צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, צריך מצלמה לאמא... האופציות שנראות לי הן: קאנון A650 קאנון SX100 קאנון A720 פנסוניק TZ3, TZ4 סוני T200\300 אולי פנסוניק FZ8? חשוב לי שתהיה לא גדולה במיוחד (אולי ה FZ8 גדולה מדי..) אבל נוחה לצילום בשתי ידיים. מייצב תמונה חשוב, זום גבוה ( לפחות כמו ב 650) איכות תמונה בצילום במצב אוטומטי ועדיף שתהיה עינית... לי יש FZ7 ואני לא כלכך מרוצה מהתמונות שמצולמות indoors, בעיקר בלי פלאש. למעט לכוון ידנית כל תמונה ותמונה, למישהו יש עצה? תודה, KIP
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אחרי ניסוי וטעייה הגעתי למסקנה שעל מנת להעתיק תמונות מהמחשב אל המצלמה יש צורך בתוכנה שמצורפת אליה במקור ואין ממש דרך בנמצא (נכון לעכשיו למיטב הבנתי) לבצע זאת רק ע"י האשף של מערכת ההפעלה. מכיוון שאת הדיסק המקורי לא שמרתי בטיפשותי, אני מחפש בעלים של מצלמה שכזו שיהיה מוכן לאפשר לי להעתיק את התוכנה הספציפית מהדיסק שנקראתCanon ZoomBrowser EX. יש פה מישהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז לפני איזה חצי שנה ככה ביקשתי פה עזרה לגבי מצלמה דיגיטלית ואתם המלצתם לי על FUJI 6500 קניתי אותה בזמנו באיזה 2000 שקל בכל מקרה אני מצלם עכשיו תמונות בשביל האתר של אבא שלי ויש לי בעיה עם המצלמה ....למשל אני מצלם ערכה מסוימת התמונה יוצאת על הפנים מטושטשת...אני מצלם על מצב אוטומטי טיפ טיפה בחושך יש אור ובלי פלאש... בן דוד שלי אמר לי עכשיו לצלם על איזה מצב שרואים בו תמונה של אישה כזאת זה עושה בהתחלה אור ירוק ואחר כך מצלם בכל מקרה אני לא מבין אמרתם לי שזו מצלמה טובה ותכלס אני מתאבס כי התמונות יוצאות באיכות ממש לא משהו .....בבקשה הלך לי יום עבודה שלם של צילומים בעע... בכל מקרה אחר כך אני חותך את החלק הרלוונטי של התמונה מבהיר אותה בפוטושופ ועושה לה עריכה אבל עדיין את האיכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע מכם מהם החישובים אשר אתם עושים (אם בכלל) לפני צילום של תמונה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין סופטבוקס + קקטוס ומצאתי חבילה דיי משתלמת באתר בחו"ל : http://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17270&cat=0&page=1 עכשיו, המחיר הזה הוא דיי אטרטיבי למרות שהחצובה מגיעה ללא תיק נשיאה, אבל בכל מקרה, הבעיה שלי היא עם המשלוח, נרשמתי לאתר ונדהמתי לגלות את הנתונים הבאים תחת סעיף בחירת דרך המשלוח : Delivery method Regular Airmail - 15 days ($45.00) UPS Express - 3 days ($205.50) עכשיו, UPS ברור שאני לא אקח, אני לא יושב על ערמות של כסף וזה לא כ"כ דחוף לי בשביל להוסיף עוד 160 דולר סתם ככה. השאלה שלי היא האם יש עוד מסים שאני אצטרך לשלם בכניסה לארץ על החבילה הזאת ואם כן, כמה? זה חשוב לי מאוד ע"מ לחשב את העלות הכוללת של ההבאה של זה לארץ ו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הדרישות הן: - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות ואפשרות ללא פלש!!! - לפחות 5 מגה פיקסל - המחיר לא כולל אביזרים (כמו זיכרון, נרתיק, סוללות נטענות וכו') הציעו לי את A540 של CANON בפורום והיא ניראת טובה מאוד + אך אני רוצה עוד הצעות שונות (שיהיה מגוון חחח)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עבר הרבה מאוד זמן שלא נכנסתי לאתר או בכלל החזקתי מצלמה, אז קמתי בבוקר (הפוך כרגיל), לקחתי את המצלמה ניקיתי את האבק שהצתבר בחודשים שלא נגעתי בה, וטיילתי עם האופנוע ביפו. ובאחד העצירות שלי ליד הנמל ביפו, ראיתי ילד מטייל עם הכבשה שלו ברחוב, אז החלטתי לצלם, הילד לא ממש התלהב שצילמתי אותו, אז בספונטניות הוא הרים אבן, וזרק עליי תוך כדיי שאני מצלם אותו, הוא לא פגע (מה גם שהייתי ממוגן עם ציוד רב עליי). ואז הוא התחיל לצעוק למשפחה שלו משהו בערבית, ישר קפצתי על האופנוע וברחתי משם, כי לא רציתי לקבל דקירה על תמונה מסכנה. רק כבר שהפוקוס לא היה מוקפד על הפנים שלו, אבל בהתחשב בנסיבות.. התמונה השניה בדיוק מאחורי הגב שלי כשאני מצלם את הילד. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שהיא תצלם בהופעות באיכות סבירה+.(גם וידאו) שלא יהיו מריחות. חשבתי על TZ5/7/10 של פנאסוניק. איך הן בהופעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל פינות חשוכות (בעיקר פינה שמאלית עליונה) בחלק מהצילומים שלי לאחרונה, ורציתי לדעת למה זה. כי זה מועצם פי כמה וכמה כשאני מכין מזה HDRים. כמה דוגמאות:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולם ללא חצובה וללא שום דבר מיוחד. אז מה דעתם? גם על השעון ;D *איכות קצת ירדה כי הפכתי ל-png והקטנתי אותה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הקנון A75 כבר מאה שנה, ואני קצת נרתע מלהמליץ על מצלמות לפי מפרט (שכן שלי קנה איזה קסיו 11 מגה פיקסל והיא פשוט זוועה). קיצר, מה הכי טוב? חשוב שהיא תיהיה קלה לתפעול (הוא לא בן אדם של יותר מידי הגדרות). ומוציאה תמונות איכותיות, חדות, עם צבעים טובים וכו... חשוב לו גם שהיא תתן צילום וידאו בצורה סבירה (לאדע למה, אבל הוא משתמש בשטות הזאת מידי פעם...) בקיצור שתיהיה שווה את הכסף. תודה (:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר תמונות מהסנוקר שהיה לי השבוע. תהנו כמו שאני נהנתי !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה canon 550D ורציתי להתייעץ איזה עדשה כדאי לקנות. חשבתי או לקנות 18-55 ויותר מאוחר לקנות 55-200. או ישר לקחת 18-135 של canon? המצלמה נועדה בעיקר לצלם את התינוקת שלי שתיוולד עוד מעט. עד כה התנסתי במצלמה של אבי canon sx20 . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז אחרי הרבה מאמצים וישיבה של אני חושב בערך שעה... הוצאתי מהחתול הזה משהו =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66618&author_id=1975&group_id= מקווה שתאהבו את זה... אגב, תמונת מאקרו טובה שצילמתי לאחרונה, סתם כבונוס =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66625&author_id=1975&group_id= ותשפטו אתם אם יש בוקה או אין, כי לפי מה שאני רואה, לדעתי יש בוקה ממש יפה.. לא מושלמת אבל ממש אבל ממש טובה... תרביצו בתגובות, אפילו בהכי רעות שאפשר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכין אוהל מאקרו קטן בבית (48cm x 35cm) ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי האם עדיף לבנות אותו לגובה או לרוחב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה שתאפשר לי לצלם סרטוני וידאו באיכות טובה ולהעביר אותם למחשב במהירות.... לא אכפת לי מתמונות סטיל.. רק סרטוני וידאו, לצלם משחקי כדורסל, לצלם חברים וכאלה. אבל שאני אוכל בקלות לחבר למחשב וליצור קבצי וידאו שניתנים לעריכה במחשב. יש מצלמות DV יש מצלמות סטיל עם אפשרות לוידאו יש כל מיני... איזה סוג עדיף בשבילי ? לא חייב איכות מדהימה.. שיראו צורה של בנאדם זה מספיק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית Canon PowerShot S3IS אני יודע שזוהי מצלמה דיגיטלית מאוד טובה, אבל מה זה אומר בדיוק? אני לא יודע איך להשתמש בכל הפונקציות שלה, אלא רק לצלם באופן רגיל אני רוצה לדעת איך להשתמש ביעילות בכל האפשרויות של המצלמה, למשל ISO, זום ידני, מאקרו, Aparture, Shutter וכו אני לא יודע מה חלק מהאפשרויות עושות ואיך להשתמש ברובן בחושך נראה שעל המסך הכל זז לאט יותר, לפעמים לוקח זמן עד שהמצלמה לוקחת את התמונה. באור יום נראה שהרבה יותר קל לצלם מאשר בחושך. מה אפשר לשנות בשביל לצלם תמונה בחושך, טוב ככל שאפשר? וכל מה שאפשר לדעת על האפשרויות הנוספות, טיפים וכו קראתי את הנעוץ אך הוא כמובן לא מסביר את כל אפשרויות המצלמה הדיגיטלית תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברים אני צריך עזרה. בפעם שעברה ששאלתי אמרו לי לקחת את פוגי 6500 - בעייה לא ניתן להשיג כבר . השאלה - אני מתכנן לצאת לטיול גדול של אחרי צבא. איזו מצלמה כדי לקחת? היום יש לי בבית קנון A95 - לא כל כך נוחה בעיקר מבחינת זום. מה לדעתכם יכול לשמש אדם שאומנם לא עבר קורס צילום אבל אוהב לנסות לצלם...? אני ממש אודה למי שיתן תשובה כי אני כבר מתחיל להיות לחוץ בזמן... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי לא מזמן לפני חודש+ מצלמה PANASONIC DMC-FZ28 והשקעתי בכרטיס זיכרון איכותי של SANDISK מסדרת EXTREME III היום אחרי אירוע משפחתי , חזרתי הביתה ואני בא לפרוק את התמונות למחשב...בעזרת כבל הUSB ולהפתעתי הרבה קרה דבר נורא מוזר העתקה נתקעת אחרי כמה תמונות ושאני בודק בהתקנים המצלמה לא מופיעה , עכשיו אני לא יודע מה בדיוק הבעיה ..שכן אני עושה בדיוק מה שעשיתי בכל הפעמים .. (אין לי קורא זכרונות מתאים שכן זה SDHC והקורא שלי קורא רק את האיטים יותר ..לכן אין לי דרך ממשית לדעת האם הבעיה בזיכרון או במצלמה עצמה).. נוסף לתקיעה של העתקה , גם אחרי שאני מנתק את הUSB מהמחשב המצלמה עצמה תקועה ורק הוצאת סוללה משחררת ... ומה שהכי מוזר זה שאת התמונות כולן אפשר לראות במסך ע"ג המצלמה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי עדשה ef50mm f/1.4 usm (פריים) ולאחר כמה תמונות שהפוקוס יצא במקום שלא התכוונתי אליו בדקתי את הכיול. יצא שיש סטיה של 4mm ואני תוהה אם זה משהו באמת מורגש או שאולי התזוזות שלי/של האוייבקט שצולם הם אלו שגרמו לתזוזת מיקום הפוקוס. (מכיוון שיש לי 600D לא ניתן לעשות כיול במצלמה). (העדשה באחריות קראט, אז אני מאמין שכיול יהיה חינם) תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן, קוראים לי יואב הנה התמונה הראשונה שאני יעלה כאן בפורום: אני מצלם עם: CANON EOS 300D kit lens 18-55mm sigma lens 70-300mm
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-