עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מחפשת לשכור ציוד קטן לצילום סטודיו לתאריך 5.08 מאזור המרכז/ירושלים. הציוד הנדרש: 2 פלאשים קטנים (עם בטריות) 2 חצובות 2 מטריות משדר+מקלט אשמח צרו קשר בהודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית Canon PowerShot S3IS אני יודע שזוהי מצלמה דיגיטלית מאוד טובה, אבל מה זה אומר בדיוק? אני לא יודע איך להשתמש בכל הפונקציות שלה, אלא רק לצלם באופן רגיל אני רוצה לדעת איך להשתמש ביעילות בכל האפשרויות של המצלמה, למשל ISO, זום ידני, מאקרו, Aparture, Shutter וכו אני לא יודע מה חלק מהאפשרויות עושות ואיך להשתמש ברובן בחושך נראה שעל המסך הכל זז לאט יותר, לפעמים לוקח זמן עד שהמצלמה לוקחת את התמונה. באור יום נראה שהרבה יותר קל לצלם מאשר בחושך. מה אפשר לשנות בשביל לצלם תמונה בחושך, טוב ככל שאפשר? וכל מה שאפשר לדעת על האפשרויות הנוספות, טיפים וכו קראתי את הנעוץ אך הוא כמובן לא מסביר את כל אפשרויות המצלמה הדיגיטלית תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GAL_FX,

ענן מפחיד שעלה מעל הבית שלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Chevy,

מספר תמונות מהסנוקר שהיה לי השבוע. תהנו כמו שאני נהנתי !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LCD,

קיבלתי השבוע את ה-Canon A95, והיא מצלמה מעולה ומוציאה תמונות באיכות ממש טובה! אז החלטתי לצאת לגג ולצלם קצת את הפרחים: 1. 2. 3. וזה סתם הלגו של אח שלי מה דעתכם על התמונות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DardaDai,

שלום, לא מזמן רכשתי עדשה ef50mm f/1.4 usm (פריים) ולאחר כמה תמונות שהפוקוס יצא במקום שלא התכוונתי אליו בדקתי את הכיול. יצא שיש סטיה של 4mm ואני תוהה אם זה משהו באמת מורגש או שאולי התזוזות שלי/של האוייבקט שצולם הם אלו שגרמו לתזוזת מיקום הפוקוס. (מכיוון שיש לי 600D לא ניתן לעשות כיול במצלמה). (העדשה באחריות קראט, אז אני מאמין שכיול יהיה חינם) תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sgt_flippy,

אני רוצה ללכת ללמוד צילום (קצת להיות יותר מקצוען) איפה הכי טוב (והאם יש בראשון-לציון כזה דבר)? ואיך אפשר לדעת שהמקום טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. צילמתי את הכלב שלי אסקי סיבירי ,איך האיכות בהשוואה לפלאפונים אחרים? ד"א המצלמה עצמה גם כוללת פלאש בנוי בתוך הפלאפון. תמונות תמונות תמונות....... הכלב לאחר קריאה שלי "שב" ! ופה הוא סתם עומד..... התמונה הראשונה צולמה בפונקצייה של " מעונן" והשנייה(היחסית ללא איכות ) צולמה בהגדרה "בתוך מבנה- במשרד"

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kip,

היי, צריך מצלמה לאמא... האופציות שנראות לי הן: קאנון A650 קאנון SX100 קאנון A720 פנסוניק TZ3, TZ4 סוני T200\300 אולי פנסוניק FZ8? חשוב לי שתהיה לא גדולה במיוחד (אולי ה FZ8 גדולה מדי..) אבל נוחה לצילום בשתי ידיים. מייצב תמונה חשוב, זום גבוה ( לפחות כמו ב 650) איכות תמונה בצילום במצב אוטומטי ועדיף שתהיה עינית... לי יש FZ7 ואני לא כלכך מרוצה מהתמונות שמצולמות indoors, בעיקר בלי פלאש. למעט לכוון ידנית כל תמונה ותמונה, למישהו יש עצה? תודה, KIP

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס זכרון למצלמה, 4גיגה, בשביל ה PANASONIC FZ28 שלי. עדיפות לבאג (זיכוי).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, בימים האחרונים עשיתי מחקר ארוך במיוחד ומרשימה של כמה עשרות מצלמות צימצמתי ל-3 מועמדות סופיות. מטרת המצלמה: צילומי טיולים/משפחה וכו'..., אין לי ידע מקצועי בצילום וכנראה שהאפשרות האוטומטית תהיה זו שאני אשתמש בה. אלה המועמדות: 1. Sony wx150 2. Canon elph330/ixus255 3. canon s100 על פניו ל-S100 יש יתרון בנתונים אבל מבחינת איכות תמונה גם 2 המועמדות הראשונות לא רחוקות בהרבה (לא לקחתי בחשבון את עניין הצמצם הגדול יותר אלא רק מבחינת ISO מול ISO) ויש הפרש במחירים. עוד עניין זה שלS100 הייתה LENS ERROR וזה משהו שקנון אישרה, שמעתי שמדובר רק בדגם האמריקאי אבל אני לא יודע אם זה נכון וגם אני לא יודע מאיפה מגיעה המצלמה שאותה אני רוכש. הדברים שהכי חשובים לי זה איכות תמונה ומהירות תוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dd7,

http://www.bsdphoto.co.il/productspec.asp?id=3861

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by davis5,

אני רוצה לקנות מצלמה canon 550D ורציתי להתייעץ איזה עדשה כדאי לקנות. חשבתי או לקנות 18-55 ויותר מאוחר לקנות 55-200. או ישר לקחת 18-135 של canon? המצלמה נועדה בעיקר לצלם את התינוקת שלי שתיוולד עוד מעט. עד כה התנסתי במצלמה של אבי canon sx20 . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ep-120,

אז הדרישות הן: - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות ואפשרות ללא פלש!!! - לפחות 5 מגה פיקסל - המחיר לא כולל אביזרים (כמו זיכרון, נרתיק, סוללות נטענות וכו') הציעו לי את A540 של CANON בפורום והיא ניראת טובה מאוד + אך אני רוצה עוד הצעות שונות (שיהיה מגוון חחח)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חשוב שהיא תצלם בהופעות באיכות סבירה+.(גם וידאו) שלא יהיו מריחות. חשבתי על TZ5/7/10 של פנאסוניק. איך הן בהופעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by psychuil,

אני מכין אוהל מאקרו קטן בבית (48cm x 35cm) ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי האם עדיף לבנות אותו לגובה או לרוחב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KRS1,

לפני כמה שבועות נדפק לי ההארדיסק ונאלצתי לאחר שלא מצאתי שום פתרון אחר להביא את ההארדיסק לחברה מקצועית בשביל לשחזר את המידע. מספר רב של תמונות חזרו מהשחזור דפוקות: צבעים מעוותים,תמונות חצי מחוקות וטשטוש. אני מבין שאי אפשר לתקן תמונות דפוקות, השאלה מה לגבי תמונות כמו זאת: אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אנשים, קניתי לא מזמן לפני חודש+ מצלמה PANASONIC DMC-FZ28 והשקעתי בכרטיס זיכרון איכותי של SANDISK מסדרת EXTREME III היום אחרי אירוע משפחתי , חזרתי הביתה ואני בא לפרוק את התמונות למחשב...בעזרת כבל הUSB ולהפתעתי הרבה קרה דבר נורא מוזר העתקה נתקעת אחרי כמה תמונות ושאני בודק בהתקנים המצלמה לא מופיעה , עכשיו אני לא יודע מה בדיוק הבעיה ..שכן אני עושה בדיוק מה שעשיתי בכל הפעמים .. (אין לי קורא זכרונות מתאים שכן זה SDHC והקורא שלי קורא רק את האיטים יותר ..לכן אין לי דרך ממשית לדעת האם הבעיה בזיכרון או במצלמה עצמה).. נוסף לתקיעה של העתקה , גם אחרי שאני מנתק את הUSB מהמחשב המצלמה עצמה תקועה ורק הוצאת סוללה משחררת ... ומה שהכי מוזר זה שאת התמונות כולן אפשר לראות במסך ע"ג המצלמה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by quantoM,

שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מחוסר כל מצלמה. רק אציין שאני כלל לא בקיא בסוגי המצלמות השונות. אכתוב את ההודעה הבא בצורה הרובוטית והמרובעת ביותר לפי השאלון שנעוץ בדף הבית של הפורום: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1,200 שקל. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. רמת ידע? יודע לקחת תמונות בצורה סבירה כמו כל בן-אדם מן השורה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות דיגיטליות. קשה לי להגיד שהציוד הגביל אותי באופן כלשהו 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? תמונות שלי ושל חברים, של נופים מוכרים ושל סתם דברים יפים שאני רואה, קשה לי להגדיר. דיי כללי ורגיל 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sgt_flippy,

מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ALÞHA,

אחת מהעדשות שיותר סקרנו אותי בנוגע לתפקוד שלהן עם המעבר ל F.F היא עדשת ה Vivitar 100mm F/3.5 A.F Macro (נמכרת גם תחת המותג PHOENIX, אך למעשה מדובר בדיוק באותה העדשה), אותה קניתי ב 50 דולר לערך מ EBAY. (קישור לעדשה עצמה - http://www.photographyreview.com/cat/lenses/35mm-primes/phoenix/PRD_84634_3111crx.aspx) העדשה הגיעה במצב פיסי מעולה ולמרות המבנה הפלסטיקי והמצועצע שלה (אני לא מהסס לומר אפילו... מזעזע, ממש), היא מעניקה תוצאות מטורפות - גם בצמצמים סגורים ביותר. להלן פריים מזדמן שלקחתי הערב (נעשה שימוש בפלאש המובנה של המצלמה) - מלבד הבהרה מאוד קלה, הקטנה ומסגור, לא בוצעה שום עריכה שהיא. בשאיפה שבסופ"ש ייצא לי לבדוק אותה גם בטבע. 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. השאלה למעלה, קניתי בטריות עם מטען מהיר של 3-5 שעות.. תודה לעונים (:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים