עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by DardaDai,

שלום, לא מזמן רכשתי עדשה ef50mm f/1.4 usm (פריים) ולאחר כמה תמונות שהפוקוס יצא במקום שלא התכוונתי אליו בדקתי את הכיול. יצא שיש סטיה של 4mm ואני תוהה אם זה משהו באמת מורגש או שאולי התזוזות שלי/של האוייבקט שצולם הם אלו שגרמו לתזוזת מיקום הפוקוס. (מכיוון שיש לי 600D לא ניתן לעשות כיול במצלמה). (העדשה באחריות קראט, אז אני מאמין שכיול יהיה חינם) תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by J0n1,

הבנתי שיש לK200 שלט אלחוטי, איך זה עובד? אני פשוט מכוון לנקודה האדומה ולוחץ או שצריך להגדיר משהו במצלמה? כי אני לא מצליח...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Hack,

איך המצלמה הזאת באופן כללי?יחסית למחיר שלה? אני יכול להשיג אותה יד שנייה ב1900 ש"ח כדאי לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rk666,

ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי) מישהו השווה ביניהם? מה עדיף? (המצלמות עולות אותו הדבר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KRS1,

לפני כמה שבועות נדפק לי ההארדיסק ונאלצתי לאחר שלא מצאתי שום פתרון אחר להביא את ההארדיסק לחברה מקצועית בשביל לשחזר את המידע. מספר רב של תמונות חזרו מהשחזור דפוקות: צבעים מעוותים,תמונות חצי מחוקות וטשטוש. אני מבין שאי אפשר לתקן תמונות דפוקות, השאלה מה לגבי תמונות כמו זאת: אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רציתי חוות דעת בנוגע לתפיסת האופנוע בתזוזה, לפעמים ייצאו לי תמונות מטושטשות (במיוחד האופנועים ייצאו מטושטשים). התמונות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, קיבלתי מצלמת CANON POWERSHOT A80 . היא ארבע מגהפיקסל וכל השאר אני ממש לא יודע. עכשיו במלצמות דיגיטליות אני ממש לא מבין- היא נחשבת למצלמה טובה? בכלל מוכרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asta,

hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GRiM,

לפני כ-5 ימים קניתי את ה-Canon A510 החדשה שלי, אני מאוד מרוצה ממנה והנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by raananan,

טוב אז אחרי שוטטות קצרה בפורום החלטתי להתחיל את הנושא הזה שאני מקווה שיעזור להרבה אנשים וגם לי כיום יש מלא דילים של מצלמות וכל דיל מציע אחריות לתקופות שונות ובחברות שונות. החברות הגדולות שנותנות 3 שנים למשל במצלמות של קנון (שאליהם ביררתי מחירים) הן קרט ו 4H. יש מן דעה כזאת שיקר זה אומר שירות טוב, אבל בארץ אי אפשר לדעת על מה נופלים. לכן פתחתי את הנושא הזה. כל מי שיש לו ניסיון מר או טוב מחברה מסויימת אם מצלמה מסויימת מוזמן לפרוק את ליבו כאן. ככה נרכז את כל המידע שיש לאנשים על החברות ונוכל להבין לאן הולך הכסף שלנו. לרוב כמובן שעדיף אחריות של 3 שנים על פני שנה אבל לא ידוע מה ההבדל בין החברות. אם תוכלו אפילו לצטט את הסעיפים המרכזיים באחריות כמו מה היא מכסה ומה לא זה יה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש ברשותי מצלמת וידאיו , ההקלטה עליה נעשית על גבי קלטת MINI-DV אחרי שהמרתי את זה ל DVD באמצעות ה DVD שברשותי אני רוצה להפוך את ההקלטה ל AVI (מכייון שיש לי מספר הקלטות, ואני רוצה לאחד אותם בצריבה לדיסק אחד.) אז ניסיתי להשתמש ב DVD2AVI Ripper , והוא פגע בצורה רצינית באיכות התמונה. אולי יש משההו שאני צריך לשנות בהגדרות? אשמח לשמוע הצעות לשיפור איכות התמונה , או אולי אם יש תוכנה חלופית. שאלה שנייה: יש במצלמת וידאיו אפשרות ל"סנאפ שוט"- כלומר צילום כמו במצלמה דיגיטלת. אין אפשרות לאחד את כל התמונות שצולמו לקבצלים של JPEG או משהו דומה, כי כרגע התמונות לא שוות כלום. אשמח לתשובות בנושא. בן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית שתהיה קטנה ואני אוכל להכניס אותה לכיס , התקציב - 2000 ש"ח בלי כרטיס זיכרון. חשבתי על Ixus 750 עם 7.1 פיקסל שנראית לי מצלמה טובה מאוד מה אתם אומרים עליה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tomerbd,

איך מצלמים תמונה כזאת, בלילה בלי פלאש? התמונה: www.dailydigitalphoto.com/cgi-bin/potd/potd.pl?day=9&month=7&year=2006

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by adam_godin,

תגובות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית Canon PowerShot S3IS אני יודע שזוהי מצלמה דיגיטלית מאוד טובה, אבל מה זה אומר בדיוק? אני לא יודע איך להשתמש בכל הפונקציות שלה, אלא רק לצלם באופן רגיל אני רוצה לדעת איך להשתמש ביעילות בכל האפשרויות של המצלמה, למשל ISO, זום ידני, מאקרו, Aparture, Shutter וכו אני לא יודע מה חלק מהאפשרויות עושות ואיך להשתמש ברובן בחושך נראה שעל המסך הכל זז לאט יותר, לפעמים לוקח זמן עד שהמצלמה לוקחת את התמונה. באור יום נראה שהרבה יותר קל לצלם מאשר בחושך. מה אפשר לשנות בשביל לצלם תמונה בחושך, טוב ככל שאפשר? וכל מה שאפשר לדעת על האפשרויות הנוספות, טיפים וכו קראתי את הנעוץ אך הוא כמובן לא מסביר את כל אפשרויות המצלמה הדיגיטלית תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה, אני מתלבט בין המצלמות הבאות: Fuji FinePix E550 Canon Powershot A95 C765 Olympus (קצת מעל התקציב, ושמעתי שגם בה, כמו במצלמה שיש לי היום, הצילום בתנאי אור לא טובים ממש לא טוב) עכשיו אני עם FINEPIX S3000, מצלמה די זוועתית לדעתי, אז רציתי לקבל קצת עזרה בהחלטה לגבי המצלמה הבאה שלי... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי העדרות ממושכת מהפורומים אני חוזר ומביא ידיעה מרעישה, קודאק הכריזה על ייצור סנסורים בגודל 31.6 ו-39 מגה פיקסל לדברי קודאק, ייצור החיישנים יאפשר לבעלי סטודיו לצילום ופרסומאים ליצור צילומים וכרזות ענק תוך שמירה על רמת פירוט גבוהה ביותר וגם לבסס את מעמדה של קודאק שייצרנית חיישני CCD מובילה. לכתבת המקור וקרדיט: http://www.photographyblog.com/index.php/weblog/comments/kodak_announces_39_and_31_megapixel_sensors/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kip,

היי, צריך מצלמה לאמא... האופציות שנראות לי הן: קאנון A650 קאנון SX100 קאנון A720 פנסוניק TZ3, TZ4 סוני T200\300 אולי פנסוניק FZ8? חשוב לי שתהיה לא גדולה במיוחד (אולי ה FZ8 גדולה מדי..) אבל נוחה לצילום בשתי ידיים. מייצב תמונה חשוב, זום גבוה ( לפחות כמו ב 650) איכות תמונה בצילום במצב אוטומטי ועדיף שתהיה עינית... לי יש FZ7 ואני לא כלכך מרוצה מהתמונות שמצולמות indoors, בעיקר בלי פלאש. למעט לכוון ידנית כל תמונה ותמונה, למישהו יש עצה? תודה, KIP

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by esaly,

חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?

21. Started by Henz16,

תגובות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by fungiman,

צלמים המשתמשים בלייקה מרבים לצלם צילום אינטרוספקטיביים, עם הרבה מבע והרהור ולרוב בש"ל. לייקה חסכה לצלמים את הטרחה שבהמרה לש"ל והוציאה דגם מונוכרומטי של M9, הווה אומר - שמסנן ה-BAYER הצבעוני הוסר מעל החיישן. היתרון - התוצאה אמורה להיות חדה יותר. החסרון - צריך עוד M9 אם אתה מדי פעם רוצה לצלם בצבע. אבל ממתי עוד לייקה זה חסרון? לסיכום - הפתרון המושלם לצלמים עם עודף של 8000 דולר בחשבון הבנק.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by motorishta,

יש לי מצלמה של סוני דגם-DSC-P73 כשאני צלם ומזיז טיפה אבל ממש טיפה התמונה יוצאת לי מטושטשט! מישהו יודע אם אני יכול לשנות את מהירות הסגר במצלמה הזאות? מה שאני יודע מאיזה מפרט שקראתי שמקסימום מהירות הסגר שלו 1/1000 אז בבקשה אם יש מישהו שיודע שיעזור לי! זה מאוד דחוף לי! תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by exXxTreAm,

כן, אני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by PyroGhost,

תגובות / הערות / הארות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה, תודה לכל המגיבים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים