צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שבועות נדפק לי ההארדיסק ונאלצתי לאחר שלא מצאתי שום פתרון אחר להביא את ההארדיסק לחברה מקצועית בשביל לשחזר את המידע. מספר רב של תמונות חזרו מהשחזור דפוקות: צבעים מעוותים,תמונות חצי מחוקות וטשטוש. אני מבין שאי אפשר לתקן תמונות דפוקות, השאלה מה לגבי תמונות כמו זאת: אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מחוסר כל מצלמה. רק אציין שאני כלל לא בקיא בסוגי המצלמות השונות. אכתוב את ההודעה הבא בצורה הרובוטית והמרובעת ביותר לפי השאלון שנעוץ בדף הבית של הפורום: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1,200 שקל. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. רמת ידע? יודע לקחת תמונות בצורה סבירה כמו כל בן-אדם מן השורה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות דיגיטליות. קשה לי להגיד שהציוד הגביל אותי באופן כלשהו 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? תמונות שלי ושל חברים, של נופים מוכרים ושל סתם דברים יפים שאני רואה, קשה לי להגדיר. דיי כללי ורגיל 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בארה"ב. מדובר במצלמה שמשתמשת בדיסק DVD לאיחסון הוידאו. שאלתי היא : האם ניתן יהיה לראות את הדיסק בארץ בטלביזיות PAL המצלמה היא NTSC . אני מבין שאם אני מחבר ישירות את המצלמה לטלביזיה אז יש בעיה של תאימות בין PAL ל NTSC אבל האם זה נכון גם לדיסק שאני מוציא החוצה ושם במכשיר DVD?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית Canon PowerShot S3IS אני יודע שזוהי מצלמה דיגיטלית מאוד טובה, אבל מה זה אומר בדיוק? אני לא יודע איך להשתמש בכל הפונקציות שלה, אלא רק לצלם באופן רגיל אני רוצה לדעת איך להשתמש ביעילות בכל האפשרויות של המצלמה, למשל ISO, זום ידני, מאקרו, Aparture, Shutter וכו אני לא יודע מה חלק מהאפשרויות עושות ואיך להשתמש ברובן בחושך נראה שעל המסך הכל זז לאט יותר, לפעמים לוקח זמן עד שהמצלמה לוקחת את התמונה. באור יום נראה שהרבה יותר קל לצלם מאשר בחושך. מה אפשר לשנות בשביל לצלם תמונה בחושך, טוב ככל שאפשר? וכל מה שאפשר לדעת על האפשרויות הנוספות, טיפים וכו קראתי את הנעוץ אך הוא כמובן לא מסביר את כל אפשרויות המצלמה הדיגיטלית תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי) מישהו השווה ביניהם? מה עדיף? (המצלמות עולות אותו הדבר)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת SONY DCRHC46E ואני רוצה להעיבר סרט שעשיתי למחשב ואני לא מצליח להעביר אותו מבלי שלא יהיו כאלו מריחות ועוד הפרעות.... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת איך עושים את זה ואיזה פורמט הכי טוב ואיזה תוכנה הכי טובה שלא תמרח לי את הסרט כי ישר מהקלטת רואים מצוין אבל ברגע שאני מעביר אני רואה מריחות... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, צריך מצלמה לאמא... האופציות שנראות לי הן: קאנון A650 קאנון SX100 קאנון A720 פנסוניק TZ3, TZ4 סוני T200\300 אולי פנסוניק FZ8? חשוב לי שתהיה לא גדולה במיוחד (אולי ה FZ8 גדולה מדי..) אבל נוחה לצילום בשתי ידיים. מייצב תמונה חשוב, זום גבוה ( לפחות כמו ב 650) איכות תמונה בצילום במצב אוטומטי ועדיף שתהיה עינית... לי יש FZ7 ואני לא כלכך מרוצה מהתמונות שמצולמות indoors, בעיקר בלי פלאש. למעט לכוון ידנית כל תמונה ותמונה, למישהו יש עצה? תודה, KIP
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הדרישות הן: - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות ואפשרות ללא פלש!!! - לפחות 5 מגה פיקסל - המחיר לא כולל אביזרים (כמו זיכרון, נרתיק, סוללות נטענות וכו') הציעו לי את A540 של CANON בפורום והיא ניראת טובה מאוד + אך אני רוצה עוד הצעות שונות (שיהיה מגוון חחח)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צלמים המשתמשים בלייקה מרבים לצלם צילום אינטרוספקטיביים, עם הרבה מבע והרהור ולרוב בש"ל. לייקה חסכה לצלמים את הטרחה שבהמרה לש"ל והוציאה דגם מונוכרומטי של M9, הווה אומר - שמסנן ה-BAYER הצבעוני הוסר מעל החיישן. היתרון - התוצאה אמורה להיות חדה יותר. החסרון - צריך עוד M9 אם אתה מדי פעם רוצה לצלם בצבע. אבל ממתי עוד לייקה זה חסרון? לסיכום - הפתרון המושלם לצלמים עם עודף של 8000 דולר בחשבון הבנק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img167.imageshack.us/my.php?image=p1010245fk2.jpg http://img167.imageshack.us/my.php?image=p1010238pt6.jpg http://img62.imageshack.us/my.php?image=p1010255vx3.jpg http://img60.imageshack.us/my.php?image=p1010252ah3.jpg http://img62.imageshack.us/my.php?image=p1010221iu8.jpg http://img60.imageshack.us/my.php?image=p1010239km4.jpg מה דעתכם? יש לי בעיה איך אני מקטין את התמונה ב-ImageShack
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוקיישן היה יכול להיות יותר טוב (ויותר חשוך) והפנס בצד שמאל למעלה קצת מפריע אבל סך הכל אהבתי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה canon 550D ורציתי להתייעץ איזה עדשה כדאי לקנות. חשבתי או לקנות 18-55 ויותר מאוחר לקנות 55-200. או ישר לקחת 18-135 של canon? המצלמה נועדה בעיקר לצלם את התינוקת שלי שתיוולד עוד מעט. עד כה התנסתי במצלמה של אבי canon sx20 . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי עדשה ef50mm f/1.4 usm (פריים) ולאחר כמה תמונות שהפוקוס יצא במקום שלא התכוונתי אליו בדקתי את הכיול. יצא שיש סטיה של 4mm ואני תוהה אם זה משהו באמת מורגש או שאולי התזוזות שלי/של האוייבקט שצולם הם אלו שגרמו לתזוזת מיקום הפוקוס. (מכיוון שיש לי 600D לא ניתן לעשות כיול במצלמה). (העדשה באחריות קראט, אז אני מאמין שכיול יהיה חינם) תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתלבט בין המצלמות הבאות: Fuji FinePix E550 Canon Powershot A95 C765 Olympus (קצת מעל התקציב, ושמעתי שגם בה, כמו במצלמה שיש לי היום, הצילום בתנאי אור לא טובים ממש לא טוב) עכשיו אני עם FINEPIX S3000, מצלמה די זוועתית לדעתי, אז רציתי לקבל קצת עזרה בהחלטה לגבי המצלמה הבאה שלי... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני קניית המצלמה הנ"ל, רציתי לדעת לגבי צילום וידאו - מהו גודל כרטיס הזיכרון שכדאי לקנות? מהי נוחות/מהירות העברת הסרטים למחשב? האם יש דחיסה של הסרטים במצלמה (גודל ממוצע של סרטון בן 3 דקות ב-HD)? מהי איכות הסאונד? כמו-כן - האם איכות תמונות הסטילס מעולה או לא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שהיא תצלם בהופעות באיכות סבירה+.(גם וידאו) שלא יהיו מריחות. חשבתי על TZ5/7/10 של פנאסוניק. איך הן בהופעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? |: אין לי כח להשאיר את CS3 רק בשביל NN..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? ב 350 שקל אפשר לקנות 512 ULTRA II של SANDISK? שווה או עדיף לרדת ל SD הרגיל באזור ה 230-290 ש"ח (תלוי ביצרן).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי את הכלב שלי אסקי סיבירי ,איך האיכות בהשוואה לפלאפונים אחרים? ד"א המצלמה עצמה גם כוללת פלאש בנוי בתוך הפלאפון. תמונות תמונות תמונות....... הכלב לאחר קריאה שלי "שב" ! ופה הוא סתם עומד..... התמונה הראשונה צולמה בפונקצייה של " מעונן" והשנייה(היחסית ללא איכות ) צולמה בהגדרה "בתוך מבנה- במשרד"
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דברים שאני רואה בהם יתרון: הכי חשוב - מפיקה צילומים טובים במצב אוטמטי בלי להתעסק יותר מידי שתשמש גם את ההורים שלי. הפקת צילומים טובים בתנאי תאורה שונים. ממשק נוח ופשוט. כרטיס זיכרון - לפחות 128 מגה. סוללות כבר יש. בהקשרים האלה מה אתם אומרים על ה Sony DSC-P43 ? תודה על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס זכרון למצלמה, 4גיגה, בשביל ה PANASONIC FZ28 שלי. עדיפות לבאג (זיכוי).
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-