צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את המצלמה , היא נחמדה מאוד נראת יחסית מקצועית אבל רציתי דעה של אנשים שמבינים לגביה . אז מה אתם אומרים ? מה האיכויות שלה ?איך הזום ?איך הפלאש ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello I think about buying this camera (Panasonic Lumix DMC-TZ3). If any of you has any experience with it, I would appreciate it if you can tell me about it. It seems that for it's price, you get a very well bundled deal, especially the wide-angled lens and the x10 optical zoom. Thanks for any comments ps: Sorry I wrote in English, I am travelling abroad
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) חומר שנועד לניקוי מסכי LCD יכול להזיק לעדשה?? אפשרי להשתמש בו כדי לנקות אותה?? 2) איפה אפשר לקנות בארץ פילטר IR?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צולם ללא חצובה וללא שום דבר מיוחד. אז מה דעתם? גם על השעון ;D *איכות קצת ירדה כי הפכתי ל-png והקטנתי אותה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לשימוש משפחתי, כלומר לצלם בטיולים, טקסים בבית הספר, מסיבות יומהולדת, שטויות כאלה... הייתה לנו עד לא מזמן a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד אבל אחותי איבדה אותה יש מצלמות מומלצות בטווח המחירים הזה? עדיף עם צילום וידאו שמוגבל רק בנפח הכרטיס, ולא בזמן (בa510 וידאו היה מוגבל לשלוש דקות). זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מספר תמונות מהסנוקר שהיה לי השבוע. תהנו כמו שאני נהנתי !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אנשים. אחרי ניסוי וטעייה הגעתי למסקנה שעל מנת להעתיק תמונות מהמחשב אל המצלמה יש צורך בתוכנה שמצורפת אליה במקור ואין ממש דרך בנמצא (נכון לעכשיו למיטב הבנתי) לבצע זאת רק ע"י האשף של מערכת ההפעלה. מכיוון שאת הדיסק המקורי לא שמרתי בטיפשותי, אני מחפש בעלים של מצלמה שכזו שיהיה מוכן לאפשר לי להעתיק את התוכנה הספציפית מהדיסק שנקראתCanon ZoomBrowser EX. יש פה מישהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה למי שמכיר ויודע היום יצא לי להיות במנחת המסוקים של הדסה עין כרם, הליקופטרים באו ויצאו והביאו את הפצועים מהתאונה בבקעה. היתה שם דבוקה גדולה של צלמי עיתונות כמו עטא עוויסאת ואחרים כל הצלמים ללא יוצא מהכלל (מסתבר שיש גם הרבה צלמות) היו עם שתי מצלמות הראשונה סטנדרטית עם עדשת טלה ענקית והשניה עם גוף שמן במיוחד ועדשה קטנה יותר למה הם צריכים שתי מצלמות. אחת לרחוק והשניה לקרוב? או שיש סיבה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב חברים אני צריך עזרה. בפעם שעברה ששאלתי אמרו לי לקחת את פוגי 6500 - בעייה לא ניתן להשיג כבר . השאלה - אני מתכנן לצאת לטיול גדול של אחרי צבא. איזו מצלמה כדי לקחת? היום יש לי בבית קנון A95 - לא כל כך נוחה בעיקר מבחינת זום. מה לדעתכם יכול לשמש אדם שאומנם לא עבר קורס צילום אבל אוהב לנסות לצלם...? אני ממש אודה למי שיתן תשובה כי אני כבר מתחיל להיות לחוץ בזמן... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הקנון A75 כבר מאה שנה, ואני קצת נרתע מלהמליץ על מצלמות לפי מפרט (שכן שלי קנה איזה קסיו 11 מגה פיקסל והיא פשוט זוועה). קיצר, מה הכי טוב? חשוב שהיא תיהיה קלה לתפעול (הוא לא בן אדם של יותר מידי הגדרות). ומוציאה תמונות איכותיות, חדות, עם צבעים טובים וכו... חשוב לו גם שהיא תתן צילום וידאו בצורה סבירה (לאדע למה, אבל הוא משתמש בשטות הזאת מידי פעם...) בקיצור שתיהיה שווה את הכסף. תודה (:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף לקנות מצלמה במקום ה A710 שנאבדה לי מזמן. חשוב לי צילום בתנאי אור חלשים ומצב צילום ידני, כל השאר פחות קריטי. חשבתי על ה F100FD אבל אין לה מצב ידני אז אשמח להצעות אחרות, למרות שלא אפסול אותה לחלוטין אם היא באמת איכותית. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סביבות ה 1300 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים ונופים גם בתנאי תאורה חלשים. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם דיי הרבה ללא פלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, הע…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי עדשה ef50mm f/1.4 usm (פריים) ולאחר כמה תמונות שהפוקוס יצא במקום שלא התכוונתי אליו בדקתי את הכיול. יצא שיש סטיה של 4mm ואני תוהה אם זה משהו באמת מורגש או שאולי התזוזות שלי/של האוייבקט שצולם הם אלו שגרמו לתזוזת מיקום הפוקוס. (מכיוון שיש לי 600D לא ניתן לעשות כיול במצלמה). (העדשה באחריות קראט, אז אני מאמין שכיול יהיה חינם) תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://img300.imageshack.us/my.php?image=18uq1.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=137vi.jpg http://img300.imageshack.us/my.php?image=111oh.jpg
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז אחרי הרבה מאמצים וישיבה של אני חושב בערך שעה... הוצאתי מהחתול הזה משהו =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66618&author_id=1975&group_id= מקווה שתאהבו את זה... אגב, תמונת מאקרו טובה שצילמתי לאחרונה, סתם כבונוס =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66625&author_id=1975&group_id= ותשפטו אתם אם יש בוקה או אין, כי לפי מה שאני רואה, לדעתי יש בוקה ממש יפה.. לא מושלמת אבל ממש אבל ממש טובה... תרביצו בתגובות, אפילו בהכי רעות שאפשר
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, לאחר שעברתי היום על הרעיון של משטח שקוף בצילומים, לא יכולתי שלא לנסות את זה בעצמי התמונה נלקחה עם A620 של Canon. דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחת מהעדשות שיותר סקרנו אותי בנוגע לתפקוד שלהן עם המעבר ל F.F היא עדשת ה Vivitar 100mm F/3.5 A.F Macro (נמכרת גם תחת המותג PHOENIX, אך למעשה מדובר בדיוק באותה העדשה), אותה קניתי ב 50 דולר לערך מ EBAY. (קישור לעדשה עצמה - http://www.photographyreview.com/cat/lenses/35mm-primes/phoenix/PRD_84634_3111crx.aspx) העדשה הגיעה במצב פיסי מעולה ולמרות המבנה הפלסטיקי והמצועצע שלה (אני לא מהסס לומר אפילו... מזעזע, ממש), היא מעניקה תוצאות מטורפות - גם בצמצמים סגורים ביותר. להלן פריים מזדמן שלקחתי הערב (נעשה שימוש בפלאש המובנה של המצלמה) - מלבד הבהרה מאוד קלה, הקטנה ומסגור, לא בוצעה שום עריכה שהיא. בשאיפה שבסופ"ש ייצא לי לבדוק אותה גם בטבע. 8)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה שתאפשר לי לצלם סרטוני וידאו באיכות טובה ולהעביר אותם למחשב במהירות.... לא אכפת לי מתמונות סטיל.. רק סרטוני וידאו, לצלם משחקי כדורסל, לצלם חברים וכאלה. אבל שאני אוכל בקלות לחבר למחשב וליצור קבצי וידאו שניתנים לעריכה במחשב. יש מצלמות DV יש מצלמות סטיל עם אפשרות לוידאו יש כל מיני... איזה סוג עדיף בשבילי ? לא חייב איכות מדהימה.. שיראו צורה של בנאדם זה מספיק
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית (זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי...הגיע הזמן) אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות וצריך קצת עזרה, המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים (משלחת לפולין ועוד) -צילומים חובבניים בעקרון התקציב שלי הוא 1000-1500 (אפשר עוד 200 שח אבל לא יותר. האפשרויות שלי הן: NIKON - Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ etc OLYMPUS - μ-25,30,400,410 / X-250 /E-1 etc - C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz etc Fuji film - Finepix S5000 etc Pentax - Optio -550 etc בבקשה תמליצו לי איזה מבין המצלמות האלה הכי טובה יחסית לתקציב שלי (המצלמות האלה מתחברות לי לנגן iriver h320 - mp3 ) תודה מראש...דניאל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? |: אין לי כח להשאיר את CS3 רק בשביל NN..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800ש"ח, אם קריטי אז אפשר לחרוג קצת # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ממש לא אכפת לי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונה לשיקולכם - (מוקטנת) תוקנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-