי שהיא לא הכי מבינה בדברים האלה מצלמה נורמלית שתסתדר בכל מצבי הצילום ..... וזהו עד 1300 יש מצב שאני יוכל לקנות מהדיוטי פרי אם זה עוזר למחיר תודה רבה רבה באמת שאתם אחלה אנשים
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חשוב שיהיה מסך מפרקי. יש את זה רק בקנון לא? תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
התקציב אמור לכלול מצלמה+כרטיס 1 גיגה+סוללות. כלומר מצלמה+כרטיס 1 גיגה עד 750. ואם המצלמה כוללת סוללת ליטיום אז עד 800. חשובה האחריות וכמובן האיכות ועדשה רחבה ככל האפשר. אשמח להמלצות תודה מראש רום
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
איזה הגדרות צריך לקבוע למצלמה כדי שיצאו תמונות כלשהן (לפי מה שידוע לי צריך חפישה ארוכה)?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי מצלמה חדשה הדגם הוא Canon SD700 אבל כידוע הזיכרון שמגיע עם המצלמה הנ"ל הוא רק 16 מגה בייט שזה ממש מבאס. אז החלטתי לנצל את הכסף שלי שמעלה אבק ב paypal לרכוש כרטיס זיכרון נורמלי. למשהו יש עצה איזה כרטיס כדאי לרכוש ומהיכן ?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש מצלמה אולטרה קומפקטית שתיכנס לכיס ושתהיה מהירה. יש עדיפות למצלמות עם כרטיסי SD ואני רוצה שיהיה כלול במחיר גם נרתיק טוב שישמור על המצלמה. תודה מראש לעוזרים MIKE
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית בסביבות ה-1500-2000 ש"ח. בינתיים שמתי לב על אלו : Olympus SP-550 Ultra Zoom Canon PowerShot S3 IS Fuji FinePix S6000fd מה לדעתכם עדיף לקנות? ניתן להציע הצעות נוספות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-